Peter Wisgerhof langer bij FC Twente; Douglas naar Inter?

Het einde van het seizoen komt langzaam maar zeker in zicht en dus worden bijvoorbeeld de aflopende contracten actueel. Sander Boschker verlengde eerder al zijn dienstverband bij FC Twente met een jaar en dat gaat Peter Wisgerhof waarschijnlijk ook doen. Zijn contract loopt na dit seizoen af maar bevat een optie voor nog een jaar. En dan hebben Douglas Franco Teixeira natuurlijk nog. Onze talentvolle centrale verdediger, die na dit seizoen transfervrij zijn geluk elders zal gaan beproeven, kan vooralsnog kiezen uit FC Anzhi en Internazionale. De Italiaanse topclub lijkt daarbij over de beste papieren te beschikken om Douglas aan te trekken.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

23 reacties op “Peter Wisgerhof langer bij FC Twente; Douglas naar Inter?

  1. Dinkeltukker

    Goh, die Lex Muller is ook weer flink bezig op voetbalzone. Trapt nu Jopie helemaal de grond in. Staat zelfs een poll op of Jopie moet vertrekken. Na het kampioenschap is het één rommeltje in Enschede, aldus die malloot. Ik blijf er wel bij; Joop, trek een TD aan die jou o.a. uit de wind houdt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Red Alert

    Dan is Jan v.Halst daar de juiste persoon voor. Waarom niet????

      /   Beantwoorden  / 
  3. Moeke

    @Dinkel, Red, eens met jullie.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Dinkeltukker

    Gistereavond weer zo’n domme wissel gezien. Real speelt na die rode kaart United helemaal van de mat en een 1-4 overwinning lag in de lucht. Gaat dat arrogantje bij 1-2 Ozil eruit halen voor een verdedigende middenvelder, Pepe. Resultaat; M.U. kreeg weer de overhand en had zelfs nog kunnen winnen. Waarom regeert de angst zo bij sommige trainers???

      /   Beantwoorden  / 
  5. WW

    waarom Jan v halst niet als nieuwe voorzitter? Of id rol als algemeen directeur. Joop en Aldo naar de raad v commissarissen en bestuur opheffen?

      /   Beantwoorden  / 
  6. WW

    of toch Fred rutten terug halen!

      /   Beantwoorden  / 
  7. FCTim

    Idd WW. Denk dat dat een hele goede beslissing zou zijn. Ego’s aan de kant en praten.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Dinkeltukker

    Fred Rutten zou een alternatief voor JvH kunnen zijn. Maar om JvH algemeen directeur te maken lijkt mij totaal geen optie.Joop heeft zn waarde bewezen, denk alleen dat door de enorme groei Jopie taken moet afstoten. Met name op technisch gebied.Dus TD. Hij mag meebeslissen, maar het moet niet zo zijn, dat de trainert in het potje van Jopie moet p(l)assen en die indruk krijg ik heel sterk.

      /   Beantwoorden  / 
  9. WW

    dinkel ik denk dat jvh meer een geneneral manager is en geen td. Fred rutten is ook geen td maar een trainer. Dus naar het voorbeeld van Ajax Joop stapje omhoog naar Rvc (Hans Wijers bij ajax). Jv halst alg directeur (Edwin vd sar) en dan een technisch hart olv Fred rutten (fde boer). Iedereen blij!

      /   Beantwoorden  / 
  10. WW

    Oh ja en wel een technisch hart en trainers voor de jeugd met klinkende namen (liefst oud Twente spelers) ten hag, bosvelt, vennegoor, bosman, mulder, snelders, om er maar een paar te noemen

      /   Beantwoorden  / 
  11. Fred Rutten

    @dinkeltukker over je opmerking van die wissel bij Real gisteren, 10 minuten ervoor deed hij Modric erin voor Arbeloa (verdediger) die wissel van Ozil was gewoon de boel weer terug zetten naar hoe ze begonnen. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  12. hennik

    mooi,selectie komt dik voor mekaar! Wisgerhof,Boschker al getekend. Straks Fredje Rutten&van Halst rbij.van Staa & bleuming de kicksen an. Weet zeker dat ze meer punten zouden hebben gehaald dan dit zooitje na de winterstop.Zelfs nog als we Epi Drost nu in de basis posteren.

      /   Beantwoorden  / 
  13. FCTim

    Haha nou ja zo ongeinspireerd als die Fer en Castagnios er bij lopen. Gauw oprottrn met dat volk en dan jongens neerzetten die wel met trots en passie voor Twente willen spelen.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Fred Rutten

    Castaignos loopt ja het snot voor zijn ogen!
    Fer heb je gelijk in, die hobbelt maar wat mee op het moment… maar straks als hij zich herpakt heeft is het wel weer een briljante speler voor ons. dus pas op met wat je zegt, want je zou nog weleens op die uitspraak terug kunnen komen

      /   Beantwoorden  / 
  15. Moeke

    @Fred, mooi die inzet van Luc, helaas zonder enkel resultaat. Daar ligt ook het probleem met hem, hij rent en staat waar ie niet moet zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  16. Moeke

    Trouwens, lees net dat Ajax in de zomer Tadic zou willen halen…..

      /   Beantwoorden  / 
  17. goaly

    Tadic in belangstelling van Ajax als opvolger van Eriksen?
    De geruchtenmachinekomt weer op gang.

      /   Beantwoorden  / 
  18. Dinkeltukker

    Over Fer ben ik het met Fred eens. In het geval Castaignos met Moeke.
    Heb mijn hoop gevestigd op een trainert die de boel wel op de rit krijgt en de jongens aan het voetballen krijgt, zodat we weer met plezier naar de Veste kunnen gaan. Zondagmiddag ben ik er weer, maar het valt me zwaar.

      /   Beantwoorden  / 
  19. twentemax

    Nu wel met Hennik eens, het wordt een ouwe zooi die qua tempo helemaal niks kunnen, wordt volgend seizoen dus weer NIKS!

      /   Beantwoorden  / 
  20. Fred Rutten

    @Moeke, dat is wat anders dan dat hij niet geinspireerd zou zijn ;) het loopt niet, dat zien we allemaal maar vergelijk hem niet met Fer… dat is een ander probleem

      /   Beantwoorden  / 
  21. Moeke

    Ik vergelijk hem zeker niet met Fer.
    Toen ik hoorde dat Fer naar Everton zou gaan schrok ik er echt van, nu denk ik weleens, goh, was misschien helemaal niet zo gek geweest. Zo snel kunnen de dingen gaan……

      /   Beantwoorden  / 
  22. Fred Rutten

    @moeke, hoe bedoel je dat dan nou weer?
    Toen je hoorde Fer naar everton schrok je, ik neem aan omdat je Fer een goede voetballer vond?
    En nu denk je was niet zo gek geweest… maar omdat hij nu niet goed speelt komt toch juist door het afketsen ervan? dat is toch logisch dat die gast ff met zijn kop er totaal niet bij is?
    Mag alleen niet te lang gaan duren, maar voetballen is ie niet verleerd hoor… zit nu ff tussen de oren..

      /   Beantwoorden  / 
  23. rene

    Ach Fred, als ik hem Zaterdag zag voetballen had hij er gewoon geen zin meer in. Totaal geen inzet. Liep gewoon sjokkend over het veld. Dat zijn nou de voetballers van deze tijd. En neem van mij aan Fred, .. Word de rest van het jaar ook niet wat.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.