Luuk de Jong half uur in actie met Oranje

Luuk de Jong heeft woensdagavond een halfuur meegespeeld met het Nederlands elftal in de oefeninterland tegen Engeland (2-3). Ola John kwam niet in actie. Het zag er aanvankelijk  ook voor De Jong niet naar uit dat hij in actie zou komen. Na rust werd aanvalsleider Robin van Persie gewisseld voor Klaas Jan Huntelaar. Die raakte echter bij zijn doelpunt (de 0-2) geblesseerd en werd vervangen door onze Luuk. Het werd een verdienstelijke invalbeurt, zonder dat De Jong tot grote kansen kwam.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

35 reacties op “Luuk de Jong half uur in actie met Oranje

 1. 0049

  Beetje lullig vd bondscoach dat hij wel o.a. de backs gaat wisselen en niet Ola en Narsingh op het heilige gras hun debuut laat maken. Als voetballer droom je ervan om ooit eens op Wembley te mogen spelen ook al is het maar 5 minuten. Flauw van Bert.

    /   Beantwoorden  / 
 2. frank

  hoe is het met onze keeper? weer geblesseerd uitgevallen hoorde ik?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hahaha

  Geweldige invalbeurt 3X balverlies loopt overal in de weg en bij een afstandschot die de keeper losliet stond hij met de rug na de goal. Laat hem eerst maar in Jong Oranje z’n eigen bewijzen dit niveau is duidelijk nog te hoog voor hem.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   lazer op joh sukkel . heb je vaker gezegd ga op je ajakkusblog de boel verzieken .galbak .

     /   Beantwoorden  / 
  2. jorik

   Wat ben jij een eikel. Je kan niet eens normaal nederlands schrijven. En als je voor Ajax bent, wat zielig, geen enkele Ajaxied bij de selectie!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    geen enkele ajaksiet (extra fout) bij zowel Oranje als Jong Oranje . Dat geeft al aan hoe erg het er daar uit ziet .

      /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    dat moet hij elke dag voor dat hij naar de methadon post gaat .

      /   Beantwoorden  / 
  3. twenteforever

   jouw niveau is duidelijk te laag voor dit blog . Sukkels van jouw categorie gelieve in de omgeving van 020 te blijven .

     /   Beantwoorden  / 
  4. twentemax

   Vervelend mens ben jij!

     /   Beantwoorden  / 
  5. Harm

   Hahaha je mag dan Ajaxied zijn maar je hebt gewoon gelijk.
   Die Twenteforever moet niet denken dat hij de wijsheid in pacht heeft en iedereen die het niet met hem eens is maar overal voor uit te maken.
   Ook als spelers niet presteren mag dit toch wel gezegd worden.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    goh voel jij je aangesproken ? Ik zou (iedereen ??)aanvallen die het niet met me eens is ? Hoe kom je erbij ,ik reageer op in mijn ogen ondeugdelijke reakties van dat Hahah figuur die er alleen op uit is om iedereen in de gordijnen te jagen doorzijn zuigende stukjes .Kijk de historie er maar op na . En dan valt je op dat ik niet de enige ben !
    Kijk en dat ik jou een keer van repliek heb gediend ala !Als je er trots op bent Twente supporter te zijn en je zaagt Twente alleen maar af tja dan heb ik als fanatieke Twente aanhanger het gezegde :aanpassen of oprotten !

      /   Beantwoorden  / 
   2. Hahaha

    Ja Harm die Mof denkt dat hij verstand heeft van voetbal lol. Ik ben gewend als je met feiten komt dan begint hij te blerren en te schelden als een tokkie net als Boeskoolvak120 die vind dat ik mijn moeder moet beffen terwijl ze een schwanz heeft. Maar gelukkig zijn er ook nog normale mensen die geen drugs gebruiken of door een Moffenbril kijken en die tegen kritiek kunnen zoals jou.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

     hahahah daar is hij weer met zijn junkengedrag !Wat heb jij nou op ons blog te zoeken behalve rotzooi trappen .men hoeft alleen maar terug te kijken in de historie van het twente blog ten tyde van de stadionramp !! wat je daar toen aan aso gedrag vertoonde zegt voldoende over je niveau !Vele malen ben je ook op andere blogs verwijderd ,ook vanwege dat aso gedrag .
     ventje je bent en blijft gewoon een looser .

       /   Beantwoorden  / 
     1. Hahaha

      Onze blog? Ik dacht dat het jou blog was tenminste zo kom je wel over of wil je zo overkomen. Ben jij niet zwaar tegen op mensen die in het verleden kijken? En wat jij van mij vind of iemand anders daar veeg ik mijn jodenreet mee af. Ik blijf mijn meningen geven onthoud dat goed blogkneusje.

        /  
    2. boeskoolvak120

     hahaha droomt ervan dat hij midden op de Dam genomen word door zijn opa,die op zijn beurt weer genomen word door zijn zoon,de moeder van Hahaha word ondertussen door hahaha in haar kont geneukt.

       /   Beantwoorden  / 
     1. twenteforever

      maatje laat die j…kneus mooi dom lullen hij weet niet beter . Laten we het gewoon over ons Twente hebben LIJKT ME VEEL BETER .
      per slot van alles is dit een voetbalblog ,de grote hahahah show is voor mij over ,tbs ers moet je gewoon links laten liggen .
      Wat denk je van zondag ?

