FC Twente denkt aan tijdelijke trainer

Of het klopt is natuurlijk de vraag, want De Telegraaf speculeert er graag lustig op los, maar FC Twente zou overwegen een tijdelijke trainer aan te stellen in afwachting van het afronden van de cursus Coach Betaald Voetbal door Alfred Schreuder. Het komt erop neer dat FC Twente dan voor één seizoen een trainer contracteert en dat daarna Alfred Schreuder de eerste man wordt. Over deze constructie heeft u vast een mening.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

34 reacties op “FC Twente denkt aan tijdelijke trainer

  1. Gert

    Een trainer voor 1 jaar, lijkt mij niet gewenst, weer een man met andere ideeen en na dat jaar weer met Schreuder die ook weer zijn eigen ideeen heeft. Het wordt tijd dat we eens een fatsoenlijk beleid neerzetten. Met die hap/snap aanstellingen heb ik het wel gehad. En heeft ons klauwen met geld gekost.

      /   Beantwoorden  / 
  2. rene

    Zoals ik het heb begrepen, willen ze schreuder hebben maar hij heeft zijn diplomas nog niet. Dan een trainer voor 1 jaar. Dan schreuder voor een paar jaar. Maja of dit zo goed is?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Edwin

      Geen tussen paus voor het volgende seizoen. Laat Schreuder volgend seizoen lekker zijn vereiste diploma halen en geef hem dan 1 of 2 jaar om op eigen benen te staan. Daarna pas als eindverantwoordelijke voor FC Twente zetten. Eén jaar een tussenpaus wordt weer een verloren jaar.

        /   Beantwoorden  / 
  3. twentemax

    Dan zou er een jaar een trainer moeten komen die het beleid van Twente uitvoert. Maar wat is dit beleid??!! Meer eigen jeugd door laten stromen in de selectie? Of kopen? Een duidelijke visie is toch een vereiste voordat je er weer iemand anders voorzet? Eerst goed weten wat je wil denk ik voordat je weer geld over de balk goot en in de middenmoot terecht komt.

      /   Beantwoorden  / 
  4. WW

    ik ben ervoor om Fred Rutten aan te stellen voor onbepaalde tijd! Dan kan hij de Alex Ferguson van fctwente worden!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Fred Rutten

    Als het Fred Rutten voor 1 jaar wordt, die weet wel welk systeem en beleid Twente wil nastreven, dan kan Fred na dat seizoen technisch manager ofzo worden en kan Schreuder op dezelfde voet verder… zou niet verkeerd zijn hoor…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Leo

      Hier ben ik het volledig mee eens.
      De positieve resultaten uit het nabije verleden zijn het gevolg van de vorige periode Rutten.
      We zijn kampioen geworden ondanks en niet door Steve.
      Lief hè deze reactie!

        /   Beantwoorden  / 
  6. twentemax

    Als het maar wel doordacht is! Het fiasco van de laatste 2 trainers was toch geen reclame voor de club. Wanneer is GJ Verbeek klaar met zn contract bij AZ? Je zou een trainer moeten hebben die er jaren voor gaat! Ik hoor ook al dat als Heracles geen nieuw stadion krijgt Bosz wel eens bij ons zou kunnen komen! (Radio oost, Theo Vonk)

      /   Beantwoorden  / 
  7. wilhelmien

    Helemaal mee eens.Laat Verbeek maar komen.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Dinkeltukker

    Bert van Marwijk doet het niet voor 1 jaar, dus die kunnen we dan vergeten. Vraag mij af welke trainert ‘ja’ zegt tegen een 1 jarig contract. Maar dat bericht komt weer bij de Telegraaf weg, dus dat nemen we toch niet serieus.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Loes

    Nooit een trainer terug halen|! Kijk maar naat Steve. Dus geen Fred Rutten als trainer, maar wellicht wel als technisch manager. Ik zou het volgend jaar zo laten, dus met de huidige trainersstaf (zonder Alfred S.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Richard99

    Toen Rutten hier in 2006 terug kwam was dat de eerste keer en zie wat het geworden is. Mocht hij nu terug keren zou dat voor de derde keer zijn DUS Waar hebben we het over !!

      /   Beantwoorden  / 
  11. schalke04

    Dom lullen Leo. ondankbaar ook..maarbzulke supporters blijf je houden..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Leo

      Dus jij vindt niet dat de basis voor het succes door Rutten gelegd werd?
      De speelstijl in de eerste en tweede periode van Steve verschilden niet veel.
      Door de kwaliteit van de individuele spelers zijn we kampioen geworden.
      Zie het resultaat dit jaar als de kwaliteit in vergelijking met de periode een van Steve minder is.
      Steve was niet de factor om kampioen te worden.

        /   Beantwoorden  / 
  12. hennik

    nou uh als dit een voorproefje is van de beslissingen komend seizoen dan weet ik het wel weer wat het gaat worden.weer een zooitje.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Nou, de wijze woorden van “we zoeken een trainer voor een jaar” zijn ook om te lachen. Welke trainer heeft hier voor een jaartje behoefte aan?
      Niemand toch!
      Kun je een v. Marwijk binnenhalen, kom je met uitspraken dat je een trainer zoekt voor een jaar om daarna met Schreuder verder te gaan. Wat is wijsheid? Is dit wijsheid?

