Glynor Plet volgend seizoen terug bij FC Twente

Terwijl volgens de insiders de onderhandelingen tussen FC Twente en Bert van Marwijk in volle gang zijn draait de voetbalwereld natuurlijk gewoon door. Zo werd deze week duidelijk dat Glynor Plet na dit seizoen zal terugkeren bij FC Twente. Plet werd aan het begin van dit seizoen verhuurd aan Racing Genk omdat hij achter Luc Castaignos en Dmitry Bulykin de derde spits van FC Twente zou zijn. De Belgische club heeft geen optie tot koop en kan hem dus niet definitief overnemen van ons Tukkers. Glynor Plet scoorde 9 keer in de Belgische Jupiler League, voornamelijk als invaller.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

25 reacties op “Glynor Plet volgend seizoen terug bij FC Twente

  1. schalke04

    Ben er blij mee! Echt waar! Deze jongen kan zich nog ontwikkelen denk ik.. Luc denk ik niet zo.. En zowel: dan hebben we 2 spitsen..niks mis mee..

      /   Beantwoorden  / 
  2. WW

    schalke, plet is 27, castaignos 20. Wie denk je kan zich nog het meest ontwikkelen?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Edwin

    Jongens ophouden met dat geneuzel. Je hebt de afgelopen 8 dagen gezien dat Ajax te pakken is. Dramatisch verlies in EL, thuis niet winnen van ADO en gisteren dik de klop van AZ. Zaterdag met 30000 man achter Twente en als 12e man fungeren, een FC Twente die er vol op kletst en dan 3 punten in Enschede!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Boogie

    Filip Bednarak in de goal waarschijnlijk tegen Ajax?? Dan moet die Fernandes dus ook echt weer als miskoop worden gezien

      /   Beantwoorden  / 
  5. Moeke

    Fernandez is al een tijd geblesseerd aan de rug

      /   Beantwoorden  / 
  6. schalke04

    @WW: Plet!! Plet ia een laatbloeier.. Je mag blij zijn wanneer je Castaignos nog voor 2 miljoen kunt verkopen deze zomer.. Luc ontwikkelt zich niet meer. Wat denk je dat Inter gek is? Als Castaignos ook maar een klein beetje talent zou hebben gehad op de trainingen dan had Inter hem verhuurd en ze wilden hem persé verkopen..

      /   Beantwoorden  / 
  7. Red Alert

    En ook nog voor ruim 6 miljoen euries, die keer’l is op dit moment nog geen miloen waard. Miskoop van het seizoen. Lichamelijk er zwak /niet balvast/geen killer, kortom alle voorwaarden wat een spits moet hebben. En dat gezeur van dat Castaignos een spits is voor de toekomst is ook lariekoek, we hebben NU een spits nodig en niet over twee jaar.

      /   Beantwoorden  / 
  8. WW

    schalke Plet is een prutser! Misschien beter dan castaignos maar nog altijd niet goed genoeg voor Twente!

      /   Beantwoorden  / 
  9. FCTim

    Vind Castaignos een grotere prutser om eerlijk te zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  10. WW

    Tim, dat zeg ik!

      /   Beantwoorden  / 
  11. twentemax

    Plet moet je motiveren om terug te komen. Die jongen werd zo van Heracles weggekaapt en na een zeer korte tijd al weer de laan uitgegooid. Ik denk dat MCC niet gecharmeerd was van hem. We kunnen hem goed gebruiken! t iS WAT ANDERS DAN lUUK DE jONG maar iets is betr dan niets.

      /   Beantwoorden  / 
  12. FCTim

    Ohw ja sorry ghehehe

      /   Beantwoorden  / 
  13. hendrik

    Ik hoop dat Alfred de spelers daar neerzet waar ze graag willen spelen en het best tot hun recht komen zodat het spelplezier in het team terug komt. EN voor de toeschouwers. Gutierrez op het middenveld indien Tadic niet op tijd beter is. Idem voor Boschker inzake Mihaylov. En Zschusschen (zit goed in z’n vel en scoort vaak) ipv Gyasi zou ook kunnen.
    Opstelling:
    Mihaylov, Rosales, Douglas, Bengtsson Schilder, Fer, Tadic, Janssen, Gyasi, Holscher en Cabral.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Fred Rutten

    wat een belachelijke voorhoede weer hendrik…. ik ga je nu alvast verklappen dat het die in ieder geval absoluut niet wordt…

      /   Beantwoorden  / 
  15. Fred Rutten

    zit je dan ook echt op de tribune al te mokken en te tieren van: tjonge tjonge wat een opstelling! want dan snap ik het en hebben we echt apart publiek gekregen… en kunnen de heren het ook nooit goed doen..

      /   Beantwoorden  / 
  16. Boeskoolvak120

    Altijd beter dan die Kastanje

      /   Beantwoorden  / 
  17. rene

    Tja Kufo was de eerste jaar ook niet om aan te zien. Gun Plet wel een tweede kans en ik heb Castaignos ook nog niet afgeschreven. Denk die maken mekaar beter volgend jaar. Tja we zijn wel verwend he!

      /   Beantwoorden  / 
  18. twentemax

    Alles is mogelijk zaterdag , als ze maar aanvallend en zonder angst het gevecht aangaan!

      /   Beantwoorden  / 
  19. Tjah

    koop janko nu maar

      /   Beantwoorden  / 
  20. schalke04

    Off topic.. Wat erg van het overlijden van Theo Bos. 47 nog maar. Gecondolleerd Vitesse..

      /   Beantwoorden  / 
  21. Moeke

    Inderdaad Schalke, zeer triest nieuws.

      /   Beantwoorden  / 
  22. Fred Rutten

    @Tjah
    weet je, ik was ook altijd superfan van Janko… hij was niet technisch maar als je hem een seizoen liet staan zou hij er 25 in hebben liggen… maar goed als je Janko in dit Twente zou hebben staan heb je er niet veel aan… aangezien ze niets creeeren, nou dan moet Janko meevoetballen… en dat kan ie niet… dus Janko zou ook geen zin hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  23. Fred Rutten

    @Rene
    En n Kufo was toen hoe oud?
    Dus dat is indd ook nog in het voordeel van Luc… Ik denk dat je Luc met Luuk kan vergelijken… alleen het aankoopbedrag niet waardoor hij geen tijd krijgt + Luuk kon rustig gebracht worden, Luc werd voor de leeuwen gegooit… ik weet ik moet nu ff de reacties incasseren maar ik lach echt het laatst en dan ga ik mijn gelijk halen hoor :P bereid je maar vast voor…

      /   Beantwoorden  / 
  24. Fred Rutten

    En als hij verkocht wordt voor veel minder dan 6 miljoen dan zou ik ook zeggen dat het niet dat geworden is wat ik ervan verwacht had… maar ik vindt dat je over Luc pas mag beoordelen als je hem volgend seizoen ziet… In een niet draaiend fc twente toch 8 doelpuntjes ik zie hem wel op 12/13 komen ofzo dit seizoen… en dat voor een 1e seizoen, kan ik vrede mee hebben.. en dat zijn techniek niet goed is… dat had Janko ook… laat dat maar aan de nummer 10 en flankspelers over.

      /   Beantwoorden  / 
  25. rene

    Precies Fred, en wacht volgend jaar maar af, met een beetje concurentie en een trainer die hem goed benut, schopt hij er 15 tot 20 in. Naja en dan ben je hier weer DE man. Zo snel gaat het

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.