Marc Janko zegt af voor Oostenrijk

Marc Janko heeft zich bij de Oostenrijkse bondscoach afgemeld voor de oefeninterland tegen Oranje. De aanvaller begon zondag tegen FC Utrecht al niet volledig fit aan de wedstrijd en werd in de rust vervangen door Bryan Ruiz. Janko heeft last van een liesblessure.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

11 reacties op “Marc Janko zegt af voor Oostenrijk

  1. 0049

    Mij is/was niet helemaal duidelijk of Janko voor de wedstrijd al een kwetsuur had of dat hij die tijdens de wedstrijd heeft opgelopen.Aan zijn loopje te zien had hij er al last van. Mocht dat zo zijn, dat is het belachelijk dat de trainer hem opstelt. De opstelling vond ik toch al niet logisch. Je weet dat Utrecht-uit altijd lastig is. D.w.z. die vliegen er gelijk op. Zet dan Belbami rechtsbuiten en haal De Jong terug op het middenveld voor extra loopvermogen. Landzaat kan dat niet bolwerken, dus die zet je dan fijn op de bank. Landzaat voegt niet, maar dan ook niets toe en wordt bij tegenaanvallen compleet overlopen! Leugers was natuurlijk een lachertje. Inworpen gooide hij zelfs nog keurig bij een utrechtspeler straks in de voet. Maar het hele team begon weer veel te apatisch aan de wedstrijd. Terwijl een klein kind nog weet dat utrecht thuis altijd veel fysieke kracht aan de dag legt. Als je niet scherp aan een wedstrijd begint, dan wordt het moeilijk om dat tijdens de wedstrijd om te zetten. Het was schrijnend om te zien dat 5 spelers druk waren met 2 spelers van Utrecht. Zelfs Ruiz 2x slecht uitverdedigen! De balans is nog niet helemaal je van het. Daarom had gisteren een Willem Janssen niet misstaan op het middenveld. We moeten het teveel hebben van individuele acties. Dat vind ik wel erg tricky. Maar we moeten niet zeuren om transfers. Dat laten we aan 020 en Heerenveen over. Trouwens die matennaaier van Mertens begint een waardige opvolger te worden van Buggsy the Vampire. Wat een kwal zeg.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 'BK

      geweldig goede analyse! ik denk er precies hetzelfde over..

        /   Beantwoorden  / 
    2. Wim B

      Ik denk er precies zo over. Mooi gedaan 0049. Dit was nou echt een wedstrijd voor Willem J geweest. En nog wat aanvullend. Ik vind dat een speler en vooral verdedigers een uitstraling moeten hebben. Zoiets van kom maar op ik vreet je rauw op, off een goede kleun geven in de eerste minuten van een wedstrijd. Even aangeven wie de baas is. En dan krijg je Leugers tegenover je. Dat is toch lachwekkend. Dat muiltje, zo’n huilebalk type. iemand die in het geheel geen uitstraling heeft. En als je dat dan niet hebt, moet je het voetballend oplossen. En dat kan hij ook niet. Het is in mijn ogen 3x niets.

        /   Beantwoorden  / 
  2. hendrik

    Hierboven mee eens, 100% fitte, sterke en geconcentreerde spelers tegen Utrecht (en komende tegenstanders) inzetten, vond dat onze trainer wel een beetje meer zelfvertrouwen mag uitstralen, hoezo moeilijke wedstrijd elke wedstrijd is moeilijk, tegen een gehavend Utrecht had Twente moeten winnen, ben het met Chadli eens; voor de 3e keer niet gelukt de koppositie te pakken, Ajax lijkt een wat makkelijker programma te hebben dus dat wordt nog wat de komende wedstrijden….

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      @ hendrik. klopt precies over de trainer. vooropgesteld, hij doet het boven verwachting, maar om over de straffe wind, slechte veld en de scheids te klagen is niet des twentes. utrecht had er net zo goed last van, behalve vd scheids. want die was idd pietluttig aan het fluiten zeg. lijkt wel of een goed gesprek tussen scheids en speler niet meer mag vanuit Zeist. Het is de laatste tijd direct geel of rood trekken, terwijl een goed gesprek veel ellende kan voorkomen.

        /   Beantwoorden  / 
    2. 'BK

      naar mijn idee heeft twente het makkelijkste progamma(van ajax, psv, twente)… maar dat is mijn mening..

        /   Beantwoorden  / 
  3. Loes

    We missen gewoon de flow van vorig jaar. Daarom des te knapper dat we nog volop mee doen in de titelrace. Hoop dat het publiek er zaterdag 100 procent achter gaat staan, want Vitesse wordt echt niet makkelijk. Elke wedstrijd is een finale. Come on Twente Enschede!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. freek

    ik heb joop munsterman gefaxt,wat ze moeten gebruiken in de rust,,komt allemaal goed.vanaf 12februari

      /   Beantwoorden  / 
  5. Samenvattingsupporter

    Bij professionele organisaties waarvan leden niet kunnen uitvallen wordt vaak een griepprik voorgeschreven. Bij Twente tel ik Janssen en Onyewu al ziek van de griep en ik meen dat er nog wel 1 a 2 waren. Dat hoeft dus volgens mij niet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. gayboy

      ga jj ook maar lekker een keer spuiten

        /   Beantwoorden  / 
  6. Sympho

    Voor de beker FC Twente – Vitesse 5-0. Kunnen ze daar geen paste/copy van doen of zo?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.