Nagenieten van de bekerwinst in Ridderkerk

En genieten was het! Vraag is alleen nog wie wij Tukkers moeten uitroepen tot man van de wedstrijd. Luc Castaignos of Jacob van den Belt, de doelman van RVVH? Zegt u het maar.

8 reacties op “Nagenieten van de bekerwinst in Ridderkerk

 1. Diek_Man

  Off topic: Rellen bij FC Utrecht – Ajax waarbij wederom Utrecht fans zich misdragen. En natuurlijk komt Utrecht met de zelfde oplossing als na de rellen tegen FC Twente. Uitsupporters van deze clubs zijn niet meer welkom.
  Dus als ik het goed begrijp worden de eigen “supporters” beloond voor hun wangedrag door de bezoekende supporters niet meer toe te laten. De wereld op zijn kop en FC Utrecht moet eens grondig naar zijn eigen supporters beleid kijken.
  Uit supporters geven over het algemeen meer sfeer in een stadion vlak na de stadion ramp heb ik de uitsupporters hier in Enschede ook echt gemist. Dus het helemaal verbieden van het meenemen van uitsupporters zal dan ook een verlies van het voetbal zijn.

  Zo en nu weer aan het werk

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Ik denk dat Utrecht nu niets in de melk te brokkelen heeft en dat the almighty KNVB wel wel een passende oplossing komt. Eens een keertje een wedstrijd zonder THUISpubliek lijkt mij wel een keertje uniek :-)

     /   Beantwoorden  / 
 2. Rick053

  Utrecht spreekt anders al alweer van een wedstrijd zonder ajax publiek… Stumperds.

    /   Beantwoorden  / 
  1. hennik

   Als ze achter staan worden ze gek dat publiek, dus als je als uitspelende ploeg in Utrecht wint , zijn de uit supporters niet langer welkom. Alleen als je zeker weet dat Utrecht zal gaan winnen, mag je mee als als uit supporter. Die van Schaik (directeur Utrecht) is gewoon een belchinees. Bij PSV is hem het in ieder geval al gelukt dit seizoen.

     /   Beantwoorden  / 
 3. hennik

  ‘Het klinkt misschien gek’, stelde directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht. ‘Maar misschien moeten we maar geen fans van Ajax meer toelaten. Het lag nu echt niet aan hen, maar zij maken iets los hier.’

  Alleen 65+ pas en schaataspubliek nog welkom in Utrecht…. Als je niet fatsoenlijk een wedstrijd in eigen huis kunt organiseren, pleur dan helemaal op uit de Ere divisie!

    /   Beantwoorden  / 
 4. schalke04

  Wat zegt castaignos toch tegen de keeper na zijn goal??

    /   Beantwoorden  / 
  1. jarno

   bedankt voor de hulp.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Harry

  valt er dan ook nog wat na te genieten voor die wanprestatie? :-(

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.