Bekerafgang tegen FC Den Bosch

FC Twente heeft donderdagavond een smadelijke bekernederlaag geleden tegen FC Den Bosch, de nummer twaalf van de Jupiler League. In de Grolsch Veste werd het 1-2 voor de Brabantse gasten. In de eerste helft kwamen wij Tukkers – overigens spelend met een sterk gewijzigd elftal – op voorsprong door een gemakkelijk gegeven strafschop, die door Denny Landzaat onberispelijk werden binnengeschoten. De ommekeer in de wedstrijd kwam in de 23e minuut, toen Dedryck Boyata een rode kaart kreeg wegens een onbesuisde tackle. FC Den Bosch maakte kort daarop gelijk en een kwartier na rust kwamen de Bosschenaren bovendien terecht op voorsprong. Die klap kwam FC Twente niet meer te boven. Daar konden de invallers Douglas, Nacer Chadli en Dusan Tadic uiteindelijk niets meer aan veranderen. De tweede gele en dus rode kaart voor Luc Castaignos vlak voor tijd betekende een passend slot van een avond vol ergernissen.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

117 reacties op “Bekerafgang tegen FC Den Bosch

 1. Jan

  Wat een afgang en blamage. Steve is een bange en laffe coach. Met hem aan het roer kunnen we het kampioenschap definitief vergeten!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Henk

   Juist niet, uit de beker, uit de uefacup, wordt nog rustig kampioen worden.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Wim B

  Het ergste is dat ik me niet meer erger. Ik hoop zelfs dat we verliezen, dan raken we die macclaren vanzelf wel kwijt. En daarna een grote opruiming: Wisgerhof, Cornelissen, Breukers (deed overigens niet mee) Boyata, Kuiper, Cabral en Gyasi kan echt niet meer. Krijgen ze een kans van MacClaren, pakken ze die niet! Nou dat wisten wij vantevoren wel dat zij nooit een kans kunnen pakken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Zondah volgt de definitieve afstraffing tegen Feyenoord. In bijna 1 week alles kwijt. Joop jij bent aan zet!!!! Dit elftal straalt totaal geen bezieling uit. Zelfs de wisselspelers hebben dit niet. Dus Joop, heb jij de bezieling wel? Wie moet Twente opvolgen? Verbeek, van Basten of R. Koeman, want we halen toch alles bij Feyenoord op.

     /   Beantwoorden  / 
  2. jan-o

   ik geef je helemaal gelijk. baalde ook niet eens. waarschijnlijk krijg je weer reacties van dat je trots moet zijn. altijd achter je club staan. maar goed dat heb ik gedaan tot roda jc uit. toen was ik er wel klaar mee.

   ok je moet vandaag tegen een den bosch. maar de spelers zijn totaal uit vorm. laat ze dan juist tegen een den bosch spelen om lekker te spelen. je komt pas weer in vorm als het lekker loopt. maar goed, nee mcclaren geeft 10 man rust! dan vraag je er ook om.

   en waarom geen tim breukers op rechtsback? waarom is die gast uberhaupt gehaald? alleen om heracles zwakker te maken??!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    En dan verkoop je onze jeugd “spits” ook nog eens toe bij deze ruil
    Hij heeft er nu al meer gemaakt dan de kastanje bij ons.

      /   Beantwoorden  / 
 3. schalke04

  Wim B.. wat een belachelijke reactie! Flikker lekker op van dit blog! Hopen dat we verliezen zodat McClaren eerder weg is?? Wat een belachelijke opmerking! Wanneer Feyenoord scoort zondag tegen Twente hoop ik dat jij naast me staat!
  JONG Twente heeft verloren van Den Bosch. NIet omdat ze slechter waren maar omdat Wiedemeijer het voor elkaar kreeg om de wedstrijd te ontregelen.
  Wat een ongelooflijke losers als men nederlagen zoals deze nog aan de trainer toewijdt!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Doe normaal blinde.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Wim B

   Jong Twente!! Cornelissen, Kuiper, Wisgerhof, Landzaat…..!! Kom op joh. Iedereen ziet toch dat er geen bezieling meer is in dit elftal En dat is al weken zo. Je kan dan alles bij elkaar gaan houden met pappen en nat houden, maar dat heeft ook geen zin. Je kunt dan beter een keer op je bek gaan en verliezen om de boel op scherp te zetten. En dat gaat normaliter gepaard met het wegsturen van de trainer. ALS JE DAT DAN NIET SNAPT, PLEUR JIJ DAN OP VAN DIT BLOG.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Harm

    Wim B ben het volledig met je eens.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 特温特足球

     ik ook “weg met die man nu het nog kan”

       /   Beantwoorden  / 
   2. schalke04

    Je hebt al vaker achterlijke reacties geschreven. Deze passen er prima bij, niets nieuws dus. Je noemt keurig de spelers uit het tweede op van twente maar geeft het eerste de verantwoordelijkheid. Hoe simpel kun je zijn. Neem lekker harm met je mee, en waarschijnlijk nog meer leeghoofden hier op het blog. Hoe kneus kun je wezen te denken dat een andere trainer ineens twente bovenaan de ranglijst krijgt.. Oh wacht!! We staan al bovenaan!! Ik zou bijna hopen dat Twente zonder McClaren verder zou moeten om jou je bek te laten houden. Maar waarschijnlijk kom je dan weer met een belachelijke reactie..
    Ongelooflijk wanneer een trainer als schuldige aangewezen wordt wanneer deze spelers de kans geeft tegen een flutclubje als Den Bosch.

