Poll: Marc Janko

De discussie over spits Marc Janko laaide na de gewonnen bekerwedstrijd tegen FC Zwolle weer op. We wijden er maar eens poll aan. Zegt u het maar…

Marc Janko?

  • Komt goed, geef hem wat tijd (53%)
  • Wordt bij FC Twente verkeerd gebruikt (24%)
  • Ongeschikt voor FC Twente (23%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

65 reacties op “Poll: Marc Janko

  1. OOST

    Mensen houd eens op. Die gast is geblesseerd binnen gekomen aan de lies. Dat is nog steeds niet hersteld. Ondanks dat wil hij zich van zijn goede kant laten zien en met zo’n blessure is dat bijzonder lastig. Het gaat wel langzaam beter met de blessure. Dat was ook de reden waarom hij de interlands heeft afgezegd om ten gunste van zijn nieuwe club te laten zien dat hij er alles voor wil doen.

    En algemeen moet je als nieuwe speler wennen aan de nieuwe omgeving. Veel veranderingen in korte tijd (gezin verhuizen, nieuwe huis, andere trainer, en trainingmethode). Daarnaast wil hij zich verder ontwikkelen op voetballend gebied. Er wordt wel kleine vooruitgang geboekt de laatste weken.
    Die jongen heeft de winterstop nodig om te herstellen. ALs hij fit en in vorm is, dan wordt ie vanzelf meer aangespeeld in de 16. En daar is ie levensgevaarlijk.
    kortweg: geduld

      /   Beantwoorden  / 
    1. rene

      oost met met elk woord wat je zegt eens… dit wordt onze spits en scoort dit jaar al over de 20 doelpunten…dan heb ik het nog niet over volgend jaar

        /   Beantwoorden  / 
  2. FCT

    klopt hij heeft wat tijd nodig
    hopelijk herstelt hij snel in de winterstop
    en hopelijk als gevolg weer een landskampioen

      /   Beantwoorden  / 
  3. TukkerF

    Ik wil toch even op jullie reageren.

    Hij schijnt niet fit te zijn, voetbal dan niet!~
    Ik vind dat echt een gel*l! Als je speelt ben je normaliter nagenoeg fit, zo niet dan kun je het niet als excuus opvoeren!

    De jong in de spits, nr. 10 kunnen we wel opvangen. Dan zorgen dat je fit word (mits hij dat dus niet is) en dan de sterren van de hemel spelen!

    Ik ben er wel van overtuigd dat het nog komt, ik ben er ook van overtuigd dat hij niet goed gebruikt word! Hij moet in de 16 aan de bal komen, nu nog te vaak rond de middenlijn bij wijze van.

    Als laatste, hij neemt veel ballen goed aan en verlegd ze weer. Dat aanvallende acties nog niet goed gaan, klopt. Maar verder moet ik eerlijk bekennen dat hij veel goed doet.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Gerzan

    ik hoop dat de vorige reacties gelijk hebben, maar ik ben minder optimistisch. Handelingssnelheid, slimheid voor de goal, positie kiezen, meevoetballen, inzicht, balvastheid, …… tot nu toe is het op het niveau van een matige 1 e divisie spits.
    Dan zal er heel veel moeten veranderen om om een acceptabel niveau te gaan spelen voor onze FCT, laat staan om Twente geleidelijk naar een hoger niveau te brengen,
    Ondanks de geruststellende woorden van Joop Munsterman in de nieuwe VI over janko, houd ik ernstige twijfel.
    Maar nogmaals, …… ik hoop echt dat ik het helemaal mis heb.

    Maar nogmaals, … ik hoop echt dat ik het verkeerd zie.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Pathmos

    vreemd is dat iedereen gelijk heeft ..als hij een blessure heeft..speel dan niet ..maar als je een kopsterke spits in huis haalt , zorg dan voor voorzetten vanaf de flanken…en de samenwerking met de jong moet beter.. die loopt te vaak precies in de looproute van janko.. hij moet juist gebruik maken van de ruimte die door zo een loopactie onstaat.
    dus ik zeg..janko komt er wel..geef hem tijd en voldoende voorzetten

      /   Beantwoorden  / 
  6. 28

    Ik erger me mateloos aan zijn spel, het lijkt alsof hij ZWAAR tekort komt, maar desondanks moet ik hem niet lopen afzeiken (wat ik wel te vaak doe) Hij moet de tijd krijgen, en vooral ballen van de zijkant krijgen aangeleverd.. daarnaast vind ik dat de spitsentrainers van de FCT hem moeten leren voetballen, dit kan hij absoluut niet! Hij kan niet zoals onze legende een bal vasthouden voorin laat staan, afspelen en zichzelf in stelling brengen… Hopelijk kom je los Janko, het zij je gegund!

