“FC Twente beter af zonder Ajax-aanwinst Wielaert”

“Met Robbie Wielaert haalde Ajax in vier wedstrijden slechts vier 4 punten en moest het zes tegendoelpunten incasseren. FC Twente haalde Peter Wisgerhof als opvolger voor Robbie en hij is tot op heden zeker geen verzwakking gebleken. Met Wisgerhof behaalde FC Twente in vier duels tien punten en hoefde het slechts drie tegendoelpunten toe te staan.

Waar we voor de winterstop nog ruim achterstonden op de Amsterdammers, hebben we ze nu gepasseerd op de ranglijst. Leuke bijkomstigheid hierbij is dat Peter Wisgerhof ondertussen ook al zijn eerste doelpunt in het mooie rode shirt heeft gemaakt.”

Lees verder

74 reacties op ““FC Twente beter af zonder Ajax-aanwinst Wielaert”

  1. ron72

    Zonder Wielaart al bijna zeker van voorronde CL

      /   Beantwoorden  / 
  2. Sheets

    Is alles tactiek van Mac en Joop. Ze wisten hoe het zou vergaan als RW naar Aj.. zou verkassen……
    Toch?

    ;-) )

      /   Beantwoorden  / 
  3. LEO

    peter is iets trager dan r.w maar in mijn ogen degelijkeren zowiezo sterker kijk alleen al naar t koppeltje met raikovitch pff daar staat toch iets !!! waar moet trouwens douglas nu weer staan in de verdedeging??/ wie t weet mag t zeggen

      /   Beantwoorden  / 
    1. roger

      due gebruik hij voo uefa die douglas hahaha maa rja zien wel want p w mag niet meedoen met uefa

        /   Beantwoorden  / 
  4. frank

    denk nie dat de vraag is waar douglas moet staan, alleen met wie douglas moet staan… douglas is zonder twijfel de allerbeste :)

      /   Beantwoorden  / 
  5. roboknight25

    Wielaert was eigenlijk zondermeer de beste verdediger van twente en mischien wel van heel nederland. Hij is een goede regelaar op het veld en je zag hem altijd wijzen en schreeuwen naar de andere ploeggenoten wat voor mijzelf heeft bewezen dat wielaert een echte leidersrol had in het elftal en zonder zijn aanwijzingen vorig seizoen en dat seizoen daarvoor en zelfs een deel van did seizoen zouden we mischien niet 4e’s staan de vorige 2 seizoenen en 2e dit seizoen

    ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. 27-27A

      Dat is tenminste een terechte opmerking, Robbie is een van de beste verdedigers van Nederland, dat had Rutten destijds goed gezien, door hem tussendijds bij NAC weg te halen, en dat hebben van Basten en Blind ook nu goed gezien. Het is te hopen dat de achterhoede van Twente goed ingespeeld raakt, want de echte wedstrijden moeten nog komen!!!!.

        /   Beantwoorden  / 
  6. roboknight25

    dit seizoen*

      /   Beantwoorden  / 
  7. bjorn

    waarom van deze vergelijkingen maken?

    Robbie was goed toen die er was, nieuw hoofdstuk en geen gezeur meer

      /   Beantwoorden  / 
    1. Gert

      Ben ik het mee eens, Robbie is naar 020 vertrokken en wij hebben Wisgerhof die het voortreffelijk doet. Maar dat verbaast mij niets want ik vind dat we erop vooruit zijn gegaan. Let maar op Wisgerhof wordt de nieuwe leider van de FCT verdediging, bovendien is Wisgerhof jonger, hielden we geld over aan deze deal en is hij gevaarlijker voor de goal van de tegenstander dan Wielard. Uitstekend ingekocht!!!!

        /   Beantwoorden  / 
  8. niek

    Hoop dat douglas met wisgerhof centraal komt te staan lijkt me een goed koppel!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Gert

      Ik ben er van overtuigd dat beiden, zowel Raykovitch als Douglas uitstekend uit de voeten aan de zijde van Wisgerhof. Het kan maar zo dat er een zware blessure is dan is het toch wel prettig dat we twee van zulke klasbakken in de selectie hebben.

        /   Beantwoorden  / 
  9. Harry

    Is het gebruikelijk dat de gaande speler afgekraakt wordt (kan ineens niet meer voetballen) en de komende speler zo goed is dat hij per direkt een plaats in het Nederlands Elftal moet hebben?

      /   Beantwoorden  / 
  10. ani

    `wat een triest bericht.

