‘Glynor Plet op huurbasis naar NEC’

Zoals verwacht belandt Glynor Plet na de komst van Luc Castaignos op de derde en laatste plaats in de Twentse spitsenhiërarchie. Dat betekent – althans volgens Tubantia – dat wanneer Castaignos aansluit bij FC Twente, Glynor Plet onmiddellijk voor een jaar op huurbasis naar NEC verkast. Over de deze week in de papieren editie van Voetbal International gesuggereerde constructie dat NEC-aanvaller Rick ten Voorde in ruil voor Glynor Plet naar FC Twente zou komen meldt Tubantia overigens niets.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

17 reacties op “‘Glynor Plet op huurbasis naar NEC’

  1. Jos V

    Well played; mocht er één door de hoeven zakken, kun je Plet weer ophalen bij NEC.

      /   Beantwoorden  / 
  2. twenteforever

    goede zaak om Plet te verhuren voor een jaar . Misschien komt hij daar beter uit de verf ,alhoewel ik van mening ben dat ze hem nooit van Heracles hadden moeten kopen ..Laat Twente hem maar verhuren met optie tot koop .En iedereen die over Gourye begint??? die kwam voor het huidige Twente net zoveel te kort ! Heb hem zo vaak zien spelen bij Jong Twente ….niet dus .Zie meer in Born of evt Holscher dat zijn jongens met drive !

      /   Beantwoorden  / 
    1. Matn

      Ben het niet helemaal met je eens, Plet is volgens mij gehaald als opvolger voor LdJ omdat deze nu een jaar eerder is vertrokken dan verwacht komt Plet nu nog te kort voor het eerste. Normaal gesproken had Plet nog een jaar in de luwte kunnen rijpen en had hij LdJ volgend seizoen kunnen aflossen. We kunnen nu met luc en bullitking meer afwisseling in het spel brengen dan met luk en Plet. Dus nu verhuren en aan het eind van het seizoen de balans opmaken.(luk moeten we ook nag maar afwachten dus een goede ervaren spits daarbij brengt meer zekerheid dan 2 onervaren spitsen)

        /   Beantwoorden  / 
  3. Wim B

    De niet emotionele PLet is echt een type Houwing (wie kent hem niet?). Een speler zonder pit, zonder de echte drive. Die Plet wordt nooit wat. Wie ook nooit wat wordt is Nicky Kuiper. Zonde dat wel, maar hij mist de juiste lichaamsbouw voor een back (klein en vooral wendbaar) en is bovenal erg blessuregevoelig. Dit heb ik al vaker op het blok geschreven en werd hierover vaak bekritiseerd door jullie, maar ik heb helaas weer gelijk gekregen. Want McCl. wil een nieuwe linksback (zie de voetbalsites).

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim B

      blok = blog

        /   Beantwoorden  / 
    2. Daan

      Vond Thijsje Houwing wel een veel betere voetballer dan Plet

        /   Beantwoorden  / 
    3. Harm

      En super Wimpie B wie moet dan volgens jou de nieuwe linksback gaan worden?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wim B

        Ik weet dat ik super ben,want dat hoef je niet de hele tijd te zeggen.Wat denk je van Buttner? Of haal Braafheid terug, kan die zich weer in het Ned. 11-tal spelen.

          /   Beantwoorden  / 
    4. schalke04

      Volgens mij wil McClaren een back erbij zodat deze positie goed dubbel bezet is. Kuiper in vorm is hartstikke goed. Maar door blessuregevoeligheid is het beter een back extra te hebben..

        /   Beantwoorden  / 
  4. twentemax

    Toch sneu voor Plet! Twente moet niet zo over haast inkopen. Maar ja, het zal ook altijd wel niet meevallen. Wens hem succes bij NEC ALS T ZOVER IS.

      /   Beantwoorden  / 
    1. IJscoman

      Ten dele toch zijn eigen schuld hij liep erbij alsof het hem niks kon schele.Niks geen uitstraling,beleving en inzet en dan ben je net nieuw bij een club.Dat je geen topper bent is daar aan toe maar zoals hij in het veld liep dat lijkt toch nergens op!!Weg ermee!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. wim B

        juist, net wat ik el gezegd heb.

          /   Beantwoorden  / 
  5. Wim B

    Gelijk die jeugdopleiding afschaffen. Nu vragen zowel David als Born buiten proportionele salariseisen en willen ze niet meer bijtekenen. Als dit de toekomst is, zeg ik afschaffen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hahahaha

      Welke jeugdopleiding?
      Welke toekomst?

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        Jack ……aktie?? doeo ns weer een plezier en gooi die flikker eraf . DAN BLIJFT ONS TWENTEBLOG verschoont van dit soort ongedierte …meer is het namelijk niet .

          /   Beantwoorden  / 
  6. sanmarco

    ik wens Plet heeeeeel veel succes toe bij NEC, hoop dat hij Bjorn Vlemmings uit de boeken speelt (betekent clubtopscoorder aller tijden!!)
    Daarnaast is een nieuwe linksback inderdaad geen overbodig luxe, heb al vaker aangegeven (net als Wim B.) Kuiper moet eerst verhuurd worden en dan terugkomen op zijn oude niveau, dat gaat bij Fc Twente waarschijnlijk niet lukken

      /   Beantwoorden  / 
    1. IJscoman

      Het enige wat ontbreekt is inderdaad een goede linksback.Maar die zal er wel niet komen want anders komt de positie van Brama in het geding.Want dan zal Schilder doorschuiven na het middenveld en is er geen plek meer voor Brama.Als er een linksback komt staat er een prima selectie!!
      Mihaylov
      Rosales Bjelland Douglas ???
      Janssen Schilder
      Fer
      Tadic Castaignos Chadli

      Prima bank met Wisgerhof,Bengston,Kuiper,Breukers,Landzaat,Bolykin,Brama.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.