      /   Beantwoorden  / 
    1. rene

      elke spits heeft wel wat… die legende van jou stond ook 19 van de 20 keer buiten spel de laatste 2 jaar en ik wil ook ff vertellen het eerste jaar was onze legende ook niet al te best maar dat maakte hij later ook weer goed dus geef dit toekomstige LEGENDE ook wat tijd

        /   Beantwoorden  / 
  7. Henk

    Geef die beste man toch gewoon eens wat tijd. Welke aankopen zijn hier binnen een aantal maand wel top? Nkufo was in het begin ook echt niet geweldig en stond vaak met z’n armen in de lucht. De enige die wel direct top is, is zo ongeveer Chadli, maar die kan ook zo maar een terugslag krijgen.

    Janko is volgens mij net fit, of nog niet eens en moet gewoon wennen aan het spel hier. Hij moet wennen aan de snelheid en aan het meevoetballen. Daarnaast moeten zijn medespelers wennen aan hem.
    De Jong loopt ook vaak in zijn “gaten” omdat de Jong een spits is. Daarnaast gaan Ruiz en Chadli vaak voor eigen succes en niet voor de voorzet.

    Overigens vind ik wel dat hij harder kan werken als afgelopen dinsdag. Maar toen was bijna iedereen drama. Vond dat hij juist de laatste tijd beter in de kaats was en veel meer duels begon te winnen. Ik heb er echt wel vertrouwen in en de technische staf ook en die werken dagelijks met hem./

      /   Beantwoorden  / 
  8. Andre

    Het is een hoop geld voor een spits die absoluut nog niet kan bekoren.Wat dat tijd gunnen betreft.Iedereen die bij een andere werkgever begint heeft een proefperiode. Voldoe je dan mag je blijven, zo niet dan kun je gaan.Nou Janko zou allang weg geweest zijn.Lees ik ook de suggestie dat de trainers hem moeten leren voetballen.Ja u leest het goed, leren voetballen..Zoiets stoms heb ik echt nog nooit gezien. Hij is PROFVOETBALLER, maar moet het nog wel leren…(voor dat salaris)!!! De Jong zou de gaten dichtlopen voor Janko, kan ook niet want Janko loopt al helemaal niet.Volgens mij hadden ze bij Twente beter de hand iets meer op de knip moeten houden met aankopen als Parker, die andere spits uit verweggiestan die daar ook alweer naar toe is en een Buysse.Dan had je geld voor een echte spits die en kan voetballen, en inzicht heeft, maar vooral doet waarvoor je spits bent en dat is altijd en overal scoren.Zie van Hooydonk, Nistelrooy, Huntelaar.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Koenie

      Namen die jij noemt daar is er al 1 van met pensioen, die andere bijna en daarnaast zijn het namen en voorbeelden waarvoor FCT nooit een interessante club zal zijn/worden. Dat soort jongens willen gewoon veel knaken verdienen en daar werkt onze club niet aan mee.. Ik had erg graag Bas Dost zien komen of ook al is hij moeilijk handelbaar Paolo Henrique.. Twente heeft een bewegelijke en snelle spits nodig ipv een statische/trage.. Hopelijk komt het goed met Janko maar hij stelt met de week meer teleur!

        /   Beantwoorden  / 
    2. rene

      heb nog nooit zoveel gelul in 1 verhaal gehoord

        /   Beantwoorden  / 
    3. JTA

      Andre en Koenie? Hebben jullie een seizoenkaart van FC Twente??? Zo ja, lever die dan snel in en geef die aan iemand die wel achter het beleid staat van een club. Jullie zijn een stel verwende supporters. Als je je club een warm hart toedraagt dan sta je ook achter de spelers die moeite hebben. Janko is 1 van Twente de club waarvoor je bent. Lekker makkelijk om alleen te kijken naar de spelers die top presteren.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Koenie

        Wat een gelul, van een spits die 6 miljoen heeft gekost mag je gewoon meer verwachten! En jij bent niet echt goed in verbanden leggen ofwel? Je haalt ineens het hele beleid erbij, ik ben juist erg te spreken over het beleid van onze FC en ben ook zeer te spreken over one beleidsbepalers. Ik baal alleen ontzettend van de ondermaatse prestaties van onze Spits!

