FC Twente in crisis: de verkeerde schoenen van Wout Brama

De trainer mag dan wel zijn biezen hebben gepakt en met gezwinde spoed naar Engeland zijn vertrokken, daarmee is de crisis bij onze club natuurlijk nog niet voorbij. Want ga maar na: nog dezelfde mentaal en fysiek gemankeerde spelersgroep en nog dezelfde identiteitscrisis op de tribunes. Toegegeven, de tweede helft in Heerenveen was zaterdag hoopgevend, maar het blessureleed in onze selectie is daarentegen blijkbaar nog niet ten einde. Nu zit Wout Brama weer in de lappenmand. Met een gekwetste hiel. Door verkeerd schoeisel. Hoe zat dat ook weer met Murphy en z’n wet?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

36 reacties op “FC Twente in crisis: de verkeerde schoenen van Wout Brama

  1. Dinkeltukker

    Het wordt dringen op de bank zaterdagavond; Schreuder, Mulder, Pahlplatz, Van Wonderen, de stroman(Kluivert?)Met al die ziek, zwak en misselijke spelers misschien een optie dat ze gelijk de voetbalschoenen aantrekken, voor het geval dat…:-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Moeke

    Maar niet de schoentjes van Brama he Dinkel!
    Neem aan dat Kluivert niet op de bank zit. Misschien wel over 4 weken.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Fred Rutten

    Het is je werk Woutje! Is toch wel het minste wat je mag verwachtten dat je je schoenen voor elkaar hebt… had hij laatst niet van die gekleurde schoentjes? witte volgens mij? kan het verkeerd hebben maar meende dat ik dat laatst al eens zei van: Brama op witte schoentjes ,het moet niet gekker worden

      /   Beantwoorden  / 
  4. schalke04

    hmm..Jack? kun je even het spamfilter checken? Danke schön..

      /   Beantwoorden  / 
  5. Dinkeltukker

    @ Moeke, zoals de regels nu zijn, moet er een gediplomeerd trainer op de bank zitten. Hij kan rustig een dutje doen, hoeft zich nergens mee te bemoeien, maar moet er wel zitten. Zal mij benieuwen.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Dinkeltukker

    @Fred, hoe vaak zie je spelers wel niet uitglijden, onze spits voorop. Heb de indruk dat de spelers meer naar het uiterlijk vd schoen kijken, dan bv naar de noppen. Bij een beetje slecht weer draaide ik de langste noppen eronder.Bestaan voetbalschoenen met draainoppen eigenlijk nog wel?

      /   Beantwoorden  / 
  7. phenix

    copa mundial,puma king dat zijn de schoenen,die domme kunst stof schoentjes..heeft allemaal weer met geld te maken.overal zie je ze uitglijden,wat een ellende. morgenavond matchday. dit word een onrustige nacht

      /   Beantwoorden  / 
  8. FCTim

    En dan nog maar te zwijgen over die foeilelijke kleuren!!!

      /   Beantwoorden  / 
  9. Red Alert

    Beste @Dinkeltukker, voetbslschoenen met draainoppen bestaan zekers fnog wel, denk maar aan de adidas World-Cuppies. Schoentjes zijn nog steeds verkrijgbaar. Maar schoeisel met draainoppen sterven bijna uit.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Fred Rutten

    Ik hoop dat Douglas op Sigthorsson komt te spelen, valt me op dat Douglas vaak de vrije man is… is wel fijn als rugdekking maar goed als je een geweldige spits hebt vindt ik het toch wel fijn als Douglas gewoon op die spits is…Dus bij Bony, Matavz, Finnbogasson, Malki, gewoon Douglas als mandekker en geen Bengtsson, Bjaelland of Wisgerhof..

      /   Beantwoorden  / 
  11. Dinkeltukker

    @Red Alert, bedankt voor jouw info. Je merkt wel; ik ben al lang een voetballer in ruste, maar de schoentjes(Puma) met die fikse draainoppen staan nog steeds op zolder. Castaignos zou er een stuk steviger op staan :-)

      /   Beantwoorden  / 
  12. Dinkeltukker

    @ Fred, dat was mij ook al vaker opgevallen en naar mijn mening moet je Douglas ook als voorstopper gebruiken en niet als vrije man. Dus Douglas in de vaste mandekking op de spits vd tegenpartij. Maarja, wij zien het allemaal blijkbaar weer veel te moeilijk.

      /   Beantwoorden  / 
  13. walnoot

    Er zijn fouten gemaakt laten we die aan het eind van het seizoen bespreken.
    Zorg dat de veste een kolkende massa wordt geef de spelers onvoorwaardelijke steun.Als je een fc Twente hart hebt moet je er ook staan in slechte tijden.we zitten in zwaar weer en is het niet makkelijk om daar uit te komen.De tijd van niet meer lullen maar poetsen is aangebroken.Verlies je morgen wordt alleen geaccepteerd wanneer de spelers met opgeheven hoofd het veld verlaten.Strijdend ten onder is het motto.Laat mijn fc Twente hart weer kloppen.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Fred Rutten

    @Dinkeltukker… ik snap de gedachte wel omdat Douglas overal aanwezig is dus hij kan mooi rugdekking geven of bij standaardsituaties zich oprichten op waar de bal gaat komen maar goed is indd al vaak fout gegaan dat de spits scoort en dat ik denk van: waarom staat Bengtsson nou bij de spits en waarom geen Douglas? De 2-1 van Finnbogasson ook weer…

      /   Beantwoorden  / 
  15. Fred Rutten

    Dus indd, Douglas in de mandekking… geen spits meer die scoort! Alfred, lees je dit? :)

      /   Beantwoorden  / 
  16. Fred Rutten

    @Walnoot

    Ben het met je eens dat we er zaterdag een gekkenhuis van moeten maken! Come on Twente!

