FC Twente gaat veldleverancier aanklagen

Lik m’n (Grolsch) vestje!! Zo ongeveer kan de kwaliteit van BAM Nootenboom Sport worden omschreven. Althans, dat vindt FC Twente. Het bedrijf dat het vorige – peperdure – veld aanlegde leverde volgens de club een wanproduct af dat slecht water door laat en uit waardeloze grassprieten bestaat. Daarom is een juridische procedure in voorbereiding om de kosten van het nieuwe veld, dat momenteel wordt aangelegd, op BAM Nootenboom Sport te verhalen. Vanzelfsprekend is een ander bedrijf aangesteld om het huidige nieuwe veld aan te leggen. BAM komt er niet meer in.

17 reacties op “FC Twente gaat veldleverancier aanklagen

 1. twentemax

  Goed zo Twente, op een knollenveld kun je geen topvoetbal laten zien. Groot gelijk dat er qua kosten vergoed moet worden, als ik een kat in de zak koop ga ik ook terug en verwacht kwaliteit voor mn centen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Scet

  Is hier FC Twente ook niet een beetje schuldig aan dat het veld er belabbert bij ligt.
  Bij weer en wind dat dameselftal er op laten spelen,is ook niet bevordelijk voor de grasmat.
  Kan me herrineren dat de dames tegen VVV in de Grolsche Veste speelden en dat de wedstrijd na rust werd gestaakt omdat het veld onbespeelbaar was geworden door de vele regen!!
  Daarnaast er niet op trainen dus 1 wedstrijd in de twee weken en daar zal geen enkel veld onder lijden!!

  Op na morgen 1 van de moeilijkste uitwedstrijden van het seizoen,hopelijk zijn de heren scherper dan tegen Feyenoord,zo ja dan is een overwinning mogelijk en de eerste aanzet tot weer een landstitel.
  Wordt er verloren en PSV wint dan wordt de kloof al behoorlijk groot.
  Morgen de wedstrijd van de waarheid??

    /   Beantwoorden  / 
  1. san Marco

   Dacht niet dat het morgen de wedstrijd van de waarheid wordt, Psv moet over enkele weken thuis tegen Ajax. Die moeten ze dan ook winnen, anders kunnen wij weer (uit/in)lopen. Ook moet Psv volgende week naar Alkmaar, hebben ze ook nog niet zomaar gewonnen.

     /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  De eerste wedstrijd van Twente met trainer Preudhomme was in de arena en het resultaat een mooie fruitschaal! De laatste competitie wedstrijd van Twente is in de arena met als prijs een schaal. Verbouwing prijzenkast Twente wordt noodzakelijk.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Marco C.

  Ach ja mijn moeders bloempje was ook al dood toen ze het net in de vaas wou zetten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. JOGGEN

   marco,wij in spanje zijn twente fans,maar wij hopen voor jou dat ze met 4-1 verliezen.,maar volgens ons ben jj geen twente fan,,volgens ons had jou Moeder spijt dat jj geboren was.

     /   Beantwoorden  / 
  2. rufter

   wat een rufter ben jj zeg,ga een jongen pijpen,kom je aan je trekken,en raak je jou frussstratie kwijt,of moet god jou later pijpen,stom menselijk nummerbord,marco c,volgens mij denk je dat je marco v b ,bent.

     /   Beantwoorden  / 
  3. rufter

   ik ken je wel laagstaande mongool,heb je weer gesnoven en zwaar gezopen en gedjoint,zodat je er aan verslaafd bent,dat je heel vaak weer denkt dat je hersenen in het reine zijn,IDIOOT.

     /   Beantwoorden  / 
  4. zeikert

   marco,wat zul je dan blij zijn dat jou moeder een bloempje in de hemel is en dat jj nog op aarde bent,om andere mensen te beschimpen,of is de liefde tussen jullie niet zo leuk geweest,en heb jj jou moeders bloempje bezorgd in de hemel.

     /   Beantwoorden  / 
  5. zeikert

   dus jj wilt ook een vel over Gods-wonder oor trekken,net zo dom als de geboorte van de mens,wat de ontdekking is hoe het mogelijk is dat een lichaam zich kan voort bewegen op deze planeet.

     /   Beantwoorden  / 
  6. zeikert

   KUTHUFTER,GA JE ZELF PIJPEN

     /   Beantwoorden  / 
  7. JOGGEN

   WIJ IN SPANJE HEBBEN NU EENMAAL EEN ANDERE LEVENSWIJZE DAN DE MENSEN IN NEDERLAND,DE AFGUNST STAAT mARCO C IN ZIJN OGEN GESCHREVEN.

     /   Beantwoorden  / 
 5. JOGGEN

  de bloem van jou moeders buik was al verwelkt toen jj er uit kwam

    /   Beantwoorden  / 
 6. zeikert

  als jou Moeder dan wel leeft,zou ik haar zoon MARCO MAAR EEN GODS KLAP VERKOPEN

    /   Beantwoorden  / 
 7. Wim B

  Het was weer een hoogstaande discussie vannacht tussen een paar zichzelf noemende supporters. Ik hoop dat bij hen het lichtje uit is gegaan. Maar we gaan weer over naar de orde van de dag. Wat schitterend dat de lampies verloren hebben. Dit moet een vervolg krijgen. We moeten het vanmiddag afmaken en dan staan we weer daar waar we horen op: 1.
  Trouwens de wedstrijd gezien van onze Cheik. Schitterend doelpunt. Ik hoop dat Joop nog wat percentages in het verkoopcontract heeft laten zetten van Cheik, want die gaat binnenkort naar een topploeg. En dan gaan wij daar nog wat aan verdienen.
  Vanmiddag wordt het waarschijnlijk de moeilijkste wedstrijd van deze competitie. We hebben en krijgen druk om weer op 1 te komen. Ik denk dat we de winnende in de 93 minuut maken. 16.18 uur staan we dus bovenaan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Klopt. Ik heb daar zelf op gevoetbald bij SV Smitshoek. Dat was perfect. 70% gras en 30% kunstgras. Ook gewoon maaien. Dus een hele mooie optie. Het kunstgras gedeelte van 30% mag TenCate aanleggen, dan kunnen zij de Skybox behouden. WIN-WIN situatie en iedereen is tevreden.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.