Douglas zinspeelt op een vertrek bij FC Twente

Wie hoopte dat onze kersverse Nederlandse Tukker Douglas de komende maanden zijn contract bij FC Twente zou verlengen, komt bedrogen uit. De onverschrokken verdediger heeft namelijk aangegeven na dit seizoen klaar te zijn voor een nieuw avontuur. Voor FC Twente zit er dan ook niets anders op mee te werken aan een transfer, omdat Douglas de club in 2013 anders transfervrij – en dus voor noppes - verlaat.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

44 reacties op “Douglas zinspeelt op een vertrek bij FC Twente

  1. OOSt

    Helemaal prima. Persoonlijke ontwikkeling van een speler mag je niet remmen. Alhoewel ik graag zou zien dat hij blijft, is een stap hogerop voor hem het beste. Hij is klaar in de Eredivisie.

      /   Beantwoorden  / 
    1. buffel44

      ben ik het gedeeltelijk mee eens,maar als je ziet wat twente al die jaren voor em heeft gedaan ook met zijn paspoort enz enz , vind ik dat hij gewoon 2 jaar had moeten bijtekenen om zn prijs op te drijven dat was wel zo redelijk geweest, nou gaat ie voor een miljoen of zes weg en de verkeerde mensen vullen hun knip

        /   Beantwoorden  / 
  2. schalke04

    Als iemand te goed is voor de eredivisie dan is het douglas wel.. Kop en schouders. Mag hij dan niet in Oranje? Geef die jongen een megacontract zodat hij zich daarvoor nog kan motiveren. Hij verdient het.
    Ten bate van Twente kan Munsterman een dikke lul zijn. Ik kan me daardoor goed voorstellen dat Douglas zich verweerd.
    Douglas in Oranje: exit Mathijssen! (eindelijk!!)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jan

    Als Douglas een kerel is verlengt hij zijn contract. Desnoods met een gelimiteerde transfersom. Laat onze club die zoveel voor hem heeft gedaan nog wel even een leuke transfersom opstrijken!

      /   Beantwoorden  / 
  4. 0049

    Die zal dus ook wel weer voor een ei en een appel weggaan :-(

      /   Beantwoorden  / 
  5. OLeeeeeeeCo

    Douglas gaat gewoon….als ie zijn zin krijgt met de Kerst weg een goeie transfer kan maken naar ACMilan of naar Engeland dan kiest hij net als Ruiz voor 3 a 4 keer zoveel poen in de knip…vergeet niet hij heeft alles voor elkaar ja alleen het nederlands elftal ach steld niks voor hoor….beter in een goeie competitie daar voetbald hij voor en JOOP heeft er weer een paar miljoen bij ….oleeeeeeeeeeee

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Ben jij Joop zn holmaatje of zo?

        /   Beantwoorden  / 
    2. Red Alert

      vergeet niet hij heeft alles voor elkaar ja alleen het nederlands elftal ach steld niks voor hoor….beter in een goeie competitie daar voetbald hij voor en JOOP heeft er weer een paar miljoen bij ….oleeeeeeeeeeee>>>>>>>>>>>>>Wat is dit voor kindertaal @OleeeeeeCo

        /   Beantwoorden  / 
    3. Kris

      Als hij deze kerst weggaat mag hij niet voor Nederland uitkomen.Hij moet dan nog tot het einde van het seizoen blijven.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Beste @Kris : Ik ben bang dat hij de aanvraag voor desbetreffende paspoort misbruikt heeft voor snelle buitenlandse transfer. Vond het een beetje opvallend allemaal,direct na z’n paspoort ontvangst meteen uit zijn op een. Beetje stank voor dank.

          /   Beantwoorden  / 
        1. hennik

          wat een gelul, zowat heel Oranje voetbalt in het buitenland en dan moet Douglas hier blijven omdat het anders misbruik van zijn NL paspoort is??? Zal toch ook wel wat met zijn kind te maken hebben, die krijgt zo ook automatisch de NL nationaliteit. Transfer zat er al een tijdje aan te komen, dus die zal wel in de zomer gaan. Is hier langer gebleven dan ik had verwacht en de opvolger is al weer in huis gehaald.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Red Alert

            Hennik, beetje de zin normaal openen zal je goed doen.Dank je !
            Als zijn Nederlandse vriendin een kind van hem heeft + ze zijn nog niet getrouwd en in Nederland geboren is heet automatisch een Nederlandse burgerkind. Dank u !

