Sonny Stevens op de weg terug

Nick Marsman heeft zich de afgelopen maanden ontpopt als een betrouwbare en talentvolle doelman, maar eigenlijk was er voor hem helemaal geen plaats meer bij FC Twente. Sonny Stevens, dat was de grote aankoop voor onder de Twentse lat. Stevens raakte echter in de voorbereiding al geblesseerd en ondertussen verlengde Nick Marsman al twee keer zijn contract. Het kan verkeren. Sonny Stevens is echter op de weg terug en zal na de winterstop waarschijnlijk weer inzetbaar zijn. Het zal voor hem nog een hele klus worden om Marsman uit het doel te verdringen.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “Sonny Stevens op de weg terug

 1. Joop

  Wat een gezeik weer van die Leo Beenhakkker zeg…

  Offtopic zit me ineens te bedenken waarom we niets te horen hebben gekregen over dat Peter Bosz laatst bij Vitesse bij een twijfelmoment wel of niet penalty , de catacombe in rende om te zien of het wel of niet een pingel was.
  Steve kreeg meteen weer een boel gedram en waarschuwingen/boetes… en nu hoor je er niemand over?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wallace

  Je hoort er niemand over omdat Bosz moest schijten. Bosz verdween spoorslags achter een deur om zich node te ontlasten. Had niks met stiekem beelden bekijken te maken zoals McClaren regelmatig deed. Daar heb je je antwoord. Schijten. Of zeiken. Wat scheelt het.

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Concurerende keepers. Dat zorgt in ieder geval voor keepers die ergens voor gaan! Namelijk hun plek tussen de palen. We zullen zien. Nick bevalt me tot nu toe best. Mag van mij blijven staan. En het klopt die Leo Beenhakker is een ouwe zemelaar. Je kunt ook zeggen dat Twente creatief is omgegaan met het trainersprobleem. We wisten toch ook allang dat de KNVB de constructie van Twente wel goedkeurde?! Wat heeft dat CVB te mekkeren dan? Zeker niet veel te doen die lui. Daar heb ik nou een hekel aan. Drammers, En nou over dit onderwerp ophouden CVB!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tukker 72

   Het zit Beenhakker nog steeds dwars wat er gebeurde in zijn eerste 020 tijdperk.
   Vriendje Beenhakker was destijds trainer, maar snotaapje Cruiff die toen nog geen 20 was kwam uit de kleedkamer rennen om de coaching over te nemen.
   Don Leo stond (en staat) voor paal, terwijl heel televisie kijkend Nederland genoot.
   Leo wil dit dus nooit weer zien en wil hier blijkbaar ver in gaan.
   Wat een gigantische kneus!!!

     /   Beantwoorden  / 
 4. Hahaha

  Wallace ik moet ook altijd schijten als ik je collumn lees.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.