      /   Beantwoorden  / 
  17. schalke04

    Ik ga me voor de wedstrijd al klem drinken.. dan heb ik hoe dan ook een leuke avond! ;) met drank op kan ik beter relativeren.. :) :)

      /   Beantwoorden  / 
  18. Fred Rutten

    haha heb je dan niet dat je de wedstrijd de volgende dag weer terug moet kijken? ik heb weleens dat ik het me niet meer precies kan herrineren haha dus ik hou het rustig wil alles goed meekrijgen dit mooie affiche :)

      /   Beantwoorden  / 
  19. Fred Rutten

    Lees zo her en der dat de mensen niet onder de indruk zijn van de “mogelijke” heksenketel in enschede zaterdag… de fans van twente zouden hebben laten zien als het tegen zit dat ze de spelers, en bestuur laten vallen is hun antwoord… laten we ze alsjeblieft versteld laten staan en er een gekkenhuis van maken met 90min gezang en aanmoedigingen…. ook al komen ze 0-2 achter… het hoeft maar 1-2 te worden en alles is weer mogelijk… we kunnen de ploeg echt helpen

      /   Beantwoorden  / 
  20. Ron

    Zo is dat Fred, wat zou het mooi zijn de eerste overwinning dit jaar en dat wel tegen Ajax!

      /   Beantwoorden  / 
  21. Yohan

    Heeft iemand enig die hoe dat liedje heet dat er altijd in het stadion afgespeeld wordt, het begint altijd met: “When I fall, I feel…”. Iets in die richting!

      /   Beantwoorden  / 
  22. Mcleave

    Luc kastanje was the special one van schreuder en youri. I wanted bale but you don’t pay enough for ticket prices

      /   Beantwoorden  / 
  23. phenix

    morgen eerst lekker eten bij de griek bij cinestar,dan daar even voetbal kijken onder het genot van halve liters. dan naar onze trots,weer een paar drankjes en dan word het warschijnlijk een topavond{en geen tobavond aub} ik hoal van twente want twente is mie club

      /   Beantwoorden  / 
  24. joey

    ZATERDAG AVOND

    helemaal los !!

    we pakken de joden

    COME ON TWENTE ENSCHEDEEE !!!!1

    TWENTE TILL I DIEEE

      /   Beantwoorden  / 
  25. Frank de boer

    Lekker dromen, 0-3

      /   Beantwoorden  / 
  26. Ehood

    Sukkeltje

      /   Beantwoorden  / 
  27. schalke04

    @frank de boer
    Slaap lekker..

      /   Beantwoorden  / 
  28. hennik

    @joey beetje historisch besef is niet verkeerd… we pakken de joden klinkt niet zo best kerel. maaruh historisch besef is ook dat het alweer een dikke 4 jaar geleden is dat we het moesten afleggen tegen 020 en historisch besef is ook dat de basis rust geven voor een beker wedstrijd een errrug slecht effect heeft.. we gaan weer voor de titel!

      /   Beantwoorden  / 
  29. hendrik

    Wat een verademing om onze nieuwe trainer te horen in aanloop naar de wedstrijd van morgenavond, heerlijk, nu nog een logische opstelling en het feest kan beginnen.

      /   Beantwoorden  / 
  30. Moeke

    Hennik, volgens mij werd er vorig jaar verloren hoor van 020.

      /   Beantwoorden  / 
  31. ber

    @hennik
    Please.. historisch besef.. ze noemen zichzelf joden dus wij ook.. kom op hé…

      /   Beantwoorden  / 
  32. goaly

    Verkeerde schoenen Brama, mes in de voet Bednarek.
    Gaat lekker daar.
    Nu maar hopen dat Mihaylov geen pijntje krijgt anders de keeper van A1 er in. Lijkt mij een zware taak.
    succes Twente

      /   Beantwoorden  / 
  33. ber

    dag van de waarheid!
    aansluiten of afhaken!
    mijn verstand zegt 0-4
    mijn hart 2-1

      /   Beantwoorden  / 
  34. schalke04

    Nou ber..denk ik ok n moal utzelfde as ie.. Ben verdikke nu al nerveus! Ik heb mijn vrouwtje verteld dat als Twente wint ik morgenavond pas thuiskom..stel je voor we winnen..wat een feest!!

      /   Beantwoorden  / 
  35. schalke04

    ‘we pakken de joden’ is niks mis mee vind ik. Historisch besef ammehoela! Wanneer ajaxieden zich joden noemen bedoelen ze toch niet de joden die opgepakt en vermoord zijn? Nou, wanneer ik joden zeg bedoel ik niet dat ik die verschrikkelijke foute nazi duitser ben.. Met joden bedoel ik bij voetbal de ajaxfans omdat ze zichzelf zo noemen..anders mag er van mij ook een verbod op ‘boer’. Ook niks mee wanneer ze mij zo noemen..

      /   Beantwoorden  / 
  36. Wim B

    Wordt niet wat vanavond. Missen gewoonweg de juiste spelers (creatieviteit en spelers met mentaliteit). Ik denk zelfs 1-6

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.