      /   Beantwoorden  / 
    1. rene

     Ik moet zeggen schalke dat her er niet aan ligt dat het 2e elftal speelt vandaag. Het gaat erom dat we nu al weken cq maanden slecht voetbal zien en ik zie de komende weken het echt ontzettend zwaar in voor Twente. Er zit gewoon nix in onze ploeg. Geen bezieling geen voetbal geen agressie en zo kan ik nog wel ff doorgaan. En ik ben van mening dat dit echt aan onze trainer ligt. Hij maakt geen enkele speler beter en het ELFTAL begint met de week slechter te spelen. Kijk dat het 2e elftal vandaag verliest van Den Bosch had never en nooit niet mogen gebeuren. MC Claren is diegene die dit elftal het veld op stuurt en zodoende ook diegene die verantwoordelijk is dat we uit de beker zijn. We kunnen dus (zoals jij Schalke) de ogen sluiten, maar dan zeg ik je dat we binnen vier a vijf weken op de 3e a 4e plaats staan. En ik denk niet dat dat de bedoeling is van dit elftal, want ik ben echt van mening dat dit een van de beste elftallen is wat Twente ooit heeft gehad. ER MOET WAT GEBEUREN. Tevens hebben de spelers vandaag van het 2e niet thuis gegeven. Al moet ik zeggen dat lupessy of hoe die ook heet niet slecht was

       /   Beantwoorden  / 
     1. schalke04

      Goed bericht. Ik weet alleen niet of het spel van Twente beter wordt wanneer McClaren weg zou gaan.
      Pelupessy vond ik ook erg sterk. Een erg goede vervanger (in de toekomst) van Brama. Iemand die ook durft te schieten.

        /  
  3. jan-o

   hey schalke ben het vaak met je eens, maar je ziet toch zelf ook dat het hele seizoen naar de kloten wordt geholpen door mcclaren. je speelt bovendien met het eerste van fc twente en niet met zoals jij noemt jong twente. je kunt het beter oud twente noemen eigenlijk. met opa landzaat, trage wisgerhof, nog tragere cornelisse. echt triest dat er met zo’n elftal gestreden wordt voor de beker.

     /   Beantwoorden  / 
  4. IJscoman

   Jij begrijpt er werkelijk niks van!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
  5. Moeke

   niet slechter Den Bosch? had je stront in je ogen?
   ook vanavond met team B was er geen beleving, bezieling, scherpte, en het ontbreekt aan voetbalinzicht en een spits.

   Weet niet meer waar ik het las, maar heel snel Jan van Halst terughalen en als technisch directeur aanstellen. Gooi die Steve eruit en maak je seizoen af met Kluivert/Schreuder en leg voorkomend seizoen een andere trainer vast.

     /   Beantwoorden  / 
  6. Banie

   @schalke 04. Jong FC Twente? een mix van jong FC Twente en het bejaarden elftal! En dan nog moet je met dit materiaal met 10 man met gemak over die gasten van Den Bosch heen lopen! Het is gewoon duidelijk. Mc Claren krijgt dit team niet aan het spelen behalve vlak na een vakantie! En daarnaast haalt Mc Claren alleen mislukkelingen als Boyota. Normaal kan je die gast nog wisselen als hij slecht speelt, nu ontneemt hij ons zelfs die mogelijkheid!!!

     /   Beantwoorden  / 
 4. Geert

  die boyota, die heeft ons genekt. voor de zoveelste keer. die vent heeft een IQ van een banaan! en die tadic? die is toch zo goed? wanneer dan?? die loopt alleen maar te schreeuwen! al weken lang!
  de aardigheid is er goed af. een mooi avondje op de bank. GVD!

    /   Beantwoorden  / 
 5. 特温特足球

  Nou Trots en Schalke 04 wat hebben jullie hierop te zeggen?
  Is het nog steeds raar dat we negatief zijn over deze trainer.
  Je kunt wel 11 worden in een gok pool ” wie is de beste voetbal manager” maar na vanavond en jou gevoel van dit Twente moet jij nu toch ook inzien dat dit trekken is aan het dode paard “Steve , Mr shit Mc L”
  IK ZEG ACTIE GROEP WEL MET STEVE.

