Rasmus Bengtsson loopt heupblessure op

Rasmus Bengtsson verliet zondag in Waalwijk in de tweede helft geblesseerd het veld. Na afloop werd duidelijk dat de Zweed – die de afgelopen weken steeds beter zijn draai leek te vinden bij FC Twente – een heupblessure heeft opgelopen. Over de ernst van de blessure is nog niets bekend, net zoals nog niet duidelijk is of Bengtsson donderdag in de bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch in actie kan komen.

UPDATE (21.28 uur): Rasmus Bengtsson heeft een scheurtje in een aanhechting van een buikspier en mist de duels met FC Den Bosch en Feyenoord.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

14 reacties op “Rasmus Bengtsson loopt heupblessure op

  1. Moeke

    Leon ten Voorde twittert dat Bengtsson er een paar weken uit ligt!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Boeskoolvak120

    FC Twente-coach Steve McClaren kan de eerstvolgende wedstrijden geen beroep doen op Rasmus Bengtsson. In de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk (0-1 zege) heeft de centrale verdediger een scheurtje in de aanhechting van de buikspier opgelopen.

    Volgens TC/Tubantia is Bengtsson de komende weken uit de roulatie. Zijn blessure komt op een vervelend moment voor de Tukkers, aangezien Peter Wisgerhof wegens ziekte ook al niet okselfris is. Ook Andreas Bjelland is wegens een blessure uitgeschakeld.

    FC Twente neemt het donderdagavond op tegen FC Den Bosch (beker), terwijl komende zondag een confrontatie met Feyenoord wacht. Dedryck Boyata is de voornaamste kandidaat om Bengtsson te vervangen. De Zweed was net voor het oplopen van zijn blessure een basisspeler geworden.
    Bron:voetbalprimeur.nl

      /   Beantwoorden  / 
  3. ber

    Kakzooi… net in vorm aan het raken!

      /   Beantwoorden  / 
  4. IJscoman

    Heb altijd het idee dat de selectie niet fit is en dat blessures in de hand werkt.Ze hebben toch een nieuwe conditietrainer dit seizoen??Kan geen toeval zijn zoveel blessure’s verder maken ze in wedstrijden een uitgebluste indruk!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Trots

      Gewoon pech, we hebben nu weer dezelfde conditietrainer als in het kampioensjaar en toen hadden we geen enkele blessure… dus jammer je suggereren is nergens op gebaseerd

        /   Beantwoorden  / 
    2. Dinkeltukker

      Die blessures zijn eigenlijk niet zo vreemd. Kijk, als je telkens uit stilstand de bal naar elkaar toe speelt dan kunnen de spiertjes dat wel hebben. Het wordt echter een probleem als je de bal kwijtraakt en er in een ‘vlot’tempo achteraan moet en als je tegenstander dan ook nog eens 12 meter van je af staat, dan worden plotsklaps die spieren overbelast en dan krijg je blessures. Heel simpel. Dus Steve; gooi dat tempo omhoog tijdens de wedstrijd. Krijg je ook minder blessures :-)

        /   Beantwoorden  / 
      1. schalke04

        Grapje zeker??

          /   Beantwoorden  / 
        1. Harm

          Maar wel een heel leuk grapje met een kern van waarheid erin.

            /   Beantwoorden  / 
  5. vvv

    Kijk dat Twente bovenaan staat is misschien wel logisch omdat hun seizoen echt heel vroeg begonnen is i.v.m. plaatsing Europa league.Dan hewb je direct op zich een goed ritmer te pakken. Verleden jaar of dat jaar ervoor 9weet ik niet precies) deed Utrecht het ook heel goed. Alleen bij de winterstop ging het minder omdat er veel blessures waren en dergelijke. Daarom wilde McClaren ook een heel brede selectie. Alleen hij doet er geen fuck mee.Een zgn roulatiesysteem kan wel maar dan graag met een visie daarachter. Ik hoor McClaren alleen maar zeggen dat het hubn niveau niet is. Nee wanneer wel dan?hoop wel dat het niveau van het broodje beenham hoog blijft.Want die broodjes bal zijn nooit warm in de buurt van vak 212.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Geen wonder dat die broodjes bal bij jou koud zijn, want vak 212 bestaat helemaal niet.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Dinkeltukker

      Met de rest ben ik het wel met jou eens hoor :-)

        /   Beantwoorden  / 
  6. twentemax

    Hopen dat het meevalt want je kunt zeggen wat je wilt maar Bengtsson is beter dan ie ooit was en dit is zonde!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. rene

      Hij is altijd wel goed geweest maar heeft bij Twente nooit de kans gekregen 4 a 5 wedstrijden achter elkaar te spelen. Nu krijgt ie dat wel en zie je meteen dat het gewoon een goede verdediger is en dat die goed mee kan voetballen

        /   Beantwoorden  / 
  7. FCTim

    Vind het vooral sneu voor hem, speelde zondag weer een puike partij.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.