Veel belangstelling voor Glynor Plet

Het blijft allemaal nogal voorbarig aangezien de komst van Luc Castaignos nog ver weg lijkt, maar de belangstelling voor de min of meer overbodig verklaarde Glynor Plet neemt hand over hand toe. Inmiddels zouden VVV Venlo, NEC, FC PEC Zwolle en MSV Duisburg geïnteresseerd zijn in de spits die pas een halfjaar in dienst is van FC Twente. Maar ondertussen is Glynor Plet wel de man die het voor ons Tukkers moet gaan doen in de belangrijke wedstrijd morgen in het Finse Turu. En daar hebben wij alle vertrouwen in. Come on Glynor!

21 reacties op “Veel belangstelling voor Glynor Plet

  1. frank

    Ik lees net dat Aissatti er niet uitgekomen is met Vitesse, ik zou hem transfervrij toch wel graag ook nog bij de selectie zien komen.
    Vorig jaar geen enkele nummer 10 in de selectie, en dan heb je er 3…. tadic, guttierez en aissatti (en evt janssen ook nog)
    En tadic kan dan ook gewoon op de flank nog.

      /   Beantwoorden  / 
    1. alibabba40

      zeer welkome versterking en concurentie op die positie is niet verkeerd maar hij zal wel de nodige eisen hebben want als je er met vitesse en ajax niet uitkomt waarom dan wel met twente?
      hij heeft twente roots en voetbalde toen zeer goed dus laat maar komen joop!

        /   Beantwoorden  / 
      1. alibabba40

        hoe staat het overigens met maarten martens ? daar had twente toch ook belangstelling voor?

          /   Beantwoorden  / 
        1. FCTWENTEFAN

          Daar hoor je niks meer van sinds de komst van onze Chileen. Lijkt me wel een zeker welkome versterking die de wil heeft om naar voren te spelen.

            /   Beantwoorden  / 
      2. Dinkeltukker

        Ik denk dat het middenveld nu meer dan ruim in zijn jasje zit.Laat Twente zich aub concentreren op een topspits, die er minimaal een stuk of 20 inknalt dit seizoen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. stephen king

          volkomen eens wij moeten een spits en verder zijn wij uitgewinkeld, of er moet een buitenkansje voorbij komen natuurlijk.

            /   Beantwoorden  / 
    2. FCT65

      Ben ik het mee eens, Aissati is een prima voetballer, die eventueel nog als buitenspeler gebruikt kan worden ook, ervan uitgaande dat we toch EL blijven spelen hebben we een brede selectie nodig. Ook zou ik graag nog een rechtsback zien, want die plek vind ik op dit moment ronduit slecht bezet. Maar een spits blijft natuurlijk de eerste prioriteit.

        /   Beantwoorden  / 
      1. frank

        Ik verwacht niet dat ze nog iets gaan doen met de rechtsbackpositie… Rosales, Breukers en Cornellisse…
        De positie van rechtsback is dus wel goed genoeg bezet… of het kwalitatief goed genoeg is denk ik niet…. Alleen Rosales is goed genoeg…
        Ik hoop dan ook dat hij nog een seizoen blijft…

          /   Beantwoorden  / 
        1. FCT65

          Ik bedoel ook kwalitatief onder de maat

            /   Beantwoorden  / 
  2. Stiefpoalsteve

    Fct joop roept het onheil weer af zo als het afgelopen seizoen alleen zal het nu sneller gaan…..morgen vliegen ze eruit en steve gaat eruit oleeee

      /   Beantwoorden  / 
  3. Dinkeltukker

    Even stukje statistiek voor wat het waard is:
    Twente heeft in het afgelopen seizoen in de eredivie 82 doelpunten gemaakt. Hiervan werden 51 (!) doelpunten gescoord door spelers die ons gedurende het seizoen of aan het eind van het seizoen de rug hebben toegekeerd. De spelers waarvan we afscheid hebben genomen waren goed voor maar liefst 62% van de totale productie…Dat is niet gering en dat moet eerst nog maar eens opgevangen worden!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

      zo ken ik er nog een paar, als je op de bank zitten dan kun je niet scoren!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dinkeltukker

        Nee, en als je op de tribune zit ook niet. Tjonge…

          /   Beantwoorden  / 
  4. johan

    is wel een do or die moment voor hem , als ie met een hatrick terugkomt, zou ik prachtig vinden.

      /   Beantwoorden  / 
  5. frank

    mijn opstelling voor donderdag zou zijn:

    Michailov
    Rosales, Douglas, Bjaelland, Schilder
    Fer, Brama en Tadic
    Verhoek, Plet en Chadli

    A.u.b. Rosales niet op linksback zetten, dat is zijn positie gewoon niet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Ik zou beginnen met Michailov in het doel en een 3 mans verdediging, Wisgerhof,Douglas en Schilder. Op het middenveld Rosales, Janssen, Tadic en Brama. Rechtsvoor Gyassi en als spits geen Plet maar Fer, linkerflank Chadli.
      Met deze opstelling heb je ontzettend veel loopvermogen in je ploeg zodat je gelijk druk kunt zetten. Want laten we eerlijk zijn, een tegenstander die vorige week 15% balbezit heeft gehad en zegge en schrijve 0,0 cornerballen,die moet je vanaf de eerste minuut onder druk zetten en dat kan alleen door te gaan jagen en snel een doelpunt maken. 3 verdedigers tegen die makke finnen zijn meer en meer dan voldoende!!! Plet kan er altijd nig in als breekijzer, maar dat ijzer zal wel niet zo heet gesmeed worden ben ik bang…

        /   Beantwoorden  / 
  6. hendrik

    Waarom 3 keepers mee, 2 is genoeg en maar 1 spits (Plet) mee naar Finland, waarom geen 2 reserves uit de de lagere elftallen. Nu Bengtsson verbannen naar 2e elftal, vindt je het gek eerst zet Steve hem op een plek waar ie nog nooit heeft gespeeld, speelt dan als een krant en nu verbannen, wat zijn ze in hemelsnaam aan het doen bij Twente ? Hopelijk krijgt hij zijn spelers donderdagavond aan de gang.

      /   Beantwoorden  / 
  7. FCT65

    Stel we halen Castaignos (7M), Aissati (transfervrij), Wildschut(2,5M), dan hou je 5,5M over voor een rechtsback (van de 15M van de Jong), stel je koopt een rechtsback voor ca 2,5M, stop je nog mooi 3M in je zak, prima selectie en geld over. Misschien Stam terughalen als rechtsback?

      /   Beantwoorden  / 
    1. frank

      Er gaat ook nog geld in de uitbreiding van het stadion he ;)

        /   Beantwoorden  / 
    2. Dinkeltukker

      Waarom zo smijten met al dat geld? Een goeie spits die er flink wat inknalt zitten we op te wachten. Voor de rest is de selectie breed genoeg. Reserveer de rest voor aflossing van schulden, salarissen, stadion, etc. Eventueel parkeren voor de winterstop om eventueel een speler erbij aan te trekken mocht dat nodig zijn. We moeten oppassen dat we straks niet met 127 contractspelers zitten en daarna weer moeten saneren zoals bij 020.

        /   Beantwoorden  / 
  8. Methew

    Eh.. ja Glynor Plet..
    Los laten, snap de falende scouts niet echt in dit hoogstandje

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.