Marko Arnautovic kijkt uit naar terugkeer in Enschede

Vaak dachten we niet meer aan hem. Af en toe een gefronste wenkbrauw bij weer een bericht over disciplinaire perikelen, maar daar bleef het dan ook wel bij. Maar El Sympatico El Loco speelt tegenwoordig bij Werder Bremen, woensdag tegenstander van FC Twente in de Grolsch Veste. En hij dekt zich maar vast in tegen eventuele fluitconcerten. Maar Marko, waarom zouden we jóú nou uitfluiten?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

15 reacties op “Marko Arnautovic kijkt uit naar terugkeer in Enschede

  1. 0049

    Astronautofiets kan best wel een balletje trappen, net als heel Werder. Ze zijn altijd slow starters in de competitie, maar hebben inmiddels de smaak weer te pakken. Twente zal op en top moeten zijn willen ze een kans maken. In ieder geval zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden dan afgelopen zaterdagavond. Gelijk vanaf het begin erop vliegen en niet afwachten zoals tegen Feijenoord want dan is het einde oefening tegen onze duitse vrienden.

      /   Beantwoorden  / 
  2. lubs

    Uitfluiten, zal ik Marko niet, maar n warm welkom??? Hij liet zelf duidelijk blijken dat Twente voor hem een gepaseert station is. Super voetballer, maar niet mijn favoriet.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Neede106

    Laten we ons nou niet gek maken door 1 speler. Gewoon normaal doen en onze eigen jongens aanmoedigen ipv er 1 van de tegenstander uit te jouwen. Hebben we allemaal niets aan. Hopen dat hij het in enschede niet goed doet en in duitsland wel. Kunnen ze hem dik verkopen en hebben we er tenminste nog iets aan. Voor de rest, wij als 12e man en dan kunnen we het ze moeilijk maken.

    come on you reds….

      /   Beantwoorden  / 
  4. FCTom

    Ik hoop ook, dat wij normaal doen en Arnautovic i.i.g. niet gaan uitfluiten. We hoeven hem ook niet toe te juichen, maar uitfluiten hoeft ook weer niet. We moeten woensdag gewoon weer aan de hele wereld laten zien, dat WIJ(!!!) De BESTE SUPPORTERS van NEDERLAND zijn!!! Come on Twente, we maken ze gewoon weer gek woensdag.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Lars

    Marko is een uitstekende voetballer en heeft goed gepresteert, geen enkele reden om hem uit te fluiten woensdag, toejuichen ook zeker niet, zoals hierboven al werd gezegd is Twente een gepaseert station voor hem zoals die zelf zei, en dan is hij dat ook voor ons. Er mag zeker niet te makkelijk worden gedaan over de wedstrijd, Werder is kwalitatief nog altijd beter dan dit Twente (met alle respect voor onze spelers), en ze zullen er 110 procent voor moeten gaan. Slappe hap voetbal van afgelopen zaterdag, en je word van de mat geveegd. Hopelijk hebben ze er iets van geleerd. De twaalfde man is in ieder geval in vorm woensdag!

      /   Beantwoorden  / 
    1. schalke04

      helemaal mee eens..

        /   Beantwoorden  / 
  6. Jaap

    Gewoon uitfluiten, arrogant mannetje. Zo moeten we Werder 90 minuten lang uitfluiten, maar wanneer hij in balbezit is nog harder. De Veste moet een heksenketel zijn!

      /   Beantwoorden  / 
    1. tim

      ha-ha

        /   Beantwoorden  / 
  7. OOST

    Voor iedereen geldt woensdag: “BE IN EVERY INCH, A GENTLEMEN” !!!!

    Denk aan de goede naam van FCT. En dan ga je ook goed om met oud spelers. Of ze nu donker, blond, passief, of arrogant zijn dat maakt dan donder uit. Nogmaals : “BE IN EVERY INCH, A GENTLEMEN” !!!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. miura1

    Hopelijk doet Douglas een beetje normaal woensdag…

      /   Beantwoorden  / 
    1. tim

      Inderdaad, waar deze jongen toch mee bezig was zaterdag, hele tijd als een kip zonder kop naar voren rennen, de bal weer proberen op te eten als ie weer niks van de beslissing van de scheids snapt.

      Douglas, ga gewoon lekker doen waar je zo goed in bent, en dat is de spits van de tegenstander uitschakelen, en bij corners en vrije ballen mag je wel mee naar voren hoor.

        /   Beantwoorden  / 
      1. boeskoolvak120

        Ook voetbalinternational gezien?Want dit zijn precies de woorden die Rene Van der Gijp Gisteren ook zei.

          /   Beantwoorden  / 
    2. 0049

      ook v.i. gekeken gisteravond?

        /   Beantwoorden  / 
  9. vakkie--------p

    nee we moeten naar de fener sfeer balbezit toejuichen bal verlies meteen uitfluiten en wat marco betreft uitfluiten wat het halen kan als jij te groot voelt voor ons dan zou je het merken

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.