FC Twente verslaat Fenerbahçe met 4-3

Na een minuut stilte en spelend met rouwbanden heeft FC Twente in het Belgische Tubize Fenerbahçe met 4-3 verslagen. Vanavond treft FC Twente daar in het kader van de Iriscup ook nog Standard Luik. Na 37 minuten leidde FC Twente al met 4-0 door doelpunten van Dwight Tiendalli, Steven Berghuis en tweemaal Luuk de Jong. Nog voor rust deed Fenerbahçe iets terug en na de pauze werd het zelfs nog even spannend maar uiteindelijk tilde FC Twente de overwinning over de streep. De Tukkers speelden de wedstrijd in het nieuwe uitshirt. Daar heeft u vast een mening over.

Bron foto: Bas Everhard (fctwente.nl).

12 reacties op “FC Twente verslaat Fenerbahçe met 4-3

  1. schalke04

    Toch maar op zoek een verdediger?? Of moeten Buijsse en Tiendalli even hardhandig toegesproken worden? Wat een blunders van hun zeg.. En van Rendla trouwens ook..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Simba

      Redelijk shirt en positief verrast door het spel van Twente !

        /   Beantwoorden  / 
  2. MartiFCT

    Tenue oogt wat vreemd door het zwart op de mouwen maar vindt het niet lelijk. Ben vooral benieuwd naar het thuisshirt natuurlijk.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Gert

    1e helft bij vlagen heel goed, al vielen er ook toen reeds grote gaten in onze defensie. Na de rust wist ik niet wat ik zag, verdedigend veel fouten, terwijl de defensie van Twente altijd het sterkste deel van de ploeg was. Ik wijt het maar aan het feit dat ze nog niet goed ingespeeld zijn. Lichtpuntje? Berghuis en Chadli op het middenveld. Met Ruiz, Landzaat en Janko erbij zou het ook nog wel eens een mooi seizoen kunnen worden. Ook zou ik Bengtsson nog wel eens een aantal wedstrijden op de positie van Wisgerhof willen zien, deze oogt zo traag.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Technische Dirk

    Verdedigend zet Twente de lijn door van vorig jaar. Rommelig en onwennig. Dougals – waar is die krachtpatser die we kennen ?? Wisgerhof – Traag en verdedigend van sterk naar zwak kinderlijk.
    Tiednalli – Opgaande lijn, alleen wat “te” gedreven. Cornelisse – kleine slippertjes maar ook wel weer sterk. Buysse – Z.s.m verkopen, ik kreeg meteen weer mijn Ajax uit drama voor ogen. Wat een onrust en wat een zwakke back is deze jongen. Prutser.
    We denken Fer te willen kopen, laten we eerst die Buysse en evt. Rosales van de hand doen. Bengtsson vaker laaten spelen in de voorbereiding, test die gast.
    Waar blijft die Braziliaan van Manchester die Gladstone ??
    Vujicevic mag ook weg, Rendla heb ik ook zo mijn twijfels over. Saneren en doorselecteren Co en Alfred !

      /   Beantwoorden  / 
  5. WW

    Twente begon furieus en scherp naar voren voetballend, zeer sterke 1e helft. Verdedigend was het idd niet best maar kwam vooral doordat er in de 2e helft (na wissel vuljicevic voor brama) minder voorruit werd gespeeld en er meer druk op de verdedeging kwam. Nadat Chadli, de Jong en Tiendalli eruit gingen was het helemaal klaar en was het countervoetbal.

    Zeer positief ben ik over Berghuis (al was in het laatste half uur de pijp leeg).

    Mijn voorlopige conclusie: sterke basis, matige bank!

      /   Beantwoorden  / 
  6. aks

    Douglas liep weer overal waar het gras groen is, doordat hij te ver naar voren speelt is hij steeds te laat bij verdedigende akties.
    Hoe krijgen ze hem ooit weer op de rails ?

      /   Beantwoorden  / 
  7. frank

    net begonnen en nu al al dat gezeur weer… gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap
    VOORBEREIDING!!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. HB

      ik ben positief verrast gister, vooral de 1e helft, goed combinatiespel. Dit seizoen zullen we veel scoren maar ook veel tegen goals krijgen. Absoluut iets waar ik in ieder geval voor naar het stadion kom. laat Adriaanse en Schreuder maar lekker hun gang gaan, met dit spel gaat de JC schaal weer naar Enschede. ola John en Berghuis worden steeds sterker, FcT is op de goede weg.

        /   Beantwoorden  / 
  8. phenix

    idd,1de helft tik je de kampioen van turkije helemaal van de mat,en maar zeueren en zeiken,pffffff.
    jullie{op een paar uitzonderingen na}wat een zeikerds,echt heel erg

      /   Beantwoorden  / 
  9. Dalton46

    Ik heb genoten van het nieuwe FC.Twente, lef,durf en hele mooie aanvallen zaten erbij. Denk dat we met Willem Janssen een hele goede vervanger hebben voor Theo Janssen.

      /   Beantwoorden  / 
  10. kampioen

    kun je vanavond nog ergens de wedsyrijd tegen standard zien? wie weet er meer?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.