      /   Beantwoorden  / 
  11. remco

    ik breek even in op deze blog!!!vooralsnog is er maar een ploeg die er met kop en schouders bovenuit steekt en das toevallig wel mijn AZ!!!!!!groeten remco!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Boeskoolvak120

      Je hebt gelijk,eerlijk is eerlijk

        /   Beantwoorden  / 
    2. 27-27A

      Hallo Remco, als je naar de punten kijkt wel, echter AZ moet nog wel even in Enschede komen, ze zijn al eerder door Twente van het veld gespeeld, ik verwacht dat dit jaar weer

        /   Beantwoorden  / 
    3. Jam

      @Remco, je hebt helemaal gelijk. Mocht het ons niet lukken om op één te komen, dan hoop ik uit de grond van mijn hart dat het jullie gaat lukken. Laat het alsjeblieft niet zo zijn dat die neusen van 020 alsnog ons voorbij gaan. Ik heb, en volgens mij met mij, maar aan 1 club echt een bloedhekel en dat is 020. Als ik hier en op andere clubfora´s de reacties lees heeft een ieder die niets met die arrogantie 020 mensen heeft, een bloedhekel aan hen!!

      Liefst dat FCT kampioen mag worden, maar dat zie ik nog niet gebeuren… alles liever dan 020.

        /   Beantwoorden  / 
      1. remco

        ach jam ja ajax volk is arrogant maar het punt is ajax is wel een boegbeeld in holland!!!

          /   Beantwoorden  / 
    4. 28

      Hey Inbreker, ik geef je gelijk AZ speelt niet fantastisch maar toch degelijk en solide voetbal! Mocht Twente het niet redden dit seizoen om echt te stunten en in te lopen op Alkmaar dan is er geen ploeg die ik het meer gun dan AZ, al is de aanhang wel zielig hoor! KLAPVEE!

        /   Beantwoorden  / 
      1. remco

        az is van gaal en dirk s

          /   Beantwoorden  / 
    5. han

      Vergeet niet dat AZ geen europees voetbal heeft gespeeld. Twente heeft veel punten verspeeld na europese wedstrijden. Onder ander 3-0 verloren van AZ…..

      De ploegen die uefa speelden, speelden de wedstrijd na een europees duel tegen een ander ned. uefa deelnemer(die dan ook net uefa duel achter de rug heeft).Een soort onderlinge competitie Behalve twente en psv die speelden allemaal zware uitwedstrijden.

        /   Beantwoorden  / 
  12. Tukker

    Douglas lijkt voorlopig gepasseerd door Rajkovic, Rajkovic is gehuurd van Chelsea, Maclaren zal ongetwijfeld een baan als coach van Chelsea wel zien zitten na zijn avontuur bij FC Twente. Hij vertrek over ander half jaar terug naar Engeland.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Birdie

    Wie is Wieleart dan?

      /   Beantwoorden  / 
    1. 28

      Ik ken hem ook niet? Robbie WIE?Laert!

        /   Beantwoorden  / 
  14. Aap met oren

    piet keizer, waar blijf je nou? Heb je al lang niet meer gezien hier:O het valt ook niet mee, de godenzonen uit amsterdam gepasseerd zien worden door het nietige provincieclubje uit Enschede

      /   Beantwoorden  / 
    1. pietkeizer

      maar ik zie alles hoor!! en idd ik sta nu even met de mond vol tanden hulde twente!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Jam

        Mooie reactie, dat siert je, respect…

          /   Beantwoorden  / 
      2. 27-27A

        Piet Keizer heeft het te druk en is monenteel aan het scouten naar jong talent. Piet, het meeste gras is al gemaaid door Twente hoor.

          /   Beantwoorden  / 
      3. frank

        zo gaat het altijd toch met die ajakkes supporters, je hoort ze alleen als ze winnen ;)

          /   Beantwoorden  / 
  15. john grisham

    robbie heeft veel betekend voor twente laten wij dat niet vergeten! dus iets meer respect is wel op zijn plaats vind ik(alleen het weg gaan was minder van hem)en twente heeft een waardige vervanger gehaald waar wij nog jaren plezier van kunnen hebben…..

