‘Kelvin Leerdam opvolger van Roberto Rosales’

Terwijl Leroy Fer ergens vakantie aan het vieren is en permanent op zijn smartphone zit te kijken of Everton zich al heeft gemeld zitten wij ons hier in een zomers Nederland af te vragen hoe de selectie van ons FC Twente er volgend seizoen uitziet. Roberto Rosales roept eigenlijk al twee jaar dat hij graag een volgende stap in zijn carrière wil zetten. Zijn contract loopt volgend jaar af dus als hij nu niet bijtekent is hij dan transfervrij. Mocht Rosales deze zomer vertrekken dan heeft FC Twente naar verluidt Kelvin Leerdam van Feyenoord op de korrel als opvolger op de backpositie.

30 reacties op “‘Kelvin Leerdam opvolger van Roberto Rosales’

  1. Dinkeltukker

    Jozefzoon in de belangstelling van Ajax, Twente en Benfica. Als die knaap humor heeft kiest hij voor Benfica waar de zoon van Jozef trainer is :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Fred Rutten

    stelling:

    wie denkt er dat het twente publiek volgend seizoen weer gewoon 90 minuten achter zijn of haar club/spelers kan gaan staan?
    of denkt u dat het, zodra er met de hakken over de sloot met 1-0 van rkc gewonnen wordt, al meteen weer een boel gemor en geklaag is?

    ik zeg:

    ik denk dat het weer een boel gezeur, gezeik, geklaag word.

      /   Beantwoorden  / 
  3. phenix

    als we de 1de wedstrijd maar winnen fred

      /   Beantwoorden  / 
  4. Fred Rutten

    Als ik het programma zo zie dan zou na 7 wedstrijden een score van 10 punten zo maar eens tot de mogelijkheden kunnen behoren.
    Nou ik wil weleens horen/zien hoe realistisch ons Twente publiek wel niet is tegen die tijd.
    Hebben ze vrede met een overbruggingsjaar om de boel op orde te krijgen of verwacht men gewoon weer topvoetbal om de bovenste plaatsen ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Beste Fred. Hoeveel punten we na 7 wedstrijden hebben zien we dan wel weer. In november 2012 stonden we er 10 voor op Ajax om aan het eind op 12 punten achterstand te eindigen.Het woordje ‘overbrugging’ geeft aan, dat we 2 topjaren hebben gehad, met topspelers en dat die ons nu allemaal gaan verlaten en dat we aan een compleet nieuw elftal moeten opbouwen. Niets is minder waar, het waren 2 kloten seizoenen waarbij de een zijn tv voortijdig uitzette en anderen een kwartier voor het einde al het stadion verlieten. Dat willen de meesten niet nog eens meemaken kan ik je vertellen. Wat voor elftal wij ook voor ogen krijgen zal mij bullshit zijn, als er maar strijd, hartstocht en passie is. En dat 90 minuten lang!!

        /   Beantwoorden  / 
  5. Fred Rutten

    Maar die 2 kloten seizoenen eindig je maar een paar punten achterop de nummer 1… het had dus maar weinig gescheeld of………

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Ja inderdaad een paar punten. Het waren ‘maar’ resp. 14 en 16 punten.
      Maar daar heb ik nog niet zoveel problemen mee. Het gaat om het vertoonde spel en dat was gewoon te triest voor woorden. Sommigen waren nog te beroerd om het ene been voor het andere te zetten. Maar ik zet nu een punt achter deze zinloze discussie, want gedane zaken nemen geen keer.

        /   Beantwoorden  / 
  6. twentemax

    Ik stel mn verwachtingen bij en ga echt niet voor een kampioenschap! Ik ga voor goed voetbal en een stadion vol sfeer. Je kunt je nu al blauw gaan ergeren maar of dat slim is? Wat je wel verwachten mag is dat er vakkundig en met degelijk beleid om gegaan wordt met de centen en de tevredenheid van ons supporters. Maar daar wil ik gewoon in blijven geloven want ik ga er ook vanuit dat na 2 seizoenen mindere prestaties er wel degelijk geleerd is van trainers aankopen en spelers aankopen die achteraf toch niet slim waren. FC Twente loat zien daj een slimme voetbalclub bent die leert van ervaringen!!

