Bryan Ruiz neemt afscheid van FC Twente

Get Microsoft Silverlight

“Een beetje verdrietig” heeft Bryan Ruiz vandaag afscheid genomen van de mensen met wie hij de afgelopen twee seizoenen bij FC Twente samenwerkte. Zoals in het echte leven is er ook in de voetballerij een tijd van komen en een tijd van gaan. Bryan gaat nu. Op zoek naar de grenzen van zijn mogelijkheden. Een nieuwe start in Londen, in de Premier League, bij Fulham. Samen met zijn Nederlandse vriendin. Met sierlijke letters schreef hij enkele onwaarschijnlijke hoofdstukken in het groeiende geschiedenisboek van FC Twente. Daarvoor zijn wij hem voor altijd dankbaar. Goodbye Bryan. Goodbye.

13 reacties op “Bryan Ruiz neemt afscheid van FC Twente

  1. joop

    Bryan bedankt! Het ga je goed en hopelijk kom je ooit nog terug!
    Succes!

      /   Beantwoorden  / 
  2. the champ

    poe zoveel supporters maar 2 berichtje van alle supporters…..zijn julli ook een beetje verdrietig……wat een rust is er nu….ruiz bedankt….jansen bedankt…..jantje vhalst bedankt….joooooop bedankt….prettig weekend…amen….

      /   Beantwoorden  / 
    1. taalbers

      Tja, het is een weekje incasseren geweest maar….. kijk ook naar al het goede dat er is en komt.. Het stadion begint (weer) vorm te krijgen. Koningskoppel Janko/Luuk de Jong. Ola John wordt steeds sterker en FC Twente bouwt gestaag verder aan de toekomst !! Soms zit er een hobbeltje in de weg maar we zijn niet te stoppen

        /   Beantwoorden  / 
  3. Hans

    Bryan je was voor FC Twente een super gave-, fairp-layer en sportief persoonlijkheid. We zullen je heeeeeeeel veel missen, bedankt voor die fantastische 2jaar die bij ons heb gepeeld. Goodbye Bryan. Goodbye.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Rene

    Bryan Gracias, desde el fondo del corazón, gracias

      /   Beantwoorden  / 
  5. Schalke04

    Bryan bedankt! Goat goan en wear komm!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. fctwentefan

    Bryan bedankt voor die twee fantastische jaren. Zal hij ooit nog terugkomen en willen om weer in het shirt van twente te spelen? Ik hoop het zo.

      /   Beantwoorden  / 
  7. FC Tim

    Thanks for all the glorious moments.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Gert

    Bryan het gaat je goed in Engeland, ik wens je daar heel veel succes en wat blijft zijn de mooie herinneringen aan jou op het veld en als fijn mens zonder sterallures zal ik je missen. Het ga je goed en net als N’Kufo zal de deur voor jou in de Veste altijd open staan, denk ik.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Denk je? Of weet je het zeker? :p

        /   Beantwoorden  / 
  9. Sympho

    Dus hij pikt wel even de mooie vrouwen weg hier en gaat dan foetsie. Dat kan toch helemaal niet??

      /   Beantwoorden  / 
  10. Miura

    Bryan bedankt! Het ga je goed. Op naar Man Utd!!!

      /   Beantwoorden  / 
  11. twentemax

    Het voetbal zal niet meer hetzelfde zijn zonder Ruiz! Mooie jaren waren het, en nu op volle toeren vooruit naar nog mooiere jaren. En Bryan, blijf niet te lang bij Jol hangen maar kijk naar boven want er komen nog wel betere clubs voor jou! Bedankt en veel succes!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.