      /   Beantwoorden  / 
  16. rick

    nou provincie clubje twente groeit en groeit er komen zelfs mensen van deventer en apeldoorn zo doorgaan dus ook buiten twente neemt de belangstelling toe en ik weet zeker als de capiciteit naar 34000 toe gaat komt het ook vol met dit voetbal wat wij spelen want het voetbal van twente is ook nog aantrekelijker als dat vab az toppie jongens

      /   Beantwoorden  / 
    1. klaas

      ik weet het niet gisteren zat het lang niet vol het houdt een keer op he!!ik denk dat we nu op de juiste capaciteit zitten niet meer dat trekt twente niet!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Tukker Terror

        nee van de 24244 zaten er 23600. En dat noem ik toch een vole bak hoor. Die lege plekken houd alleen in dat er supporters binnen in de rondloop onder het genot van een hapje en drankje de wedstrijd op tv schermen volgt. Over een jaartje of 2 door naar de 33500 plaatsten. Dan zul je ook wel een paar lege plekken zien maar dan geldt het zelfde als wat ik net al uitgelegd heb. Het leeft gewoon bij FC Twente.

          /   Beantwoorden  / 
        1. schalke04

          ik heb tegen vitesse op de tweede ring, helemaal in de hoek gezeten tegen de wand aan.. Ik kan me goed voorstellen dat mensen daar niet willen zitten. Je kunt nauwelijks het doel zien, de tribunes en het uitvak kun je niet zien. De schermen kun je ook niet zien..

          dan is 23.000 toeschouwers dus uitverkocht ;)

            /   Beantwoorden  / 
      2. rick

        gisteren zat het niet vol je moet die dure plaatsen niet mee tellen ik heb het over de normale plaaten voor de gewone burger er staan momenteel zo.n 4ooo mensen op ded wachlijst voor de volgende uitbreiding dat die dure niet worden verkocht daar kunnen die andere mensen niks aan doen he maar ik zeg je ik hoor het overal twente groeit en word steeds groter maar vogens mij ben jij weer zo.n jaloerse ajakkes suporter

          /   Beantwoorden  / 
        1. Tukker Terror

          gelijk heb je rick. Die jaloerse lui zien alleen wat ze graag willen zien. Wij weten wel beter ;)

            /   Beantwoorden  / 
        2. masterp

          helemaal met je eens. weet je ook wat punten (.) zijn?

            /   Beantwoorden  / 
      3. erik vak-104

        houd je wel rekening met de tijd hoe laat er gespeeld werd?

          /   Beantwoorden  / 
  17. Tukker Terror

    Vergeet niet dat Rob wel een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan daar waar ons cluppie nu staat. Dacht dat we hem wel ontzettend gingen missen maar gelukkig is niets minder waar. Met Wisgerhof hebben we een waardige opvolger in huis gehaald. Vind de verdediging nog steeds zéér solide ogen en ook de opbouw van achteruit is er niet veel minder opgeworden. Kortom het gaat de goede kant met ons op en ik ga nog steeds voor plekkie 4. Alles daarboven is pure winst. Géén play-off wedstrijden en lekker weer Europa in.
    Laat iedereen maar over ons lullen wat ze willen maar ze schijten allemaal bagger als ze tegen ons moeten spelen. Twente komt eran!!

      /   Beantwoorden  / 
  18. Remco1981

    Robbie was heel belangrijk bij Twente en ik vindt, als echte Twente-supporter, zeker niet dat we Robbie nu de grond in moeten trappen.
    Robbie had het weliswaar netter kunnen spelen bij zijn vertrek maar hij heeft zich wel tot de laatste minuut voor de volle 100% ingezet voor Twente. Echter is het natuurlijk wel lachen dat hij nu onder Twente staat. Maar Robbie is zeker ook bij Ajax een leider en een heel goed voetballer waar ze nog veel plezier aan gaan hebben.
    Het aankoopbeleid bij Twente ziet er nu zo goed uit dat we met Wisgerhof een heel goede vervanger hebben aangetrokken. Bij Twente pas je je gewoon makkelijker aan dan bij het ego-beleid van Ajax. Daarom redden nuchtere tukkers (niet dat Wielaert een tukker is) het daar niet DIRECT. Wielaert zegt dan wel dat die zich er nu al thuis voelt. Hij is nog niet de Wielaert van hier. Hij gaat het daar echt wel redden. Alleen jammer voor hem dat Twente gewoon beter is. Alleen financieel gaat ie er op vooruit. Dit weegt blijkbaar zwaar bij hem…. SUCCES VERDER.

      /   Beantwoorden  / 
  19. han

    Deze conclussie is veel te vroeg. Ik denk nog steeds dat het een erg slechte zaak is dat we onze aanvoerder kwijt zijn geraakt.
    Aan de andere kant; midden in het seizoen laat Wieleart wel als aanvoerder zijn team ,die nog op 3 fronten strijdt , in de steek voor geld. Dat zegt wel veel over de persoon en van dat soort spelers lopen er denk ik iets te veel van rond in islamsterdam.