  Ik schaam me voor Twente.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Mooi nog geen reactie gelezen van dinkeltukker… hopelijk was hij de mafkees die Steve aanviel… wat een mafkees, en zo heb je er wel meer….

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    @ trots. Hier komt mijn allerlaatste reactie op jouw onnozele vermoeden. Ik zat voor de buis en heb mij diep geschaamd.Wat in jaren is opgebouwd wordt in een paar maanden door deze gefrustreerde trainer afgebroken. Frustraties die nu ook al op de spelers begint af te stralen en als jij en Schalke dat niet willen zien, dan prettige winterslaap!!!

      /   Beantwoorden  / 
 6. Geert

  JONG twente??? blinde vink!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 7. mr.p

  Wie maakt eigenlijk de opstelling schalke? das toch écht onze angsthaas! Afgelopen seizoen… schalke uit.. een b elftal.. een voorbode van baggervoetbal de rest vh seizoen… nú fakking weer een k opstelling! Hoe lang mag hij hiermee doorgaan? Doelstelling fc twente: elk seizoen minimaal HALVE FINALE knvb beker! Dát redt je niet met b elftallen..
  Verder hoop ik dát fc ALTIJD wint Wimb..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Ik ook. Maar dit dient een hoger belang en dat is het wegsturen van McCl. Hoe eerder hoe beter. Kan hij mooi met Rutte op vakantie naar Griekenland. ff wat anders. Die Rutte heeft ons mooi genaaid, want rekenen kan hij niet. Waarom zouden we die Rutte ook moeten geloven in zijn berekeningen omtrent de cijfers (lees: geld) voor Griekenland. Ik geloof hem niet meer en van mij hoeft Griekenland niets meer te krijgen. Op naar de gulden. Dus Joop grijp ook hier in!!!

     /   Beantwoorden  / 
  2. schalke04

   Twente heeft toch een geweldige selectie? Ik snap McClaren wel, laat het maar zien tegen het armetierig Den Bosch. Nog verslagen in een oefendueltje tijdens een interlandweekend. Wat kan McClaren eraan doen dat het dan niet lukt? Hij mag er toch vanuitgaan dat Kuiper Den Bosch aan kan?? Helaas maakte hij de ene fout na de andere.. Gutierez het megatalent! Komt totaal niet in het spel voor en verliest constant de bal! En dan nog die achterlijke rode kaart..
   Met een andere trainer wordt het absoluut niet beter.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Moeke

    botert het nog wel tussen de groep en McClaren kun je je afvragen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. schalke04

     En dat kan natuurlijk wel veel veranderen. Ik ga er van uit dat McClaren nog steeds veel respect krijgt van de spelers. Ligt McClaren niet goed in de groep dan zou een andere trainer wellicht beter zijn. Maar dat kan ik me nauwelijks voorstellen..

       /   Beantwoorden  / 
   2. johan

    MCClaren had gewoon de beste 11 op moeten stellen met een half uur op 2-0 staan, slot op de deur. tadic , chadli desnoods wisselen in de rust en de wedstrijd freewheelend uitspelen. Dit is zo dom….. Joop grijp alsjeblieft in, anders neem ik jou ook niet meer serieus.

      /   Beantwoorden  / 
    1. matn

     zelfs met de beste elf wordt het met deze McCl…… een probleem hoor

       /   Beantwoorden  / 
    2. schalke04

     achteraf had ik dat ook gedaan ja..

       /   Beantwoorden  / 
   3. Trots

    Indd Schalke04, men denkt hier dat we een wereldselectie hebben, hebben wij al vaker aan gegegeven dat dat vies tegenvalt… zo bijzonder is deze selectie niet… Maar ik voelde al wel aan dat dit een heeeeeel lastig potje zou worden tegen den Bosch, als je je wisselspelers op gaat stellen… dus dat had Steve anders moeten doen… fout van Steve, maar deze selectie is ook echt zeker niet zo goed als men hier denkt…

      /   Beantwoorden  / 
 8. ber

  Volledig eens!

    /   Beantwoorden  / 
 9. Harry

  Het is maar goed dat we vandaag veel kinderen in het stadion hadden. Met dit soort wedstrijden gaan ze zich vast wel aanmelden voor een jaarkaart…. Dit kan toch echt niet! Iedereen kan wel roepen dat we geen commentaar moeten/mogen leveren en achter je club moet blijven enzo, maar dit gaat toch he-le-maal nergens over? Hoe lang moeten wij dit als supporters nog volhouden dan? Dan maar een ‘successupporter’ en dat soort flauwekul, maar wat mij betreft is de maat echt vol en moeten we als supporters ook maar eens in actie komen….. Wat jullie?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Als ik de krant moet doen geloven, dan is er al een fan in actie gekomen… en Steve aangevallen…. komt allemaal door die reacties en sfeer die jullie hier creeeren… flut volk

     /   Beantwoorden  / 
 10. hendrik

  Het gaat erom of de spelers nog vertrouwen hebben in McClaren ?
  En of Joop actie durft te ondernemen ?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Ook wij kunnen wat doen jongens. Witte zakdoekjes?

