Bierprijzen (iets) omlaag

Snelle reactie gisteravond van FC Twente. Jan van Halst laat op de website van de club weten dat de bierprijzen in de tweede ring zullen worden verlaagd. Voor 4 euro krijg je er vanaf nu 0,5 liter bier, voor 2 euro 0,2 liter bier. De prijzen in de eerste ring vallen niet onder de verantwoordelijkheid van FC Twente, dus dat is aan Slagerij Peters.

50 reacties op “Bierprijzen (iets) omlaag

  1. Henk P.

    Gewoon een slim verkooptrucje. Eerst de prijzen met ruim 30% omhoog doen. Twente weet dat men dan gaat klagen om zodoende de prijzen weer iets te gaan verlagen.

    0,2 is omgerkenend nog steeds 25% duurder
    0,5 is omgerekend nog steeds 10% duurder

    Ze hebben deze prijzen natuurlijk bewust niet meteen gehanteerd omdat men wist dat men dan zou gaan klagen.

    Door deze truc hopen ze dat men tevreden is en hebben ze alsnog de verhoging er doorheen gedrukt die ze vooraf al in gedachten hadden…??

    Denken ze soms dat de supporters dom zijn??

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bj

    In de gracht betaal je dus 2,80. In Vak P betaal je 2,5 en op de omloop van de tweede ring 4,-?

      /   Beantwoorden  / 
  3. oppertukker

    in de gracht was/is het ook 4 euro. je moet zo langzamerhand gewoon een lening af sluiten om bij twente te kunnen drinken, ongeacht het bier of frisdrank is. ik vond de bioscoop al duur met drinken, maar dit overtreft echt alles.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Dennis

    Wat een onzin dat slagerij Peters deze prijzen vaststelt op de 1e ring. Afgelopen wedstrijd hing er een blaadje met de tekst: Sorry voor de hoge prijzen, deze zijn vastgesteld door FCT!!! Bovendien lijkt het mij toch dat FCT wel enige druk op kan leggen indien anders!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Jos

    In de gracht hing een blaadje dat de prijzen door FCT waren vastgesteld! Peters bood hier excuus vor aan! Dus hoezo Peters stelt deze prijzen vast! Doe er wat aan

      /   Beantwoorden  / 
  6. Rene

    als je een avondje voetbal gaat kijken met 2 kinderen en je weet hoe dat gaat dan ben ik iedere wedstrijd 8-10 muntjes kwijt dus ongeveer 20 euro kan je beter op eredivisie live aboneren en een bak chips op tafel kun je aan het eind van het seizoen lekker 14 dagen op vakantie van het uitgespparde geld

      /   Beantwoorden  / 
  7. Wouter

    Normale prijs, betaal je in de kroeg ook voor een halve liter.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Red Polly

    Ze weten bij Twente wel hoe ze het commercieel uit moeten melken, over de ruggen van de trouwe supporters.

    Ik vind het nog steeds te belachelijk voor woorden, je wordt genaaid.

    Vorig jaar betaalde je €2,80, dan laat ze de prijzen maar verhogen, maar zet het dan op €3, dat houdt in anderhalve munt en dan ben je klaar.

    Wat hebben ze nu gedaan dan, van 0,4l naar 0,5l, een iets grotere beker met iets minder bier zodat je weer op 0,4l uitkomt ha ha ha

    Het blijft lachen bij Twente, daar maken ze geen vrienden mee.

    Ik was gewoon €20 aan drank kwijt, dat is per seizoen €340, eigenlijk kan ik beter nog een extra seizoenkaart aanschaffen, want dan besteedt je aan drank, als je met de kids naar Twente gaat.

    Gaat nergens meer over !

    Helemaal als je weet wat het bier kost, kost ja geen drol.

    Van die €4 gaat €3 op aan sponsoring, dan komt er al binnen €72000 per wedstrijd als we het hebben over 1 drankje pp, dan houd ik het nog laag aan.

    Op jaarbasis komt er binnen €1.224.000 en dat is nog aan de lage kant, kunnen ze ieder jaar een nieuwe speler kopen van onze centen !

      /   Beantwoorden  / 
  9. Bj

    Ik ben boos. Als trouwe supporter mocht ik altijd graag de wedstrijden van “ons” Twente bezoeken. Nu het hele voetbal, en Twente doet daar ook aan mee, flink commercieler is geworden en ik derhalve verbannen ben naar de tweede ring, zie ik mij genoodzaakt mijn seizoenkaart volgens seizoen niet te verlengen.

