Eén duel schorsing voor Rasmus Bengtsson

Nog amper bijgekomen van het onthutsende optreden van zondag tegen FC Utrecht hoorden wij Tukkers maandag ook gelijk de straf voor Rasmus Bengtsson. Hij zal het uitduel tegen FC Zwolle aan zich voorbij moeten laten gaan. Bengtsson kreeg zondag een rode kaart na een overtreding op Cedric van der Gun, die FC Utrecht ook een strafschop opleverde.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

11 reacties op “Eén duel schorsing voor Rasmus Bengtsson

  1. WW

    Brama is ook geschorst!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Edwin

      Kijken of het opvalt als hij er niet bij is.

        /   Beantwoorden  / 
  2. twentemax

    Tja, er is amper een goede plaatsvervanger op die plek. We blijven juichen maar uit karakter en trots, niet meer voor het mooie voetbal. Wie doet de scouting tegenwoordig, lijkt me toch van Staa niet, want die haalde altijd goede spelers!! Nu Brama en Bengtson geschorst, en geen fatsoenlijke vervanging. Oei, wordt wat in Zwolle! Of komt de goede mentaliteit weer voor de dag! WIJ ZIJN FC TWENTE EN DAT LATEN WE ZIEN OOK!! zo moet je praten Steve……

      /   Beantwoorden  / 
  3. twentemax

    Trouwens wel erg trots op Douglas, blijft toch een echte Tukker met zn voetbal en charisma. Ik ben Douglas fan!! Bied hem een nieuw contract aan en haal maar wat loon van een ander salaris af! Dougie verdiend het om te blijven. Gelukkig zijn we niet allemaal zo blind, stom en doof als die arrogante van Gaal. Niks ANZI blijf bij ons!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. jan-o

      van gaal heeft wel gelijk als hij zegt dat douglas niet kan opbouwen. hij speelt tegenwoordig met regelmaat de ballen bij de tegenstander in de voeten.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dinkeltukker

        Dat is HET grote mankement van Douglas. Heel slecht id opbouw,maar als zuivere mandekker is er in Nederland geen betere. Maar Louitje is Louitje, die stelt nog eerder zn schoonzus op.

          /   Beantwoorden  / 
    2. Gio

      mee eens, hebben ze al geprobeerd om hem een nieuw contract aan te bieden?

        /   Beantwoorden  / 
      1. twentemax

        Dat ligt niet alleen aan Dougie hoor. Ik denk als je hem in een goed op elkaar ingesteld team zet dat hij dan ook beter zou spelen. En perfect is ook niemand maar Douglas is m.i beter dan wat er nu staat( op Martins Indi na) Je zou ook kunnen zeggen dat van Gaal daar niet doorheen kan kijken en die kwaliteit dus niet heeft. Het is maar net hoe je t ziet.

          /   Beantwoorden  / 
  4. twentemax

    En Douglas is eind seizoen transfervrij en blijft niet bij Twente, jammer genoeg! Dat wordt een gatenkaas achterin, jammer genoeg. Ik denk dat hij zelf wel weg gaat maar hoop ook niet dat hij in Rusland terecht komt maar in de PL. De transfermarkt in Rusland is later dicht in de winter, dus schijnbaar daarom nog een reaktie van Anzi denk ik.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Fred Rutten

    ff oftopic, las gisteren wat reacties dat Breukers een aardige pot speelde… ik zag gisteren de samenvatting terug… en had zelfs het moment dat vd Gun! hem kinderlijk eenvoudig uitkapt waardoor Bengtsson aan de noodrem moet trekken… Of als ik terug denk aan die bal die hij niet onder controle kan brengen en die over de zijlijn verdwijnt… wat een drama…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Bij mij scoorden alleen Brama, Fer en Tadic een kleine voldoende. De rest was gewoon slecht, dus ook Breukers.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.