Nacer Chadli verlengt verbintenis met FC Twente

Voor de bekerwedstrijd tegen SC Genemuiden werd bekend dat Nacer Chadli zijn contract bij FC Twente gaat verlengen tot 2014. De 22-jarige stylist is FC Twente dankbaar dat de club hem de kans heeft gegeven in de Eredivisie en wil in Enschede zijn kampioensdroom verwezenlijken. Eerder werd al bekend dat het nieuwe contract tussen Chadli en FC Twente géén clausule bevat over een eventuele transfersom. Al met al erg goed nieuws dus!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

12 reacties op “Nacer Chadli verlengt verbintenis met FC Twente

  1. twentemax

    We hebben hem ook hard nodig!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tom

    Eindelijk, eindelijk, eindelijk eens een keer geen vaste afkoopsom, dit kan namelijk ook echt niet meer als je een topclub wilt zijn. Nu onze beste spelers, als het dan toch moet, een keer voor de hoofdprijs verkopen. Chadli en de Jong samen goed voor minimaal € 30.000.000,-

      /   Beantwoorden  / 
  3. 特温特足球

    Goed gedaan Twente!
    En Chadli ook jij bedankt voor je vertrouwen in Twente!!
    Wij als fans hebben alle vertrouwen in jou.
    COME ON CHADLI!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Rick053

    Twente – Psv als loting , tering.

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

      natuurlijk geen tering mafkees! prima loting! het gaat in dit toernooi maar om 1 ding : het winnen van de beker! en dan kun je beter in een volle Veste afrekenen met PSV dan in een kuip met 50% brabanders….

        /   Beantwoorden  / 
  5. Hahaha

    hahaha

      /   Beantwoorden  / 
  6. hahaha

    wat vies zeg,een Hiltlers gracht in een voetbalstadion,bababababababab,om mensen op afstand te houden,en dan wel een duur kaartje te laten betalen.Tegen de denen,was het heel intens,na het eerste doelpunt van wout brama vielen de spelers en supporters van fctwente elkander in hun armen,ZO MOOI ZO MOOI.dat is wat spelers en supporters willen tijdens de wedstrijd.heerlijk is dat,dat supporters en spelers elkander elkanders in hun armen kunnen begroeten,,KLAAR,

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Een Hitler-gracht?????Huh ……????>>>> verklaar nader !!

        /   Beantwoorden  / 
      1. hahaha

        heb jj het laatste woord niet gelezen,,,,,,,,,,daar stons KLAAR.altijd als er iets is dat hem niet bevalt ,moet hij geestelijk weer bevallen van bovennatuurlijke nieuwschierigheid.,,,,,,,altijd maar lezen en lezen,,,,,,,en dan¨plots ,,ja hoor,,daar is hij dan weer,,de stoker,,red alertje.

          /   Beantwoorden  / 
  7. hahaha

    en trouwens,,,Joop had alle tijd om de gracht dicht te bouwen,,Heracles,de Graafschap,daar zitten ze wel allemaal dicht op het veld.TWENTE KAN EEN STADION MAKEN ALA MANCHESTER UNITED.Dacht dat Joop geboren in Indonesie,wel de kijk had voor een warmbloedig twente stadion,,,,maar het zit nog steeds niet in zijn denkwijze.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Mike

    “geestelijk weer bevallen van bovennatuurlijke nieuwschierigheid”  Overigens heb je wel gelijk met die gracht. Hopelijk zal Joop naar je luisteren.

      /   Beantwoorden  / 
  9. bobby solo

    gracht moet weg, weer 6000 plaatsen erbij.Eerst wat centjes verdienen ,dan verbouwen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.