Zweeds talent (weer) op proef bij FC Twente

De 17-jarige Zweeds Hosam Aiesh is wederom op proef bij FC Twente. In december 2012 was de rechtsbuiten ook al enige tijd voor een stage op bezoek bij ons Tukkers. Er zijn echter andere kapers op de kust: ook Werder Bremen en Olympique Lyon zijn geïnteresseerd in Aiesh. En nu we het toch over proefspelers hebben, onze Nicky Kuiper is op proef bij het Duitse FC Ingolstadt 04, dat uitkomt in de tweede Bundesliga. Kuiper kwam in 2009 over van Vitesse maar kwam door blessures slechts 26 keer in actie in de hoofdmacht van FC Twente.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

8 reacties op “Zweeds talent (weer) op proef bij FC Twente

  1. WW

    De kriebels beginnen alweer te komen. Kannie wachten tot zaterdag. Hoe staat het met de grasmat eigenlijk in de Veste? Laatste wedstrijd heeft’ie er behoorlijk van langs gekregen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Als ik zo naar buiten kijk, dan begint er bij mij helemaal niks te kriebelen. Dan mag het wat mij betreft allemaal afgelast worden. Mij doe je er in ieder geval geen plezier mee om over deze dik besneeuwde wegen naar de Grolsche Veste te gaan en daar meer dan 2 uur te koukleumen en naar dat gestuntel van Ruud Bossen te kijken.

        /   Beantwoorden  / 
      1. WW

        tjonge dinkeltukker wat een zuurpruimen reactie zeg! Met verkeerde been uit bed gestapt?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Dinkeltukker

          Nee, hoor. Ik stap altijd met 2 benen tegelijk uit mijn koffert:-)Ik vind voetbal een zomersport en niet geschikt onder de huidige omstandigheden. Daar doe je de meeste supporters echt geen plezier mee. Voor a.s. zaterdagavond hebben ze minus 6 graden voorspelt en dan smaakt me zelfs een biertje niet meer.En ik lust zo graag bier…. Kan niet de bedoeling zijn. Geef mij maar een graadje of 25 en dan lekker in mn t-shirtje met een biertje op de tribune. Maar goed, we hebben ermee te leven en ieder gek zien eigen gebrek :-)

            /   Beantwoorden  / 
      2. Ijscoman

        Precies mijn weer,paar Jagermeister achter de kiezen en glijden maar!!!!!!

          /   Beantwoorden  / 
  2. Ijscoman

    Ja hoor zaterdagavond de Ruudje Bossen show.Samen met Wiedemeijer de slechtste scheidsrechter die er is.Zal hij de FCTwente supporter en Douglas weer het bloed onder der nagelen vandaan halen!!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. phenix

    alleen fer er weer nie bij dus begint alweer goed

      /   Beantwoorden  / 
  4. piet paulusma

    2 moand nix ginne winter en dan mot wie wier beginn en daj kriej ditte, bah Joop wat makie me noe dan? Gluk dat de transfer window nog oopn is, kuj Sven Kramer nog koopn!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.