      /   Beantwoorden  / 
  7. twentemax

    Echt voetbalweer is t niet….puf puf ..hijg hijg…

      /   Beantwoorden  / 
  8. DreeOlee

    Alweer zo’n kut kakkerlak. Weg met dat volk.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twentemax

      Wablief! Gedraag je.

        /   Beantwoorden  / 
  9. Fred Rutten

    DreeOlee geeft weer perfect aan waar ik bang voor ben voor het nieuwe seizoen, het gaat gewoon verder… Stel Castaignos en Fer ballen nog bij onze fc ze krijgen toch geen steun…
    Jammer… word het weer zo n kloten seizoen met een vervelende sfeer enzo wat weer overslaat op de spelers enz enz…
    Of DreeOlee moet geen twentefan zijn maar van een andere club maar lijkt me niet.
    Als het Twentepubliek niet achter hun club en spelers gaan staan dan wordt het weer een moeilijk verhaal.

      /   Beantwoorden  / 
  10. FCTUKKER

    We goan werr voor spek en bonen. zo ziet dat er noar oet. geen prijzen meer. maar een 8ste en 9de plek voor 2014 is toch prima zet Joop. gewoon weer leuk voeballen. meer zit er niet in. dus we kieke wel wat goat gebeuren. we sloan de plak weer mis. :-(

      /   Beantwoorden  / 
  11. Fred Rutten

    Wildschut mag van mij ook wel worden opgehaald voor 4-5 ton bij VVV, en dan hopen dat Tadic nog een seizoen blijft kan Wildschut mooi wennen aan het niveau en hem opvolgen.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Fred Rutten

    Maar ja clubs als AZ en Heerenveen hebben daar beter inzicht in.

      /   Beantwoorden  / 
    1. goaly

      Mokhtar!!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
  13. Fred Rutten

    Ik besef dat het aankopen zijn voor de lange termijn en we spelers nodig hebben die er meteen moeten staan, maar toch jammer dat je zulke kansjes dan aan je voorbij moet laten gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Fred Rutten

    Nou ik denk dat het dit keer minder dan 10 miljoen wordt… 8 miljoen ofzo?
    En dan hoop ik dat jullie genieten van spelers als Brama en Janssen volgend seizoen op het middenveld, of sport1 eens een keertje aanschaffen en dan zie ik volgend jaar de reacties wel weer van goh wat een geweldenaar is die Fer toch he, hij is bij Twente zo goed geworden! Of we gaan weer allemaal roepen hadden we Fer nog maar! (net als met Janko toen)
    Oh ja het moment dat hij een vaste waarde in het Nederlands elftal is zal ik ook naar uitkijken.

      /   Beantwoorden  / 
  15. ber

    @fred
    Waarom het cynisme? Laat iedereen lekker zn ding zeggen… de een doet negatief de ander te positief de ander realist of surrealist…
    Achteraf kijk je een koe in de kont dus dan heeft uiteindelijk iedereen daar óók een mening over!
    Loat goan !

      /   Beantwoorden  / 
  16. Dinkeltukker

    Ik zal meer treuren om het vertrek van Chadli dan van Fer. De keren dat Chadli mee deed, kon hij het verschil maken en dat konden we van Fer niet (altijd) zeggen. Hopelijk wordt hij verkocht tegen een zo hoog mogelijke prijs verkocht en als hij bij zijn volgende club wel gaat schitteren, het zij zo. Overigens slagen er maar weinig twentespelers elders na hun transfer, dat valt wel op.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Fred Rutten

