Start play-offs 2013: alle verloven ingetrokken bij FC Twente

Zeg eens, hoeveel dagen per week bent u op uw werk in een gemiddelde werkweek? Vijf dagen? Vier misschien? Prijs u dan maar gelukkig want vanaf deze week worden de spelers van ons FC Twente iedere dag op de club verwacht. Tot het eind van de play-offs op 26 mei. Alfred Schreuder eist niets meer en niets minder dan Europees voetbal. Elke dag zal er gewerkt, gepraat en geanalyseerd worden om dit doel te bereiken. Schreuder heeft de discipline dus flink aangehaald bij FC Twente en dat was nodig ook gezien de incidenten die uitlekten (het paard van Leroy Fer, de late night escapades van Nikolay Mihaylov en het burengerucht door Jerson Cabral). In dat opzicht was het ook logisch dat Alfred Schreuder en niet Patrick Kluivert naar voren werd geschoven als interim-trainer. Want we willen geen oude koeien uit de sloot halen, maar hoe kan iemand als Patrick Kluivert, met zijn verleden, ooit losgeslagen jonge spelers in het gareel krijgen? Alfred Schreuder is momenteel de juiste man op de juiste plek. De aftrap van de play-offs voor Europees voetbal is vanavond om 18.45 uur in de Groningse Euroborg. Come on FC Twente!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

27 reacties op “Start play-offs 2013: alle verloven ingetrokken bij FC Twente

 1. Thoresen17

  Hoop dat ze het, net als Bayern en Dortmund, in één wedstrijd al beslissen.
  D’r an!
  Come on FCT!

    /   Beantwoorden  / 
 2. jarno

  sucses vrienden.

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Ik vind ook dat Twente (ook naar ons supporters toe) zeker wat goed te maken heeft. Pure dikke winst wil ik zien tegen Groningen maar ook daarna tegen Utrecht(hebben we ook nog wel wat goed te maken). Ik zal zeer diep teleurgesteld zijn als we deze play-offs niet halen! Op ons kunnen de spelers rekenen!!! En inderdaad ik vind Schreuder tot nu toe prima. Rust in de tent en hard werken en dan een mooi EL ticket. Voor minder doen we het niet. COME ON TWENTE!! Zondag ben ik er weer met mn duffe kop!

    /   Beantwoorden  / 
 4. joop

  twente heeft een appeltje te schillen met zowel utrecht als heerenveen, maar eerst maar eens winnen van groningen. Twente heeft het tussen de oren gewoon niet goed, als je gelijkspeelt tegen rkc,vvv,willem 2, roda(uit wel altijd lastig),nac. zijn wel meer wedstrijden bij die je gewoon laat liggen op mentaliteit, als misplaatste arrogantie kun je het ook wel zien. daarom moet ik het nog maar eens zien of twente het wel red, al ziet het er al een stuk beter uit gelukkig. daarna schoonmaakbeurt in selectie, douglas,michailov,buli,chadli zullen sws wel gaan. janssen kan het niet aan(wel geweldige mentaliteit), brama wil een keer weg(gun het hem ook),fer mag ook wel weg,braafheid gaat weg,breukers te matig, cornelisse gaat weg. dus rechtsback, twee linksbacks, ervaren middenvelder(mochten fer,janssen en brama gaan, lijkt me niet alle drie), spits achter luc, buitenspelers( gyasi,cabral te licht). en plet en john zijn er trouwens ook nog, maar kijken hoe hun zijn in de voorbereiding. en de keepers marsman, bednarek word ook niet wat dus hopen dat stevens komt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. jeroen

   Weet niet waar jij voetbal verstand hebt gekocht?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Red Alert

    Wat is er mis bij het postberichtje van Joop beste Jeroen?
    Graag verklaring!

      /   Beantwoorden  / 
 5. Harm

  Twente de markt op voor talentvolle jonge spelers?
  Laten we dan ook proberen om fijn spitsje Depay in Eindhoven los te weken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCTim

   Das wel een mooi spitsje idd, maar denk dat Cocu dat ookwel snapt en hem dus een kans geeft.

     /   Beantwoorden  / 
 6. Loes

  Hoe goed Schreuder echt is moet nog blijken. Maar hij is niet verkeerd bezig..

    /   Beantwoorden  / 
 7. Harm

  Eerlijk is eerlijk, het vertoonde spel gaat met stappen vooruit.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Ijscoman

  Is dat Synische bedoelt of meen je dat het vertoonde spel met stappen vooruit gaat.Hoop toch het eerste want dan ben ik het met je eens.
  Na de mooie winst op PSV is iedereen lyrische op de spelers en trainers.Beetje overdreven toch want PSV legde een lamlendige inzet aan de dag!!!!Zijn we de wedstrijden tegen VVV Venlo en Heracles Almelo van een paar weken terug al weer vergeten????Nou dan zal ik het geheugen even opfrissen voor jullie,het was in die wedstrijden niet om aan te zien!!!!Laten we nu eerste maar eens de wedstrijden tegen FC Groningen en ik denk FC Utrecht afwachten en dan een oordeel vellen over het afgelopen seizoen.twee keer op rij als zesde eindigen in de competitie met de derde begroting van het land daar kun je niet trots op zijn.!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Ijscoman, ik zeg en schrijf altijd eerlijk wat ik denk.
   Daar hoeft men het niet altijd mee eens te zijn maar dat het spel zienderogen beter wordt meen ik dus wel serieus.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Fred Rutten

