Komkommertijd: Paul Verhaegh blijft aanvoerder bij Augsburg

En toen viel het ineens helemaal stil rondom FC Twente. In ieder geval voor wat betreft transfergeruchten. Geen woord meer over Luc Castaignos of Paul Verhaegh, om zo maar eens twee veel genoemde namen te noemen. Die laatste is overigens ook – net als vorig seizoen – bij zijn club FC Augsburg benoemd tot aanvoerder. Slechte vooruitzichten heeft Verhaegh dus duidelijk niet bij zijn huidige club. Bovendien is het ook angstvallig stil rondom Roberto Rosales, die Verhaegh zou moeten gaan opvolgen in geval van een transfer van de Venezolaan. Stilte voor de storm?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

49 reacties op “Komkommertijd: Paul Verhaegh blijft aanvoerder bij Augsburg

  1. frank

    Dan maar hopen dat Rosales blijft…. vond Verhaegh opzich een goede vervanger…. Cornellisse en Breukers zijn we het nu allemaal wel over eens…

      /   Beantwoorden  / 
  2. FCTim

    VVV wil Plet. Dan denk ik: betrek Wildschut in een deal. Wildschut naar FC Twente en verhuur hem voor een jaar aan VVV. Idee?

      /   Beantwoorden  / 
    1. wim B

      Sta ik helemaal achter.

        /   Beantwoorden  / 
      1. FCTim

        Kijk, das mooi om te horen Wim ;-)

          /   Beantwoorden  / 
  3. Bart

    Wat een ellende, Linksachter is niet goed bezet Rosales en Douglas gaan nog weg dat weet iedereen. Zie daar maar eens waardige vervangers voor te halen. Onze spits word verkocht en daar komt een 3 hand rus voor zonder werkvergunning en dan hebben we nog een chilleen die zou komen maar nog spoorloos is.
    Ik heb er zin aan!!!!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      En als klap op de welbekende vuurpijl liggen Inter en Twente behoorlijk ver uit elkaar qua prijs voor Castaignos. Joop gaat de zaak eerst ‘rustig’ intern bespreken. Daar gaan we weer. Ik heb echt geen jaarkaart gekocht voor ene Plet, Joop!

        /   Beantwoorden  / 
      1. IJscoman

        En dit roep ik allemaal al tijden en wordt dan verweten dat ik negatief ben.Nee ik ben realistich!!!Achterin lopen drie matige rechtsbacks en een linksback is niet voorhanden.Gaat de beste spits uit Nederland De Jong weg voor 15 miljoen en komt er een transfer oude Rus voor in de plaats.Want houd er maar rekening mee dat Castaignos niet komt.Als je een spits voor 15 miljoen verkoopt dan moet je een topper er voor in de plaast halen en niet van die tweede rangs spelers.Een ervare spits in de basis en een talent achter de hand!!!!

          /   Beantwoorden  / 
      2. Edwin

        Twente wil zeker weer voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Eerst Luuk verkopen voor 15 milj en dan een gelijkwaardige spits voor een appel en een ei weer kopen. Dat gaat natuurlijk niet lukken. Als je met de grote jongens wilt spelen dan ook de spelregels aanvaarden. Niet alleen als het jouw uitkomt. A.s. vrijdag sluit inschrijving spelers voor nieuwe ronde EL. Met de spits die we nu hebben mogen we blij zijn dat we deze ronde overleven.

          /   Beantwoorden  / 
        1. stephen king

          natuurlijk wil twente dat, je denkt toch niet dat ze €15 miljoen uitgeven aan 1 speler? je moet wel in de gaten houden waar wij vandaan komen, joop en consorten steken maximaal €7 miljoen in een spits de rest gaat naar het stadion en andere zaken(een goede zaak vind ik)en een goede spits komt er heus wel daar ben ik van overtuigd!

            /   Beantwoorden  / 
          1. Leo

            Gewoon plan B in werking stellen.

              /  
          2. Moeke

            Juist!
            En ze zullen echt wel rekening houden met het scenario dat Castaignos te duur is.

              /  
          3. Edwin

            Als je structureel in de top 4 van NL wilt spelen en wilt overwinteren in Europa, dan zul je ook moeten investeren in goede spelers. Niet alleen in accommodatie en andere randzaken. Betekent niet dat je geld over de balk moet gooien, maar als je kwaliteit terug wilt, dan zul je moeten betalen. Met types zoals Plet, Cornelisse, etc… speel je in het rechter rijtje, niet in de top van het linker rijtje.

