FC Twente wint vierde oefenduel met 0-10

Op sportpark De Haere in het pittoreske Doornspijk heeft FC Twente de plaatselijke DSV’61 met 0-10 verslagen. Marc Janko, Nacer Chadli en Emir Bajrami zijn inmiddels terug van vakantie en begonnen in de basis. De 3000 toeschouwers zagen Luuk de Jong (2x), Emir Bajrami, Willem Janssen (2x), Andrej Rendla (2x), Steven Berghuis, Ola John en Theo Vogelsang voor de doelpunten zorgen. De volgende oefenwedstrijd is volgende week woensdag tegen KAA Gent.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

46 reacties op “FC Twente wint vierde oefenduel met 0-10

  1. WW

    Update 09:08 uur:
    Tiendalli en Twente hebben overeenstemming bereikt over een verlengde samenwerking van één jaar. De verdediger was vorig seizoen onder toenmalig trainer Michel Preud’homme op de achtergrond geplaatst, omdat hij koos voor Roberto Rosales, Bart Buysse en Oguchi Onyewu op de verdedigende flanken. Hierdoor wilde Tiendalli vertrekken. Echter heeft Tiendalli zijn standpunt door de komst van de nieuwe coach gewijzigd. Adriaanse en de speler in kwestie kennen elkaar nog van hun samenwerking in de jeugd van Ajax.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Das goed nieuws.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Kris

    Guidetti wil onder contract bij FC Twente uit
    De Zweedse spits John Guidetti heeft een advocaat in de arm genomen om de rechtsgeldigheid van het voorcontract dat hij tekende bij FC Twente te bepalen. Dat meldt het Zweedse Aftonbladet.
    De jonge aanvaller van Manchester City kwam enkele weken terug tot een akkoord met FC Twente. De club uit Enschede wachtte echter tevergeefs op de aanvaller, die zich afgelopen week had moeten melden bij de Eredivisie-club. Guidetti is niet van plan naar Enschede te komen. De negentienjarige aanvaller wil onder zijn voorcontract bij FC Twente uit.

    Guidetti hoopt het contract te kunnen verscheuren. FC Twente bereikte een akkoord met de vader van Guidetti en agent Jacques Lichtenstein. Dat is niet de officiële zaakwaarnemer van Guidetti. Per Jönsson, die officieel de belangen van Guidetti behartigt, gaf al eerder aan dat het contract dat FC Twente met Guidetti sloot ongeldig is.

    Advocaten bekijken nu of Guidetti onder de vierjarige verbintenis, die volgens FC Twente gewoon geldig is, uit kan komen. Naar verluidt heeft hij op het laatste moment van Manchester City te horen gekregen dat de Engelse club toch langer met hem door wil. Daarom wil hij niet naar Enschede.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Rechtszaak van maken. zorgen dat je er 2 miljoen uit kan slepen en voor dat geld Wesley Verhoek halen. Die gosert wil, in tegenstelling tot die ‘achternicht van Wayne Rooney’ dolgraag naar Enschede komen om zijn toekomstige maatje Janko van bruikbare voorzetten te voorzien.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Kris

        Ja inderdaad, je moet hem niet eens meer willen. Dit is typisch zo’n voetballer als Arnoutovic, net zo’n egotripper.

          /   Beantwoorden  / 
  3. Redwing

    Fc. Twente heeft straks een stadion met capaciteit van meer dan 30.000 toeschouwers, maar blijkbaar geen stuiver meer over om wat voor een versterking dan ook maar te halen. Wijnaldum niet, Fer niet,Strootman niet, Verhoek niet, Guidetti niet. Met een 4e plek kan je toch onmogelijk tevreden zijn. Dan kan je Co heten, maar met dit team behaal je geen kampioensschap. Munsterman zet alles op een mooi stadion, laat Theo voor een appel en een ei naar 020 gaan, gezien de binnenlandse transfersommen die nu betaald worden. Dan wordt er met veel euforie gemeld dat tiendalli voor een jaar bijtekend, die in principe al van de payroll was verwijderd. Een Guidetti die ze gewoon uit hun handen laten glippen om dat er met een verkeerde zaakwaarnemer om de tafel is gezeten. Mag ik het ff niet meer snappen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      @redwing. Ben ik ten dele met je eens, maar als we met leuk, spectaculair en attractief voetbal 4e worden dan kan ik daar ontzettend goed mee leven en ik denk velen met mij. Want laten we eerlijk zijn; we zijn 2e geworden, maar er zaten (te veel) wedstrijden tussen waar ik met de billen aan elkaar heb gezeten en het voetbal bepaald niet sprankelend was.

