0-5 winst in warm Oldenzaal

In een wedstrijd van twee keer 35 minuten heeft FC Twente het Oldenzaalse Quick’20 met 0-5 verslagen. De doelpunten kwamen op naam van Wout Brama, Marc Janko, Petteri Pennanen, Bryan Ruiz en Luuk de Jong. Opvallend was dat Ronnie Stam wederom niet in actie kwam. Iemand hem überhaupt nog wel eens ergens gezien?

22 reacties op “0-5 winst in warm Oldenzaal

  1. -----

    Ja hoor Ronnie zat sowieso op de bank tegen sportclub!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. scet

      Heb het idee dat hij er niet zoveel zin meer in heeft.
      Afscheid van nemen.
      Kuiper hoor of zie je ook niet.!!
      Daarnaast nog een centrale verdediger en een aanvaller erbij.
      En Misschien nog wat voor de breedte.
      Weinig transfer nieuws.!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Laat Stam maar lekker z’n zin doordrijven , Bedankt Ronnie voor je inzet . Alleen je gedrag is een beetje zielig . Misschien is fortuna iets voor jouw !

          /   Beantwoorden  / 
      2. hamape(FCT)

        kuiper was er tegen sportclub enschede ook wel,maar heeft niet gespeeld.Volgens mij een blesure aan zijn knie,daar wees hij naar toen iemand hem iets vroeg

          /   Beantwoorden  / 
  2. ray

    Iemand idee wie die pennanen is was hij er vorig seizoen ook al?

      /   Beantwoorden  / 
    1. san Marco

      Ja, speelde het vorig seizoen in jong FC Twente, geboren 19-9-1990, is samen met Tuomas Rannakari (geb. 21-5-1991) uit Finland naar Twente gekomen. (zie FC Twente.nl voor iets meer info onder jong FC Twente)

        /   Beantwoorden  / 
  3. Freddy

    ja Pennanen is een talent dat ze gekocht hebben,
    heb paar trainingen gezien deze week en hij maakte wel een goede indruk op mij evenals Kastrati.
    kan een leuk jaar gaan wordne.

      /   Beantwoorden  / 
  4. clemens

    Maar ik las vroeger wat ik altijd heb onthouden dat Kastrati een talent was die chelsea wou en andere engelse clubs. Maar in die tijd dat ze kastrati kochten hebben ze ook een tsjechisch talent Sus ben benieuwd als hij volgend seizoen zal doorbreken. Maar wat is er dan met die Ronnie hij is denk ik ook niet geblesseerd (ofwel). Maar als hij weg wil horen we dat wel in het nieuws.Terwijl Javadov ook eens uit de verf komt, maar Reimerink is ook goed bezig misschien dit seisoen stand in samen met javadov als javadov geen basisplaats heeft.

      /   Beantwoorden  / 
    1. edwin

      Wel ff opletten, Sus zit al lang weer in Tsjechië. Heimwee of zoiets.

        /   Beantwoorden  / 
  5. Timms

    Stam is nog altijd niet topfit, traint wel mee maar krijgt voorlopig nog geen speeltijd. MPH geeft de voorkeur aan jong talent.
    Houd je ogen open en dit moet je ook zelf kunnen redeneren. Er is voor Stam nog geen interesse dus hij zal nog niet weggaan…

      /   Beantwoorden  / 
  6. michel.t.fct

    Sus is volgens mij vorig seizoen weer vertrokken terug naar zijn vaderland. En natuurlijk speelt Stam niet mee, hij zal vertrekken naar Engeland, wacht maar af.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Hans

    Stam zat volgens mij wel op de bank tegen de Zweef.
    Ik heb gehoord dat hij vanwege een enkelblessure op de bank zat.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kris

      Op de Fc Twente clubsite staat een interview met Michel en die zegt dat Janssen en Stam nog last hebben van kleine blessures of pijntjes, maar dat zij zich snel bij de groep voegen.

        /   Beantwoorden  / 
  8. twentemax

    Als het zo is dat Stam wegens een blessure op de bank zit vind ik het niet gepast om vervelende dingen over hem te zeggen! Eerst de feiten kennen en dan met (negatief) commentaar komen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kris

      Sluit ik mij bij aan!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Sympho

        Vind ik ook. Eerst het seizoen maar lekker rustig laten beginnen.
        Sommige mensen ruiken al brand voordat er iets in de fik staat..

          /   Beantwoorden  / 
  9. jeroen

    ronnie stam zat wel op de bank tegen quick’20. ik heb zelfs extra op hem gelet tijdens de warming up, omdat mijn vriendin zei dat hij altijd een harde plasser heeft tijdens de wedstrijd..

      /   Beantwoorden  / 
  10. clemens

    Als mijn vriendin dat zegt zal ik ook ff na een lul gaan kijken:P. Maar er staat bij MPH dat intervieuw dat Janssen en Stam last hebben gehad van pijntjes of nog hebben. Dus Stam kan al over zijn met zijn blessure. Heeft twente dan al een centrale verdediger op het oog. MPH zocht er toch nog een. Wie gaat de plek van Perez vervullen dit seizoen. Ruiz kan Bajrami is een flank speler en een middenvelder of Janssen maar dan moeten ze een nieuwe middenvelder erbij hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Xander Hulschebos

    Ja ik weet wel dat Stam een harde piemek heeft dan. Maar dat hebben Janssen en Wisgerhof ook. Maar het liefst kijk ik na die van Cristiano Ronaldo.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Xander Hulschebos

      piemel bedoelde ik

        /   Beantwoorden  / 
  12. Sjoerd

    Is André Ooijer niet iets voor Twente? Gratis op te halen bij PSV en hij heeft tegen Brazilië wel bewezen dat hij het nog kan. Zou wel eens interessant kunnen zijn met z’n ervaring…

      /   Beantwoorden  / 
  13. Clemens

    zou Xander homo zijn, vastr wel:|. Maar Ooijer is denk ik niet op het niveau van Wisgerhof en Douglas, teriwijl MPH een verdederger zocht op het zelfde nivaeu. Daarom snap ik ook niet waarom Wisgerhof niet is opgenomen in oranje als hij beter is dan Oojier. Maar ze wouden Douglas ook een oranje speler maken misschien gebeurt het nog wel. Maar misschien is Ooijer goed genoeg als iemand die in het 2e speelt maar een funvtie heeft als trainer en speler. En als zijn laatste seizoen is geweest kan hij verder in een andere functie maar dat doet hij vast bij psv. Maar hij haalt nooit meer op deze leeftijd het niveau tegen
    Brazilie. Hij zal niet eens het twente niveau halen elke week misschien een week eronder andere week net mee, en soms een keer een van de uitblinkers.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.