          /   Beantwoorden  / 
      2. Martijn

        Gaan we weer! Dus we mogen geen kritiek meer hebben en niet meer schelden? De Tering! Die Janko is een miskoop en lui erbij. Als ik dat vind zeg ik dat. Ga jij maar gauw naar az met die klaphandjes klappen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. JTA

          Lekker makkelijk om alleen achter de goede dingen te staan van `jou` club. Iedereen mag een mening hebben maar schrijf iemand niet zo hard af als nu gebeurd. JAnko is 1 van de spelers die bij ONZE FC Twente horen. Je mag hem een mindere speler vinden, maar steun die jongen om er boven op te komen.

          Kun je dat niet dan vind ik je een mooi weersupporter. En ga dan heel rap weg bij FC Twente. (mijn mening)

            /   Beantwoorden  / 
          1. Red Alert

            Het is jammer genoeg overduidelijk & voor iedereen zichtbaar dat de uitvoering van Janko niet als te best is. En als daar iemand zich over uitlaat en hierover wil praten dan hoeft het niet meteen een MOOIWEER-SUPPORTER te zijn. Accepteer ook eens een negatieve reactie , je kunt wel altijd zo doen of er geen wolkje aan de lucht staat . Maar dat is helaas niet zo.

              /  
  9. herman

    Op de youtube filmpjes van Janko bij Salzburg is hij veel aktiver.
    Met al die spierblessures op dit moment kon het wel eens zijn dat ze te zwaar trainen en dus niet 100 % fit zijn allemaal.En je hoeft geen trainer te zijn om te zien dat Janko de hoge ballen van de zijkant moet hebben.Daarom snap ik de kritiek ook niet zo laat hem toch wennen tot na de winterstop,als hij dan nog niet genoeg inzet heeft en te weinig goals maakt mag je commetaar hebben.Dus een beetje geduld en zing hem een keer toe.

      /   Beantwoorden  / 
  10. tukkerwolf

    Volgens mij is Janko veel belangrijker als we allemaal zien. Hij is erg sterk aanwezig en loopt vaak gaten voor anderen waardoor bijvoorbeeld de Jong in scoringspositie komt. Verder is hij niet zo zelfzuchtig als sommige spitsen en gunt hij anderen ook een goal als hij ziet dat anderen er beter voor staan als hem.

    Verder zoals hier al vaker gezegd, geef die hoge ballen hij kopt goed en heeft nu nog wat geluk nodig. Dan nog wat fitter en we hebben een topspits. Verder denk ik dat het een van de meest professionele spelers is die we bij Twente hebben. Netjes naar de pers toe en scherp als het moet.

    Janko komt er wel en is tot nu toe ook nog eens clubtopscorer voor dit seizoen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. matn

      amen

        /   Beantwoorden  / 
    2. rene

      he tukkerwolf volgens mij heeft er hier toch nog iemand zicht op voetbal…. bravo

        /   Beantwoorden  / 
  11. martin

    Een hele goede spits,maar dan moet je het team om hem heen bouwen.
    Geen vleugel spelers die steeds naar binnen trekken voor eigen succes,maar vleugel spelers die langs de lijn blijft spelen en janco bestookt met hoge voorzetten.
    Kan ook via opkomende backs als rozales,maar dan moet je hem eerst leren een bal goed voor te geven.

      /   Beantwoorden  / 
    1. matn

      wederom amen

        /   Beantwoorden  / 
  12. sjoerd

    nogmaals, laat hem ff joh. Zoveel voorzetten krijgt ie niet en ik zie ook wel dat ie geen nkufo is, maar heeft wel body genoeg om in ieder geval een verdediger bezig te houden in de CL en versierde wel een vrije trap tegen Inter voor Theo, verder tegen ADO was het een knappe goal van hem en tegen Excelsior win je hem ook niet als ie de 2-1 er niet binnen prutst. Om maar eens wat te noemen… Gewoon supporten en laat hem boven zichzelf uitstijgen zoals dat alleen bij Twente kan, gaat ie ook nog tzt met winst de deur uit zoals velen voor hem ook al gingen … Er ist so schön, er ist so toll, er ist der Janko aus Tirol!

      /   Beantwoorden  / 
  13. red 666

    heb vertrouwen dat is immers altijd de grootste kracht van twente geweest!

