FC Twente op bezoek in voetbalgek Groesbeek

Groesbeek is een voetbalmaf dorp tussen de heuvels bij Nijmegen. Eén van de clubs aldaar is Achilles’29. Inmiddels is de voormalige amateurclub alweer aan het tweede seizoen in de Jupiler League bezig. Sergio Zijler dook er vorige week ineens op en op sportpark De Heikant ligt een prachtig echt veld. Zo maar wat weetjes over dit kleine voetbalbolwerk uit Groesbeek. Vanavond spelen wij Tukkers er in het KNVB-beker toernooi. Zeker is dat Sonny Stevens onder de lat staat bij FC Twente. En zo zal Alfred Schreuder nog wel wat meer wijzigingen doorvoeren in zijn tomeloze wijsheid. Als we maar gewoon winnen.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

33 reacties op “FC Twente op bezoek in voetbalgek Groesbeek

 1. twentemax

  Twente moet hier toch gewoon winnen aan onze stand als cupfighter meer dan verplicht!

    /   Beantwoorden  / 
 2. joop

  En weer een speler die in het buitenland super gewaardeerd wordt en hier zeer onderschat werd… zonde! Rosales!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. chocolade sjakie

   Door wie werd Rosales ondergewaardeerd dan.Lekker makkelijk om altijd geen mening te hebben.Dan zit je altijd goed achteraf.

     /   Beantwoorden  / 
   1. joop

    Vaker het blog volgen sjakie… janko fer zelfde verhaal… als we 6 wedstrijden verder zijn heeft ook nooit iemand luc een slechte spits gevonden dan zagen ze het ineens allemaal :)

      /   Beantwoorden  / 
 3. Wallace

  Ach, gil ‘es uit Groesbeek. Maar hebben die menschen geen kunstveld, Jack ? Als ik weleens een samenvatter uit de Jupiler League mee krijg, kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat die zwartwitten op plastic vezelzoden lopen te pillen. Een beetje zo’n mat als Vogido, van dat vale groen met vreemde schaduwvlakken als je de pool omlegt, zoals thuis, na het stoeien met de hond. Of vrouw. Ik prognotiseer een 1-5 zege, trouwens. Hattrick Ziyech, omdat het kan.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Dinkeltukker

  0-4

    /   Beantwoorden  / 
 5. ber

  0-3. 3x Luc.

    /   Beantwoorden  / 
 6. joop

  1-5… mokhtar, luc 2x, ziyech en ebecilio

    /   Beantwoorden  / 
  1. joop

   Maar maakt niet uit wat het wordt als ze maar in de koker zitten bij de loting. Vraag willem 2 ado en heerenveen maar… maar zullen sommigen wel anders over denken ;)

     /   Beantwoorden  / 
 7. Wallace

  De grafboer op die trekker zat zijn veld met dikke boerenkolen te besproeien met insecticiden, tijdens de rust. Je zag gewoon een fokking paarse nevel uit die landbouwmachine komen. Dat hoef ik echt niet meer te vreten. Dan beter een…rups in mijn kool. Menschen, let op dat je geen boerenkolen uit Groesbeek bij de C1000 haalt. Voor de zekerheid zou ik de tomaten ook niet vreten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. joop

   Grafboer? Man man heb toch respect voor harde werkers… is wel ff wat anders dan dromerig met je pen en papier aan de eettafel wegdromen

     /   Beantwoorden  / 
   1. chocolade sjakie

    Altijd lastig als niemand om je stukjes moet lachen.Dan is afreageren op Wallace een heuze uitlaatklep voor ons Joopie.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

     Joop is een hater, die knul heeft veel negativiteit in zich. Op het schoolplein staat hij alleen tegen een steentje te trappen, op dit blogje schreeuwt hij met de grote mensen mee en probeert een dame van middelbare leeftijd voor de webcam te krijgen. Maar zo is Joop eenmaal.

       /   Beantwoorden  / 
     1. joop

      Haha nou ben ik negativiteit??? Er werd mij toch altijd verweten dat ik altijd alles positief zie? Wallace is helemaal de weg kwijt nu het goed gaat met onze fct! Ik kan niet zulke mooie verhalen schrijven als wallace maar heb wel verstand van voetbal en daar gaat het hier nu net om… wallace?: ongeschikt

        /  
 8. joop

  Wat vertrouwen toch wel niet met een spits kan doen he… ipv fluitconcerten/geroezemoes bij het missen van een kans etc… gaat me er echt niet om of ik gelijk ga krijgen zeg dat alleen in belang van mijn cluppie dat onze supporters hun eigen spelers eens gaan steunen… helemaal jonge spelers..

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   Luc goed maar was medeschuldig aan de tegengoal. Vond het een draak van een tweede helft. Bij een voorsprong vinden de heren het altijd wel goed ipv aan klantenbinding te gaan doen. Net als tegen heracles gaat de wedstrijd dan uit als een nachtkaars.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Wallace

   Jij moet meer onbespoten groenten gaan vreten, kwajongen en minder bij de frituurkraam rondhangen. De poep die jij hier praat, daar komt me een lucht af, echt niet meer te harden. Waarom zoek je zoveel bevestiging, misschien moet je een cursus columnen schrijven doen, als je eenmaal columns maakt scheuren de wijven de vodden van hun pokkel voor je. Kom kijken. Zelfs mevrouw max van de verpleging loop je hier te stalken, aksof het hier een datingsite is… straks haalt je moeke je van het internet af.