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    WITTE ZAKDOEKJES IK BEN ER ZONDAG!!

      /   Beantwoorden  / 
   2. wilhelmien

    Witte zakdoekjes???? ehh ik dacht Rode!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. schalke04

   doe maar.. witte zakdoekjes.. dan gaan we vast winnen..

     /   Beantwoorden  / 
   1. Red Alert

    Weet je @schalke , doe je ogen nu eens open man! Je kunt samen met @trots wel steeds blijven zeggen dat het niet aan Steve ligt of dat de nederlaag te weiten is aan de door jouw genoemde 2e keus spelers. Maar dan heb ik het gevoel dat jij ons in de maling neemt want : bijna iedereen klaagt steen en been over deze selectie/ Steve door hun lakse houding slappe inzet en jij wil het niet zien of horen. Ik zou zeggen :,keep on dreaming boy.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Trots

     Het ligt niet alleen aan Steve, de selectie is ook niet goed genoeg… hoop dat jullie dat ook eens gaan in zien…

       /   Beantwoorden  / 
    2. schalke04

     Ik ben bang dat jij de wereld iets te simpel in ziet. Ik wou dat het aan de trainer lag. Hup, trainer eruit en sambavoetbal in de Veste. Ik ben echter bang dat dat niet zo werkt. Ik denk niet dat Twente beter gaat spelen zonder McClaren..

       /   Beantwoorden  / 
 11. Harm

  Waarom geen witte zakdoekjes?
  Iedere rechtgeaarde supporter van onze FC moet het daar toch zo onderhand mee eens zijn, op een paar idioten na.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   HARM IK BEN ER WEG MET STEVE!!!

     /   Beantwoorden  / 
 12. Harm

  Witte lakens is misschien nog wel veel beter.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Humor!

     /   Beantwoorden  / 
  2. 特温特足球

   HALLOWEEN THEMA!

     /   Beantwoorden  / 
  3. Matn

   Yep cleansheet is McCl……. Gek op

     /   Beantwoorden  / 
 13. Wim B

  IK verwacht dat Joop vanavond de daad bij het woord voegt en Steve op Ryan-air zet R. Engeland. Wie gaaat hem opvolgen? Ik zeg: Verbeek.

    /   Beantwoorden  / 
  1. wilhelmien

   Ik zag Verbeek van af het struikgewas al peinzend richting de kantine lopen.hij struikelde bijna over de witte lakens die her en der op de grond lagen.

     /   Beantwoorden  / 
  2. schalke04

   ga aub zelf ook in het vliegtuig zitten

     /   Beantwoorden  / 
 14. Harm

  Laat Kluivert die handdoek eens mooi oppakken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Ik bedoelde witte handdoek natuurlijk.

     /   Beantwoorden  / 
 15. Gert

  Ik was niet eens boos meer, FC Twente slaagt erin vaste supporters het stadion uit te jagen. Wat een blamage, en die scoutings commissie van ons, daar mag je zo langzamerhand ook je vraagtekens bij zetten. Waardeloze Profs!

    /   Beantwoorden  / 
 16. Harm

  Hoe laat trainen die klootzakken morgenvroeg/morgenmiddag?
  Laten we eens massaal laten horen hoe we erover denken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   ja ik doe mee!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Harm

    Waaraan kan ik jou herkennen?
    Ik ben herkenbaar aan een wit laken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. wilhelmien

     Ik ook!!! ik ben van de witte wieven en rijd op een twentse ros

       /   Beantwoorden  / 
  2. IJscoman

   Ik twijfel of ze wel trainen,als ik de wedstrijden zie!!!

     /   Beantwoorden  / 
 17. Matn

  Goh dat is een suprise niet dan McCl…… Nou nee niet echt

    /   Beantwoorden  / 
 18. Harm

  Tijd voor actie.
  De stem van het volk zal morgen over de trainingsvelden klinken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Moet je niet werken dan? dacht ik al wel…

     /   Beantwoorden  / 
 19. tukkerwolf

  Ik weet niet meer waar het aan ligt. Inzet kun je castaignos niet op afstraffen, dat heeft hij wel.

  Gutierez was slecht vandaag geen pas die aankwam. Is dat McL zijn schuld?
  Nicky helaas maar weer door de mand gezakt. Is dat MCl zijn schuld?
  Boyata, was geen rood maar wel een onnodige tackle!
  Boscker heeft weinig fout gedaan die stond goed te keepen en heeft ook niet zoveel te doen gehad.
  We hebben pech gehad, we zijn genaaid door de scheids en helaas zit de spirit ook niet in het elftal. Dat ze rust krijgen voor zondag snap ik. Maar toch hadden we eenvoudig moeten kunnen winnen ook met 10 man!
  Is dit allemaal MCl zijn schuld? denk het niet maar hij heeft er wel invloed op. Ik zou zeggen voor straf met de jeugd werken en kluivert op het eerste!
  En zondag bij verlies…… ACH WAT WE WINNEN GEWOON! KOM OP TWENTE!

