Noodlijdend NEC wil Glynor Plet en Peter Wisgerhof

Nul punten, twee treffers en veertien tegendoelpunten zijn ze in Nijmegen niet in de koude kleren gaan zitten. Trainer Alex Pastoor vloog al de laan uit en bemiddelde supporters staken inmiddels de gebruinde hoofden bij elkaar. Versterkingen moeten er komen en snel. Naar verluidt moeten Glynor Plet en Peter Wisgerhof de eersten worden die de wankele gelederen aan de Waal komen versterken. FC Twente wil Plet het liefst verkopen dus dan lijken de Nijmeegse investeerders aan zet, want geld heeft NEC zelf niet. Wisgerhof heeft bij ons in Enschede weinig kans op speeltijd en kwam bovendien tussen 2000 en 2009 al uit voor de Nijmegenaren, dus die is misschien wel te porren voor een reddingsoperatie. Mits niet bij voorbaat gedoemd te mislukken natuurlijk.

En over die Jesus Manuel Corona Ruiz doen we er hier voorlopig maar even het zwijgen toe…

Eén reactie op “Noodlijdend NEC wil Glynor Plet en Peter Wisgerhof

  1. twentemax

    Loat goan!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.