Twentse internationals in actie

Interlandweekend. Saai saai saai! Gelukkig is het mooi weer zodat we bier kunnen drinken op een terras, maar verder biedt dit weekend nauwelijks vertier. Luuk de Jong kwam vrijdag niet in actie voor het Nederlands elftal, dat met 11-0 won van het nietige San Marino. Marc Janko zag licht geblesseerd op de tribune hoe zijn Oostenrijk met 6-2 verloor van Duitsland. Nikolay Mihaylov kwam wel in het veld en verloor met Bulgarije met 0-3 van Engeland. Roberto Rosales verloor met Venezuela met 1-0 van Argentiniƫ. Prettig weekend!

9 reacties op “Twentse internationals in actie

  1. matn

    1 schaap over de dam, 2 schaap over de dam, 3 schaap over de dam, 4 schaap over de dam, 5

      /   Beantwoorden  / 
  2. FC TWENTE-FAN

    LEROY FER WAS OP HET TRAININGSVELD. ENKELE SUPPORTERS HETEN HEM AL VAN HARTE WELKOM. DUURT NIET LANG VOLGENS MIJ EN HEBBEN WE STRAKS WEER EEN INTERNATIONAL ERBIIJ! LEROY FER!

      /   Beantwoorden  / 
    1. HB

      je caps lock staat aan…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Gijnesen

        Nee, de internationals heeft PSV allemaal voor 5,5 M gekocht. Wij hebben een speler uit jong oranje voor 5,5 M gekocht en daarnaast feyenoord (mede)eigenaar van zijn transferrechten gelaten ….
        Gelukkig hebben we Ruiz voor de hoofdprijs verkocht, o nee die hebben we letterlijk weggestuurd bij twente voor een kleine 12 M……

          /   Beantwoorden  / 
  3. FC TWENTE-FAN

    EN WAT ZOU DAT DAN?????

    Goed ik zal het voortaan beter opletten. Maar ik ben wel eerdere met het nieuws dan de forumleden, die nu pas melden dat ie in Grolsch Veste is.
    HB nog een fijne dag …

      /   Beantwoorden  / 
  4. Tom

    Hoezo eigenaar van de transferrechten…???

      /   Beantwoorden  / 
    1. Gijnesen

      Als Twente Fer verkoopt, dan krijgt feyenoord ook een deel van die transfersom . Terwijl Fer in december al transfervrij kon worden vastgelegd voor volgend seizoen…

        /   Beantwoorden  / 
      1. bobby solo

        Gefeliciteerd en nu naar je eigen Blog

          /   Beantwoorden  / 
  5. Jan

    Off topic: De rechtelijke macht is helemaal kluts kwijt. Stenengooiers van Ajax komen er in deze tijd al vanaf met met een paar uur schoffelen en een stadionverbod. SCHANDALIG! Kortom, een vrijbrief voor dit soort tuig om door te gaan waar ze me bezig waren.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.