        /   Beantwoorden  / 
      1. eef fct

        Ik ben het met je eens 0049

          /   Beantwoorden  / 
        1. Johan D.

          Nou dat getuigd niet echt van een topper te willen zijn.
          Je zou altijd voor het hoogste moeten gaan attractief is mooi meegenomen.
          Maar het gaat om het resultaat en dat is 1ste worden.
          Geld is er zeer zeker wel. En daar hoort ook het collecteren van geld bij en de betere en juiste sponsoren vinden. Je bent een miljoenen bedrijf dat moet winnen en moet willen winnen. Ik vindt het gedrag van Munsterman ontoelaatbaar en verwerpelijk.
          In voetbal heb je de bal en dan kan de ander niet scoren. Of wel.
          Als wij Fer, wijnaldum, strootman, verhoek of toornstra of Janssen of wie dan ook hadden gekocht en verkocht kunnen ze niet bij PSV, AJAX of andere elf spelen. Dus een lening aangaan om net zo hard weer 15 miljoen uit te geven aan transfers is wel als goed te kwalificeren. Of denk je dat PSV niet meer zal bestaan in 2016? Nou dat zal never nooit niet gebeuren. Net zo goed dat ik niet geloof dat Twente ooit stopt te bestaan.
          Dus kopen en al helemaal in NL onderlinge transfers voorzijn, dat maakt NL een echt voetbal land. Of denk je dat ze in Italië roomser dan de paus zijn?

            /   Beantwoorden  / 
          1. 0049

            Kampioen worden met atractief en spectaculair voetbal willen we allemaal, laat daar geen twijfel over bestaan. Maar zoals afgelopen waren er maar bar weinig wedstrijden die mij, als vaste jaarkaarthouder, konden bekoren. Dan liever 1 of 2 plekken lager en met rode wangetjes van opwinding naar huis! Wat jouw uitlatingen over onze Joop zijn vind ik nou zeer verwerpelijk! Moet je zien wat die knaap een imperium heeft opgebouwd aan het twentekanaal! je moet je schamen, vriend. Op 1 gebied met ik het wel met jou eens, maar dat heb ik hier al vaker aangegeven; Twente verkoopt zijn (ster) spelers voor een vriendenprijsje en wil het elders in den lande spelers ervoor weer kopen dan moeten ze diep in de buidel. Ik geef Utrecht en Feijenoord groot gelijk. Zo moet Joop dat ook doen! Ik kan me de zaak Ajax vs. Elia nog herinneren waarbij Joop zijn poot ook stijf hield. Toen ontving hij van alle kantne lof, waarom mogen Utrecht en Feijenoord dat dan niet doen? Twente moet zelf slimmer de contracten met haar spelers opstellen. Punt.

              /  
    2. jorik

      Hallo, er loopt enorm veel talent rond. Berghuis, Vodelzang enz. Ik denk dat Co liever deze talenten een kans geeft dan dat ze Fer voor 5miljoen kopen. Is maar de vraag of die beter is dan onze eigen talenten.

        /   Beantwoorden  / 
    3. Paul

      this niet verplicht hoor dat een speler een zaakwaarnemer oplichter moet hebben.Ze hebben toch zelf ook een mond,en vingers om een pen aan te pakken en een handtekening te zetten

        /   Beantwoorden  / 
  4. Redwing

    0049, Daar zit ook weer wat in, inderdaad. Dat met die billen aan elkaar is inderdaad te vaak voorgekomen. Maar goed, transfermarkt is nog niet gesloten. Wie weet wat de hoge hoed ons nog brengt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 074

      al met al vind ik dat ze het als FCtwente goed houden tegen een grote jongen als 020, zo zie je maar weer, groot wil niet zeggen de sterkste, wel de gelukkigste.(helaas)

        /   Beantwoorden  / 
  5. Wim B

    Komt tijd, komt raad.

      /   Beantwoorden  / 
  6. edwin

    Hoe staat het met de samenwerking met Man. United? Bestaat deze alleen op papier of levert het concreet spelers op? We kregen eerst 4 school jochies te zien, maar daarna werd het stil.