              /  
          2. hennik

            Vond het een vrij goede opening van een zin. Kort en duidelijk, niks mis mee. Maar goed, blijft staan waarom wel moeilijk doen als Douglas naar het buitenland wil met zijn NL pas, terwijl de rest van Oranje ook niet in NL speelt op een enkeling na. Bovendien is gisteren duidelijk geworden waarom dat maar een beetje rap geregeld moet worden met die pas, want om straks nog een keer zo af te gaan tegen unsere Deutsche Freunde heb ik niet zoveel zin in.

              /  
          3. Red Alert

            Beste @Hennik lees de reactie een van @Buffel44 eens (bijna helemaal hier bovenaan). Zo bedoel ik het ook,gewoon eerst met Twente praten over een verlegging van zijn contract zodat Twente er financieel er ook op vooruit gaat. Dus niet eerst de media op zoeken van “Ik wil hier eigenlijk wel zo snel mogelijk weg” .Als je nou eerst probeert voor je club die je mede die helling op heeft geholpen er een financieel voordeeltje er uit te slaan.

              /  
  6. Edwin

    Volgens mij heeft Twente nog een ( eenzijdige ) optie voor 1 jaar die ze kunnen lichten. Anders ook maar eens de koopman spelen en dan in Januari laten vertrekken voor enkele miljoenen. Dan maar geen Nederlands elftal voor Douglas. Als hij alleen aan de poen denkt, dan moet ook Twente eieren voor zijn geld kiezen. Opvolger is al gehaald!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Edwin

    Sentimenten tellen niet in voetballand. Mocht het inderdaad zo zijn dat hij alleen voor de poen kiest, dan is hij waarschijnlijk al vergeten wat Twente voor hem heeft betekend. Afkomst verloochend zich niet!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Beste @Edwin :Lijkt me duidelijk dat Douglas voor het geld kiest. Nu meneer z’n paspoort binnen heeft meteen aankondigen op een zo snel mogelijk vertrek & het liefst zo snel mogelijk. Beetje jammer is dat,maar wat doe je eraan. Van mij mag daarom zo snel mogelijk de wintertransfers afgeschaft worden.

        /   Beantwoorden  / 
  8. fctexpert

    Iedereen bleert johan derksen na,

    ik weet 100% zeker, dat Douglas al lang een gentlemans agreement heeft met Joop Munsterman, en dus zeker niet voor nop of weinig de deur uitgaat bij twente, die derksen moet eens ophouden met intressant doen, inside info zoals hij als zogenaamde vrind van Joop claimt te hebben, moet je echt met een vrachtwagen zout nemen

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Beste @fctexpert : Wat heeft dat nou te maken met het idee dat iedereen Derksen na bleert. Het valt toch voor iedereen op dat sinds hij het paspoort binnen heeft,het liefst zo snel mogelijk wil vertrekken uit Enschede. “Beetje stank voor dank” noem ik dit !!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
  9. willie

    Als Douglas gaat dan zorgt hij er voor dat Twente er financieel beter van wordt dat heeft hij altijd geroepen.
    Ik neem aan dat hij zijn woord houdt.
    Opvolger is er al en de miljoenen in goede back steken

      /   Beantwoorden  / 
  10. fctexpert

    @ Red alert,

    Lezen is verder niet moeilijk hoor,

    er staat genoeg info in mijn bericht dat het anders is dan jij nu ook weer beweert, en dus jij ook de grote meute achterna loopt die gelooft wat er overal geschreven en gezegd word, al dan niet gevoedt door Johan Derksen of anderen die menen alles te weten, Douglas is een dankbare jongen, en gaat twente heus niet op een vervelende manier verlaten, dus reageer pas als een gebeten hond als er echt iets gebeurd.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Waarom ben jij overal zo 100% zeker van je zaak,zit jij bij Jopie op schoot of zo ? En die overeenkomst die jij als Hoge School Taal met “gentlemans agreement” betitelt, zal wel net zo’n spectaculair bedrag zijn als die van Ruiz. Hou toch op man !

        /   Beantwoorden  / 
      1. martyn

        het is sootje ze verdienen te veel en er niks voor doen lekker toch steletje lamzaken en die amsterdammer er uit in twente het past niet in het tukker land.

          /   Beantwoorden  / 
  11. gerzan

    het kontract van Douglas loopt af in 2012, maar Twente heeft een optie op verlenging tot 2013. Maw, dan kunnen ze die optie lichten en een hoge transfersom vragen.
    Die nieuwe Deen speelde met Denemarken tegen Zweden erg sterk overigens.