    Je hebt gelijk Ber, ik hoop gewoon echt dat het twente publiek eens in gaat zien dat ze een heeeeeel belangrijk aandeel hebben in hoe een wedstrijd verloopt… een speler zal eerder weer in de wedstrijd zitten als het publiek hem toezingt of applaudiseerd na een gemiste kans dan dat er geroezemoes op de tribunes is of zelfs fluitconcerten enz enz… een 0-2 achterstand is kloten maar te herstellen je hoeft maar een 1-2 te hebben en je hebt weer een wedstrijd dus blijf er achterstaan met zn allen enz enz… ik heb dat te weinig gezien dit seizoen. Ik weet wel er is veel onvrede, over sommige punten ook echt wel terecht maar die 90 minuten op dat veld moet dat niet tot uiting komen.
    Daar hebben we die supportersavonden voor, of deze forums e.d.
    Maar je hebt gelijk we zijn inmiddels met zoveel fans, de 1 is pessimist de ander optimist, voor de 1 is twente zijn of haar leven voor de ander is het vermaak, de 1 ziet het zus de ander ziet het zo.. enz heb je gelijk in.
    Chadli bijvoorbeeld werd hier pas nog afgekraakt door sommige gasten haha hij zou teveel voor zichzelf voetballen en geen rendement hebben… nou als je zijn doelpunten en assisten bekijkt in die paar wedstrijden (vanwege afwezigheid blessure) dat hij gespeeld heeft dat waren gewoon prachtige cijfers maar goed… je hebt gelijk: Loat goan
    ik zal het maar los proberen te laten, je doet er toch niets aan.

      /   Beantwoorden  / 
  18. Ijscoman

    De spelers moeten de aanzet geven door elke wedstrijd de volle honderd procent inzet te tonen,dan gaat het publiek er ook wel achter staan.Denk je nu echt dat het merendeel van de supporters enthousiast wordt van dit stelletje luie flikkers!!!Ik ben niet optimist of pessimist ik ben realist!!!!Een ieder ziet toch dat de laatste twee seizoenen het bagger is,geen inzet van spelers,wanbeleid voor management enz enz!!!En ook komend seizoen verwacht ik er niet veel van plek 8 tot 10!!Waar dit is op gebasseerd,nou de beste spelers gaan weg zoals Chadli,Rosales,Douglas,Tadic en in mindere mate Fer.En daarvoor terug komen allemaal van die koopjes,het mag allemaal niks kosten!!!!!Met daarnaast een trainer die alleen bij de amateurs heeft getraind en en assistent die graag hoofdtrainer wil worden maar nog geen diplma heeft zie ik het al met al somber in!!!Ben ik een pessimist of een realist????

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      In wat er zich heeft afgespeeld de laatste 2 seizoenen ben je realist. Voor de nabije toekomst ben je een pessimist.Of het realistisch is, weet je namelijk nog niet. Gezien de huidige geruchtenstroom ga ik daar wat in mee, maar van de andere kant denk ik ook; het is nog lang geen 1 september en laat mij lekker verrassen. Moet je die dwaze clubs op 30 en 31 augustus nog eens als gekken tekeer zien gaan. Dan lijkt het wel of het einde vd wereld nabij is. Stelletje idioten zijn het dan m.i.

        /   Beantwoorden  / 
  19. hennik

    als leerdam komt, komt rutten ook
    van mij mogen ze.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Copy2012

      Hoe kom je bij die wijsheid?

        /   Beantwoorden  / 
  20. ber

    @fred
    begrijp je helemaal!

      /   Beantwoorden  / 
  21. Methew

    Fredje is Fer aan het adoreren. Hij kan wel een homo-huwlijk met hem aangaan. Alleen weet zeker dat hij je in de koude kleding laat staan, als hij zijn zin niet krijgt dus je bent gewaarschuwd.. Niet dat je na afloop hier komt zanikken. Geniet er even van :-D

      /   Beantwoorden  / 
  22. Fred Rutten

    Maar goed dat Methew waarschijnlijk bij MacDonalds werkt en geen voetbalclub runt.

      /   Beantwoorden  / 
  23. Fred Rutten

    Maar goed dat Methew waarschijnlijk bij Mac Donalds werkt en geen voetbalclub hoeft te runnen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.