Roberto Rosales’ sympathie is nieuwswaardig

Soms lees je een bericht en dan vraag je je af: is dit van enig belang? In het geval van voetbalberichten is dat – om eerlijk te zijn – buitenproportioneel vaak het geval. Niet dat wij ons daar iets van aantrekken, maar toch hebben ook wij grenzen. Zo viel vandaag op de website van Voetbal International te lezen dat Ronald Vargas, Venezolaan bij Club Brugge, onlangs zijn kruisbanden scheurde. Een treurige aangelegenheid. De strekking van het bericht ging echter niet over de blessure, maar over het vriendschappelijke ziekenbezoek dat Vargas kreeg van onze eigen Roberto Rosales. Zulks tot grote vreugde van de geblesseerde Venezolaan in Brugse dienst. De landgenoten praatten wat en speelden op de Playstation. Het hartverwarmende altruïsme van Rosales is meer dan ontroerend, moet de berichtenmaker bij VI gedacht hebben. Wij denken daar niet anders over, maar moet zoiets vanzelfsprekends op een voetbalnieuwssite worden gemeld?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

8 reacties op “Roberto Rosales’ sympathie is nieuwswaardig

  1. Jasper

    Ja,waarom niet.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Samenvattingsupporter

    Dit is ook zo´n discussie waarvan je je afvraagt: worden we daar beter van? ;-)

    Ik vraag mij trouwens af, wat voor een taal MPH spreekt in de kleedkamer: Engels neem ik aan? En switched hij dan naar Nederlands als hij bijvoorbeeld alleen Wout wat uitlegt???
    Ik zou wel eens willen weten hoe het Engels is van onze Belg…en dat van onze Nederlandse spelers…dat is natuurlijk wel flink verbeterd na vorig jaar met Mclaren. Itempje voor twente tv?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Tom

    Dit is pas nieuws…

    Skybox in Veste leeg na matpartij
    vrijdag 25 februari 2011 | 18:10

    ENSCHEDE – FC Twente heeft de huur van een skybox opgezegd na een vechtpartij. Er waren eerder al klachten over geluidsoverlast in de box. Na de wedstrijd tegen Feyenoord spraken andere skyboxhuurders de betrokkenen aan op hun gedrag.

    De klacht werd beantwoord met klappen. Bij één van de dames werd een pluk haren uit haar hoofd getrokken.

    Jan van Halst, manager algemene zaken bij FC Twente: „Betreurenswaardig. De eigenaar van de box was het er helemaal mee eens om niet met elkaar door te gaan. We hebben voor de rest van het seizoen al een nieuwe huurder voor die box.” De club legde drie vechtende skyboxgasten een stadionverbod op.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Red Alert

    He mien jongens effe off topic : Ik wil een extra thuis wedstrijd shirt kopen. Nu heb ik in het Twente fan shop vernomen dat deze niet meer verkrijgbaar zijn. Maar vorig seizoen was het precies hetzelfde geval. Hoe kan het nu mogelijk zijn dat zo’n grote club als Twente de shirts nu al niet meer voorhanden heeft??? Beetje vreemd toch?? Ik hoop dat iemand van Twente mee kijkt en mij hier mee kan helpen, terminste actie ondernemen dat dit eigelijk te gek voor woorden is. Het kan toch niet meer dan normaal zijn dat deze shirts altijd betreffende seizoen aanwezig moet zijn. COME ON TWENTE !!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Remy

    Achja hoe MPH ook zou praten als het een positieve werking heeft op de uitslagen dan mag hij van mij zelfs in het Vlaams doen. Als je dan toch nog een filmpje wil zien op Youtube waar 2 Limburgse jongetjes Twents proberen te praten en nog minder verstand hebben dan een goudvis moet je deze eens bekijken..

    http://www.youtube.com/watch?v=mgSKEvq4l3M

    Voorderest vindt ik Rosales wel echt beter tot zijn recht komen..of zie ik dit door een beter spellerende rosalesbril??

      /   Beantwoorden  / 
  6. vak305

    Blijkbaar vind het VI het nodig andere voetballers, die de site ook in de gaten houden, erop te wijzen hoe je ook kan omgaan met landgenoten.collega’s!
    Iig vind ik het wel een mooi gebaar van Rosales.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Sympho

    Rosales is een loser

    ‘sorry’

      /   Beantwoorden  / 
    1. twentemax

      En wat ben jij????? De eigenaar van die skybox of een AZ-er met laag iq???

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.