Andreas Bjelland en Emir Bajrami naar het EK

Er breken voor ons Tukkers rustige weken aan, al zullen allerhande transfergeruchten natuurlijk blijven komen en gaan (misschien moesten we zelfs maar weer eens transfergeruchtenlijst aan gaan leggen). Het naderende EK trekt natuurlijk ook onze aandacht. Luuk de Jong is nog niet zeker van een plaats in de selectie van bondscoach Bert van Marwijk maar onze nieuwe aanwinst Andreas Bjelland zal zeker met zijn land Denemarken uitkomen op het EK. Ook Emir Bajrami is van de partij in Polen en Oekraïne met zijn land Zweden. We gaan ze vanzelfsprekend nauwlettend volgen.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

3 reacties op “Andreas Bjelland en Emir Bajrami naar het EK

 1. twenteforever

  hopelijk doet Bajrami het zo goed dat Twente hem kan verkopen .Past absoluut niet bij ons !

    /   Beantwoorden  / 
 2. hennik

  niet mee eens Bajrami geeft altijd de volle 100% , er gaat vaak wat mis omdat ie zijn acties te ver doorzet, maar aan zijn inzet kan de rest een voorbeeld nemen. Vind dat ie veel beter gebruikt kan worden bij Twente (defensiever).

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Als Bajrami een goede dag heeft is het een goede voetballer, het zit er wel in maar komt er niet uit.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.