Osei, Wellington en Rukavytsya weg bij FC Twente

De keerzijde van sportief succes, groei en een grote selectie is dat er spelers over blijven en dus moeten vertrekken. Vandaag werd bekend dat FC Twente afscheid neemt van Ransford Osei, Wellington en Nikita Rukavytsya. Alle drie spelers die we vrijwel niet in het eerste elftal aan het werk hebben gezien. Omdat de deskundigheid over voetbaltalent zich natuurlijk niet beperkt tot de technisch verantwoordelijken van FC Twente, horen wij graag van u of de club met het vertrek van dit drietal wellicht een kapitale fout maakt.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

32 reacties op “Osei, Wellington en Rukavytsya weg bij FC Twente

  1. Karel

    Wellington weg begrijp ik.. Rukavytsya kan ik ook nog inkomen. Maar die Osei was volgens mij echt wel een talent voor de toekomst. Jammer dat ze die laten gaan. Had er graag meer van gezien.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Karel

    Ik maak uit deze berichtgeving op de Vujicevic wel blijft? Die had van mij ook wel weg gemogen. Net als Akram en Parker. Als we toch aan het opruimen zijn…

      /   Beantwoorden  / 
  3. jeroen

    tjah osei en wellington waren gehuurd.
    Maar rukavytsya was toch al weg?:S

      /   Beantwoorden  / 
  4. Laurent

    Ze hadden bij Osei en Wellington een optie tot koop.
    Dat ze die van Wellington niet lichten snap ik nog wel maar Osei is mijn inziens een misser.
    Hij heeft de kans niet gekregen in het eerste maar laat op internationale toernooien toch zien een groot talent te zijn. Ik ben bang dat we daar nog veel over gaan horen in de toekomst maar dat is dan helaas niet bij onze FCT.

      /   Beantwoorden  / 
  5. fctwente

    ik snap het eigenlijk wel want twente schat ola john net zo hoog in als Osei dus zou ik ook voor eigen jeugd gaan.. en die andere twee waren gewoon niet goed genoeg..

      /   Beantwoorden  / 
    1. vak304

      PRECIES

        /   Beantwoorden  / 
    2. nlf

      denk dat ze bij fct toch hebbe bewezen dat de scouting aarig goed in mekaar zit ook daar kunne ze helaas fouten maken
      maar als ola zo goed zou zijn gaat die voor maar waarom n iet allebei

        /   Beantwoorden  / 
  6. tukker

    stoch naar turkse club voor 3 miljoen

    dan snap ik twente niet kan fctwente hem ook wel kopen

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mike B

      dacht ik ook. Vond het een merkwaardig laag bedrag.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Dat kan gewoon niet waar zijn , dan heeft Twente zich een oor aan laten naaien door Chelsea of Twente heeft liggen slapen . Maar mijn gevoel zegt dat de zaak nog niet rond is met de turken , of het bedrag ligt vele miljoenen hoger !

          /   Beantwoorden  / 
        1. Mike B

          staat 2,5 miljoen pond. Is wel stukkie meer dan 3 miljoen, gok rond de 4,5 en dat zou best wel eens teveel voor twente kunnen zijn.

            /   Beantwoorden  / 
    1. Nick

      Ik heb uit het artikel niet kunnen halen waarom Engeland niet blij zou zijn met deze transfer, laat staan Chelsea of Miroslav Stoch zelf. Hij gaat alleen pas praten met de preses van ‘Gala’ na het WK in Zuid-Afrika.

        /   Beantwoorden  / 
  7. san Marco

    ik dacht dat FC Twente wel 3.000.000 kon ophoesten voor Stoch, valt dus een beetje tegen. Of Stoch zit hoog in de boom met zijn salaris. Osei is jammer dat die vertrekt, heeft geen minuut meegedaan in het 1e elftal in een officiële wedstrijd. Hier kun je in de toekomst nog wel veel van horen. Rukavytsya heeft in de thuiswedstrijd tegen Sp. Lissabon de keeper de gelegenheid gegeven om te koppen, dit kostte ons toen de deelname aan de CL.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Mike

    Ben ik de enige die wel begrijpt dat Twente Stoch niet wil kopen? Sfoch heeft de tweede seizoenshelft dramatisch gevoetbald. De laatste twee wedstrijden scoorde hij welliswaar maar dat vind ik geen graadmeter.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim B

      Klopt, en ik vond het geen wereldvoetballer.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Na de winterstop was het inderdaad prutje met hem .

