Dubbelslag: Rosales en Chadli naar FC Twente!

Zo, dat gaat snel zeg! De inkt van het contract van Ronnie Stam met Wigan Athletic is amper droog, of FC Twente komt naar buiten met groot nieuws! Twee nieuwe spelers in één keer! Het betreft de inmiddels al veel besproken Roberto Rosales die van AA Gent komt, en Nacer Chadli van AGOVV Apeldoorn. Beiden tekenden een contract voor drie seizoenen in Enschede. Rosales is van geboorte Venezolaan, 21 jaar en wordt gezien als de opvolger van Ronnie Stam. Chadli is Belg van geboorte, 20 jaar en middenvelder.

61 reacties op “Dubbelslag: Rosales en Chadli naar FC Twente!

  1. twenteforever

    superrrrrrr .wat een verrassing -ROSALES wist ik al maar wie denk er nou aan chadli ??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim B

      Sorry hoor, maar IK.

        /   Beantwoorden  / 
    2. michel waedemon

      als jarenlange trouwe aa gent supporter, kan ik met spijt in het hart zeggen dat Rosales echt wel een klasbak is. Na Ruiz (uitzonderlijk talent) hebben jullie met Rosales een technisch vaardige rechtsbak. Hij is nog jong, geef hem zeker krediet, maar hij is echt een aanwinst. Succes ermee. Van een buffalo fan in hart en nieren

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        thxs michel , fijn te horen . leuk ff met een buffalo te mailen

          /   Beantwoorden  / 
  2. komkommer

    een compliment aan het adres van diegene die hiervoor verantwoordelijk zijn…..hieruit blijkt toch maar weer dat TWENTE zijn zaakjes goed voor elkaar heeft en weet wat ze doen….de toekomst zal uitwijzen of het goede versterkingen zijn maar talentvolle spelers kieze weer voor TWENTE….naar verluidt zijn ze nog met een speler bezig, benieuwd of dat als extra aanvulling is of nog voor iemand die vertrekt (tiote–>al heeft hij zelf aangegeven te blijven).
    oftwel wie weet meer?

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      een belgische rechtback BART BUYSSE 23 JAAR VAN ZULTE WAREGEM .volgens deze spelr danwel zaakwaarnemer is de deal na het weekend te verwachten

        /   Beantwoorden  / 
      1. nameric

        Een Belgische linksback, niet rechtsback

          /   Beantwoorden  / 
        1. twenteforever

          correkt
          klein foutje mijnerzijds .komt door de vele aankopen je komt erdoor in de war .hahah grt /

            /   Beantwoorden  / 
  3. twentemax

    Hoop toch dat Tiote blijft en een vaste waarde wordt binnen FC TWENTE!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim B

      Ik ook, maar Brama en Tioté in één 11-tal is aanvallend gezien te weinig. En als Cl-speler heb je minimaal twee van dit soort voetballers in je selectie nodig, omdat ze kaartgevoelig zijn. We zullen zien.

        /   Beantwoorden  / 
  4. Wim B

    FC Twente speurt in België naar versterking. Roberto Rosales (AA Gent) kan de plaats innemen van Ronnie Stam, die naar Wigan Athletic vertrekt. Trainer Michel Preud’homme wil er ook graag nog een linksachter bij.
    Op V-bal.nl:
    De Nederlandse kampioen probeert Bart Buysse aan de haak te slaan. Zijn zaakwaarnemer Patrick Vervoort bevestigt de belangstelling van FC Twente. Zulte Waregem wil de offensieve linksachter graag behouden en zwaait met een verbeterd contract. Buysse (24) wenst daar niet op in te gaan. Hij kan Essevee volgende zomer transfervrij verlaten.