      /   Beantwoorden  / 
  20. bibi

    ik heb na de wedstrijd in de Grolschveste nog een stukje AZ gezien, wat mij opviel was dat er maar 16.000 bezoekers waren. Ze staan wel bovenaan, maar supporters hebben ze niet ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. vialli

      @ bibi Tja….toen Twente een stadion had met een capaciteit van 13000 toeschouwers, konden er echt geen 20000 in hoorrrrr!! Wat denk je hoe momenteel de capaciteit van het AZ stadion is??? Juist 16000!!!! Waarschijnlijk hebben ze daar wel een grote wachtlijst!

        /   Beantwoorden  / 
  21. Tom Herik

    Dat Rob Wielaert naar Ajax wilde moeten we hem vergeven. Dat hij het daar minder doet, heeft niets te maken met zijn kwaliteiten of zijn vorm.
    Ajax is gewoon minder dan Twente dit seizoen.
    Zowel individueel, maar vooral als team, technisch alsook tactisch.
    Positioneel is Twente dit seizoen het schoolvoorbeeld. Het bewegen zonder bal, het spelen van de bal op bewegende mensen maakt de tegenstander bijkans gek. Ze komen er gewoon niet aan.
    Daarin had ook Wielaert zijn plek.
    Peter Wisgerhof neemt die plek nu feiloos over. Na twee wedstrijden waarin het allemaal nog wat onwennig was met Raykovic, raakt het team weer ingespeeld. Prachtig om te zien, hoe een man als Perez dit team naar grote hoogte stuwt.
    Het is een eenheid, geleid door een erg goede trainer, met verstand van voetbal. En ook dat mist Ajax deze jaargang.
    Twente ga zo door. Laat AZ kampioen worden. Dat verdien je als je een heel seizoen bovenaan staat.
    Robbie Wielaert wensen wij in Twente veel succes in zijn persoonlijke carriere. Want zo zijn wij Tukkers ook wel weer.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tukker Terror

      Zolang hij bij ajakkus speelt gun ik hem helemaal niets!

        /   Beantwoorden  / 
  22. Tukker Terror

    Niet zolang ie bij ajakkus speelt. Als hij namelijk succes heeft heeft ajakkus het ook.
    Gun die club geen succes!

      /   Beantwoorden  / 
  23. FCT Berghum

    Robbie is een topper. Maar geen twente top! Ajakz veel suc6de plaats, anders niets. Maw helemaal niets.

      /   Beantwoorden  / 
  24. FCTE

    Robbie is stiekum nog steeds in dienst van Joop. Zijn opdract: Ajax van binnenuit kapot maken!

      /   Beantwoorden  / 
  25. jaap

    He he inderdaad want wat loopt die wielaert daar lekker me te klooien in dat bedenkelijke niveau van Aajakz :-) Het is er alleen maar minder op geworden sinds hij er is.

      /   Beantwoorden  / 
  26. rick

    robby ik heb wel medelijden met je pak de eerste trein naar enschede terug en je voelt je weer happy forza twente

      /   Beantwoorden  / 
  27. Jos V

    Zinloze vergelijking.
    Met Rob zouden wij hetzelfde gepresteerd hebben, zonder Rob Ajax ook.
    Ajax moet wennen aan Rob, Twente niet aan Peter.

      /   Beantwoorden  / 
  28. fc twente

    wie weet hoe het liedje heet wat ze voor de wedstrijd bij fc twente er iets van pus
    altijd 4 minuten voor de wedstrijd steed

      /   Beantwoorden  / 
  29. Rob Wielaert

    beste heren,

    ik vind het toch wel erg jammer dat iedereen zo negatief over mij is. Ik dacht toch wel dat ik veel had betekent voor FC Twente. Het steekt mij dat jullie mij eerst toejuichden en toen ik weg was meteen gingen afkraken. Ik geef het toe: ik ben niet op een nette manier weggegaan, maar ik ben ook een sportman die zijn beroep beoefent en iedereen wil in zijn leven toch het hoogst haalbare bereiken. Ik wens jullie nog veel plezier met jullie prachtige club met fantastische supporters.

    groeten Robbie

      /   Beantwoorden  / 
  30. stinkie

    Is dit de echte robbie wielaert of gewoon iemand die zit te focken?!?!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mosselman

      Wat denk je nou zelf ?
      Robbie is een mens zonder karakter dat heeft hij in de winterstop wel bewezen .
      Die laat zijn vuile was wel opknappen door zijn zaakwaarnemer !