          /   Beantwoorden  / 
  9. Wim B

    We hebben JAVADOV ook nog, jongens. En die is ook voor de linkerflank. Ik af en toe blij dat ik geen last heb van mijn langere termijn geheugen.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Edwin

    Er wordt flink opgeruimd bij Twente, maar komt er ook nog iets terug. Tot nu toe maar 1 aansprekende speler. Dat lijkt mij niet genoeg.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Geduld mien jong, het nieuwe seizoen is nog laaaaang niet begonnen..

        /   Beantwoorden  / 
      1. Nick

        Klopt. De transfermarkt is nog lang genoeg open :) Met al die spelers die wij op het ‘geruchtenlijstje’ hebben staan, moet er vast wel 1 á 2 bereid zijn de overstap te willen maken naar Fc Twente. Hierbij denk ik aan Rosales en Christophe Lepoint, maar misschien zelfs ook wel Leroy Fer en Christian Gamboa Luna (Ruiz zou een woordje voor hem kunnen doen bij de club uit Chili, bij wijze van spreken).

          /   Beantwoorden  / 
        1. Nick

          Dat moet natuurlijk COSTA RICA Zijn. Sorry, MAJORLY typ fout. Hoe DOM kan je zijn. Maar goed, gelukkig is die fout nu de wereld uit getypt.

            /   Beantwoorden  / 
      2. edwin

        Spelers die zich bij het WK in de picture spelen zijn niet te betalen, daar hoeven we dus niet op te wachten. De competitie begint al in het 2e weekend van augustus en als je een goede voorbereiding wilt ( nu 6 spelers op WK ) dan moet je wel op tijd zorgen voor een waardige selectie.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Niels

          Precies de reden waarom Stoch nu echt nog niet aan het onderhandelen is. Dit gerucht klopt van geen kant. Misschien heeft Gala aangegeven hem wel voor 2,5 te willen kopen maar er is geen club of speler die voor het WK gaat onderhandelen….

            /   Beantwoorden  / 
  11. Steven

    Jongens, niet zo hypocriet allemaal!

    Het hele jaar geven jullie af op ‘N Kufo omdat hij niet goed genoeg zou zijn en prijzen jullie McClaren en de technische staf de hemel in. Nu FCT een gehuurde speler (Osei) niet koopt vinden jullie het nodig om te zeggen dat de FC daar niet goed aan doet? Waarom heeft hij afgelopen seizoen dan niet 1 minuut in het 1e gespeeld, in plaats van ‘N Kufo? Denken jullie niet dat Osei in elk geval non-stop bij de beloften zou spelen als hij echt zo goed (en constant) was geweest? Een toptrainer als McClaren zou dat toch wel gezien moeten hebben of niet? Nou dan. Rustig dus jongens, have faith. Het komt allemaal goed.

      /   Beantwoorden  / 
  12. twentuh

    Twente heeft een geweldige selectie, maar ze hebben ook spelers waar ze niks mee hebben gedaan, DUS een kapitale fout dat ze die gehaald hebben. Ik praat dan niet alleen over Wellington, Osei, Rukavysa. Ook over Akram en Parker, het zijn allemaal spelers van buiten de Unie, harstikke duur qua salaris dus. Maar dat ze nooit een kans hebben gekregen, ligt mede aan Twente zelf.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim B

      Daar refereerde Youri Mulder ook al een keer aan. Hij zei toen dat twente een risico nam met al die spelers, want als het niet lukt en de trainer is weg, ben je ze niet 1,2,3 kwijt. Zie zo ook Ajax, met en seltie van 64 spelers. En dat moeten we niet hebben. 25 spelers met daarin 8 tot 12 vaste A-spelers (echte toppers), daar moeten we naar toe.

        /   Beantwoorden  / 
  13. HB

    ben benieuwd voor hoeveel, ik denk een 6 milj.

      /   Beantwoorden  / 
    1. HB

      op twente.net denken ze tussen de 6 en 7 milj.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wim B

        4 miljoen en tranferrechten bij eventulele doorverkoop van 20 %. Netto houden ze er 6 miljoen denk ik aan over.
        Over en sluiten van deze man: ARROGANTOVIC.

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.