    Bart Buysse genoot zijn jeugdopleiding bij KSC Beernem en Club Brugge. Hij maakte twee seizoenen deel uit van de A-kern van Club. Speelkansen in eerste klasse zaten er niet in. In de zomer van 2006 trok Buysse naar Zulte Waregem.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      OCH WIM .B KNAP DAT JE ALLE STUKJES OVERSCHRIJFT BETREFFENDE DE EVT NW AAANKOPEN VAN FC maar zoals je had kunnen zien was ik je enkele Uren allang voor .niet boos worden hoor ?hahah je hebt groot gelijk t houd je bezig ,

        /   Beantwoorden  / 
    2. twenteforever

      WIM .B wist je al dat fc twente al in vergevorderde staat is met BENJAMIN NICAISE van STANDAARD LUIK. DITIS EEN MIDDENVELDER VAN franse afkomst .dit heeft waarschijnlijk gevolgen voor het aanblijven van TIOTE .
      zo nu hoop ik dat je het leest het is nu iets makkelijker over te typen voor je . grt

        /   Beantwoorden  / 
  5. atte

    geweldig nieuws ben er net weer van vakantie en dan lees je dit geweldig

      /   Beantwoorden  / 
  6. Wim B

    Als Bart Buysse ook nog komt, wat gebeurt er dan met Tiendalli, Kuiper, Carney, Leugers, Stockentree en Bannink. Lijkt mij dat er 1 of 2 dan weggaan danwel verhuurd worden.Wat denken jullie?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Carney is wat mij betreft een wat mindere aankoop , ik had er teminste wat meer van verwacht (voor wat hij ons heeft kunnen laten zien met achterliggende gedachten dat meneer nooit vaak is opgesteld in het eerste ). En als iemand er anders over denkt dan hoor ik het graag . Groet’n Red Alert

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        ROOIE . HET ZIT DENK NU GOED MET ONZE CLUB . chadli —rosales >!! en misschien nog wel BART BUYSSE EN benjamin NICAISE van standaard luik .deze twee laatstgenoemde spelers schijnt twente mee bezig te zijn waarvan BUYSSE in vergevorderd stadium .
        nou wat dunkt je ervan ??grt

          /   Beantwoorden  / 
        1. Red Alert

          @Twenteforever
          Ha grote vriend , hoe is het ermee . Kun jij het er een beetje mee vinden over wat ik van Carney zeg of heb je misschien een andere mening , dat kan zo maar zijn . Ik vindt hem zo’n standaard verdediger ,teminste wat ik ervan heb gezien . Misschien ook een beetje de schuld van de technische staf of de juiste beslissing van hen . Kun je mij misschien een beetje meer info geven van die andere twee gegardigden , ik weet namelijk niks van hen . Kan wel op U-Tube kijken , maar dat vindt ik ook zo’n kopieren /plakken systeem (als je mij begrijpt) .

            /   Beantwoorden  / 
          1. twenteforever

            @rooie hahahik moet zelf ff probern het weer te vinden over die twee die ik je opnoemde . carney is volgens mij een goede vervanger of ik moet me vergissen ,basispeler denk ik niet .hebt idee dat hij nog lastheeft van zngeopereerde schouder of er nog huiverig is in duels ,maar kan me vergissen hoor .
            over de twee kandidten komik zo terug met de site waar het op stond .

              /  
          2. twenteforever

            rooie ,het nieuws overBART BUYSSEN EN NICAISE STAAT OP [[FC TWENTE ONLINE .NL

            O JA NOG FF OVER ONZE GRONINGSE VRIEND APPIE HAPPIE WAT IK SCHREEF IS GEWOON BEDOELD HOOR IK KEN LEGIO FEYENOORDERS WAAR IK MAATJES MEE BEN ,DUS WAAROM GEEN GRUNNIGER ? HHAAH GRT

              /  
          3. Red Alert

            @Twenteforever : Deze info zegt mij persoonlijk niet zo veel . Maar ik wacht wel effe af . Ga noe sloap’n ,Juu en tot monn

              /  
        2. Red Alert

          Ben zeer gecharmeerd van Nacer Chadli . Hij laat ook lekker dat balletje aan de voet plakken , net als of het vast aan z’n voet zit met een elastiekje . Beetje meer doelgericht , en daar komt weer zo’n topper 100% zeker !!!!!

            /   Beantwoorden  / 
          1. twenteforever

            ZELF ZIE IK IN CHADLI EEN AANKOMEND TOPPER OF MOET ME HEEL ERG VERGISSEN . heb er goed gevoel bij en meestal klopt dat .oh nee ik ben geen jomanda rooie!!