    Kijk ik liever thuis op tv via Eredivisie Live. Geen files, lekker warm met een koel en goedkoop zelf getapt biertje, goed zicht (geen veiligheidshek voor me) en wederom betrokken bij het spel.

    Voor mij is de nieuwe plek op de tweede ring niet acceptabel en ik voorzie een aantal lege plekken in het stadion volgend seizoen.

    Joop, nog even wachten met de verhoging van de andere korte zijde!

      /   Beantwoorden  / 
  10. Wim uit Didam

    @Red Polly,
    Op jaarbasis komt er binnen €1.224.000 en dat is nog aan de lage kant, kunnen ze ieder jaar een nieuwe speler kopen van onze centen!

    Dat is dan weer een voordeel. :) )

    Wat ik ook echt te belachelijk voor woorden vind is dat je niet eens kunt pinnen, beneden wel maar daar kan ik niet komen.
    Maar ook in vak N306 hing een geweldige sfeer, als ik dan links en rechts kijk ben ik blij dat ik in dit vak zit (nou ja zit)

      /   Beantwoorden  / 
  11. Anton

    Tja, in de stad betaal je voor 0,25 eur2,10, dus ben je goedkoper uit. Nadeel is dat Vak-p nu 0.1 lt meer over zich heen krijgt van de 2e ring bij een doelpunt ;) . Ik kan ermee leven. Je bent niet verplicht om een biertje te drinken.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Anton

    @ allen die nu twijfelen over de aanschaf van hun jaarkaart:

    Dan gaan jullie je toch lekker abonneren op eredivisie live of in de kroeg kijken. Rot lekker op dan. Je komt toch voor Twente, of niet?

      /   Beantwoorden  / 
  13. john

    Hey komen we nu voor voetbal, of alleen om te zuipen??
    zit niet te zeuren en zuip je na afloop maar vol thuis of in de kroeg.
    en als van die centen een beter elftal kunnen maken is het nog beter ook.
    dat doen ze ook van de centen van je jaarkaart kun je daar ook wel over gaan zeuren !!

      /   Beantwoorden  / 
  14. eef

    beste john je hebt wel gelijk,we komen dan wel voor het voetbal daar heb je helemaal gelijk in.en ieder jaar zijn er prijs verhogingen maar om dan nu ineens €1,10.bij een biertje op te doen vind ik echt crimineel.en even terugkomend op je argument dat je er een beter elftal van kan kopen vind ik de grootste onzin!!! laat ik het zo zeggen Perez kwam hier transfrij binnen lopen .dus doet die 1,10 er ook niet toe

      /   Beantwoorden  / 
  15. Bj

    @Anton: Ik kom inderdaad om (goed) voetbal te kijken en het liefst van onze Fc, maar wanneer dit me wordt ontnomen door de verbanning naar de tweede ring en ik al kijkend door zo’n veiligheidshek moet gokken welke keeper McLaren heeft opgesteld omdat ik alleen maar poppetjes zie en geen voetbalbeleving bij de spelers meer kan waarnemen, kijk ík liever tv. Misschien ben ik de afgelopen jaren verwend met goed voetbal vanaf de eerste ring, maar meer betalen en minder zien is voor mij geen optie. Ik hoop dat ik volgend seizoen weer naar de eerste ring kan verhuizen. Zo niet, dan ben ik weg…

      /   Beantwoorden  / 
  16. willie

    als ik een avondje ga stappen betaal ik 2 euro voor een pilsje (fluitje) als ik dan zie wat het in het stadion kost ben je er goedkoper uit dan in de kroeg alleen moet je nu ineens 4 euro voor een glas bier betalen en lijkt het duurder maar de hoeveelheid is bijna 3x zoveel dus laten we ophouden met zeuren en je hoeft er nier te drinken

      /   Beantwoorden  / 
  17. bjorn

    Voor de mensen die dit ook nog goed praten deze prijsstijging: wat een %^&*%$

    Vorige jaren betaalden we een kleine 3 eurie

    dat is gewoon verhoogd met een dikke €1

    dat jullie niet drinken onder de wedstrijd ok, maar dit is echt te belachelijk voor woorden! Weer terug naar de €3 !!!

      /   Beantwoorden  / 
  18. EfCeeTee65

    Dat wordt dus gewoon pakjes Wicky meenemen naar de wedstrijden, want die mogen het stadion wel in. Ik heb vorig seizoen m’n laatste biertje heb gedronken bij FCT. Ik heb deze keer namelijk niets gekocht, want ik laat me toch niet naaien zeg! Woekerprijzen!