     /   Beantwoorden  / 
  3. chocolade sjakie

   Wat heet gelijk krijgen.2 jaren drama voetballen mag gezegd worden.We mogen met ons allen hopen dat dit geen bevlieging is.De tijd zal het uitwijzen.Gelijk hebben, Jopie, dat is je niet vaak gelukt.Hoop eindelijk dat het je nu wel lukt, dat betekend dat het voor Twente een goed teken is.Hoe meer doelpunten hoe beter.Maar je komt wel een beetje over als een dramaqueen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. joop

    Haha het is maar net wat je wil zien sjakie.

      /   Beantwoorden  / 
 9. phenix

  fctwenteblog,,aub geen wallace-joop blog,anders ga naar ander blog.
  volgende ronde. come on twente

    /   Beantwoorden  / 
 10. rene

  Het blijft gewoon een feit dat castaignos steeds beter word. Dit komt denk ik mede door corona en ziyech. Alhoewel Corona vandaag niet op zn best was. Verder valt er weinig te zeggen over vanavond. Degelijke overwinning waar meer in had gezeten. Volgende ronde is het belangrijkste.

    /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  Ik blog hier al langer dan wie ook. Alleen Phenix was er altijd al dus laat ik me door een manisch knaapje die niet tegen kritiek kan en daardoor sexitische ideen krijgt echt niet stoppen hoor. Jij vraagt om reacties die je verdiend. Man man man ik dacht dat het hier over voetbal ging. Shame on you!

    /   Beantwoorden  / 
  1. LangeJan

   een lang wijf met een kort hempje is best lekker Twentemax

     /   Beantwoorden  / 
   1. joop

    Pas op jantje dit kan echt niet hoor wat je nu doet straks heb je een claim aan je broek!

      /   Beantwoorden  / 
  2. joop

   Van wallace kun je zoiets verwachten maar dat jezelf ook denkt dat het een poging is om je te versieren tja dan is het vast wel heeeeeel erg lang geleden dat je aandacht hebt gekregen. Ik had het over aantrekkingskracht omdat je elke keer op mij reageerd terwijl ik niet de enige ben die bepaalde dingen constateren…maar bedankt dat je mij ff bevestiging geeft van wat ik al wist.. zelfde nivo als william wallace

     /   Beantwoorden  / 
   1. Piet

    Ja Joop, m.i. heeft TwenteMax toch wel gelijk. Maar toegegeven ik zou ook seksistische ideeën krijgen als ik de hele dag de telex moest lezen waar grote Joop zijn persberichten opzet, die ik dan weer één op één zou moeten overschrijven en herhalen en herhalen op dit blog hehehe.

      /   Beantwoorden  / 
 12. joop

  Ik ga weer over naar voetbalzaken ipv psycho dingen: belachelijke loting weer zeg. Psv en ajakkes kunnen elkaar niet loten vinden ze het gek dat we europees geen rol meer betekenen niemand is meer gewend om 3 pittige duels in een week tijd te spelen op deze manier… beste straf zo voor de 020 fans zeg urk uit moeten missen… nac had paar seizoenen terug 15.000 euro boete en geen fans bij thuiswedstrijd.. dan mis je nog inkomen als straf maar ja willekeur he

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @ Joop, mijn mond viel ook echt open van verbazing. 1 uitwedstrijd zonder supporters. Hoe verzin je het!!! Wat een Van Praag allemaal wel niet doen kan voor zijn clubje. Geef die club dan een geldboete van € 20.000,- en schenk het aan een goed doel. Ze worden er niet populairder op in het land en de KNVB wordt met de dag ongeloofwaardiger.

     /   Beantwoorden  / 
  2. johan

   eens, zonder in Calimero gedrag te vervallen, het meten met 2 maten (straf voor spandoek, straf voor vuurwerk, straf voor uitsupporters) is gewoon een feit. Voor 020 vallen de straffen altijd lager uit. maaruh ik heb iets gemist, wat hebben wij misdaan dat de KNVB ons verplicht om Engelaar te contracteren? (je gaat me toch niet vertellen dat dat vrijwillig was zeker, dan had je net zo goed obladioblada kunnen nemen)

     /   Beantwoorden  / 
   1. joop

    Omdat twente nu bij engelaar geen wisselgeld heeft… er staan geen inkomsten tegenover…

      /   Beantwoorden  / 
 13. deleukstethuis

  obladioblada, WAAR IS Brama, lalalalalalala

    /   Beantwoorden  / 
 14. Wallace

  Obladioblada, vakkenvuller Nettorama, lalalalalala

    /   Beantwoorden  / 
 15. sgt.pepper

  Er is er een jarig HOERA HOERA

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.