FC Twente wil af van dure Rasmus Bengtsson

Zijn contract loopt volgend jaar af en hij heeft een hoog salaris. Daarom wil FC Twente Rasmus Bengtsson deze zomer verkopen. Daar wil Bengtsson op zich best aan meewerken, maar vanzelfsprekend gaat hij wel het liefst naar een club in een aansprekende competitie. In Rusland heeft de verdediger bijvoorbeeld niet zoveel zin. Bovendien vindt hij dat FC Twente de transfersom moet verlagen, zodat een transfer waarschijnlijker wordt.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

8 reacties op “FC Twente wil af van dure Rasmus Bengtsson

 1. joop

  Benfica bereidt met doyen sportsgroup een bod op castaignos voor.
  Een bedrag van 6m + 1 jaar djuricic huren.
  Heb liever de 8.5 m van swansea, maar castaignos wil alleen nog maar naar benfica. (Zelfoverschatting?)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Doyen is zich structureel aan het binnenvreten in de Grolsch Veste. Joop wordt straks hun geldzieke loopjongen die al zijn spelers beschikbaar moet stellen of verplicht andere Doyen-talenten van buitenlandse partnerclubs gaan opstellen. Twente zal geleidelijk met huid en haar opgevreten worden door deze monneten-mafia. En dat vindt de UEFA echt niet goed. Joop is zodoende met de continuïteit van de club aan het speculeren. Dit is een zeer kwalijke gang van zaken, maar kennelijk is inmiddels de hele kontlikkers-organisatie monddood gemaakt.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Joop

   Het kan zijn dat je ook echt Joop heeft maar aangezien ik zelf vaak reageer onder Joop had je maybe een iets andere naam kunnen nemen? Nu lijkt het of de bekende Joop hier dit heeft geplaatst :P maar is dus niet zo ;)

     /   Beantwoorden  / 
 2. aks

  Zelfoverschatte Castaignos wil alleen naar Benfica, Twente en Doyen sport zouden dan 6,5 miljoen krijgen + 1 jaar huur van Djuricic via Doyen sport.
  Die overschatte zak van Castaignos gunt Twente de 8,5 miloen van Swansy niet, nou geef mij dan maar liever Baby Kasper Kusk deze snelle baby kan bij ons wel aan de fles en als je hem goed begeleid kan FC Twente er jaren lang plezier van hebben want laten we eerlijk zijn, dit prille talent volgens sommigen van ons nog in de luier, zal niet zo gauw overlopen naar een andere vereniging, het lijkt mij geen speler van 12 ambachten en dertien ongelukken.
  Ja Joop je wilt met twente van alles talentvolle rechtsback, snelle kasper zit in de wachtkamer, maar alle afgekeurde verhuurde spelers met contracten tot 2016 zijn teruggekomen, je word ze aan de straatstenen niet kwijt Joop en dan kan je nog niet eens een paar centjes beuren voor Roseler, die gaat gratis naar Chemnitzer FC
  Om orde te scheppen in de financiele huishouding moet je eerst van Cabral, Leugers en Fernandes af voor er weer wat ruimte komt voor nieuwe spelers.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Tja jij noemt het zelfoverschatting. Maar ondertussen willen dat soort clubs hem wel hebben. Zou het misschien zo kunnen zijn dat jij het verkeerd ziet en niet hij?

     /   Beantwoorden  / 
 3. evert

  Het is gewoon dramatisch wat er gaande is bij Fc Twente , schop als eerste die trage en zeer matige Bengtson weg ‘ wat een atrtrogante kwal ,verder bezem er door Luc zal het nooit maken bij ons ‘dus pak de centem die je vangen kunt mits ovetreenkomstig het bedrag dat aan hem uitgegeven is . Verder zal onze ster Tadic vertrekken ‘haal die Kasper Kusk en Zyech’ en een back up spits met de nodige ervaring want Borven is denk ik nog telicht voor een heel seizoen. En laat grootvertdiener Schilder ook maar gaan , loopt vast ergens een goedkopere back . En vraag gewoon voor Tadic en mocht de belangstelling voor Prommes concreet gaan worden vtaag dan absoluut de hoofdprijs en laat je niet afschepen met een lullig bedrag. Wij willen als supporters ook niet gtraag voor …staan. En haal de bezem ook door de hoge functie,s en niet alleen de mensen met de mindetre banen. En ttrek gewoon die Deense Kusk aan je weet toch dat Tadic of Castagnois vertrtekt .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @evert, Twente kan Bengtsson niet zomaar de deur wijzen, want die knul heeft nog een doorlopend contract. Die knaap heeft groot gelijk dat hij nog blijft mocht er geen geschikte club komen. Ik hoop dat de financiële situatie bij Twente niet dusdanig is dat Luc, Tadic en Prommes gaan vertrekken. Mensen schreeuwen om ene Kuks terwijl ze hem nooit hebben zien spelen. Een vertrek van Luc zou voor alle partijen het beste zijn, maar niet alle 3. Dat is moeilijk op te vangen hoor. Blijft touwens de letter ‘t’ op jouw toetsenbord haken?;-)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Tukje

    Het gaat bij Kuks niet eens zo zeer om de speler zelf, dan wel het beleid. Goedkoop spelers aantrekken uit Europa (/scandinavie) die kunnen doorgroeien en met meerwaarde kunnen worden verkocht, daar moeten we het van hebben.
    Ik snap wel dat behaalde resultaten geen garantie, echter het gaat nu ook de verkeerde kant op m.i.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.