Touma wil niet naar Tweede Bundesliga

Rob Friend en Patrick Paauwe tekenden al bij het gedegradeerde Borussia Mönchengladbach, maar de nog clubloze Sharbel Touma lijkt dat niet te doen. "We hebben hem een goede aanbieding gedaan", zegt technisch directeur Christian Ziege tegenover Der Kicker. "We hebben de grenzen opgezocht van wat we konden bieden. Hij wilde of kon ons aanbod niet accepteren." Ziege hoopt dat Touma er nog een paar nachten over slaapt en het aanbod alsnog accepteert.

V-Bal meldt ten onrechte dat Touma mogelijk weer in Twente-shirt te zien zal zijn. Staat in Duitsland de 'Hintertür' nog open, in Enschede is ie dicht. Waarschijnlijker is (bij gebrek aan concrete interesse) een terugkeer naar Halmstads BK.

3 reacties op “Touma wil niet naar Tweede Bundesliga

  1. bjorn

    hij had gewoon bij twente moeten blijven. Wat denkt die nou zo’n geweldige speler is het nou ook weer niet. Wel een vrij goed seizoen gedraaid!

      /   Beantwoorden  / 
  2. thomas

    ben blij van dat ie niet meer voetbalt eerste seizoen was die goed voor fctwente maar daarna was ien niets meer als ik trainer was had zijler er in gestaan inplaats van touma

      /   Beantwoorden  / 
  3. jorian

    zijler is goed ben ik mee eens, maar touma ook, hij is minder goed in scoaren maar is snel en heeft een goeie trap dat is waar.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.