Jong FC Twente speelt gelijk tegen Jong Heracles Almelo

Terwijl we ons natuurlijk allemaal op onze eigen manier aan het voorbereiden zijn op de start aanstaande donderdag van het moordende Europa League en competitie-ritme, gaan andere zaken natuurlijk ook gewoon door. Zo trad Jong FC Twente maandagavond aan voor de streekderby tegen Jong Heracles Almelo. Het werd uiteindelijk 1-1 op het trainingscomplex in Hengelo. Joey Pelupessy zette FC Twente al na 5 minuten op voorsprong in de wedstrijd die het debuut betekende voor nieuweling Jerson Cabral. Diep in de tweede helft miste Mirco Born nog een strafschop voor Jong FC Twente, waarna Heracles diep in de blessuretijd via Christan Dorda een punt veilig stelde.

9 reacties op “Jong FC Twente speelt gelijk tegen Jong Heracles Almelo

1. schalke04

Was Cabral goed? Vorig jaar zorgde hij bijna in zijn eentje dat Jong Twente van Feyenoord verloor.

/   Beantwoorden  /
    1. Trots

dan zal hij wel niet zo goed zijn geweest nu als het 1-1 geworden is :)

2. twenteforever

gisteravond wezen kijken ..matige wedstrijd .TWENTE na drie minuten op 1-0 daarna erg weinig gezien .Born werd vlak voor tijd gevloerd in de 16 en nam zelf de strafschop ….resultaat gestopt ! denk laatste minuut Heracles 1-1 ..en ook nog met tien man . Cabral paar leuke dingen van gezien ..voor de rest onzichtbaar .Fernandez op doel …erg goed !

3. Red Alert

Opzouten lanteernPaultje, lekker knuffelen met je beertje. Slaap zacht gestoord Paultje.

4. twenteforever

ha rooie ! die paultje leert het nooit maar ja wat wil je anders als je een plaat voor je kop hebt van 10cm dik .echt knettergek die psychopaat !

5. Red Alert

Ha moat, ik zit bij me zelf nu af te vragen hoe zo’n dwaas er in werkelijkheid uit zal zien ?
    Zulke mensen verblijven normaal toch bij het TPZ als je spookjes ziet.

6. twenteforever

hey rooie ,alles kits ? tja het blijft een verhaal apart die kneusjes …
    helden op sokken achter de pc .Jammer dat je ze niet in het echt tegen kom …..dat zou een hele opluchting zijn en een hoop lol .

7. Red Alert

Alles gaat met mij gelukkig wel goed, sommige gaat het minder goed.
    Morgen lekker knalle tegen de moffe. Maar dat Hanover vind ik superieur in omschakelen van verdedigen naar de aanval. Twente (dat zijn wij) mogen de borst natmaken. Zal echt een match worden van mentale krachten, ik geniet nu al.