      /   Beantwoorden  / 
  19. jaap

    Goed alternatief voor het dure bier:
    Word lid van vak P. Een muntje kost in het home 1,25. Twee pilsjes staat ongeveer gelijk aan 0,4 liter en daar betaal je dus 2,50 euro voor. Moet je kijken hoe snel je je lidmaatschapsgeld weer terug hebt verdiend!

      /   Beantwoorden  / 
  20. eef

    willie.zo is het toch niet zoals jij het stelt,afgelopen seizoen een rondje van zes personen koste €18,00.nu het zelfde rondje €24,00.als je begrijpt waar het over gaat

      /   Beantwoorden  / 
  21. Wim uit Didam

    Ik ben lid maar vanaf de bovenste ring kunnen wij niet in het supportershome komen

      /   Beantwoorden  / 
  22. pietje

    Je komt toch voor het voetbal?
    ook ik vind het heel duur geworden maar dan drink je toch een pilsje minder ofzo? Dat heet een monopolie positie die Twente daar heeft, dus kunnen ze veel geld vragen voor een biertje !!
    Ga anders met z’n allen over alles klagen… Ik wil sfeer zodat er een heksenketel ontstaat zoals vroeger in ‘t knusse Arke Stadion, en geen mensen die zich té druk maken over alle randvoorwaarden!

      /   Beantwoorden  / 
  23. Anton

    Tja, een liter bier op de Oktoberfesten in Munchen kost over de 8 euro. Dus zo slecht hebben we het ook weer niet. En volgens mij staat er GEEN bordje bij de ingang van het stadion met “consumptie verplicht” erop!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  24. bjorn

    Zijn de mensen hier die het goedpraten labiel of is dit je 1e seizoen ofzo?

      /   Beantwoorden  / 
  25. Anton

    Is pas mijn 13e seizoen en ik ben niks aan het goed praten. Begrijp me niet verkeerd: ik vind het ook duur, maar wil toch graag mijn biertje drinken. Dan kun je doorzeuren, maar de feiten liggen er nu eenmaal. En aangezien we met zijn allen niet minder gaan drinken in de Veste (of helemaal niet), zal de prijs van het bier echt niet teruggaan naar 3 euro. Want dan weet ik het volgende punt van onderhandeling wel: de prijs van de jaarkaart bijv. En daarbij, je kunt ook gewoon een 0,2 lt glas bestellen voor 2 euro. Valt het toch weer mee.

      /   Beantwoorden  / 
  26. Red Polly

    Zou graag van ieder een mening horen in deze, want mijn broek zakt hier van af !

    Flink in discussie momenteel met Fc Twente en zal een reactie meesturen:

    Er is voor het nieuwe seizoen €20 aan kosten overgemaakt om in aanmerking te komen voor een jaarkaart op de tweede ring, dat moest online geaccepteerd worden, anders kwam je niet eens in aanmerking voor een kaart.

    Volgens mevrouw hier onder zijn deze kosten in rekening gebracht voor een tegoedbon ter waarde van €10 af te halen bij de shop en de andere €10 voor een presentje en jawel dat blijkt te gaan om het sjaaltje ontvangen tijdens Fc Twente – NEC en de poster waar je een half uur voor in de rij moest staan, dat geloof je toch niet, in principe betaal je dus gewoon je eigen presentje.

    Wat voor sponsor is in godsnaam Grolsch, de supporters alles zelf laten betalen, maar wel reclame maken met Grolsch op de sjaaltjes alsof het een presentje is van hen en Twente.

    Mijn broek zakt hier wederom van af en ik ben me aan het raadplegen om een mooi stuk in de krant te laten zetten, want dit accepteer ik natuurlijk niet.

    Het komt er dus simpelweg op neer, dat iedere nieuwe supporter op de tweede ring of waar dan ook zit, zeg maar 10.000 nieuwe supporters allen €10 hebben betaald voor een sjaaltje en een poster, je financiert het gewoon zelf en Grolsch is de lachende derde partij, want die maakt gratis reclame op de sjaals.

    Oooh wat zijn we blij als supporters, we ontvangen een sjaal en een poster, geweldige geste van De Grolsch, ik ben er al lang achter, Grolsch wil maar één ding en dat is zichzelf verrijken en verder op de kaart zetten over de rug van de supporters, daar pas ik voor.
    ga zo door zou ik zeggen, ze zijn geweldig bezig !!!!!!!

