Geen uitsupporters in de Grolsch Veste

Door de vertraagde verbouwing van de Grolsch Veste zullen er in ieder geval bij de thuiswedstrijd tegen AZ aanstaande zaterdag geen supporters uit Alkmaar aanwezig kunnen zijn. Wanneer het wel weer mogelijk is supporters van de bezoekende partij toe te laten is vooralsnog onbekend. Vanzelfsprekend zijn de eerste geluiden over competitievervalsing inmiddels te horen…

18 reacties op “Geen uitsupporters in de Grolsch Veste

  1. HB

   bedankt voor je inzet, ben zeer benieuwd naar de vorderingen…

     /   Beantwoorden  / 
 1. Christian

  Jack, laat ik hier nogmaals benadrukken dat dit artikel niet geschreven is om Twente puntaftrek aan te smeren (want zo wil ik niet kampioen worden)en ook niet om de ernst van de ramp af te zwakken (zoals sommige zichzelf noemende Twente fans doen op het ajax blog). Wel vind ik dat als het langer duurt dat er een andere oplossing gezocht moet worden die niet alleen ten koste gaat van het uit-publiek, want daarmee zorg je wat mij betreft wel voor oneerlijke concurrentie. Hoe zou je hetzelf vinden als je als supporter je club niet mag aanmoedigen buitenshuis?
  -
  ps Succes tegen AZ, want die beschouw ik dit seizoen als gevaarlijke outsider ;-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gert

   Je wordt als supporter pas echt benadeeld als je de supercup moet spelen in het eigen stadion van de tegenstander. Over oneerlijke strijd gesproken!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Christian

    Gert, dat is volgens mij een andere discussie die in jouw voorbeeld ook zou gelden voor de bekerfinale (alleen Feyenoord haalt deze niet zo vaak). Ik vind het een prima voorstel om de JC schaal te spelen in één van de drie grote stadions, zodat zeker niemand ‘thuis speelt’.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tino

     Heeej toffe peer,

     alsof wij als fc twente publiek de laatste jaren zo goed vertegenwoordigd zijn in NL stadions! Mooie moraalridder! Alsof dat ooit meetbaar is: “ik wil zo geen kampioen worden… zonder uitpubliek…” Ik weet niet waar jij voor leeft?!?! Maar in jou leven staat dus FCT niet bovenaan, toffen!

       /   Beantwoorden  / 
 2. jeroen zutphen

  laten we nou niet net doen of az zo veel supporters mee neemt alleen als ajax of feyenoord komt zal het op vallen andere clubs nemen weinig supporters mee

    /   Beantwoorden  / 
 3. Stefanie

  Beste Christian,

  Waarschijnlijk zijn het niet alleen de uitsupporters die de dupe zijn van deze vervelende situatie. ik heb 3 jaar op de wachtlijst gestaan en heb nu eindelijk een seizoenkaart. Maar waarschijnlijk zullen ik en vele anderen ook de eerste thuiswedstrijden niet zien in het stadion. Precies waar wij kaarten hadden , is het dak naar beneden gekomen. En natuurlijk zou ik het jammer vinden als ik niet kan gaan. Maar op dit moment is het even niet anders. Twente en alle bouwvakkers doen er alles aan om het zo snel mogelijk in orde te krijgen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Christian

   Beste Stefanie, ik vind de saamhorigheid die nu wordt getoond bij het herstel fantastisch om te zien. Dit siert FC Twente. Hopelijk kan je er snel weer zitten.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Wim B

  Als alle verhalen een beetje kloppen over de houding die Van Geel ten toon spreidt bij de evt overgang van Fer naar Fct, dan krijg ik braakneigingen van deze man. Die man is totaal het overzicht kwijt wat iemand moet kosten die maar een contract heeft voor 1 jaar en maar in Jong Oanje speelt. Wel is hij een groot talent, die ik graag zie komen. Maar meer dan 5 mlj is veel te veel. Als ik geld zou hebben gestopt in de spelerspool en deze transfer zou niet doorgaan en straks voor niets tochnaar Fct gaat (zoals W. Janssen) zou ik aangifte doen van verduistering. Als een club zoveel schuld heeft, zou een vrije uittocht dodelijk zijn voor je conduitestaat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. WW

   helemaal eens!

     /   Beantwoorden  / 
  2. HB

   van geel gooit zijn eigen glazen in, als hij voor Fer meer dan 5 wil hebben, wat moet ado dan voor immers vragen? op deze manier kan hij immers op zijn buikje schrijven. in mijn beleving kan feyenoord beter nu geheel saneren en fer voor een 3.5 van de hand doen en dit jaar nog goed op de blaren gaan zitten en opnieuw de organisatie neer gaan zetten, want OOK met Fer zal feyenoord hooguit voor plek 10 spelen. zakelijk gezien is 3.5 een goed bedrag voor fer met aflopend contract, van geel regeert feyenoord momenteel met emotie in plaats met gezond verstand. mijn inziens zal feyenoord op deze manier van beleid aankomen bij een punt; dat feyenoord zijn spelertjes moet gaan verkopen om het hoofd boven water te houden. Toch wel jammer voor dat trouwe legioen. een tip voor van Geel: saneren en tegelijk presteren gaat moeilijk samen, met Fer wordt je hooguit 10e, zonder fer 11, pak gauw die 3.5 miljoen…Munsterman zal fer anders wel transfervrij vastleggen voor 2012/2013..of zal dat 1 september gebeuren???

     /   Beantwoorden  / 
 5. eef fct

  ik vind 3 miljoen genoeg,anders lekker in rotjeknor laten

    /   Beantwoorden  / 
  1. WW

   2,5 max

     /   Beantwoorden  / 
 6. alexander

  een beetje ben ik het met ze eens, AZ heeft gewoon recht op uitsupporters, en je kan bijv. ook een vak losgooien voor het aantal verkochte kaarten. (natuurlijk denk ik weer te makkelijk)

  maar toch.

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Ik vind dat AZ zeker benadeeld wordt! Niet eerlijk en ook lang niet zo echt als met supp. van de tegenploeg. Raar, krijg je dat gezeur weer dat Twente de punten niet op een faire manier heeft gekregen.

    /   Beantwoorden  / 
 8. FC Tim

  Supportersaantal omhoog naar 24800, TOP!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Marcello

   Als de prestaties nu ook met 24% omhoog gaan, is het nog meer top! ;)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.