Jong FC Twente verliest in Friesland

Ai! Na de euforie van onze eerste selectie dit weekend toch een dompertje aan het begin van deze week. Jong FC Twente heeft maandagavond een 3-1 nederlaag geleden tegen Jong SC Heerenveen. De ploeg van trainer Patrick Kluivert kwam door een eigen doelpunt van Heerenveen-verdediger Schmidt nog wel op een 0-1 voorsprong, maar daarna was het gedaan met de pret. Na een ruststand van 1-1 werd het uiteindelijk dus 3-1.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

9 reacties op “Jong FC Twente verliest in Friesland

 1. Fred Rutten

  ff offtopic:

  Wat denken jullie dat Schreuder gaat doen als Rosales fit is?
  Komt hij weer in de basis of zegt hij zoiets als: Breukers verdiend het, heeft het naar behoren gedaan?
  Mijn voorkeur gaat uit naar Rosales, maar ben ff benieuwd wat jullie denken dat hij gaat doen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   Ik zou de voorkeur aan Breukers geven. Hij heeft het goed gedaan, laat zien dat hij sterker geworden is. De toekomst begint nu!

     /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Heerenveen is nooit slecht, kan gebeuren en speculeren over de nieuwe trainers aanpak, tja we zullen het zien!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Fred Rutten

  @Leo, ik was benieuwd wat jullie denken dat Schreuder gaat doen :P

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gert

  Ik denk dat wanneer Breukers het vertrouwen krijgt hij tot een goede rechtsback kan uitgroeien. Rosales deed het ook goed maar schiet verdedigend nog wel eens tekort. Daarin is Breukers beter maar komen de offensieve daden ten opzichte van Rosales niet zo goed tot zijn recht. Maar wanneer hij het idee heeft dat de trainer vertrouwen in hem heeft en hem laat staan kan het ook zo maar zijn dat hij aanvallend ook nog beter wordt. Dus, laat maar even staan zou ik zeggen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Fred Rutten

  Ik vindt echter dan Breukers zijn techniek hem nog wel te vaak in de steek laat, bal van de voet laat springen, niet kan controleren waardoor de bal over de zijlijn verdwijnt enz.enz. harde werker, maar zie toch liever Rosales, die blijft maar gaan verdedigen-aanvallen-verdedigen-aanvallen… 90min lang… ook een behoorlijk aantal assists wat perfect is bij het aanvallende spel dat twente nastreeft….

    /   Beantwoorden  / 
 6. Methew

  Schreuder heeft gezegd dat het om bewijzen gaat,.. nu staat breukers in de basis en Rosales start op de bank.. maar weet zekerrrr dat als Rosales weer een pot mag meedoen hij zoveel gaat laten zien dat ook schreuder met de nieuwe kijk niet om Rosales heen kan en Rosales aan het kortste eind trekt en gelijk weer in de basis komt. Rosales is beter als Breukers.. Gevalletje Janko/ De Jong.. Janko was ook goed.. alleen De Jong net iets gedrevener en daardoor beter.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Luuk de Jong veel meer voetballer dan Janko, zet deze 2 weer bij Twente voorin en de doelpunten vliegen je om de oren. Zucht, goeie ouwe tijd.

     /   Beantwoorden  / 
 7. Methew

  Niet te vergeten! Rosales heeft een snelheidsduivel genaamd Gareth Bale de hele wedstrijd uit de wedstrijd gespeeld….. dat zie ik Breukers niet zomaar doen. Om ff een heldere kijk te geven 8)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.