    Je wordt dus 2X genaaid en bij de drank en bij de zogenaamde presentjes die je ontvangt !!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  27. tukker 72

    Met z’n allen geen druppel meer drinken.
    Dit 2 wedstrijden volhouden en dan eens kijken wat er gebeurt.
    Ben er zeker van dat de prijzen omlaag gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  28. Wim uit Didam

    @ tukker 72 dan moet je niet al bij voorbaat gaan schrijven dat het voor 2 wedstrijden is.
    @ Red Polly het is inderdaad een actie die een socialist als ik ben behoorlijk pissig laat worden.
    Ik dacht nog leuke actie van Grolsch leuk sjaaltje ook, mooie foto maar als ik dat zo lees en blijkt dat we het gewoon zelf hebben betaald daar wordt ik niet echt vrolijk van.
    Red Polly als je steun en of hulp bij deze actie nodig hebt laat het me weten en dan kunnen we kijken wat te doen

      /   Beantwoorden  / 
  29. Red Polly

    Het zou nooit verkeerd zijn om een statement te maken met een grote groep supporters.
    In principe zijn alle nieuwe supporters gedupeerd, het wordt allemaal mooi voorgesteld, je krijgt van Twente en De Grolsch samen een presentje, uiteindelijk betaal je het zelf en gezien de kwaliteit van de sjaal, blijft er nog geld aan de strijkstok hangen.

    Dat kan volgens mij niet de bedoeling zijn, als je zo supporters binnen moet halen en een inhaalslag wilt maken op financieel gebied, dan zeg ik op mijn beurt, dat het met Fc Twente ook de verkeerde kant opgaat.

    Twente is de club van de streek, van een heel groot verzorgingsgebied en moet zich profileren als de club van het volk, maar blijkbaar worden de supporters steeds minder belangrijk en gaat het grote geld bij Twente ook steeds meer regeren.

    Supporters zijn bijzaak geworden en moeten niet zeuren en hun mond houden, volgens mij is dat de strekking van het verhaal geworden.

    Je maakt nu in korte tijd 2 dingen mee, waar veel supporters niet blij van worden, drankprijzen absurd verhoogd en elkaar de zwarte piet toeschuiven, niemand neem de verantwoording in deze.

    Daarnaast de supporters zelf laten betalen voor een presentje, hou dat presentje lekker zelf, heb liever de €20 retour.

    Weet niet wat het cadeau is wat je ontvangt voor de €10, kan iemand mij dat vertellen, is dat de moeite waard of niet ?

    Twente moet oppassen dat ze de boot niet gaan missen met de trouwe supporters, want op deze manier gaan ze op termijn mensen verliezen.
    Grolsch helpt ook een groot handje mee op de achtergrond !

      /   Beantwoorden  / 
  30. willie

    als we nu allemaal een goed voorbeeld geven en alleen nog fris drinken en de beenham laten staan want in de gracht is die veel lekkerder dus protest

      /   Beantwoorden  / 
  31. mac0

    Liepen jullie ook allemaal zo te janken toen de euro in kwam?

    Jezusss, een beetje je clubbie sponsoren. ZEIKERDS!

      /   Beantwoorden  / 
  32. mac0

    ps. Dat mensen hun club durven te laten vallen voor alcohol!
    Sorry dat ik het zeg, maar dan ben je gewoon een domme debiel!

      /   Beantwoorden  / 
  33. Wim uit Didam

    @Red Polly, Zelf heb ik een shirtje voor in de auto mijn zoon heeft een schoolagenda (moest wel 2,50 bij betalen

    @Marc0 lees de strekking van het verhaal van Red Polly eerst eens voor je reageert. bier prijzen is bij hem een onderdeeltje.
    Het gaat erom dat je eerlijk met de fans communiceert. Persoonlijk vind ik de prijs niet eens overdreven. Als ik naar een concert of welk evenement ga betaal je altijd zoiets of meer. Kom je voorbij Arnhem betaal je zulke prijzen al in de kroeg

      /   Beantwoorden  / 
  34. Red Polly

    Dream on kerel, je weet volgens mij niet waar het in het leven om gaat, anders zou je niet beginnen te schelden, dan heb je het niet begrepen.

    In deze wereld draait het ook over loyaliteit, betrouwbaarheid en wie heeft het gehad over je club laten vallen, helemaal niemand, dat zijn jouw woorden.

