Bernard Parker verhuurd aan Panserraikos

FC Twente heeft aanvaller Bernard Parker voor de rest van het seizoen verhuurd aan het Griekse Panserraikos. Panserraikos neemt in de Griekse Super League de voorlaatste plaats in op de ranglijst. Parker is er in anderhalf seizoen niet in geslaagd een vaste waarde te worden bij FC Twente

17 reacties op “Bernard Parker verhuurd aan Panserraikos

  1. JTA

    Komt er dan nog een nieuwe buitenspeler? Zo zijn er niet veel meer over. Bajrami en John hebben we nu nog achter de hand. Weet niet of John er al wel klaar voor is om Ruiz of Chadli te vervangen.
    KWW

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bart

      Verwacht eerlijk gezegd nog wel een buitenspeler.
      Je koopt toch geen rechtsback om hem vervolgens rechtsbuiten te zetten.

        /   Beantwoorden  / 
  2. alexensche

    Ben absoluut geen fan van Rosales maar die keer dat hij op rechts hangend buiten speelde was de beste wedstrijd die ik hem heb zien spelen.dus dat is de vervanger voor Ruiz en dan hebben we John die het wel aankan denk ik, en inderdaad hebben we Bajrami die ook op links gewoon kan als ruiz er niet is en dat Chadli dan naar rechts verkast tis per slot van rekening een rechtspoot!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kevin

      Heeft hij twee keer gespeeld. Eén keer uit bij PSV volgens mij en was hij inderdaad sterk. Verdedigend is hij gewoon niet al te goed, maar hij loopt wel heel veel en staat dan goed vrij. Eerst werken aan voorzetten denk dat dat minste tijd kost om bij te brengen voor zo’n jongen en dan kan best goede rechtermiddenvelder zijn.

        /   Beantwoorden  / 
  3. tittista

    Weg met die parker wat een koekebakker!
    strik dr omheen en proberen zelfs nog te verkopen

      /   Beantwoorden  / 
  4. linksback3

    ik ben het volkomen met tittista eens
    parker brengt niks bij twente hij zit alleen maar op de bank en in het veld brengt die bar weinig miss past griekenland meer bij hem en laat die daar wel zien wat die kan

      /   Beantwoorden  / 
  5. Hendrik

    Rosales is geen verdediger, al veel eerder gemeld, hij is een rechtsbuiten…

      /   Beantwoorden  / 
    1. JTA

      Ik vind Rosales zeker geen aanvaller, Hij heeft een matige voorzet, heeft weinig acties om binnen door te komen of om zijn man uit te spelen, hij is juist sterk als hij opkomt. Er moet ruimte voor hem gemaakt worden. Als verdediger laat ie ook wel eens een steekje vallen, wanneer hij dat niet zou doen zou hij ook niet meer in nl voetballen. kijk naar maicon en dani alves, die laat ook geregeld een steekje vallen. Wil Rosales niet met hun vergelijken hoor. Hij is gewoon nuttig als back of als middenvelder.

        /   Beantwoorden  / 
  6. Scet

    Neem aan dat er toch nog wel versterking komt nu ook Parker is vertrokken.
    De reservebank was al niks en met de verkoop of verhuur van Vujicivic,Parker en de blessure van Kuiper blijft er niet veel over.
    Met deze krappe selectie doe je niet mee om het kampioenschap!!

      /   Beantwoorden  / 
  7. ´BK

    mooi

      /   Beantwoorden  / 
  8. ´BK

    misschien dat ze dan nu W. Jansssen kunnen halen? :D

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Dat antwoord van “Mooi” hoort zeker nog bij deze zin ? anders is het niet mooi !!

        /   Beantwoorden  / 
      1. ´BK

        ja klopt, ik had iets te snel verstuurd ;p

          /   Beantwoorden  / 
  9. Kevin

    Oké Bajrami kan weer meedoen. Ik hoop zo voor die jongen dat ie het meteen fantastisch doet. Het is niet fijn om in nieuw land/nieuwe speelstijl te komen en dan redelijk snel geblesseerd te raken.

      /   Beantwoorden  / 
  10. san Marco

    Er zijn nog wel wat spelers vertrokken in de winterstop: Schimpelsberger, Vujicevic, Parker, Diba en Kastrati. Versterkingen alleen nog maar Onyewu en Bannink. De bank wordt er zo niet sterker op, ook al omdat er nog geen jeugdspelers echt doorbreken. Een middenvelder erbij halen kan geen kwaad, ook een extra aanvaller is welkom

      /   Beantwoorden  / 
  11. Hendrik

    3 aanvallers weg, niets voor terug, Janko gaat echt niet het vuur uit z’n sloffen lopen zonder ‘dreiging’ vanaf de bank… Je hebt gelijk San M of Ninos Gouriye moet debuteren…dan kan het nog

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Daar sta ik voor de 100% achter, je moet gewoon een concurrent spits voor Janko halen (en dat is niet De Jong, die blijft lekker groeien).

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.