FC Twente lang zonder Nikolay Mihaylov

Ja hoor! Precies dáárom hebben wij dus zo’n hartgrondige hekel aan interlandvoetbal! In het bijzonder aan vriendschappelijk interlandvoetbal! Vandaag bereikte ons namelijk het bericht dat onze topdoelman Nikolay Mihaylov op de training bij de Bulgaarse nationale ploeg zijn knie heeft verdraaid. Het is nog even wachten op de definitieve diagnose, maar zelf verwacht de keeper tot de winterstop uitgeschakeld te zijn. En dat allemaal voor een fucking oefenpotje!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

45 reacties op “FC Twente lang zonder Nikolay Mihaylov

  1. Trots

    Ik heb hem met een voetbalspel dus heb dit wel vaker gevolgd van is hij fit of moet ik hem wissel zetten…. maar het wil nog weleens voorkomen dat het uiteindelijk blijkt mee te vallen met hem… dus dat hoop ik in deze ook maar…. pfffff

      /   Beantwoorden  / 
    1. jezus christus

      vroeg begonnen met drinken vandaag?

      (maakt niet uit hoor, ik ook:( )

        /   Beantwoorden  / 
      1. Trots

        Geeft niet hoor, ik hoop dat het heeft gesmaakt/ of dat het nog steeds smaakt… maar goed ik doe mee met profcoach en daar heb ik michailov op doel… dus ja als er weer eens het bericht kwam dat michailov een groot twijfelgeval (aldus hijzelf) was voor de volgende wedstrijd dan viel het achteraf wel mee… wat we nu weten is zijn eigen gedachte nog maar he? Hijzelf denkt dat hij dit jaar niet meer in actie komt…. Nou duurt het jaar niet zo lang meer maar maybe valt het mee en speelt hij over een maand wel weer…. Ben benieuwd wat de doktoren zeggen en of het indd einde jaar is.

          /   Beantwoorden  / 
  2. FCTim

    GVD, knap kloten dit.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wim B

    Onze eigen “Robben”! Mihaylov heeft altijd wat. Ik ben er niet rouwig om, want ik vind hem geen topkeeper. Eerder een tobkeeper.

      /   Beantwoorden  / 
    1. harold

      ga je maar vast voorbereiden op een nederlaag bij utrecht want die keepers van twente zijn nog veel slechter als michalov

        /   Beantwoorden  / 
    2. johan

      je weet niet wat je zegt, 1 foutje dit seizoen, zekers top-keeper

        /   Beantwoorden  / 
    3. johan

      hoez it het met die portugees eigenlijk, waarom heeft die nooit gekeept, is die zo slecht? kreeg toch direct een meerjaarscontract…

        /   Beantwoorden  / 
    4. schalke04

      Tobkeeper?? Wat een onzin weer.. Meneer heeft weer wat negatiefs te melden.. Mihailov is voor Twente een prima keeper!

        /   Beantwoorden  / 
  4. rene

    Ben het met je eens wim, die kerel raakt nog geblesseerd met tafelvoetbal. Word er ook niet goed van. Naja Boschker is denk ik ook niet veel slechter. Tevens die wil ook graag.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Ijscoman

    Die clown zo snel mogelijk verkopen,en dat verdient ook nog een mega slaris.Waardelose keeper komt niet van de doellijn,coacht nooit,elke uittrap komt bij de tegenstander en is altijd geblesseerd.Verder zo arroagant dat ik het een verschrikkelijke kwal vind.Boschker in doel kan niet meer,zag hem tegen Den Bosch was vele kilo’s te zwaar.FC Twente schijnt Gillesen van Ajax te willen halen!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Harm

      Ijscoman for President.

        /   Beantwoorden  / 
  6. Geert

    precies op tijd.
    met die flapdrol word je geen kampioen.
    ik snap trouwens niet dat ze niks achter de hand hebben.
    je kunt niet eeuwig verder met Boschker, hoe goed hij het ook gedaan heeft in het verleden. Ze hadden al lang een goeie achter de hand moeten hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Trots

    Wat zijn jullie toch een stel trieste gasten, castaignos Steve allemaal afkraken en nu michailov? Michailov moet niet weg… Die nep supporters die hun eigen spelers afkraken moeten oprotten… Dat is het probleem met onze fc de laatste tijd! De succes supporters, ga lekker naar Amsterdam ofzo!