      /   Beantwoorden  / 
  35. Red Polly

    Daar kan ik wel mee leven beste Wim.
    Schoolagenda en een shirt voor in de auto, wel jammer dat je dan ook nog weer moet bijbetalen, iedereen betaald standaard €2,50 bij, maar alla het zij zo.

    Maar volgens mij heeft MacO het niet helemaal begrepen.

      /   Beantwoorden  / 
  36. Red Polly

    Wim,

    Jij snapt het inderdaad, de supporters willen niet belazerd worden op een achterbakse manier, communiceer eerlijk met je achterban, daar gaat het om.

    Dat is bij een aantal punten gewoonweg niet gebeurd en dan wordt het een principe kwestie, had beter voorkomen kunnen worden.

      /   Beantwoorden  / 
  37. Wim uit Didam

    Ik kan hier ook goed mee leven hoor, zijn normale prijzen en anders had ik die ook wel gekocht.

    En wat Mac0 betreft, het is bekend dat de meeste mensen als er 2 of meer punten in een verhaal staan ze er maar 1 ding uitpakken.
    Vandaar dat ik in mijn reactie heb geschreven lees eerst de strekking van het verhaal.
    Persoonlijk vind ik het een schandaal dat een Multinational zoals Grolsch is, over de rug van de consument (Twente supporter)cadeautjes weggeeft.
    In de normale wereld heet dit een sigaar uit eigen doos

      /   Beantwoorden  / 
  38. Wim uit Didam

    Ik kan hier ook goed mee leven hoor, zijn normale prijzen en anders had ik die ook wel gekocht.

    En wat Mac0 betreft, het is bekend dat de meeste mensen als er 2 of meer punten in een verhaal staan ze er maar 1 ding uitpakken.
    Vandaar dat ik in mijn reactie heb geschreven lees eerst de strekking van het verhaal.
    Persoonlijk vind ik het een schandaal dat een Multinational zoals Grolsch is, over de rug van de consument (Twente supporter)cadeautjes weggeeft.
    In de normale wereld heet dit een sigaar uit eigen doos

      /   Beantwoorden  / 
  39. Red Polly

    Wil hier graag nog wel één ding kwijt.
    Ergens in april van dit jaar kon je je inschrijven voor een jaarkaart, daarvoor moest je eerst online een automatische incasso afgeven, dan kon Twente dit afboeken van je rekening, betreft €10 cadeaubon, te besteden bij de Twente shop, prima initiatief, daarnaast €10 voor een present die je zou ontvangen.

    Allemaal geweldig, maar er werd toen ook direct aangegeven, dat dit opgestuurd zou worden, dus opsturen en niet zelf afhalen.

    In augustus cq september is dat ineens weer omgezet, en moeten de supporters het zelf maar af komen halen, lekker makkelijk, communiceer dit dan direct vanaf het begin.

    Het stomme van alles vind ik, licht vanaf het begin alle supporters eerlijk in over wat er gaat gebeuren, het is allemaal half half, heel veel informatie is niet eens doorgekomen.

    Geef bijvoorbeeld ook direct aan dat je €2,50 bij moet betalen bij de cadeaubon en doe dat niet achteraf als het kwaad al is geschiedt.
    Was mij namelijk niets van bekend, alleen maar dat je het cadeau kunt afhalen bij de Twente shop.

    Hetzelfde verhaal met het presentje, geef direct aan dat dit door de supporters zelf betaald is en doe nu niet net of het een cadeautje is van Fc Twente en onze SUPER SPONSOR Grolsch, want dat is dus niet zo.

    Ze hadden vooraf ook aan kunnen geven wat de prijs zou worden van 0,4l bier cq fris, daar kom je dan achter als je drinken wilt halen, dat is gewoon erg lullig.

    Ik ben van oorsprong een superpositief ingesteld mens, maar blijf wel kritisch kijken naar de laatste ontwikkelingen t.a.v. onze Fc T.

      /   Beantwoorden  / 
  40. Red Polly

    Beste BJ,

    Niet direct opgeven kerel, wellicht kun je volgend jaar een ander plek krijgen op de eerste ring, ieder supporter moet je koesteren en ieder supporter zou belangrijk moeten zijn voor de club.

    Ik moet zeggen, dat ik niet terugwil naar de eerste ring, heb een superplek op de tweede ring, geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om terug te keren.
    Het uitzicht vind ik geweldig, heb ik zeer zeker geen problemen mee !