        /   Beantwoorden  / 
  13. schalke04

    Fred Rutten is een ongelooflijk goede trainer. Heeft de hele prof organisatie neergelegd en heeft een goed team opgebouwd. Steve McClaren was daarna de perfecte trainer vanwege zijn peoplesmanagement. De spelers zaten goed in hun vel en hij wist perfect de druk van buitenaf op de spelers weg te nemen. Zo kon een clubals Twente voor het eerst kampioen worden met het maximale puntenaantal ooit! Dat McClaren nu gefaald heeft ligt misschien aan het spelersmateriaal en de instelling van sommige spelers..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Leo

      Dus uiteindelijk verschillen we niet veel van mening. Jij zegt dat McClaren net dat beetje extra gaf om kampioen te worden, ik zeg dat het de klasse van de spelers was. Het zal de combinatie wel zijn!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dinkeltukker

        Blijf van mening dat Bryan Ruiz de doorslag heeft gegeven. De beste die we ooit hebben gehad.

          /   Beantwoorden  / 
    2. Edwin

      Schalke, dan had McClaren stevig moeten optreden tegen die “rotte appels in de mand” , maar dat heeft hij niet gedaan. Alleen maar cliché’s gebruiken, op verkeerde momenten in Engeland zitten of in Delden de lokale slijterij sponseren. In zijn succesjaar had hij de mazzel dat jongens als Janssen, N’Kufo, Perez en niet te vergeten Ruiz rond liepen bij Twente, en Douglas zijn top jaar had.

        /   Beantwoorden  / 
  14. Dinkeltukker

    Jongens, ploegje van Jos Luhukay gisteravond nog gezien? Meneertje flikt het weer hoor en dat met beperkt(!) spelersmateriaal! Mijn favouriete trainert voor onze FC !!!

      /   Beantwoorden  / 
  15. Fred Rutten

    Ik ken de trainer niet en weet niet hoe Hertha BSC voetbald, maar lijkt me niet een onmogelijke opgave om met Hertha BSC te kunnen promoveren? Eintracht Braunschweig ofzo de concurrent?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Plus 1.FC Köln en Kaiserslautern. Maar Josje weet van een team echt een eenheid te maken. Zie FC Augsburg de vorige 2 seizoenen. Met spelers zonder enige naam of faam werd hij kampioen en bleven ze in de Bundesliga. Ik vind dat een knappe prestatie en nu dus weer met Hertha!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Hertha heeft wel een spits (ramos) die ze er veel makkelijker inknikkerd dan onze Castaignos en voor vele miljoenen minder. Draait de lastste twee maanden in een stijgende lijn mee en heeft een contract tot 2013. Deze man mag voor mij Luc gaan vervangen als een spits voor Twente weinig mag kosten.

          /   Beantwoorden  / 
  16. Loes

    Bert van Marwijk wilde Schreuder bij oranje halen. Nu is het andersom. De cirkel is rond. Let maar op.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Edwin

      van Marwijk als assistent!!!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
  17. erwin

    Wat maakt die schreuder nou eigenlijk zo bijzonder? Wat heeft hij nou eigenlijk gepresteerd (ook als voetballer) dat hem de MAN maakt? Vind het allemaal vreemd. Wil een echte trainer dus van Marwijk of Verbeek voor 2 a 3 jaar

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Dat moet je altijd maar afwachten. In ieder geval maakt hij een rustige indruk, verstandig over voetbal praat en ook niet schroomt om iemand er naast te zetten als die buiten de pot piest(Douglas)De komende tijd zal het wel leren. Misschien halen we wel met prachtig spel europees voetbal.

        /   Beantwoorden  / 
  18. schalke04

    Ergens is er dit seizoen ook iets mis gegaan. Ook wel bij de aanpak van McClaren.Ik vind echter dat er veel meer ook naar de spelers gekeken mag worden. Fer, Cabral, Castaignos, Schilder.. allemaal geweldige start en ineens hadden ze geen zin meer.. McClaren blijft voor mij de eerste coach die Twente kampioen heeft gemaakt. Alle zogenaamde oneliners waren in 2010 charismatische uitspraken. . Maar ineens gaat iedereen Derksen napraten als het niet loopt bij Twente. .

      /   Beantwoorden  / 
  19. Red Alert

    Steve heeft voor mij gefaald met zijn dubieuze wissels/opstellingen. Spelers die elke week weer de kantjes ervan afliepen werden niet vervangen. Discipline was door somige spelers ver te zoeken en dat gedrag vertaalde zich weer op de grasmat. Steve had toen met de botte bijl erdoor moeten hakken. Twente is een goed betaalde profclub. En wie zich niet als een prof kan gedragen
    …….zou ik zeggen…..DOEI !!!!!
    Geef dan a.u.b. de jeugd de kans i.p.v. die verwaande kereltjes die te lui zijn een stappie extra te doen. Verliezen kan/mag……MAAR DAN WEL STRIJDEND

      /   Beantwoorden  / 
  20. Dinkeltukker

    @ Schalke en Red Alert, jongens laten we vooruit kijken en niet terug naar die vervelende periode onder Steve. Het is simpel; Steve was trainer toen we kampioen werden, maar het laatste jaar was niet om aan te gluren. Maar de lange winter is voorbij, nu wordt het lente in twente!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Edwin

      Dinkeltukker, je hebt gelijk, naar voren kijken. Wie wordt de nieuwe trainer van Twente? Wie gaan Chadli, Fer, Douglas, Rosales, Brama en Mihailov vervangen? Het blijft wel lang heel erg stil bij Twente.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Red Alert

      Lente ok……maar wel met een vaste trainer/nieuwe spits/creatieve ervaren middenvelder met Guiterrez als toekomstige (omdat hij nog moet groeien)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.