      /   Beantwoorden  / 
    1. rene

      Ben niet negatief trots….. vind alleen dat ie teveel geblesseerd is.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Trots

        Bedoelde niet jou rene, maar ijscoman en geert…. die clown… die flapdrol…. laatst harm hier al over castaignos: dat varken kan niet eens scoren…
        En voor dat soort lui moet je dan alles geven?

          /   Beantwoorden  / 
    2. schalke04

      Helemaal mee eens trots!!

        /   Beantwoorden  / 
    3. Harm

      Trieste gasten?
      Hoeveel punten heeft die gast dan voor ons gepakt de afgelopen seizoenen?
      Het is gewoon een Poedelhenkie die meer met zijn uiterlijk vertoon en dikke auto’s bezig is dan met zijn spel.
      Altijd is kortjakje ziek, midden in de week maar zondags niet.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Trots

        Afgelopen zondag red hij nog een punt voor ons grapjas… of zie je voor het gemak maar even niet dat van Ginkel alleen op de doelman af komt en hij red… de laatste wedstrijd van je club red hij nog punten voor je, en jij vraagt je af wanneer hij punten gepakt heeft…. je wilt het gewoon niet zien…. waarschijnlijk gewoon jaloers op zijn uiterlijk en auto s ;) en geld dat zal het wel zijn…. nou ik kan je vertellen zo zijn alle profvoetballers hoor, in ieder geval meer dan de helft… dus dan moet je maar lekker naar hockey ofzo gaan kijken….

          /   Beantwoorden  / 
  8. phenix

    azijnpissers degene die allemaal zeuren hier,de bekende mensen . fernandes maar in de goal dan

      /   Beantwoorden  / 
  9. Dinkeltukker

    Gewoon de reservekeepert erin en zorgen dat je zondag 3 punten uit de domstad meeneemt. Dat we slechts 6 tegengoals hebben is niet alleen de verdienste van de keepert maar van het hele team. Douglas en co.houden de boel tegen en Luc scoort uit een countertje.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Trots

      Huh? dat wat je nu oppert dinkeltukker… is dat sarcastisch?
      Want wat je zegt ligt best in de lijn der verwachting, maar volgens mij was jij ook iemand die het totaal niet eens bent met de visie van Steve toch?
      Maar wat je nu oppert dat is toch aardig dezelfde visie :)

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dinkeltukker

        @trots, zoals jij exact aangeeft; dat ligt in de lijn der verwachtingen. Weer met de billen aan elkaar en met een uitval die 0-1 meenemen. Het is niet mijn visie, maar misschien moeten we maar even de tijd overbruggen totdat iedereen weer top is en dat we dan meer spektakel mogen verwachten!? Als we alle resterende wedstrijden geniepig met 1-0 zouden winnen zijn we kampioen. Ik drink daar dan 1 of 2 borrels op en ga slapen. Maar jij zult dan wel de hele week feestvieren. Ik niet omdat het niet mijn visie is hoe het spelletje gespeeld moet worden en dan vooral niet met het aanwezige materiaal.

          /   Beantwoorden  / 
  10. twentemax

    Onze Michay niet zo afkraken! Die jongen verdraaid zn knie niet voor de lol. Als je een beetje normaal denkt dan weet je dat ie dr niks aan doen kan en om onze eerste keep nou zo negatief neer te zetten… dat heeft ie niet verdiend.

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

      vind hem ook een top-keeper, zal ook echt wel niet meedoen zondag, maar wel knap dat ie al weet dat ie vakantie heeft tot na de winterstop…. Misschien kan hij tijdens zijn blessure de medische staf helpen?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Jorn

        Beste keeper eredivisie

          /   Beantwoorden  / 
  11. vvv

    Goeie keeper, meer niet. Verder gewoon een arrogante kwal die helaas uit het oostblok komt waar ie alle slechte eigenschappen van mee neemt. meniscus en dan opereren in Barcelona? Volgens mij wil ie gewoon op vakantie naar Barcelona.Het is maar een meniscusje…

      /   Beantwoorden  / 
  12. twentemax

    Hoe kun je onze eerste keep nou zo zwart maken… ik vind hem best een lekker ding en een beetje arro mag van mij best. Als keeper hoef je geen softe uitstraling te hebben en dat heeft ie niet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Er zijn slechtere keepers, maar natuurlijk valt op hem ook wel het een en ander aan te merken. Praat hij inmiddels nederlands?… In ieder geval vind ik, dat hij te weinig ballen klemvast pakt en zijn spelhervattingen kunnen veel en veel sneller bij een achterstand of gelijkspel. En hij is wel erg blessuregevoelig. Maar met slechts 6 tegendoelpunten doen we het toch geweldig achterin!