              /  
          4. Feyenoordisdebeste

            Een goede spits komt niet meer want musntermann wil te weinig voor Castaignos

              /  
        2. frank

          Jongens jongens rustig toch ;)
          Jopie regelt het wel!

          Dat gejank over dat onze backs niet goed genoeg zouden zijn… Rosales en Schilder zijn gewoon prima voor in de basis…. Breukers en Kuiper als stand-in.
          Bulykin als vervanger van de Jong aankarten is ook niet nodig, want de vervanger van de Jong moet nog komen… Bulykin is gewoon voor extra erbij….
          Ik vertrouw erop dat Castaignos komt en dan is de erfenis van Luuk de Jong ook opgelost.
          En Dinkeltukker: je opmerking over dat je geen seizoenskaart gekocht hebt voor Plet geeft voor mij aan dat je tot 1 van de succes supporters van de laatste jaren hoort ;)

            /   Beantwoorden  / 
          1. Dinkeltukker

            Bezoeker vanaf Fc Twente-NEC in 1971, eindstand 1-1. Dus nee, geen successupporter, vrolijke vriend. Wil gewoon waar voor mijn geld en meen daar recht op te hebben, toch? In ieder geval een spits, die a la Jan Jeuring, Billy Ashcroft, Jantje Venegoor, etc.de graszoden eruit loopt en niet eentje die lekker tam bij zijn bewaker blijft staan!

              /  
        3. Dinkeltukker

          Hebben we nu een spits dan? :-)

            /   Beantwoorden  / 
          1. frank

            Ja maar door te zeggen dat je geen seizoenskaart neemt als Plet in de spits staat dat vat ik op dat als je dat geweten had je geen seizoenskaart zou hebben genomen ;) dus ja dat gaat er dan bij mij niet in… maar goed je kunt het ook bedoeld hebben als dat je dan wel een seizoenskaart zou hebben maar dat je een ander type spits verwacht ;) zo zou ik het maar opvatten dan ;)

              /  
      3. Edwin

        Joop heeft Zeeuws bloed, hij is zuinig.

          /   Beantwoorden  / 
      4. gijnesen

        Voor zo’n spelen moet je niet meer dan 4 a 5 M betalen. Het is maar de vraag of hij het gaat redden. Daarnaast heeft Inter hem vorig seizoen voor een habbekrats(2 M) gekocht en echt verder dan het 2e is hij niet gekomen. En dan nu de hoofdprijs vragen zeker. Niet aan mee doen.
        Als je dan echt de buidel wil pakken , doe er een paar M en koop Bony voor 8 a 9 M. Die staat er gelijk en heeft zich al bewezen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. frank

          Als je niet weet hoe het in elkaar zit zeg dan niets…. Inter heeft 3,5 miljoen betaald ipv de 2 miljoen die jij suggereert…

            /   Beantwoorden  / 
          1. alibabba40

            klopt 3,5 miljoen.. en voor BONY willen ze bij vitesse 14 miljoen vangen!
            dus of het reeel is dat hij voor 8/9 miljoen kan komen vraag ik me af
            maar het is wel een spits die bij twente zou passen maar ik vrees nu iets te duur!

              /  
          2. gijnesen

            Als de opleidingsvergoeding bij de transfersom(van Luc C. naar Inter) optelt kom je idd uit op rond de 3 M.
            De vraagprijs voor Bony is idd 14 M, de vraagprijs voor De Jong was 20 M.

              /  
    2. stephen king

      Felipe Gutierrez is er toch al?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dinkeltukker

        Die moet nog eerst zijn hele boekhouding bijwerken.

          /   Beantwoorden  / 
  4. twentemax

    Veel te warm voor transfers!

      /   Beantwoorden  / 
    1. frank

      Nou zeg dat wel twentemax, je Fc Twente bikini al uit de kast gehaald?

        /   Beantwoorden  / 
  5. FCTWENTEFAN

    Overal lees je dat Castaignos niet komt. Lijkt me zelf een goede zaak in plaats van Castaignos, Jelle Vossen te halen of Janko terug te halen die toch alweer in de verkoop staat alleen dan mis je wel een jongen spits als je Janko haalt en dat heb je bij Castaignos en Vossen niet.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Poalbikkelhard

    Joop dacht even goedkoop een spitsje ophalen…zijn er weer geen altenatieven.het wordt gewoon weer ouderwets ten eerste as donderdag vliegen ze eruitB-)en tegen groningen krijgt joop spijt dat ie alles verkoopt …….