      /   Beantwoorden  / 
    1. red 666

      oja paniek is een slechte raad gever

        /   Beantwoorden  / 
  14. Prince

    Ben blij met de meeste reacties. Had bij deze poll op een hoop afzeikerds gerekend.
    Ook ik denk dat Janko er wel komt. Ondanks het gebrek aan voorzetten, weet hij redelijk wat kansen te creeren. Hij maakt ze nog niet makkelijk af, maar wanneer je 39 keer in 1 seizoen scoort (ook al is dat de Oostenrijkse competitie), ben je echt wel een afmaker. Geduld dus!

      /   Beantwoorden  / 
  15. anton

    Net nog even (weer) op youtube zijn 39 goals bekeken en dat zijn echt niet alleen maar kopballen ook mooie / technische goals in de 16. Hij is niet snel maar heeft gewoon aanvoer nodig die hij nu maar amper krijgt. Daarnaast denk ik dat hij zelf het meeste baalt van hoe moeizaam het nu gaat en zich graag wil bewijzen. Als hij beter en veel vaker wordt gezocht en gevonden in de 16 gaat hij ook bij twente heel vaak scoren.

      /   Beantwoorden  / 
  16. hendrik

    ajax is zelfvertrouwen aan het tanken tege veendam 0-0 hahah

      /   Beantwoorden  / 
  17. bastian

    Vind dat Janko te veel tijd nodig heeft.
    Twente had hem gehaald als directe versterking en niet als speler die eerst moet rijpen.
    Anders hadden ze wel spelers als Dost of Van Wolfswinkel gekocht.
    Maar ja er kan wel over worden gepraat maar we zullen hem toch tijd moeten geven.
    Ik bedoel hij heeft miljoenen gekocht,er is geen weg terug het is alles of niets wat betreft Janko.

      /   Beantwoorden  / 
  18. 053

    Janko is een goalgetter, geef hem een diepe bal, of een strakke voorzet en hy hangt. Niet een steekpass geven of een mooie combinatie willen vormen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. lubs

      Dat is natuurlijk niet helemaal zo, Bremen uit, 2x alleen op de keeper, en als hij dan iets slimmer speelt en gaat liggen op t moment dat die linksback op zn rug hangt, voetbal je tegen 10 man n hele andere wedstr., maar goed, zal wel n vertrouwen kwestie zijn.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Martijn

      je hebt gelijk, heb ik al veel van hem gezien dit seizoen!

        /   Beantwoorden  / 
  19. Coen

    Komt zeker goed. En vergeet niet dat hij al een heel aantal belangrijke goals heeft gemaakt. Nkufo werd altijd en overal afgezeken, nu is Janko de gebeten hond. Zal me niets verbazen als hij over een aantal jaren als held weg gaat.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      IK HOOP HET , maar meneer mag voor mij wel wat meer inzet tonen doormiddel van te jagen . Geen verkeerde negatieve woorden over onze spits maar het antwoord ligt bij hem !!!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Jos V

        Misschien MAG hij niet eens jagen van MPH?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Red Alert

          Nou beste Jos, vorig jaar heb ik nog op deze blog liggen te verkondigen dat die Janko het helemaal zou worden. Ik vondt het een top aankoop, super dat meneer gehaald werd. Maar ik heb wel begrip voor die mensen die nu erg teleur in hem zijn en meer van hem hadden verwacht, ze zeggen geen dingen die niet waar zijn.
          Als je spits bent, weet je waar je voor staat en dat is “Killen in het 16 meter gebied ” , knallen boem raak !!!
          Dat moet er met de paplepel in gegoten zijn als je Spits wilt zijn . Deze details heb ik helaas bij Janko nog niet kunnen waarnemen , hij loopt er een beetje als een waslap bij.
          Het is voor Twente daarom ook belangrijk dat je een scorende spits in huis hebt waar de club ook diep voor in de buidel heeft moeten tasten, en als meneer niet fit genoeg is moeten ze hem niet opstellen. Het wordt tijd dat Janko zich zelf eens in de spiegel aankijkt en zegt “Jetz Geht’s Los “

            /   Beantwoorden  / 
  20. lubs

    Vitas thuis, laatste acht, moet gewoon.

