FC Twente wil Deen Joachim Andersen vastleggen

Volgens de papieren editie van Voetbal International hoopt FC Twente op korte termijn de Deen Joachim Andersen vast te leggen. Andersen is een centrale verdediger van 1 meter 92 lang die ook op het middenveld kan spelen. Hij heeft vorige week met de eerste selectie van ons Tukkers meegetraind en daar zeer veel indruk gemaakt. Momenteel staat Andersen onder contract bij FC Midtjylland. Ook is hij Deens jeugdinternational. Dat Joachim Andersen pas 16 jaar oud is vormt voor FC Twente kennelijk geen belemmering hem te contracteren en naar Nederland te halen.

15 reacties op “FC Twente wil Deen Joachim Andersen vastleggen

  1. Fred Rutten

    lees net op voetbalprimeur verbeek die schreuder ff afblaft…. is dat nou om Jopie te overtuigen of denkt Jopie hierna juist van: heb je hem ook weer, zo iemand hoeven we hier niet?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Moeke

    blijft een rare snuiter die Verbeek. volgens mij wil ie zo gaag dat ie nu dit soort dingen roept.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Dinkeltukker

    Als Verbeek bij zijn standpunt blijft dat hij zn contract uitdient, dan moet hij zich niet uitlaten over situaties bij andere clubs. Das ist nicht sein Bier en dat is niet netjes .Minpunten dus voor G.J.!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. twentemax

    Twente wil Gomes???!!!! Toch niet weer een over zn top, was ooit een goeie keeper, zo langzamerhand ben ik bang voor de nieuwe aankopen. Asjeblieft geen vergane glorie halen!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Wim B

    Hoe oud ben jij, Twentemax?

      /   Beantwoorden  / 
    1. twentemax

      Als je slim bent weet je dat!

        /   Beantwoorden  / 
  6. twentemax

    Maar het zal wel weer over mijn mening en kijk op dingen gaan. En die mening is niet de jouwe. Dat wisten we allang toch! Als ik Gomes over de top vind dan vind ik dat!! We leven in een land waar vrijheid van meningsuiting gewoon is. Dus Wim, niet altijd zo denegrerend doen want als dat alles is waarom je mij naar mn leeftijd vraagt dan schaam je en zoek een ander blog want ons niveau stond je toch niet aan??

      /   Beantwoorden  / 
    1. jorn

      Gomes = over de top? antwoord is twee letters J-A. Zie veel liever Pasveer of De ruiter komen. Pasveer komt uit eigen jeugd en doet het uitstekend en De ruiter is jong en zeer goed.

        /   Beantwoorden  / 
  7. Fred Rutten

    Ik snap wel waarom je dat denkt twentemax, alleen met keepers is het vaak net iets anders. Een keeper kan nog wel tot zijn 37/38ste mee.
    Dus denk dat Gomes nog wel 2/3 seizoenen van waarde zou kunnen zijn, moet alleen opletten dat het geen schandalig salaris wordt.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Fred Rutten

    Lees ook dat ze interesse in Kyle Ebicilio… samen met psv… jeugdspeler van arsenal, weet zo ff niet wat zijn positie is.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Fred Rutten

    En Gomes is natuurlijk ook een naam he, die heeft wel wat bereikt dus daar zal wel naar geluisterd worden… ook belangrijk dat er een hierachie ontstaat in je selectie met paar mannen die de leiding nemen.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Fred Rutten

    Wordt eerder naar geluisterd dan een Wisgerhof of Braafheid lijkt me

      /   Beantwoorden  / 
  11. Fred Rutten

    Ik hoop zo dat Twente Gudelj ophaalt bij Nac…. kan Brama zijn gedroomde transfer maken, als er tenminste iemand belangstelling toont.

      /   Beantwoorden  / 
  12. twentemax

    Misschien heb je gelijk, dat kan zeker! Ik ben ook maar een mens die zn mening geeft! En ik wil dat die mening gerespecteerd wordt! Als Gomes komt en het gaat hardstikke goed dan ben ik de eerste die toe geeft dat het een goeie keuze is geweest! Maar ik ben er bang voor!

      /   Beantwoorden  / 
  13. Fred Rutten

    Weet ik twentemax, dat doen we hier allemaal indd onze mening/gedachte geven we kunnen het nooit allemaal echt met zekerheid weten toch? wel kunnen we onze gedachtegang uit te leggen en daar andere misschien tot andere inzichten laten komen.
    Maar indd moet met respect gebeuren, dat altijd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.