Dmitry Bulykin speelklaar, Leroy Fer bijna weer in training

Na de tegenslagen van de eerste maanden van het seizoen waait er nu ineens een warme wind van positiviteit door de ziekenboeg van FC Twente. Zo zit Dmitry Bulykin in de selectie voor het bekerduel morgen tegen FC Den Bosch, hervat Leroy Fer volgende week de de groepstraining en is Rasmus Bengtsson mogelijk helemaal niet zo geblesseerd als aanvankelijk werd gevreesd. De Zweedse verdediger kan aanstaande zondag misschien gewoon spelen in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord! Nu Andreas Bjelland nog en we kunnen langzaam gaan toewerken naar volledige oorlogssterkte!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “Dmitry Bulykin speelklaar, Leroy Fer bijna weer in training

  1. twentemax

    Mooi zo, die volle oorlogssterkte willen we graag zien! Strijden met hart en ziel hoort daar ook bij, niet alleen goeie knieje onder de bene!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rick053

    Mooi vol op oorlogsterkte straks!
    Nu nog een generaal!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jan Schipper

    Dmitry laat zien dat je een kerel bent. Strijden en Scoren moet een echte spits. Pijn lijden hoort er bij of bananen schieten. Als je poten het niet willen heb je altijd je kop die kan scoren. Laat zondag tegen Feyenoord zien wat je waard bent. Je kunt het !!!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. schalke04

    Heerlijk nieuws dit!! Bengtson heeft eindelijk een basisplaat en doet het goed, wat zonde dat hij dan nu geblesseerd zou zijn voor lange tijd.
    Bulikyn kan Castaignos een beetje lucht geven in de spits. Misschien wel de moeilijkste positie van het elftal en best pittig voor een jochie van 20.. Bulikyn kan hem helpen..
    En Fer!! Jahoe!!!!! Kracht op het middenveld!! Hopelijk komt hij net zo sterk terug als toen hij geblesseerd werd.. En graag naturaliseren tot Fillipijn! Raakt ie ook niet meer zo snel tijdens interlands geblesseerd.. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  5. twentemax

    Blessure Bengtsson schijnt mee te vallen en evt. zou hij a.s zondag bij de selectie kunnen zitten. Hopen dat dit zo is! We hebben hem hard nodig!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.