    /   Beantwoorden  / 
 20. willie

  Het blijkt dat je een elftal niet op zo veel plaatsen kunt wijzigen.
  Als je met een complete andere achterhoede en midden veld speelt weet je dat je op je bek kunt gaan en dat is gebeurt.
  Ook zie je dat je afscheid moet nemen van een aantal spelers die echt niet meer mee kunnen zoals Wischerhof, Landzaat, Cornelissen en Kuiper.

    /   Beantwoorden  / 
 21. Robbie

  Diepdiep triest. Als ze zo blijven voetballen geloof ik t wel en kom ik ondanks seizoenkaart niet meer kijken. Tot er een andere trainer en de spelers weer met plezier en doelgericht laat voetballen. Ik vind bv Heracles 100.000 beter en leuker voetballen dan Twente. Helaas….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Yes! dat is de 1e nepssupporter die weg gaat! dat er nog maar vele met jou mee gaan… lekker naar almelo gaan! omdat ze daar leuker voetbal spelen! Dan heb je geen gevoel bij twente mijn vriend… lekker weg gaan en indd niet meer terug komen ook niet als we straks kampioen zijn he!

     /   Beantwoorden  / 
 22. johan

  Got home early from my work. Didn’t eat, cause had no time. Bought a ticket to support my club. Surprised my son and took him with me. Kick off. What’s that???? Fucked again. GELSEKIRCHEN_DEJA_VU. Same trainer, same shitty trick. Played the substituses, no respect for supporters. STEVE YOU GOTTA GO, THE SOONER THE BETTER!!!!! I vomit on you!

    /   Beantwoorden  / 
 23. Henry

  Heren,

  Natuurlijk het was bedroevend… Wat echter nog veel triester was waren de FC Den Bosch supporters die VUURWERK naar beneden gooiden in een VAK VOL KLEINE KIDS… Iedereen vloog (letterlijk) van paniek uit elkaar. Vanaf dat moment bekroop mij de gedachte om nooit meer in een voetbalstadion te komen en lekker naar huis te gaan. Het is toch ongehoord dat een stel randdebielen zomaar alles kan flikken en dat een vak vol hummeltjes vervolgens elders moet gaan zitten. De ME had een daad moeten stellen en ALLE FC DEN BOSCH ‘SUPPORTERS’ (lees: vandalen) ERUIT TE ZETTEN.

    /   Beantwoorden  / 
  1. tukkerwolf

   helemaal mee eens! zoiets moet toch niet kunnen!

   Snap overigens ook niet dat de kids zo dicht bij het uitvak zitten!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Henry

    Ach… Niemand rekent erop dat er van die gekken zijn die dat soort dingen naar beneden gooien :-( . Wordt tijd om er een scherm + net voor het uitvak te plaatsen…..

      /   Beantwoorden  / 
   2. Mr Talkie

    Kunnen we heel Brabant ook niet ontpolderen??
    En dan het liefst met die idioten die vuurwerk in het kids vak hebben gelazerd !!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Harm

     Hoorde zojuist dat het jongelui uit Maaskantje betrof.

       /   Beantwoorden  / 
  2. Jan Schipper

   Mijn zoon en ik zelf zat ook in dat vak. Hulp verlening kwam na 2 harde knallen niet op gang. Schande. De politie stond erbij en keek er na. De kinderen krompen in elkaar, huilend wat een ramp en trauma mijn en voor de andere kinderen. Ook teleurstellend dat ons clubje zich zo laat inpakken, en ook zo onsportief speelt met twee rode kaarten op de koop toe. Een grote schande jullie hebben de supporters voor schut gezet. Joop jij nu aan zet om ons weer aantrekkelijk voetbal te laten zien.

     /   Beantwoorden  / 
 24. hans

  HEy Joop goed gedaan joh!Ik zat er er ook metmijn kids, maar als jou het geen reet interesseert die beker, waarom moet ik dan nog naar het stadion komen???? Eeens maar NEVER again. Schop eerst de verantwooordelijken voor de opstelling er maar uit, dan kom ik misschien nog weer. Als ik genaaid wil worden weet ik wel een adres waar dat lekkerder gebeurd dan de Veste. Gadverdamme wat een klotestreek Joop.

    /   Beantwoorden  / 
 25. Bird

  Gaat weer lekker hier met die reacties! Maar dat twente kampioen gaat worden door zijn brede selectie kunnen we in ieder geval vergeten. Damn wat waren we zwak!
  Zondag wordt nu wel heel belangrijk voor Steve…Alles behalve winnen is crisis!