      /   Beantwoorden  / 
  7. wim B

    Loopt er geen “Gerd Müller-type” in Duitsland, die goedkoper is. Bij Paderborn bijv.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Ik dacht dat we een samenwerkingsverband hadden met Man.U. of is dat alweer verleden tijd? Loopt daar geen spitsje rond die we even een jaartje kunnen huren met optie tot koop?

        /   Beantwoorden  / 
      1. wim B

        Hoogmoed waanzin: WR (Wayne Rooney).

          /   Beantwoorden  / 
  8. wim B

    Joop SNEL terug naar Enschede!!! Laat die Italianen lekker uitroken met hun Luc. Dit heeft geen kans van slagen. Zoiets moet binnen een paar uur geregeld zijn, en dit duurt te lang. Gewoon Tadic in de Spits met daarachter Fer, Brama en Janssen. Chadli op links en “Jessie”(Guasy: wat een naam!)/Verhoek op rechts. Alle ballen over de grond op Tadic en aansluiten maar. Simpel spelen>>>>>>>>>

      /   Beantwoorden  / 
    1. Edwin

      Echte voetbalkenner die Wim B.

        /   Beantwoorden  / 
      1. wim B

        dank je

          /   Beantwoorden  / 
    2. Marc-ie

      Ben enorm tevreden met aankoopbeleid van onze Trots, nieuwe Luc komt nog wel hoop ik, maar belangrijkste is elke keer is het weer genieten in onze te gekke veste, mooie club fc T

        /   Beantwoorden  / 
      1. IJscoman

        Ik ook denk dat FC Twente met de Kerst al de kampioensvlag kan hijsen!!!

          /   Beantwoorden  / 
    3. Dinkeltukker

      Ik zou het met Fer proberen in de spits. Zeker weten dat je van daaruit meer voetbal, aan-en bijsluiting krijgt dan met onze grote vriend Plet. Trouwens geintje; is Melvin Platje niet beschikbaar van NEC? Platje die die ballen voorzet op het pletje van Plet? Plet en Plat, hahaha, dan hebben wij in ieder geval de lachers op onze hand.

        /   Beantwoorden  / 
  9. Edwin

    Lukaku wil ook verhuurd worden zodat hij het hele jaar kan spelen.
    Is hij geen optei?

      /   Beantwoorden  / 
    1. wim B

      fulham

        /   Beantwoorden  / 
  10. wim B

    Twente are in Milan to make the definitive attack to get their hands on Luc Castaignos. The goal is to bring him back to his homeland with the fresh money after selling Luuk De Jong to Borussia Moenchengladbach. With Inter, however, the agreement is not yet there. Parties are still far with Inter wanting 7 million but the Dutch club is offering 5 plus bonuses. Twente management will not return to Holland and new developments are expected in the coming days

      /   Beantwoorden  / 
    1. wim B

      Ga hem Jopie Bonus noemen.

        /   Beantwoorden  / 
  11. wim B

    Ik schiet net in een deuk. Lees het volgende: “Heracles-preses: “ik ben toe aan europees”. Wordt hij toch FcT fan!

      /   Beantwoorden  / 
  12. tukkerincali

    Jopie gaat wel overstag en dat weet Inter.
    Als we de derde ronde halen voor de Europa leaguae dan moeten we de lijst met spelers op vrijdag inleveren voor de volgende ronde.
    Er van uit gaande dat Bulikyn zijn werk vergunning er nog niet is dan komt Joop met een spits voor vrijdag want anders hebben we alleen Plet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCTWENTEFAN

      Jopie heeft nog tot woensdag de tijd. Dan mag je van de UEFA nog een speler toevoegen aan de ingeleverde lijst met namen voor de Europa League dus doe maar rustig aan. Joop moet naar huis gaan en naar Genk gaan om Jelle Vossen op te halen das pas een goede spits! :D

        /   Beantwoorden  / 
  13. FCTWENTEFAN

    Even een vraagje weet iemand wat de voetbalzender van Duitsland is? Wil graag hele wedstrijden gaan volgen van onze Luuk! :P

      /   Beantwoorden  / 
    1. Boeskoolvak120

      Je kan misschien ook eurosport2 proberen aankomend seizoen want deze zender heeft namelijk de Nederlandse rechten verworven om live wedstrijden van de Bundesliga uit te zenden, ook sport1 zal live wedstrijden uitzenden.

        /   Beantwoorden  / 
      1. FCTWENTEFAN

        Oke mooi bedankt!

          /   Beantwoorden  / 
  14. proud to be red

    ard

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.