        /   Beantwoorden  / 
      1. grolsch

        och heden daar is onze opstoker en afkraker weer!!!!

          /   Beantwoorden  / 
      2. Bram

        Mosselman, ga lekker ergens anders lopen zeiken!!!!

          /   Beantwoorden  / 
        1. Mosselman

          Nee , steek liever die overloper een veer in de kont .

            /   Beantwoorden  / 
  31. grolsch

    robbie ja ik weet dat je het echt bent!!het gaat je goed kerel en trek je aub niets van die mosselman aan!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mosselman

      “Ja Rob ik weet dat jij het bent ” Hoezo weet jij dat het die overloper is ? En alleen al de manier hoe je dat zegt !
      Iedereen kan op met de naam Robbie Wielaert inloggen .
      En die Wielaert heeft gewoon misbruik gemaakt van zijn gelimiteerde contract , en nu zielig lopen doen , flikker toch op man .
      Misschien gaat hij nog denken dat je z’n bilmaat bent .

        /   Beantwoorden  / 
      1. bram

        Sodemieter op man, jij bent geen supporter!!!!

          /   Beantwoorden  / 
        1. Mosselman

          Een beetje zielig lopendoen met je grote bek …. kan ik zaterdag zo laten zien dat ik geen supporter ben ……

            /   Beantwoorden  / 
      2. grolsch

        mosselman vanaf nu ben je voor mij jan kwak wat een sfeerloze kwakkert ben jij zeg ik hoop je nooit tegen te komen in onze veste en volgens mij kom jij daar ook gewoon nooit!!!!

          /   Beantwoorden  / 
        1. Mosselman

          Waarom zo’n losse lip via deze blog ? Let maar goed op ,de wereld is heel klein in de grolsch veste

            /   Beantwoorden  / 
  32. erik vak-104

    Beste Robbie.ik was ook eerst kwaad en teleurgesteld.maar kan nu wel je beweegredenen begrijpen.idd het was misschien wel je laatste kans.ik wens je veel succes(alleen tegen Twente niet ;-) )met Peter hebben we een goede vervanger terug

      /   Beantwoorden  / 
  33. mike

    Als dit echt Rob Wielaert is, dan petje af en klasse dat hij zich hier laat horen. En natuurlijk veel succes gewenst, want er lijkt bij Ajax veel werk aan de winkel.

      /   Beantwoorden  / 
  34. Edwin

    Het hoogst haalbare Robbie? Op een gegeven moment moet je tevreden zijn, alles liep prima, je zat lekker in je vel en werd door iedereen gewaardeerd! dus stel dat deze week liverpool zich meldt, dan vertrek je weer bij o20? Het voetbal wordt gewoon kapot gemaakt door al dat rot geld!!! Voor mij als supporter van FC.Twente tellen alleen de spelers die er voetballen, als ze vertrekken voor geld of stap hoger op dan bedankt voor bewezen diensten natuurlijk, de nieuwelingen zijn dan mijn nieuwe helden .. zoals op dit moment Peter W en Rankovic enz

      /   Beantwoorden  / 
  35. LEOnard twee

    gaat goed bij 020 hoor!!! tussenstand fietstas
    tegen 020 3—1 wahaaa !!!forza twente straks vast op de tweede plaats!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. LEOnard twee

      zo in mokum weten ze ook wat een tobclub is

      4–1 aan de kloten !!! nu winnen bij de graafschap dat moet toch lukken !!

        /   Beantwoorden  / 
  36. remco

    even voor alle duidelijk heid vergeten jullie even te noteren de echte topclup van nederland!!az loopt weer uit op conncurentie alhoewel concurentie???nederland heef een topclub en das az!!!verder middelmaat zie stand!!!groeten uit alkmaar!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. rick

      o ja nou jullie counteren gewoon twente voetbalt aanvallend is veel mooier om naar te kijken en verder hebben jullie nep suporters alleen maar handje klap bij twente proef je de echte sfeer dus op suporters gebied halen jullie twente nooit in o ja uitslag twente -az 4-1

        /   Beantwoorden  / 
  37. erik vak-104

    dat zien we wel als ze straks in Enschede langs zijn geweest ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  38. nobody

    Nou rick kies maar, met mooi voetbal 2de worden of met goed counter voetbal kampioen worden.
    Ik weet me keus wel.
    PS ben in hart en nieren twente fan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.