      /   Beantwoorden  / 
  21. Jos V

    Ik krijg een deja-vu van Ruiz’ begin tijd…

      /   Beantwoorden  / 
  22. Wim B

    Het zal wel een tekortkoming zijn van een “keepers”trainer, die MPH is. Want hij is niet al te gelukkig met z’n aankopen. Janko, Buysse, Rosales, Bruggink. Chadli heeft hij gehaald op vorodracht van mij (aangegeven in februari/maart op dit blog door mij om hem te halen). Ik zie het niet zo zitten in deze trainer. Ja, ik weet dat we 1e staan, maar dat komt meer omdat de rest nog slechter is.
    Nee, ik zit niet in een depressie.

      /   Beantwoorden  / 
  23. 0049

    Ik heb al meerdere keren via dit medium aangegeven, dat Marc Janko op bijna alle fronten tekort schiet en dat daar geen verbtering in komt. Maar ik vind dat het geen hetze moet worden, dat verdiend de MENS Janko niet. Dat Leon ten Voorde al een hele pagina eraan wijdt in de TC/Tubantia is al veel te veel van het goede. “Volksmennerij”zou Johan Derksen het noemen. Voor je het weet, wordt 1 van onze spelers in eigen stadion straks uitgefloten en dat kan nooit de bedoeling zijn! De Dom van Preu heeft verstand van voetbal en dat staat los vh feit of je keeper bent geweest. Hij zal Marc Janko in bescherming moeten nemen en hem tot aan de winterstop rustig naast hem op de bank zetten. Dat prijskaartje wat om zijn nek hangt is toch al betaald, dus dat maakt toch niks meer uit. Het beste team moet de wei in en helaas hoort Janko daar (nog) niet bij.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mike

      Zou jij wensen dat jouw baas jou ook zo behandeld? Een paar minder productieve dagen en hup gelijk op non-actief! Flikker toch op man! Zo breekt je mensen i.p.v. ze te maken.

        /   Beantwoorden  / 
      1. 0049

        Wij hebben het hier over de voetballerij en niet over het normale bedrijfsleven. Maar als ik minder produceer volgt er ook een minder leuk gesprek met mijn baas, maar wordt (nog) niet op non-actief gezet. Je hoort mij ook helemaal niet zeggen dat ze afscheid moeten nemen van Janko. Dan moet je beter lezen! Ik zeg, dat voor er een hetze begint ze hem in bescherming moeten nemen! Dat is niet iemand breken, maar iemand in BESCHERMING nemen. Maar iets anders; kun jij mij uitleggen waarom jij Janko dan wel zo goed vindt??????

          /   Beantwoorden  / 
        1. Mike

          Ze moeten Janko in bescherming nemen tegen mensen zoals jij. Volgens mij heb jezelf niet door dat jij die hetze veroorzaakt? Of is dat ook je bedoeling?

            /   Beantwoorden  / 
          1. 0049

            Hetze begonnen? nee,integendeel, want dan moet je ook Studio Voetbal, V.I., Eredivie-live, Leon ten Voorde etc,etc. in het rijtje noemen en dezen zullen wel niet hun mening op mijn bevindingen op dit bloq baseren. Ik geef alleen mijn oprechte mening hoe ik over de voetballer Janko denk, net zoals ik dat doe over die andere spelers. Maar Janko valt te vaak wel heel erg uit de toon.

              /  
          2. Red Alert

            Beste Mike , als ik zo de woorden van 0049 lees kan ik je alleen maar zeggen dat meneer het perfect vertaald heeft & er is geen woord aan gelogen.
            Dus jouw wijze woorden van “flikker toch op man” zijn na mijn mening niet de juiste woorden ( Mocht je dit juiste woorden noemen ???).

              /  
          3. 0049

            Bedankt, Red Alert.:-)

              /  
        2. matn

          @049 ik mag toch hopen dat je Studio Voetbal, V.I., EL, Leon ten Voorde e.d. niet al te serieus neemt. vel gewoon je oordeel a.d.h. van de wedstrijden (vanuit het stadion) en laat je niet zo beïnvloeden door wat anderen zeggen. zelf kijken

            /   Beantwoorden  / 
          1. 0049

            Beste matn, ik heb een jaarkaart van mijn geliefde clubje FCT en heb een abonnement op Eredivisie-live. Zie dus alles van Twente en andere clubs. Zoals mijn kijk op voetbal is, had ik al vrij snel een mening over Janko. Al vroeg in het seizoen heb ik hierover, middels dit bloq, al een weddenschap afgesloten met Lubs. Ik geef MIJN EIGEN MENING en niet dat van een ander. Mocht mijn mening aan het eind van het seizoen niet de juiste zijn geweest, dan ben ik de allereerste die toegeeft het helemaal verkeerd te hebben gezien. Ik zou zeggen: bewaar deze opmerking tot eind vh seizoen ;-)