        /  
     2. Hahaha

      Kom jij maar is een keer op de Dam staan dan zal ik mijn monsterschwanz is in jou moffen-arsch stoppen geloof maar dat jij daarna voorlopig niet meer hoeft te schijten.

        /  
     3. goaly

      boeskoolvak en hahaha en anderen.
      het niveau van jullie taalgebruik daalt met de dag
      volgens mij is deze site niet bedoeld om je achtergrond/komaf zo duidelijk te laten blijken
      misschien kunnen jullie elkaar mailen zodat anderen dit bedenkelijk taalgebruik niet hoeven te lezen

        /  
    3. twenteforever

     ha als het mijn blog was had ik zo psycho zoals jij allang eraf geflikkert .En je noemt me blogkneus ??/ wahahah echt origineel hoor daar veeg ik nou mn duitse reet mee af !du arschloch !

       /   Beantwoorden  / 
     1. Hahaha

      Jij zal ook wel tijdens het EK in Duits t-shirt onder je Oranje shirt dragen viezerik.

        /  
     2. boeskoolvak120

      Wir sind brüder gegen Hahaha…

        /  
    4. boeskoolvak120

     Hahaha..zou jij wel willen hé dat ik naar de Dam komt,zie je eens een echte vent dan steeds van die halfzachte Amsterdammetjes die je elke weekend staat te bonken.

       /   Beantwoorden  / 
 4. ballie

  belachelijk dat john en narsing niet aan het spelen toekwamen maar kuyt wel laten staan, dan had je beter deze jongens met jong oranje mee kunnen laten doen die nog wel een belangrijke wedstrijd te spelen hadden

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   Kuyt was met afstand de slechtste in de ploeg .Bertje maakt zichzelf wel belachelijk zo .

     /   Beantwoorden  / 
 5. Banie

  Ik hoop dat Huntelaartje nu uit vorm is of nog even geblesseerd blijft….

    /   Beantwoorden  / 
 6. Michiel

  Ik irriteer me vaak kapot aan het junkenjargon van hahaha, maar hij heeft hier wel gelijk over Luuk de Jong. Luuk maakte woensdag een nonchalante indruk zonder vechtersmentaliteit. Op dat niveau zul je toch op zijn minst aan je houding moeten werken. Als mijn werkgever me zo ziet rondlopen op de werkvloer krijg ik gelijk de zak.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   denk dat Luuk zich voor een klein halfuurtje niet al te druk maakte .Vergeet niet dat er voor hem (en vooral voor twente )een veel belangrijker iets staat te wachten n.l. de wedstrij tegen Psv.
   Tuurlijk kun je wel meer laten zien dan hij deed dat is een punt voor jou .Maar als je als eigenlijk derde keus spits !dus na Van Persie en Huntelaar fff mee mag doen kan ik hem wel begrijpen .
   Of die instelling goed te praten is is een ander verhaal .

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gert

    Luuk kan een voorbeeld nemen aan Huntelaar die heel goed inviel en ook prompt weer scoorde, en hoe!!!
    Huntelaar bewijst weer eens dat hij en niemand de beste spits voor oranje is.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

     Beste Gert, je kunt wel zeggen dat jij het altijd met mij eens bent, maar dit keer ben ik het niet met jou eens. Luuk is Luuk en Huntelaar is Huntelaar en we kunnen niet allemaal even goed zijn of ook maar diens voorbeeld aan/overnemen.

       /   Beantwoorden  / 
  2. weltevree

   De Jong laat die indruk vrijwel altijd achter. Zegt niks over zijn instelling..

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    Ben het niet vaak met jou eens, maar nu wel!!!! Heel goed.

      /   Beantwoorden  / 
 7. 0049

  Ja hoor, daar gaan we weer. Nu is Luuk de pineut. Als ik toch die mening van ene Michiel lees dan zakt je toch werkelijk waar de broek af.Tot ver onder de enkels. Moet je voor de aardigheid eens kijken waar we met ons clubje staan en hoeveel internationals we hebben!! Ik ben gewoon hardstikke TROTS dat Luuk en Ola bij Oranje zitten. Er waren jaren dat we blij mochten zijn dat er uberhaupt een speler van twente bij jong oranje op de bank zat!!! Luuk voetbalt al die jaren zoals Luuk gewoon is, dus schei pvd uit te zeuren over vechtersmentaliteit en instelling. BAH!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Methew

  Ik ben het ook met Harm eens..
  Wat hahaha hier altijd doet is ook zielig. Maar geef het dan geen aandacht. Maar verder klopt het wel dat de inzet van Luuk duidelijk opviel/tegenviel ten opzichte vn Wesley Sneijder, Marc van Bommel, ennnn onze Robbentjeee.. ach jaah waar hebben we het over daar kun je onze luuk ook (nog) niet mee vergelijken. Maar er is wel een terechte inval beurt ten opzichte van Persie, die presteert helemaal niet in het NL team. Tegen Finland geweldige combi met Elia. Dus Huntelaar 1e en Luuk 2e.. naar mijns inzicht.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.