Schorsingen voor Dedryck Boyata en Luc Castaignos

Wie dacht na een woedende nacht het bekerdebacle tegen FC Den Bosch definitief achter zich te laten kwam vandaag natuurlijk bedrogen uit. Los van het feit dat op dit weblog de supporters links en rechts over elkaar heen vielen van verontwaardiging en de vanmorgen geplaatste poll bijna doorbrandde, sprak de KNVB vandaag de schorsingen uit voor de schaamrode Dedryck Boyata en Luc Castaignos. De Belgische guerrilla moet twee wedstrijden brommen, onze werkspits moet één wedstrijd toekijken. Let wel even op: de schorsing van Boyata geldt ook voor de competitie, die van Castaignos alleen voor de KNVB-beker.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

15 reacties op “Schorsingen voor Dedryck Boyata en Luc Castaignos

  1. Tukje

    Schorsing Boyata is toch iets positiefs

      /   Beantwoorden  / 
    1. Gio

      mee eens.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Edwin

    Stuur Boyata snel terug naar Man. City. Hij kost een hoop geld en voegt niets toe aan Twente.Geef dan een jeugdspeler een kans.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Gio

      zal niet gebeuren met deze coach, hij vind jeugdspelers niet belangrijk, korte termijn denken.

        /   Beantwoorden  / 
    2. goaly

      de jeugdspeler die voor hem in de plaats in aanmerking zou komen is Roseler maar die zit ver weg in Limburg. zo gaat dat bij onze FC
      denk wel dat Boyata als CV enkele wedstrijden een kans zou moeten krijgen.
      daar is hij voor gehaald en niet als rechtsback waarvoor Steve hem al een paar keer gebrukt heeft.
      hij moet nu eens de mensen op de goede plekken neerzetten

        /   Beantwoorden  / 
      1. FCTim

        Dat Roseler word ondergebracht bij vvv om ervaring op te doen vind ik op zich nix mis mee. Hoop wel dat hij de kans krijgt bij ons volgend jaar, groot talent. Groot ,sterk, vrij technish.

          /   Beantwoorden  / 
  3. 特温特足球

    Bedankt KNVB van mij mogen het meer wedstrijden zijn hoor.
    Blij met z’n KNVB als Steve het niet doet doen zij het gelukkig.

      /   Beantwoorden  / 
  4. phenix

    kunnen ze steve nie schorsen,,gewoon omdat t kan

      /   Beantwoorden  / 
    1. 特温特足球

      Goed idee , schorsen voor 2 jaar omdat hij weer tv beelden ging kijken.
      KNVB doe je ding.

        /   Beantwoorden  / 
  5. phenix

    maar ja winnen we van feyenoord{met mooi voetbal},is alles weer goed voor een paar dagen,pfff de voetbalwereld zit soms raar in elkaar

      /   Beantwoorden  / 
  6. Schalke04

    Beetje kortzichtig allemaal. Er is nog geen enkele speler, jonge speler, bij Twente gekomen die direct indruk maakte. Elke speler heeft tijd nodig, erg vervelend wanneer je alle wedstrijdem met samba voetbal wil winnen. Je kunt zien dat die Boyata een steengoede verdediger kan worden, een tweede Douglas. Geef die jongen iets meer tijd. Ik weet dat hij gehuurd is, maar zou me niet vernazen dat hij straks overgenomen wordt. Ook de eerste wedstrijden van Douglas en Ruiz waren niet foutloos.. Langzaam brengen die Boyata..

      /   Beantwoorden  / 
  7. Wim B

    ‘FC Twente denkt na over aantrekken van Wijnaldum’ En leerdam!! wordt hier straks echt Varkensoord, en die Groningers maar lachen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCTim

      Ghehehe, scherp Wim ;)

        /   Beantwoorden  / 
  8. Jan

    Off topic. Wordt het voor de technische staf niet tijd om met Castaignos ontspanningsoefeningen te gaan doen? Die jong staat “stijf” van de spanning in het veld. In zijn toestand is het logisch dat je geen bal raakt. Dan bedoel ik niet dat ze hem meteen stevig in z’n reet moeten neuken.

      /   Beantwoorden  / 
  9. twentemax

    Morgenmiddag gelukkig geen Boyata, t zal wel een heel aardige jongen zijn maar voetballen kan hij niet. Wat Twente met City afgesproken heeft over hem snap ik niet, dit heeft toch geen meerwaarde?? Krijgt Twente geld voor hem?? Ik weet over morgenmiddag niet wat ik moet verwachten, als ze de draad nog niet oppakken zie ik het somber in en als ze dan eindelijk weer de sterren van de hemel spelen zal ik een zucht van verlichting laten… En ik hoop dat Twente niet meer Feyenoorders gaat aantrekken, zo blijft er weinig van de Twentse identiteit over.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.