      /   Beantwoorden  / 
    1. ikke

      Zegt Gladstony je iets? Deze is al gehuurd van Manchester United

        /   Beantwoorden  / 
      1. appe

        Ik heb daar nog geen bevestiging van gezien op de site van FC Twente…

          /   Beantwoorden  / 
  7. aks

    Dat Munsterman Guidetti niet bereiken kon, ik kan hem zelfs bereiken, is hij van gisteren of zo. Guidetti zit gewoon op zoals ze dat noemen op de zweedse basis, vergelijkbaar met het KNVB sportcentrum in zeist, daar houdt hij zijn conditie op peil.
    Munsterman zorg dat je een acceptabel bedrag voor hem krijgt + de nodige onkosten vergoedingen en ga nu direct voor Ujah en Toornstra en FC Twente heeft power en dynamic in huis en geef vogelsang direct een A contract, die jongen draait net zo makkelijk om zijn tegenspeler als Messie en heeft geen moeite met scoren ook die Mich Stockentree is super weet je hoeveel assists hij heeft gemaakt in 3 wedstrijden tel ze maar eens, die jongen is een pass wonder, vergeet ook Berghuis niet zeer getalenteerde middenvelder.

      /   Beantwoorden  / 
    1. willie

      Juist kijk bij je eigen jeugd en geef ze een kans.
      Je moet ook ervaren spelers hebben maar zeker de jeugd inpassen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Hahaha

        Er is maar een club met eigen jeugd en dat is Ajax wordt wakker Willie.

          /   Beantwoorden  / 
        1. 0049

          @ hahaha, klopt, om ze daarna geen kans meer te geven. Gaan ze weg naar elders en worden ze later voor veel geld weer naar Amsterdam gehaald. Dat is een bedrijf runnen ;-)

            /   Beantwoorden  / 
          1. Hahaha

            Volgens mij zijn we kampioen geworden met de jeugd :) En volgens mij hebben we de afgelopen 10 jaar aan onze jeugd ruim 100 miljoen winst gemaakt :)

              /  
          2. Hahaha

            0049 hier kijk dit is een bdrijf runnen : Babel 18 mil naar Liverpool, Maduro 4 mil naar Valencia, de Jong & van der Vaart 10 mil naar HSV, Vermaelen 13 mil naar Arsenal, Heitinga 11 mil naar Atletico M,Pienaar 5 mil naar Dortmund,Sneijder 27 mil naar R Madrid, en ga zo maar door allemaal eigen jeugd. En nu ANNO 2011/2012 spelerswaarde de Jong 20 mil, v.d.Wiel 20 mil, Verthonghen 17 mil, Anita 15 mil, Özbilliz 12 mil, Ebecilio 15 mil, en ga zo maar door allemaal eigen jeugd. En dan nu dames & heren aanstormend talent Casstillion, Lukoki, Josefzoon, Serero, Bonevacia, R. Sneijder jawel de broetje van Wesley dames & heren en ga zo maar door.

              /  
          3. Paul

            hahaha ik lag me de pleuris,,R Sneijder de broetje van Wesley dames.hahahahaha hahahahahaha hahahahahahaha hahahahahahahahaha

              /  
        2. appe

          huh gaap ik wordt net wakker…

          Als ik de statestieken mag geloven is niet Ajax maar PSV de laatste 2 jaren in de beloftencompetitie kampioen geworden…

          Maar goed daar stroomt toch niets door want die kopen alles nieuw! Misschien een idee voor Twente om daar een scout heen te sturen? Haal maar de talenten daar weg voor weinig (Huntelaar ging u voor).

            /   Beantwoorden  / 
          1. Hahaha

            Ik heb het over de jeugd van het eerste elftal van Ajax flapdrol, kan wel zien dat je net wakker bent. En de Beloftes dat is geen jeugd dat zijn afgekeurde spelers die niet in het 1e komen.

              /  
  8. Ohmen

    Hoor net dat Wijnaldum helemaal niet naar PSV gaat… Er is Feyenoord iets meer dan 8 miljoen geboden door Twente voor Wijnaldum en Fer samen.. Blijkbaar is Feyenoord gedwongen dat bod te accepteren gezien de financiële situatie!

      /   Beantwoorden  / 
    1. HB

      wijnaldum wil weer graag met schreuder werken, zou me niets verbazen dat het niet rond komt met PSV

        /   Beantwoorden  / 
    2. WW

      graag bron vermelden!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Paul

        bronwater

          /   Beantwoorden  / 
    3. WW

      al zou het waar zijn dan nog is 8 mil niet op te hoesten door fct, tenzij ruiz verkocht is! Bovendien vind 8 teveel!