    /   Beantwoorden  / 
 26. Mr Talkie

  Beste Mensen,

  Maak je niet druk a.s.Zondag avond zijn we dit al weer vergeten.
  Na de 3-2 overwinning op Feyenoord..

    /   Beantwoorden  / 
 27. Technische Dirk

  Joop is stoned !!!!

    /   Beantwoorden  / 
 28. twenteforever

  PLEASE !!!GO !!! what a waste of time ! fly with RIAN AIR AS SOON AS POSIBLE !

    /   Beantwoorden  / 
 29. TT

  Witte zakdoek, laken, zeil, latex gaat mee. Steve moet per direct oprotten. Alternatief is het rechter rijtje… We moeten Joop een beetje helpen want die denkt dat hij anders gezichtsverlies leidt. Kom op mannen we moeten nu doorpakken!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 30. hennik

  berend botje ging uit varen
  met zijn vriendje Steve McClaren
  de weg was laf, de weg was krom
  nooit kam STEVE McClaren weer om

    /   Beantwoorden  / 
  1. matn

   LOL mag het hopen

     /   Beantwoorden  / 
 31. johan

  dank je wel
  as je blief
  FUCK OFF STEVE!

    /   Beantwoorden  / 
 32. TT

  Beste Henk, een team dat zo speelt wordt zelfs in Finland geen kampioen

    /   Beantwoorden  / 
 33. johan

  Kan hard gaan, europa-leaugue heb je al verknald in zweden. nu uit de beker.competitie gaat ook naar zijn mallemoer,let maar op. STOPmet deze man voor het te laat is.

    /   Beantwoorden  / 
 34. nfear

  En zondag staat er een goed voetballend twente let maar op..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jan Schipper

   Ik hoop het voor jouw !!!

     /   Beantwoorden  / 
  2. matn

   hoe vaak hebben we dat het afgelopen half jaar al wel niet gezegd, als je het maar vaak genoeg roept krijg je vanzelf een keer gelijk. ik hoop toch meer op “ha zondag weer een goede wedstrijd”

     /   Beantwoorden  / 
 35. twentemax

  Tja, dit gebeurde al vele Nederlandse eredivisie teams uit de beker door een mindere ploeg. Kan Twente ook gebeuren en dat was dus vanavond. Ik kom net thuis en heb de wedstrijd niet gezien maar kreeg per sms door dat ze uit de beker liggen. En daar sta ik helemaal niet raar van te kijken want dit zat er wel aan te komen want als je zo speelt dan gaat het dus mis. Ben erg benieuwd wat er nu gebeuren gaat, wat gaat Joop doen om Twente te redden?? Ik denk trouwens dat het zondag een heel andere wedstrijd wordt waar je nu nog niet kunt zeggen wie er gaat winnen. Maar al met al zie ik het somber in , er moet wat gebeuren en inderdaad de lakens/zakdoeken/clean sheets moeten toch maar voor de dag komen. Den Bosch supporters moeten zich doodschamen dat ze vuurwerk op een vak gooien waar kinderen zitten. KNVB straffen dat tuig!

    /   Beantwoorden  / 
 36. twentemax

  Ik begrijp dat de uit supporters voor en tijdens de rust met vuurwerk gooiden. Waar om mochten ze blijven? Als er toch ME was hadden ze die klojo s toch kunnen pakken en rechtstreeks op de bus naar Den Bosch terug kunnen sturen!! Wat een slap gedoe! Je zou ze toch stelletje schorriemorrie, oppakken, vastzetten in kleine cel en een flink aantal kilo s vuurwerk naar binnen gooien,oog om oog tand om tand.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Twente “supporters” gooiden ook met vuurwerk hoor… beide die dat deden zijn niet goed wijs en ik hoop dat ze goed gestraft worden!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Inderdaad, ik krijg dat dus nergens te lezen alleen dat de fcdb supporters gooiden, iiedereen die met vuurwerk gooit moet zich schamen!!

      /   Beantwoorden  / 
 37. jeroen

  weg met die engelse clown en wel direct met zijn aanpak worden wij in geen 100 jaar kampioen

    /   Beantwoorden  / 
 38. StiefPoal

  STEVE COCK GO HOME AND PLAY WITH YOUR BALLS…OLEEEEEE…JOOP WAAR IS JOU VERSTAND?????