      /   Beantwoorden  / 
  41. Wim uit Didam

    Die 2,50 is omdat het presentje wat ik in de fanshop uit heb gezocht duurder was als 10 euro. (Je kon dus uitzoeken wat je wilde)
    Voor de rest een prima stelling

      /   Beantwoorden  / 
  42. mac0

    Oke mensen, ik heb inderdaad niet alles zitten lezen en zo..
    Maar ik vind dit allemaal gewoon 1 en al zeiken.

    Waar maak je je in godsnaam druk om allemaal?

    @Red Polly:
    Jij zegt dat ik niet weet wat het leven in houdt. Nou in ieder geval niet helemaal gek worden om wat een biertje kost bij mijn plaatselijke voetbalclub.

    Geld is niet belangrijk in het leven toch? ;)

      /   Beantwoorden  / 
  43. Bj

    @Red Polly: Bedankt voor je support! Ik heb Twente inmiddels schriftelijk benaderd en gevraagd of er mogelijkheden zijn op de eerste ring. Dan hoeft mijn zoon van 7 ook niet meer tegen zo’n veiligheidshek aan te kijken. Ik vraag me af of het gaat lukken aangezien de meeste plekken, op een aantal premium seats na, reeds zijn toegewezen.

      /   Beantwoorden  / 
  44. OOTMARSUM

    vondt het bier ook ontzettend duur. Nu betaal je eigenlijk voor 0,2 net zoveel als de wedstrijd tegen nec alleen 0,5 krijg je 0,1 L bier gratis vergeleken met vorig weekend. was vorig seizoen een 0,2 toch 1,50/1,60 ?

    Helaas

      /   Beantwoorden  / 
  45. Red Polly

    Dat ben ik niet met je eens beste MacO, geld is erg belangrijk in het leven, vraag maar eens aan Munsterman !

    Twente wil het liefste alleen maar transfervrije spelers, dan hoeven ze geen afkoopsom te betalen, vind ik prima hoe goedkoper hoe beter.

    Maar houdt dan ook een beetje rekening met je eigen achterban, heb respect en toon je als club loyaal naar je supporters toe.

    Wel de baten en niet de lasten dragen, dat kan natuurlijk niet, als het zo doorgaat is het spelletje dat voetbal heet over een jaar of vijf tot tien voor de gewone man niet meer te betalen, het is vercommercialiseert.

    Vraag maar eens in Engeland wat ze daar voor een seizoenkaart moeten betalen, 1200 pond per seizoen, dat gaat toch nergens meer over.

    Kun je zien hoe belangrijk geld is voor de mens, je kunt er van alles mee doen en hebt weinig zorgen, als je gewoon met beide benen op de grond blijft staan en niet gaat zweven.

    We moeten weer terug naar de basis van het voetbal, minder buitenlanders per club, salarisplafond etc etc

      /   Beantwoorden  / 
  46. Red Polly

    Dat ze mij een zeur en zeikerd vinden, ik vind het allemaal prima, daar word ik niet anders van.

    Ik ben gewoon van mening dat een ieder voor zijn eigen belangen moet opkomen, of dat nu gaat over de plek waar je zit of over de drankprijzen, je moet gewoon zeggen waar het op staat, het is wel je eigen knip waar we het over hebben.

    Vroeger interesseerde me het ook geen bal, het gekke is als je een gezin hebt, dan ga je heel anders tegen dingen aankijken, geld is zo weg, dus je moet keuzes maken.

    Ik had ook graag naar Arsenal uit gewild, je kunt niet alles hebben, als je een gezin hebt heb je ook andere belangen en moet je gedegen keuzes maken.

    Het is niet anders !

      /   Beantwoorden  / 
  47. Danny

    Stelletje alcoholisten…lever maar in die jaarkaart..genoeg mensen die alleen voor het voetbal komen.
    Dag BJ..tot nooit meer ziens in onze geweldige Veste!

      /   Beantwoorden  / 
  48. fred

    helemaal mee eens

      /   Beantwoorden  / 
  49. Bj

    @Danny:Als jij goed eens leest wat ik geschreven heb, verwacht ik een andere reactie van je. Er is nog meer in het leven dan alleen “jouw” Grolsch Veste!!!

      /   Beantwoorden  / 
  50. 14

    Danny heeft wel een punt. waar kom je nu voor dan. voor het voetbal toch! thuis kun je je zo lam zuipen als je maar wil. maar bij twente kom je voor onze mannen in het rood. ga anders maar naar Almelo. daar krijg je wel een biertje voor een halve eurie!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.