        /   Beantwoorden  / 
  9. Technische Dirk

    Is Michael Birkedahl niets voor ons ??

      /   Beantwoorden  / 
  10. aks

    Op deze site proef ik zo’n minachting en gebrek aan vertrouwen in de eigen jeugd, deze ziekte, zo noem ik het zit erin gekweekt al jaren lang, suporters zijn het gaan geloven dat eigen jeugd niets voorsteld, maar dat is niet zo, het is de handel in spelers die onze jeugd geen kansen geeft.
    Enkel koop en verkoop telt ook bij FC Twente.
    Maar nieuweling Co heeft al veel gezien, hij ziet het supertalent Berghuis, Vogelsang die als een paling om zijn tegenspelers draait en in de draai kan scoren, zelfs in de hoek en kruising.
    Hij zag Mich Stockentree die langs de zij lijn snelt en gave voorzetten in huis heeft, een jongeman van de assist en een Thilo Leugers die zich verder aan het ontwikkelen is en vergeet niet de snelheid en de wendbaarheid van Ola John alle kansenen kansjes prikt hij er in.
    Ik zie het helemaal zitten met deze jeugd spelers, breng ze in, laat ze ervaring op doen zodat ze rijp worden voor het eerste team
    Al die zeurders en zeikers die altijd maar weer denken dat wat van ver komt goed is hebben het mis.
    3 dure miskopen kunnen Twente zo naar categorie 1 of het bankroet helpen en heb je eenmaal een goede, die wil meteen weer weg, want ze zien Twente als een tussenstation.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan D.

      Nee je hebt volkomen gelijk, uhum uhum.
      We hebben maar liefst twee eigen jeugd spelers zien door breken in het verleden.
      Bruggink en Vennegoor…..
      En daardoor hebben we nu al het succes te danken aan de opbrengsten van deze twee.
      foei ga je mening bijstellen man. Elia en Arnautovic waren zeker ook eigen jeugd.
      Of Ruiz of Janssen allemaal eigen jeugd zeker.

        /   Beantwoorden  / 
      1. oeleu

        Je vergeet Boschker en Brama.

          /   Beantwoorden  / 
    2. Hahaha

      Aks je deo is allang leeg, wat een CAFÉKLETS zeg jij had het over een paling nou ik krijg van dit onzin een slappe PALING.

        /   Beantwoorden  / 
      1. aks

        @Hahaha, donderop, blijf aub op je eigen kinder Ajax site tussen je Ajax smurfen

          /   Beantwoorden  / 
        1. Paul

          zijn het toch allemaal kinderen,en ik steeds maar denken dat het bejaarden waren tussen de 65 en 120 jaar .Nou dan ga ik maar naar benidorm bastards kijken,daar kun je tenminste nog een beetje lachen

            /   Beantwoorden  / 
  11. Steven Paul

    mooi gezegd, ik vind ook dat ze meer naar de jeugd moeten kijken. ik ben blij dat we nu Co in huis hebben die heeft daar oog voor.go Co go Co…

      /   Beantwoorden  / 
    1. aks

      @Steven Paul, je brengt me op een idee, CO for CO

        /   Beantwoorden  / 
      1. Paul

        aks,ga je weer een nieuw spandoek in elkaar naaien,Co for Co,ik heb in de fabriek nog wel naaimachines staan.

          /   Beantwoorden  / 
  12. Paul

    hahaha,na al dat geld van spelers te hebben verkregen,stond ajax toch maar mooi in de min.Wie heeft daar vele miljoenen in zijn tuk gestopt,dus toch achterbakse maffia organisatie.Daar ging het Johan Cruijff om,maar Johan zei dat niet op de manier zoals ik het wel probeer uit te leggen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hahaha

      Willem Holleeder zit daar achter dat weet Johan ook.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Paul

        hahaha Willem Hol ,in het Leeder.hahahah hahahahah hahahahaha

          /   Beantwoorden  / 
        1. Samson & Bert

          Willem Hollederkouse ha ha ha ha whaaaa ha ha ha whaaaa ha ha ha whaaaa ha ha ha whaaaa ha whaaaa ha whaaaa ha whaaaa ha whaaaa ha whaaaa ha whaaaa ha whaaaa.

            /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.