              /  
          2. Red Alert

            There’s only one jomanda > @Wim B

              /  
          3. Wim B

            helleluya

              /  
          4. Wim B

            Ik denk dat we de JC-schaal gaan winnen!!!

              /  
  7. appie happie

    ik moet eerlijk zeggen twente was vorig jaar de verrassing mar komt er dit jar niet aan te pas..echt niet… 1 x is leuk..sorry voor de twente fans..maar dat sprookje duurde 1 jaar,ws mooi maar is nu over..020 is dir jaar aan d beurt.(ik fcg fan) zeg dit met volle overtuiging.)..realist als ik ben…het zou leuk zijn dat twente bij de eertse 5 zou kunnen mee draaien..maar vegis je niet wat er allemaal op jllie afkomt..champ.l. e.d. kost een hoop kracht…je zult zien dat de meeste spelers stuif van de zenuen zullen staan en als je een wedsrtijd gaat verliezen dan zuk je het ook erg moeilijk krijgen in de volgende competitiewedstrijd..ik hoop echter voor twente dat het goed zal gaan…wat mij betreft mogen jullie weer voor kampioensscap gaan…maar vrees..het ergste…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johnny

      @appie happie, Denk jij niet teveel aan AZ? Want AZ kon niet met de Champions League en de competitie overweg, want die hadden het jaar ervoor geen Europees voetbal gespeeld. Maar ons TWENTE heeft vorig jaar wel Europees gespeeld en tot na de winterstop meegedraait. En aangezien er vele versterkingen gekomen zijn acht ik Twente wel instaat om het vol te houden… Maar dat neemt niet weg dat ik al tevreden ben met een top 5.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Red Alert

      @appie happie
      Misschien heb je volgens jouw zeggen nu wel gelijk , maar ik wil ajax nog wel eens zien zonder dat kind van een Suarez . ajax kan niet zonder hem . En ik ben er van overtuigt dat hij verkocht gaat worden . Want ajax heeft money nodig ! Ondanks altijd de hevige strijd tussen de Grunn & Twente krijg je van mij wel de complimenten dat je dit zo netjes gebracht hebt , mijn compimenten krijg je !

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        foutje :complimenten

          /   Beantwoorden  / 
    3. aks

      Appie Happie, heb je ze nog allemaal op een rijtje zitten ?
      PSV akt dit seizoen 4 punten van Ajax en Twente pakt er 3 af, ook moeten ze punten inleveren bij Heerenveen,AZ en Rohda.
      Dus PSV wordt Kampioen, FC Twente 2e, Ajax 3e, AZ 4e en Heerenveen 5e, nou jij weer.

        /   Beantwoorden  / 
    4. emiel

      kerel. stil is je onderschat fc twente!
      en wat voor een fatsoenlijke spelers hebben jullie dan behalve granqvist?

        /   Beantwoorden  / 
  8. appie happie

    niet boos worden..twente fans..

      /   Beantwoorden  / 
  9. scet

    Toch verdedigers zat, nog iemand op 10 aub.!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      het komt nog goed joh . volgens twentefans .nl heeft twente vergevorderde interesse in BENJAMIN nicaise ,een 29jarige fransman in dienst van STANDAARD LUIK

        /   Beantwoorden  / 
  10. boeskoolvak120

    @happie
    knor knor knor

      /   Beantwoorden  / 
  11. appie happie

    boeskool..

    hAHAH LEUK TOCH… NO PROBLEMO..VAN MIJ OEGN TUKKER WEER VOOR 1 STE PLAATS GAAN BOERN BLIEVN BOEREN JA.

      /   Beantwoorden  / 
  12. appie happie

    twente en groningen meoten samen gaan tegen de rest van nederland we kunnen veul voor elkaar betekenen.. zo is dat..en niet tegen elkaar zeuren..he;pen..tegen 020 en dat soort leu

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      tja dat zou kunnen .we hebben al vrienden met feyenoord dus …

        /   Beantwoorden  / 
    2. jan

      Hey appie, ga je nou weer lekker eens op je eigen groningen-site spelen? Je verveelt mij en ons namelijk nogal!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Kom op vrienden @boeskoolvak120/@jan :ik denk dat hij het goed bedoelt ,niks kwetsend naar mijn mening . En @moat : Ik heb weinig Grunne gezien die het zo netjes vertalen , alleen @appie happie vindt ik wel top !