      /   Beantwoorden  / 
    1. gerzan

      Sorry, Edwin 13.08 uur, had jou reactie nog niet gezien. Beetje dubbelop nu.

        /   Beantwoorden  / 
  12. boerenkoolstrontfanaat

    vrouwtje van douglas wil graag naar engeland heen…hij twijfelt nog ac milan…spanje wil die ook wel heen maar dat vroutje heeft het broekje aan …de baas dus:,,,,aufwiedersehen herr douglas… Ga je goed,oleeeeeeeee oh luukiniootje gaat ook naar den vreemde…let maar op,oleeeeee

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Zal ik jouw eens even lekker in je bek schijten
      of heb je al poep
      poep in je hoofd

        /   Beantwoorden  / 
    2. 特温特足球

      is OLeeeeeeeCo familie of zo?
      Heeft ook al zo’n slecht toetsen bord.

        /   Beantwoorden  / 
  13. fctexpert

    Beste red alert,

    als je voor douglas 12 miljoen krijgt, dan breng ik hem persoonlijk,
    je doet net alsof 12 miljoen niet voldoende zou zijn voor een centrale verdediger met nog 1 jaar contract, (als de optie gelicht word) we hebben die deen er al voor terug, en die is notabene international van denemarken, en kopen wij voor 3 miljoen, wil jij dan 20 miljoen of zo voor douglas???, en nee ik zit niet bij Joop op schoot, maar ben wel realistisch, en zoals ik al zei, Douglas gaat twente echt niet op een slechte manier verlaten.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Red Alert

    Beste fctexpert, 12 miljoen voor Douglas vindt ik super. Maar die 15 mil voor Ruiz was gewoon te weinig , belagelijk laag toen. Vindt gewoon dat meneer Douglas veel te snel gereageerd heeft, gelijk na dat paspoort verkondiging dat voor meneer nu wel de tijd is gekomen voor een andere uitdaging. Beetje opvallend noem ik dat. Maar ik gun het hem van harte, er staat van zelf wel weer een vervanger op/of is al binnen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

      wat denk je dat Douglas de VI belt en zegt dat ie weg wil of zou het heel misschien andersom zijn dat VI bij douglas gaat vissen of ie zijn contract verlengt bij Twente …..

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Heeft niks met de VI te maken, hij heeft dit na mijn mening zelf verkondigt tijdens een interview met Tubantia.

          /   Beantwoorden  / 
  15. IJscoman

    FF wat anders,snap nu waarom het voetbal er de laatste tijd niet uit ziet.
    keek op de FC Twente site bij traningstijden:
    Maandag 14 november
    15.00 uur
    Dinsdag 15 november
    10.00 uur en 14.30 uur
    Donderdag 17 november
    10.00 uur
    Vrijdag 18 november
    (besloten training)
    En dan is de helft van de selectie ook nog naar vriend en vaderland!!
    Heracles heeft een makkie,want die trainen volop met een greteige coach!!

      /   Beantwoorden  / 
  16. Red Alert

    Het automatisme op het middenveld waar de laatste twee jaar aan gebouwd is , is sinds de verkoop van Janssen & Ruiz helemaal verdwenen. De creativiteit van deze twee, ga je dit jaar op het middenveld verliezen plus een tweetal fatsoenlijke backs zou mooi meegenomen zijn.

      /   Beantwoorden  / 
    1. IJscoman

      Bij Oranje lopen er nog wel twee hahahaha

        /   Beantwoorden  / 
      1. willie

        niveau is daar nog lager als in jupiler leage

          /   Beantwoorden  / 
  17. Red Alert

    Oranje, nee dank u !

      /   Beantwoorden  / 
    1. h

      denk niet dat deze bedragen kloppen!!!!!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Het is ook maar een geschatte richtlijn.Moet je ook niet veel waarde aan hechten. Verkoop bedrag zal sterk worden beinvloed door het aantal jaren dat de speler nog onder contract staat.

          /   Beantwoorden  / 
  18. Luc

    Wat een slappe zak. Hij is zeker vergeten dat hij zonder Twente nog in die sloppenwijken tussen de drugs had gezeten. Uitfluiten de komende wedstrijd!

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Belachelijke reactie.

        /   Beantwoorden  / 
      1. pol

        zegt veel over je zelf LUC…

          /   Beantwoorden  / 
  19. boerenkoolstrontfanaat

    nederlandselftal steld toch niets meer voor
    Haahaha oranje klompen kunnen eindelijk in de openhaard…oleeeeeeeeeeeee

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.