              /  
  24. twenteOK

    Het gaat helemaal goed komen met Janko! Als ik zie hoe vaak hij in kansrijke posities komt, dat is al een kwaliteit op zich. Dat afmaken gaat de ene keer beter dan de andere keer, dat komt vanzelf wel weer. Bij 020 loopt nu ook een spits die ven wat minder scoort dan normaal. Zulke dingen gebeuren. Janko komt dit jaar nog over de 20 goals en volgend jaar zal ie helemaal los gaan!
    Ik ben nog steeds blij met deze opvolger van NKufo!

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Ik ben blij dat jij nog postitief bent. Ik weet alleen niet of je dat alleen baseerd op het aantal keren dat hij in vrije scoringspositie staat? Je gaat toch niet af op de doelpunten in een oostenrijkse competitie? De spitsen van 020 hebben zich al overmatig bewezen in de nederlandse competitie. Janko niet en die 20 goals komen er zeer zeker niet. Ik zie hem geen 14 doelpunten meer maken in 21 wedstrijden.

        /   Beantwoorden  / 
      1. rene

        Ik ben het niet met je eens 049…. Vind wel degelijk dat janko beter wordt. Hij is al beter aan de bal en schept veel ruimte voor de rest van de spelers en ik ben er ook van overtuigd dat hij er dit jaar 20 of meer inschiet..Kijk als je zon spits koopt als janko moet je ook normale voorzetten krijgen van de zijkanten. En dat is wat er mankeert in dit elftal. Aan de ene kant hebben we chadli(wat ik vind de beste speler op dit moment) maar die trekt alleen naar binnen en aan de andere kant heb je helemaal niets of je moet rosales noemen( en dat is de ergste aankoop die ze hebben kunnen doen)…

          /   Beantwoorden  / 
        1. 0049

          Alleen maar ballen vanaf de zijkant op Janko gooien heeft ook geen zin. Dat is te voorspelbaar en gemakkelijk te verdedigen. Er zou met de huidige speelstijl meer gevarieerd kunnen worden. b.v. vleugelspelers switchen. De ene keer naar binnen trekken en de andere keer de ballen voor het hok gooien. Misschien dat er dan meer rendement uit Janko te halen valt.

            /   Beantwoorden  / 
          1. rene

            kijk hier ben ik het wel met jou eens…

              /  
  25. EDRAKET

    Verkopen ….helaas ….

      /   Beantwoorden  / 
    1. lubs

      Is oud nieuws, stond woensdag op voetbalprimeur.

        /   Beantwoorden  / 
  26. Henk

    Zoveel gedult is er niet als we kampioen willen worden..
    Wat miste hij weer een mega grote kansen tegen FC Zwolle..

      /   Beantwoorden  / 
    1. rene

      bullshit…. hij heeft misschien 2 of 3 kansjes gehad… laten we het hebben over de rest van het elftal… dat was een drama (op douglas en vujucevic na en misschien nog 1 speler)… dus het een groot gelul dat het allemall op hem wordt afgeschoven… als we kufo in het eerste jaar weer hadden verkocht had die ook nx kunnen zeggen want die was het eerste jaar alleen maar aan iedereen aan het zwaaien… en kijk wat hij de andere jaren heeft gedaan… dus geduld en laat hem rustig in vorm komen en alles komt goed

        /   Beantwoorden  / 
      1. TexTownTiger

        JE hebt gelijk, maar toch, als ik de onhandigheden optel en kijk naar de handelingssnelheid van Janko vrees ik het ergste. je wordt geen kampioen met 10,5 spelers.

          /   Beantwoorden  / 
  27. Fuego

    Waarom deze poll…. zijn toch geen ajax die na een zwak begin direct een speler afbrandt tot miskoop… ja dan wordt het ook een miskoop…. geef hem de tijd

      /   Beantwoorden  / 
  28. Sympho

    Conclusie : Te langzaam, niet sterk in duels en aan de bal.
    Het doet me pijn aan de ogen, maar hij is niet goed genoeg.

    Hij doet maar een beetje mee.. nou, sorry hoor..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Martijn

      Je slaat de spijker op zn kop!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.