Slangenbeek akkoord met komst Jong FC Twente

Nog meerdere horden te gaan, maar de eerste drempel is genomen. De sportverenigingen die huizen op het Hengelose sportpark Slangenbeek en – belangrijker nog – de wijkraad aldaar, hebben ingestemd met de komst van Jong FC Twente. Onder voorwaarden weliswaar en ook moeten FC Twente en ATC’65 nog met de gemeente Hengelo in gesprek, maar er is dus zicht op een thuishaven voor de ploeg van Jan Zoutman. Vanzelfsprekend moeten er nog afspraken komen over parkeren, veiligheid en de verkeerssituatie. Verder moet er ook aan verschillende voorwaarden van de KNVB worden voldaan, dus er is nog wel wat werk te doen om uiteindelijk onze heilige grasmat in de Grolsch Veste te ontlasten. Maar wij zien het helemaal zitten: het bourgondische FC Den Bosch op bezoek op een opgekalefaterd amateurcomplex aan de rand van Hengelo! Geen verplichte combiregeling a.u.b.!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

31 reacties op “Slangenbeek akkoord met komst Jong FC Twente

 1. Joop

  Heey Leo, hoe is het jongen? Het nieuws ook gelezen dat AS Roma en AC Milan interesse in Fer hebben?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   Willen die degraderen?

     /   Beantwoorden  / 
 2. W

  Six words story:

  Boskamp steekt balletje in zijn mik

    /   Beantwoorden  / 
 3. LangeJan

  Janko in gesprek met FC Twente

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Serieus. Ook Mido op de radar bij Schreuder. Zanka kandidaat om Bjelland te vervangen. Ziek.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Dinkeltukker

   Ik mag toch hopen dat Twente geen geld gaat steken in een 31 jarige uitgebluste spits.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Joop

  15 miljoen voor tadic, dat zou lekker zijn zeg.
  Je zult je maar zo druk gemaakt hebben over een beleid dat in 2011-2012 gevoerd werd zeg.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Nee, wij zijn met zn allen allemaal super tevreden! Twente zit vastgeroest in categorie 3 en het transfergeld stroomt binnen. Joop weet van gekkigheid niet meer wat hij allemaal met het geld wil en moet doen. Gouden handdrukje misschien voor die 15 arme zielen van de administratie die hij eruit heeft gekickt…..?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Over een half jaar of jaar wanneer dat dan ook maar bekend mag worden gemaakt zul je zien dat twente al lang weer in de goede categorie zit. Dat die mensen op kantoor eruit zijn gekickt geeft mij al aan dat die banen niet geheel noodzakelijk waren anders waren ze wel gebleven. Spijtig voor die mensen en hoop echt dat ze super snel een nieuwe mooie baan hebben maar dat Twente de broekriem aantrekt is hartstikke goed. Net zoals ze van al die spelerscontracten af willen, Cabral e.d. de grote schoonmaak / de weg naar financieel gezond is ingeslagen en daar zijn ze al vanaf seizoen 2012-2013 mee bezig.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

     Dus volgens jou werken er mensen bij Twente die eigenlijk…niet nodig zijn. Leg eens uit: waarom werken die er dan ?
     Zou het dan toch zo zijn dat Joop vriendjes om zich heen verzameld heeft die hem metersdiep zijn hol binnenwroeten ? Van die forum-joop types die Munsterman lauw en kritiekloos verafgoden…? Joop is verantwoordelijk voor het financiële zelfmoordbeleid, maar er is nog steeds niks veranderd binnen de machtsstructuur, hij blijft dus de nietsontziende alleenheerser die geen inspraak duldt. Wachten op de volgende crisis, met andere woorden.