    /   Beantwoorden  / 
 39. Dinkeltukker

  Beste Steve,

  In 2010 zijn wij, FC Twente, kampioen geworden van Nederland. Toen dankzij jouw vakmanschap. Althans, dat dacht ik.Niemand moest mij aan Steve Mclaren komen. Nu we 2,5 jaar verder zijn zeg; wij zijn kampioen geworden ondanks jou. In 2010 stond er een trainer die plezier glom over zijn hele gezicht en jouw inspiratieen werklust straalde af op het hele team. Anno 2012 moet ik gewoon constateren, dat er van die trainer van amper 2 jaar terug weinig tot niets meer over is. Ik zie nu een gefrustreerde opgejaagde angsthaas in de dug out zitten. Erger is het nog, dat deze manikale gedragingen nu ook al overslaan op het team. Ik zie geen lach en plezier meer bij de spelers, of het nu het A of B-team is. Beste Steve: jouw “OPORTUNITIES” zijn wat mij betreft voorbij.
  Beste Steve; hou de eer aan jezelf en ga terug naar Engeland. Daar is het nu nog een uurtje vroeger. Je moeder heeft vast je ontbijtje al klaar staan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   zat ie maar eens een tijdje in de dugout……
   hij staat de god ganze wedstrijd langs de lijn te gebaren en te doen en in de catacomben naar de monitor te koekeloeren of rood wel terecht rood was.

     /   Beantwoorden  / 
 40. Harm

  En wat zegt die Engelse mafkees: Ik heb de verkeerde beslissing genomen.
  Het is nu toch te hopen dat Joop wel de goede beslissing neemt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Matn

   Volgens mij moet het zijn ” ik heb WEER de verkeerde beslissing genomen”

     /   Beantwoorden  / 
 41. Edwin

  McClaren krijgt deze ploeg niet aan de praat. Dan is er maar 1 conclusie. Ontslag nemen, anders geven. Je kunt niet een hele selectie naar huis sturen. Die goed betaalde heren die daar over de grasmat slenteren mogen een goed voor de spiegel gaan staan en zich afvragen waar ze mee bezig zijn. Vele supporters moeten menig euro een paar keer omdraaien voor ze hem uitgeven. Zo wordt deze keuze om hem niet uit te geven aan Twente wel heel makkelijk.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Yes! Nummer 2! ook niet meer terug komen als we straks prijzen pakken he! hou je aan je woord!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Harm

    Straks zit er dus nog maar 1 idioot op de tribune.

      /   Beantwoorden  / 
 42. Hans Anders

  Mooi dat domme bekertoernooi doen we niet meer aan mee. Slaat toch al nergens op.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Nou, toen Twente 2 jaar geleden won van Ajax in de Kuip heb ik wel een superdag uit gehad, de KNVB beker is een mooi toernooi juist omdat alle ploegen mee kunnen doen.

     /   Beantwoorden  / 
 43. Andre

  Sommigen hebben wel een heel kort geheugen. door de drank en de coke? Nu waren ineens de Den Bosch supporters tuig dat nota bene, ja lees het goed, met vuurwerk gooiden.Schande, vak ontruimen en stadionverbod. Prima wat mij betreft maar ik denk dat vak P dan ook al behoorlijk uitgedund zou zijn nu.Nog niet zo lang geleden bijna een ballenjongen van een lichaamsdeel beroofd door vuurwerk uit, juist vak P. Allemaal randdebielen.Trots en Schalke zullen wel iets met McClaren hebben want dit is met geen pen te beschrijven.Begin gewoon met de gebruikelijke as en wissel er een stuk of 5 tot 6.Snel 2-0 maken en dan heb je drie wisselmogelijkheden om wat jongens rust te geven. Trouwens als je met 2-0 voorstaat voetbal je makkelijker en kost het minder energie.Ik wil voortaan de tactiek wel uitdokteren, kan niet zo moeilijk zijn.Willem Janssen bijvoorbeeld had in dit soort wedstrijden alleen maar beter in vorm kunnen komen.

    /   Beantwoorden  / 
 44. Gijnesen

  Kunnen die kuddedieren die McLaren weg willen hebben zelf wegblijven uit het stadion. De (westerse) media opent een wekenlang offensief tegen McLaren en al die kuddedieren papegaaien het ineens allemaal na.

  McLaren staan bovenaan ! Zonder fer, Bulykin, Bjelland en een tijdje Chadl. McLaren heeft ons al is een kampioen gemaakt.

  Steven kan er verder weinig aan doen dat Wiedemeijer onterecht rood geeft na 23 M.Zo vroeg met 10 man , dan speel je een verloren wedstrijd. De tijden dat je met 10 man een wedsrijd kan winnen zijn voorbij.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gert