        /   Beantwoorden  / 
      1. twentemax

        Dat is ook zo! Je hebt ook gelijk aan het Nederlands praten maar ik geloof niet dat Michay daar wakker van ligt, want hij zal vroeg of laat toch vertrekken naar weer een ander land en omdat iedereen toch makkelijk Engels praat in Nederland zal hij aan taallessen wel niet beginnen! Dat geld ook voor onze MC Claren en ik denk bijna het hele team. Ik denk dat als je op zn plat Twents begint te praten geen mens een woord begrijpt..

          /   Beantwoorden  / 
    2. phenix

      twentemax is een vrouw mag ik hopen?

        /   Beantwoorden  / 
      1. twentemax

        Ja!

          /   Beantwoorden  / 
  13. Red Alert

    Wie was die gene op dit blog dan die kon voorspellen dat Mihaylov na een interland geblesseerd terug zou komen ??????
    Wie O Wie ??????
    ps ; kun je voor mij ook even de lottogetallen invullen, alvast bedankt !!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim B

      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41. rood, groen, blauw, oranje, geel en wit. Kies een kleur, 6 cijfers en je hebt geheid prijs.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Je hebt wel veel keus, maar jij was toch al benoemd tot de waarzegster met de glazen bol….das niet eerlijk.

          /   Beantwoorden  / 
    2. Moeke

      it was me!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Het was te voorspellen he @moeke, veel geblessseerd voorspeld niet veel voor de toekomst. Moeten we zekers verder kijken naar iets anders want : kun je hier nog wel op bouwen???

          /   Beantwoorden  / 
  14. Geert

    die michailov valt niet op omdat douglas het meeste werk voor hem doet, maar bijzonder goed is ie absoluut niet.
    het liefste wat ie doet is laten zien hoe goed hij de bal wel niet uit kan trappen, terwijl een goede keeper van achter uit opbouwt.
    alleen dit heeft ons al 2 seizoenen lang veel punten gekost.
    maar dit zal onze trots wel niet opgevallen zijn.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Moet altijd wel lachen als Michaylov het speelveld oploopt. Hij kijkt de eerste 10 minuten hoe de sokjes zo goed hoog opgetrokken zijn/ of zijn twee touwtjes van zijn broekie wel goed zit/ of zijn flap v.d. voetbalschoen wel goed dubbel zit. Volgend jaar komt er ook lippenstift aan te pas heb ik me laten vertellen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. twentemax

        Wat mij opvalt (als vrouw let ik daar op) is dat hij onmeunig grote broeken aanheeft,haha, je ziet eigenlijk niks, alleen die broek, je kunt zo via de pijp naar boven lopen!

          /   Beantwoorden  / 
        1. rene

          haha wat let je max?
          Nee zonder gein, ik vind het wel een redelijke keeper, maar is veel te veel geblesseerd. Jammer maar waar

            /   Beantwoorden  / 
        2. Red Alert

          Ja, daar heb je wel gelijk in. Hij is een show-binkie-keeper en kan gemiddeld keepen, niet extreem goed of zo. Maar heeft uitstekende reflexen. Heeft Twente ook afgelopen zondag puntje gered. Maar ik vind de keeper van RKC (Jeroen Zoet) wel een extreem goede vervanger met top kwaliteiten. Ik zou hem het liefs snel bij Twente zien keepen. Voordat de media-top-drie-clubs ermee vandoor gaan. En meneer Zoet staat ervoor open, dus ik zeg doen

            /   Beantwoorden  / 
          1. Trots

            Oke, je bent niet op de hoogte dat Zoet van PSV is?

              /  
          2. Red Alert

            Jawel @trots, dat weet ik. Maar hij gaf zelf aan in een interview een nieuwe uitdaging in de nederlandse top wel te zien zitten. Hij heeft contract bij Psv tot 2014 en is verhuurd dus dat zegt niks. Als Twente een goed bod doet, waarom niet ? Speler bepaald toch.

              /  
  15. Wim B

    Ik vond hem altijd al een lulhannes, die zelden punten pakt voor ons team. Hij is gekocht voor de doorverkoop, maar dat stokt omdat hij altijd geblesseerd is. De clubs zijn ook niet gek.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.