  Is niet geloofwaardig als je eerst de boel tot op de grond toe afbrand en dan als het beter gaat ineens weer de andere kant op gaat lullen… kun je zeggen van ja ik zeg wat ik zie en denk… maar we gaven hier al eerder aan dat je geduld moet hebben en niet zo moet blaten… laat dat maar aan een schaap over…

    /   Beantwoorden  / 
 10. Fred Rutten

  van gezeur en gezeik wordt het nooit beter… les 1

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Misschien gaat het daarom nu juist WEL beter en is iedereen eindelijk doordrongen van het feit dat je je, met zoveel kwaliteit in huis, de ogen uit de kop moet schamen dat je nu veroordeeld bent tot nacompetitie voetbal om een Europese ticket veilig te stellen.

     /   Beantwoorden  / 
 11. remco

  FC Twente wil rechtsback Suelton en spits zdenek Ondrasek.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Hans

  Aan de andere kant, Jack: Wanneer een ex-drugsverslaafde vertelt dat heroïne slecht voor je is, neem ik dat direct aan. Kluivert is een van de meest getalenteerde voetballers die Nederland ooit heeft gekend. Desondanks had hij veel meer uit zijn carrière kunnen en misschien wel móeten halen. Dat had hij toch wel op die jongens over kunnen brengen?

  Al met al sta ik achter de keuze voor Schreuder, en tot nu toe doet hij het redelijk naar behoren. Veel beter had ik het ook allemaal niet verwacht. Maar, hij moet EL binnenhalen. Anders heeft hij gefaald in zijn missie. Zo simpel is het. Dat is d’r uit, en nu winnen vanavond. Iemand zo gek geweest om een halve dag vrij te nemen en zodoende vanavond ‘gewoon’ in de Euroborg te zitten?

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Nee, zondag wel aanwezig. Verwacht droge weer en meer doelpunten van ons!

     /   Beantwoorden  / 
 13. erik

  Wat een opgefokt mannetje die Bjelland.
  Vindt het maar niets. Hij oogt nog houteriger als wisgerof.

    /   Beantwoorden  / 
 14. twents horse

  mogen er wel supporters mee naar utrecht.

    /   Beantwoorden  / 
 15. johan

  eigenlijk kan ik er niet warm voor draaien die play offs, tuurlijk zit je te denken aan een mooie uitwedstrijd in Europa, maar krijgen we dan weer zo’n kutwedstrijd als in Hannover of Zweden of een B garnituur ergens te zien? Wil gewoon weten wie de trainert wordt en dat het iemand is die niet toestaat dat men wanpresteert in een reeks na de winterstop van 4 punten uit 8 wedstrijden, kan er nog steeds niet over uit 4 punten uit 8 wedstrijden, dat heb ik zelfs nooit gehaald in de f13 of de c8 of in het 9e ,6e klasse onderbond. Vier punten uit 8 wedstrijden… Als je dat het hele seizoen had gepresteerd, was je onder WIllem2 geëindigd. Gewoon er geen kloten aan doen, dan krijg je dat. En straks zeker Utrecht wel oprollen, ipv een armzalig punt over 2 wedstrijden zoals in de competitie. Als ze Utrecht uitschakelen, is dat mooi dat ze Europa in gaan, maar onderstrepen ze godverdomme nog maar eens dat ze de titel niet hebben verloren maar gewoon hebben laten lopen.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Moeke

  Nou dit verdient ook niet de schoonheidsprijs. Aardige1e helft, daarna niet best meer. Wederom te weinig goals en het oogt verdedigend kwetsbaar.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Red Alert

  En wat zag ik daar gebeuren in de 67e minuut? Fer kon zijn tegenstander niet belopen & vraagt aan z’n compaan om zijn probleem op te lossen en loopt vervolgens gewoon op z’n slome dooie gemak erachter aan . …..Moest werkelijk lachen, wist niet wat ik zag.
  Wat een lui peerd

    /   Beantwoorden  / 
 18. twentemax

  Wat een blunders maakte Fer! Inderdaad. Hij schrok er zelf volgens mij ook van. Balverlies en stuntelig voetbal. Ik hoop dat Fer naar Engeland kan want als die Engelse scouts hem zo zien willen ze hem echt niet meer! Deze wedstrijd was niet je van het maar t was ook zeikweer en dan rolt een bal ook gek. Ik kan me voorstellen dat daardoor het voetbal minder was maar als toch de kansen er wel weer in gingen ….. hadden we dik gewonnen. Ik vond Bjelland eigenlijk wel aardig. Laat wel zien dat ie geen mietje is. Wel gek dat Douglas niet speelt, ben je eigenlijk helemaal aan gewent. Zondag pakken we ze harder aan en moet de winst dikker zijn!

    /   Beantwoorden  / 
  1. goaly

   Douglas gaat weg dus niet meer interessant nu Bjelland fit is.
   Bjelland moet volgend seizoen spelen en heeft ritme nodig na zo’n zware blessure

     /   Beantwoorden  / 
 19. Red Alert

  Omdat die mensen mensen net raar beginnen te praten als jouw!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.