       /   Beantwoorden  / 
    2. Dinkeltukker

     @Joop, concreet geef je dus zelf al aan dat jouw naamgenoot geld over de balk heeft gesmeten…Hopelijk komt alles goed en wordt de soep niet zo heet gegeten als hij opgediend wordt. Maar ik volg de heer Munsterman met argusogen, want hij is flink (financieel) bezig geweest de laatste jaren en dat mogen wij hem rustig kwalijk nemen. Hopelijk is het een wijze levensles voor hem geweest.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Joop

      Als hij dat niet gedaan had was Twente 9e geëindigd en waren jullie helemaal niet tevreden geweest dus hij heeft juist gedaan wat jullie graag willen ;)

        /  
     2. Joop

      En om op een bepaald niveau te komen moet je soms eerst diep in de buidel tasten, om het later dubbel uitbetaald te krijgen ;) daar heb je ooit ook weleens van gehoord toch?

        /  
 5. Joop

  Wat nog eens een logisch beleid was ook nadat je voor het eerst in de historie kampioen geworden was en dat bepaalde (niet) realistische verwachtingen met zich mee bracht bij de achterban en in de rest van Nederland.

    /   Beantwoorden  / 
 6. LangeJan

  Kasper Kusk tekent een vier jarig contract bij FC Twente
  Ja Joop er is er maar een die kwaliteit heeft.
  lalalalalalalalalalalalalalalalalalal

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Hopelijk wordt het geen Kasper Kruk :-)

     /   Beantwoorden  / 
 7. Wallace

  Castaignos zo snel mogelijk dumpen en de sterke Algerijn Islam Slimani van Sporting Clube halen. Transferwaarde ca. 2 miljoen. Aanmaken, Joop ! Net als die Brama, erin of eruit, kappen met dat lauwe gehang. Zet er maar wat dwang achter, het is hier geen dorpse dagbesteding voor uitgerangeerde vrijwilligers. Brama verdiend geen nieuw contract, maar zou er uit gevoelens van liefdadigheid toch aanspraak op kunnen maken. Weg ermee, man.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Algerijn? verdienen die niet iets meer vanwege dat buiten de EU gedoe? Dacht dat je wou dat Joop niet meer met geld ging smijten?
   En hoe je over Brama kletst, dat zou in de 020 cultuur passen niet bij de oh zo warme volksclub fc twente die we graag willen zijn toch? Of volg je de verkeerde club Wallace?
   Je ging toch naar Vitesse? was het maar zo n feest

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Met geld smijt je als je miskoopt en daar schandalige salarissen aanhangt, zoals Joop talloze keren heeft gedaan sinds het kampioenschap. Vreselijk. Voor een ervaren, kwalitatief goede spits moet je gewoon flink investeren, want – het zal nieuws voor je wezen – je spits is de belangrijkste man. Bovendien is er inmiddels enorm gesaneerd op de salarispost. Er is voldoende voetballende kwaliteit, maar alleen een topspits zorgt voor rendement en punten. Castaignos is inderdaad ook dé reden dat Twente geen kampioen is geworden, dat ben ik helemaal met je eens, precies wat je zegt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Waar zeg ik dat dan?
     Ik zeg juist dat Luc als hij blijft dit jaar topscorer van Twente is hoor. En we zijn weer een jaartje verder, dus hij heeft weer meer ervaring, zal harder zijn geworden door nepfans als jij dus dit seizoen zal die tussen de 15-20 eindigen. Mooi aantal voor een Twente spits.

       /   Beantwoorden  / 
     1. LangeJan

      Normale doelpunten kan hij bijna niet maken, hoeveel penalty’s denk je dat hij krijgt en bovendien kiest Schreuder straks toch voor Borven

        /  
     2. Wallace

      Welnee, belhamel. Castaignos is oud vuil, daar zijn ze het intern allang over eens. Dat is nooit wat geweest. Klaar voor vertrek. Net zoals Schreuder niks moet hebben van die houten Jan Klaassen Planko. Allemaal heel logisch voor mensen met verstand van zaken. Schilder is ook zo’n vreselijke, zinloze afzwaaier met een belachelijk hoog inkomen. Koppers is twee klassen beter.

        /  
     3. Joop

      We zullen zien of hij de spits van Jong Oranje inderdaad zo makkelijk aan de kant zet als jij zegt.