   Wij zijn geen kuddedieren, wel realistisch. Kijk naar de resultaten de afgelopen tijd en het vertoonde spel. RVVH uit, Helsinghborg, Levante, Ajax, RKC, Ga zo maar door, stoppen nu met deze clown, geen verstand van het zo mooie spel. Aan laten modderen tot de Kerst is geen optie, evenmin de drogreden hem de hand boven het hoofd te houden omdat we bovenaan staan. En dat kampioenschap in 2010, daar was de basis gelegd door ene Fred Rutten, iemand met verstand van voetballen. Ik kan je nu al verklappen dat hij (Rutten) met een andere speelwijze de wedstrijd tegen Ajax aangat als onze angsthaas MacClaren. Wegwezen McClaren. Uit protest blijf ik zondag thuis. Kan dit armzalige geploeter niet meer aanzien. En ik ben geen succes supporter, al sinds 1965 ben ik fan van deze club, heb ook wel eens mindere periodes bij de club meegemaakt, maar zo droevig spelen zoals nu met zo’n begroting, nee ik trek dat niet langer. En het feit dat onze eigen jeugd geen kansen krijgt stoort mij enorm. Is Born minder dan Castaignos? Is Goriye minder dan Cabral of Verhoek, David krijgt geen kansen en wil niet bijtekenen, Promes uitgeleend, Bouma weg, pas deze talentvolle jongens nu eens in, kijk naar Ajax, Ronald Koeman, Peter Bosz
   Ziek wordt ik van deze omhoog gevallen clown uit Engeland.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Trots

    Whoehoe weer 1! en dat is nummer 4… ole ole! Zondag alleen echte supporters in het stadion, wat zou dat mooi zijn!

    Zal wat wezen zeg, trainer ontslaan… zal denk ik de eerste in de historie zijn die ontslagen wordt terwijl hij op de 1e plek staat!

      /   Beantwoorden  / 
   2. erwin

    Helemaal mee eens ben al fan sinds 1978 en heb alles meegemaakt. Promotie, degradatie, Leverkussen europa cup, eerste beker in de kuip en was er zelfs in breda bij toen ze kampioen werden in 2010, maar ben erg teleurgesteld in mcclaren en dat komt niet door de media, maar puur door het slechte voetbal dat ZIJN elftal neerzet. Ik zeg bewust elftal omdat het 11 voetballers zijn en geen team ! Was zelf trouwens ook een ontzettende fan van gouriye en heb die jongen in de voorbereiding waanzinnig goed zien voetballen. Wie die ruil met Heracles heeft voorgesteld moet echt aan de schandpaal wat mij betreft. Denk dat Twente met Bulykin en fer terug nog steeds veel kans maakt om bovenin mee te draaien maar je hebt iemand nodig die de rest met minder talent ook op scherp zet. Uitgezonderd Chadli en Tadic en ben zelf ook gecharmeerd van Schilder, Bjelland en nog steeds van Castaignos.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Trots

     leverkusen europa cup? help me ff… bedoel je gladbach?

       /   Beantwoorden  / 
     1. Cruz

      @trots Ja.. Leverkusen uit…Ik was er ook bij…

        /  
     2. Trots

      Oke was mij niet bekend. bedankt

        /  
     3. erwin

      nog een voor “trots” uit de oude doos (begin jaren 90): zat ooit met 5 andere supporters in Den Haag stadion. Twente stond na 19 minuten al met 3 of 4-1 voor. We zijn toen via de hoofdtribune het stadion uitgevlucht….., Wat ik wil zeggen: Twente bloed heb je en houd je, maar je mag best kritisch zijn op zijn tijd. We staan wel bovenaan met mcclaren, maar is dat ook dankzij mcclaren ? Graag willen we pagina 819 van teletekst over 24 wedstrijden nog zo zien!

        /  
 45. Tukker

  Och och och Schalke,

  Jij noemt jezelf zeker een echte fan. wel een met oogklepen op dan, de reakties hier van de supporters zijn terecht. Wat een blamage voetbal en dan durf jij het aan de scheidsrechter te weiden, wees eens realistisch, het is geen G-voetbal.
  Dit Twente wint ook niet van Feyenoord al speel je 4x 90 minuten.
  Ja het is de coach die de 11 spelers opstelt en als ja dan zo’n team het veld instuurt is het vragen om problemen en mag er zekers WEL naar de coach worden gewezen.
  Ja met diezelfde coach is Twente ook een keer kampioen geworden maar vergeet dan niet welke spelers er toen inliepen, die kwaliteit hebben ze niet meer.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Als je zelf al aangeeft dat de spelers niet zoveel kwaliteit hebben waarom ligt het dan aan de trainer?

     /   Beantwoorden  / 
 46. Gio

  wordt weer tijd voor een nederlands sprekende coach die het nederlandse voetbal begrijpt? het Mclaren effect is al heel lang uitgewerkt. aan en verkop beleid kan ook beter ……………….zit weinig lijn in vind ik…

    /   Beantwoorden  / 
 47. Geert

  als je cabral wisselt voor douglas na die rooie kaart, met nog 70 minuten te spelen, dan ben je een angsthaas. en dan tegen den bosch.
  daar had je met 10 man ook van gewonnen. maar dan wel met aanvallend voetbal.

    /   Beantwoorden  / 
 48. Hans Anders

  Wat jammer al die heethoofden hier. Elke topclub zet het B Team in en komt met de schrik vrij. Alleen Twente dit keer niet. Jammer volgende keer beter.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.