          /   Beantwoorden  / 
        1. appie happie

          idd ik bedoel het absoluut goed..ben niet negatief over twente..ik denk n.l. dat ze in enschede en in groningen het zelfde in elkaar zitten….ik gun het jullie…en als ik zou willen stoken of vervelend doen kwam ik wqel met andere dingen om de hoek…maar ik vind dat eeuwige gezeur over dat twente supporters en groningers niet met elkaar zouden kunnen moet gebeurt zijn…het kan wel…wij hebben geen hekel aan elkaar…en de wedstrijden fcg-twente zijn in mijn ogen ook geen risico duels..

          veel succes vanavond dan maar..

            /   Beantwoorden  / 
  13. OOST

    zo kennen we FcTwente weer. Vandaag 1 speler verkopen en direct dezelfde dag twee nieuwe terug. Niet treuzelen maar doorpakken. Heerlijk

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      de rest volgt nog .twente heeft er nog 2 op het oog . klasse toch net wat je zegt .

        /   Beantwoorden  / 
  14. willie

    Joooooooooooooooooooooooop !!!!!!!!!
    KLASSE

      /   Beantwoorden  / 
  15. fct66

    vreemde geruchten….ik werd gebeld door een Franse kennis, volgens hem was FCTbezig met Kim Kallstrom van olempiqe Lyon.
    Ik snap dat ome Joop een paar centen te besteden heeft, maar mij lijkt dit inhaalbaar, al mag hij van mij.
    Volgens mijn kennis, die zelf actief is binnen de amateur afdeling van OL..is het serieus en heeft hij ook Preud homme gespot in Lyon…toeval>?

    nogmaals lijkt me te mooi om waar te zijn hebben we de nr. 10 ingevuld.

      /   Beantwoorden  / 
  16. Dion

    Chadli positie??

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      CHADLI kan zowel op middenveld als buitenspeler spelen . veelzijdig dus .

        /   Beantwoorden  / 
  17. wim B

    Zal me niet verbazen dat hij enkele wedstrijden 4/4/2 gaat spelen. Niet verkeerd, hoor. Maar anders.

      /   Beantwoorden  / 
  18. Sith

    Er wordt gesproken over een grote aankoop van Maandag. Het gaat hier om Giovanni Dos Santos. Kwam afgelopen jaar niet aan de bak bij Galatasaray en kan goed op 10 spelen. Jullie zullen het maandag wel zien

      /   Beantwoorden  / 
    1. Nick

      Die kerel kan overal naar toe en daarbij is hij niet te betalen.

      Keep dreaming :)

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        stel nou dat er een deal komt met tiote erbij in betrokken .er is sprake van dat tiote naar galatasaray gaat ! hooguit kan t waarschijnlijk hogere salaris roet in t eten gooien.

          /   Beantwoorden  / 
  19. willie

    is het nu zatrdag, Fc twente tegen ajax of andersom?
    kan mij dat iemand vertellen hoe het nu precies zit?
    overal lees je ajax tegen twente maar het is toch de landskampioen tegen de beker winnaar of heb ik het mis.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      het is de landskampioen tegen de bekerwinnaar ofwel TWENTE —-AJAX ! DUS THUISWDSRTIJD VOOR ONS

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        MOET THUISWEDSTRIJD ZIJN

          /   Beantwoorden  / 
  20. Red EviL

    Mijn complimenten naar heel FC Twente toe!!
    Ik dacht nu Ajakkes om de hoek komt kijken voor Rosales er geen mogelijk meer was om die jongen te halen.
    Maar het is toch gelukt!!
    Super!!!!
    Aan die jongen gaan we nog veel plezier hebben, echt een topper.
    AUB nu nog een nummer 10!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. aks

      Is Chadli een nr 10 ? of hebben ze hem gehaald voor de toekomst ?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Edje

        Gezien zijn leeftijd en staat van dienst lijkt het mij een jongen voor de toekomst.

          /   Beantwoorden  / 
  21. Edje

    Alexander Chleb is nog niet zo’n slechte optie, Zeer ervaren speler met CL ervaring.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dion

      te duur, helaas.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.