        /  
    2. Joop

     Misschien moet je eens afstappen van die gedachte dat Twente kampioen moet worden ;) zou realistischer zijn

       /   Beantwoorden  / 
     1. Wallace

      Topclubs moeten winnen, elke week weer. Dat is een eis, ja. Daar is je begroting op afgestemd, dat schept terecht verwachtingen. Jij vindt dat maar eng, zo’n topsportklimaat. Beter terug naar de jaren ’90 en lekker rond de elfde plaats schijtbakken zonder ambities voor 5.500 toeschouwers, of neeg Joopjen ?

        /  
 8. LangeJan

  Er van uitgaande dat mijn cijfers op minimum zijn gebaseerd en dat alles wat er meer word gescoord mooi meegenomen is
  Een ding is echter zeker dat het aantal goals dat Castaignos gaat maken zeker niet zoveel hoger zal zijn of worden. ( je weet het een gebrek aan inzicht en timing.)
  Beste joop het lijkt me beter dat jij je rekentoetsen eens over doet Fc Tente kan niet eens het luttele bedrag van 0,7 miljoen voor Kusk opbrengen, dat bedrag legt zelfs heracles op tafel zonder met de ogen te knipperen. Het gaat dus nog bepaald niet goed met Jopie en zijn vleesboer, zo zie je maar hoeveel Joop kapot heeft gemaakt, dit was als Johan Plageman het nog voor het zeggen had gehad zeker en nooit voorgekomen en had FC Twente in rustig en veilig vaarwater gezeten en had Kusk en anderen al hun handtekening kunnen zetten nu is het maar afwachten en in het ergste geval bemoeit de controlecomissie van de KNVB zich ermee en kan het nog weken gaan duren voor er uitsluitsel komt.
  Jammer dat er zoals bij Wegener niemand boven Joop staat anders was hij er bij FC Twente al lang uitgeknikkerd.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Joop

  Precies, dat niveau heeft helaas allemaal een mening over Joop/Fc twente en beleid. En dan krijg je inderdaad dat vakmensen als Joop onder druk komen te liggen. Lekker liedjes blijven zingen gaat je goed af! Laat het vakwerk maar aan Jopie over.

    /   Beantwoorden  / 
 10. LangeJan

  Jopie’s vakwerk is in ieder geval niet Castaignos
  het is wel duidelijk dat hij onvoldoende inzicht en geen timing heeft, hij is enkel een harde werker.
  In het nieuwe seizoen scoort Borven 14x en Kasper maakt er 9, Promes 8 en Castaignos als hij er uberhaupt nog is – 4, nu ga ik nog een liedje voor je zingen lalalalalalalala

    /   Beantwoorden  / 
 11. Joop

  Als je tevreden bent met de 14 goals van Borven dan moet je ook tevreden zijn met Luc afgelopen seizoen grapjas.
  En als Promes 8 doelpunten maakt komend seizoen dan is hij niet bepaald vooruit gegaan qua ontwikkeling.
  Dus bedankt weer voor bevestiging van je kennis.

    /   Beantwoorden  / 
 12. LangeJan

  van de 14 doelpunten die Borven zeker gaat scoren zijn geen strafschoppen mee berekend en bedoelde ik dus echte doelpunten.
  Hoeveel strafschoppen afgelopen seizoen zitten erbij het aantal van Castaignos ?

    /   Beantwoorden  / 
 13. van Halst

  Jij ook bedankt voor je kennis Joop.

  Je mag van iemand, waarvan de salaris maar liefs 6 ton per jaar hoger ligt en een transfer bedrag die ruim 5 miljoen hoger ligt, veel meer verwachten.

  Daarnaast speelt Borven nog maar enkele maanden bij Twente en Luc inmiddels ruim 24 maanden…………..

  Nogmaals bedankt voor je kennis.

  Luc is duurder bij Twente dan Luuk bij PSV, daarnaast heeft Luuk meer opgeleverd bij Twente en gaat Luuk meer opleveren bij PSV als Luc bij Twente……….Kun je het nog volgen ome Joop.

  Een voorzitter en leden van RvC moeten rouleren, max. 6 jaar bij een club en niet meer. Slecht voor de gezonde club en een open eerlijke strategie of beleid.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.