FC Twente slaat aanbod van Roda JC af

Opmerkelijk. In plaats dat FC Twente vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog grote inspanningen deed om Willem Janssen tussentijds naar Enschede te halen, blijkt dat juist Roda JC nog alle moeite deed van de middenvelder af te komen. FC Twente vond 800.000 euro echter een te hoog bedrag voor de speler die voor volgend seizoen al onder contract staat bij de Tukkers. Bij Roda JC zit men kennelijk te springen om geld.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

42 reacties op “FC Twente slaat aanbod van Roda JC af

  1. Forza

    Ik denk gegokt en verloren. Gegokt in de hoop dat Roda na afslaan aanbod met een verlaagd bod zou komen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. alexensche

    Heel slim!!
    8 Ton betalen voor 4 mnd voetbal terwijl hij in de zomer toch komt?? ik had het ook niet gedaan.
    Ja het is misschien slimmer hem te halen ivm de wedstrijden maar aan de andere kant Twente heeft meerdere voorstellen gedaan en roda wilde toch nog weer de Jackpot in mijn ogen voor de helft had je hem kunnen halen dan nog veel geld voor een binnenlandse transfer van een speler die over 4 mnd vrij is!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. ww

      helemaal eens!

        /   Beantwoorden  / 
    2. 0049

      Van die 8 ton kunnen ze beter de helft apart houden voor dat grote kampioensfeest voor de eigen supporters in mei en de andere helft voor het feest in mei 2012 ;-)

        /   Beantwoorden  / 
    3. Waldi

      De transfersom met zijn salaris erbij kom je toch snel op ruim 60.000 per wedstrijd gezien FCT nog ongeveer 17 officiele wedstrijden moet comp,beker,europa.

      Lijkt mij een beetje teveel van het goede juiste beslissing van joop.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Zoals @forza ook al aangaf, misschien dat Twente gehoopd had dat Roda toe zou happen & andersom ook. Het was voor die paar maanden wel een boel geld wat Roda vroeg. Maar Twente kon deze meneer op het eind van de competitie goed gebruiken.

          /   Beantwoorden  / 
  3. Werner

    Voor die acht ton die ze nu bespaard hebben kunnen ze misschien wat extra tourniqets neerzetten bij de vakken. Wekelijkse ergenis om binnen te komen!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Thijs

      meen je dat nou ?

        /   Beantwoorden  / 
  4. FCT Vak107

    Helemaal mee eens!

    @Werner: ik stoor me ook aan de poortjes, maar alleen tijdens beker- en europese wedstrijden. Nu ik eerder kom, is het geen probleem. Je kunt dus tijdens de competitiewedstrijden ook wat eerder komen!?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Het zelfde geld voor als je in de rust naar de pot gaat om te zeiken. Overal staan zulke lange wachtrijen, tegen die tijd als je aan de beurt bent begint de tweede helft alweer.

        /   Beantwoorden  / 
      1. KLAAS

        dat krijg je ervan hoe meer zeikers in een voetbalstadion destemeer ze moeten zeiken,en allemaal in de rij staan om te zeiken,,rotsnor zeiksnor.

          /   Beantwoorden  / 
    2. willie

      Als iedereen dat doet heb je het zelfde probleem weer.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Gewoon jammer dat je bijna de hele rust nodig hebt dat je aan de beurt bent. Op zo’n grote mensenmassa zijn dit in vergelijking maar kleine zeikgelegenheden om je behoefte te kunnen doen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Werner

          Vind het in het home veel te gezellig om een uur voor tijd in de kou te gaan zitten. Naar mijn mening moet FCT die service aan de toeschouwers bieden. Direct doorlopen gaat niet lukken, maar twintig minuten in de rij staan vind ik wat overdreven. Bij elk vak een tourniquet erbij en we hebben de wachtrij al voor de helft naar beneden gebracht! Toiletten hetzelfde verhaal, hoewel je natuurlijk geen tourniquet bij het toilet neer moet zetten ;)

            /   Beantwoorden  / 
          1. Red Alert

            Goeie humor,daar hou ik wel van.
            Maar je verwoord de problemen om de juiste manier.

              /  
          2. 0049

            ik zeik altijd stiekem in de laarsen van mijn buurman voor mij. Die heb ik dan ook nog nooit horen klagen over kouwe voeten en ik hoef niet i.d. rij te gaan staan bij die pisbakken.

              /  
          3. KLAAS

            wat zal dat volk stinken met dat gezeik

              /  
        2. KLAAS

          thuis geen toilet

            /   Beantwoorden  / 
        3. KLAAS

          als je naar de hoeren gaat wil je wel graag wachten op je beurt

            /   Beantwoorden  / 
      2. KLAAS

        iedereen heeft de zelfde lul daarom heb je dat zeik probleem ook

          /   Beantwoorden  / 
  5. Red Alert

    Afgelopen zondag op de omloopring was bij de catering weer de koffieautomaat overbelast en buitenwerking. Vorig jaar met de kou was precies het zelfde geval, daar hebben ze dit jaar zeker nog niet van geleerd.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Thijs

      Het is toch wat he ? Bekijk het van de zonnige kant. Bespaart je een kopje koffie van 2 euro

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Thijs als ik een reactie of aanvulling op een ander geef en het bevalt je niet, hoef je niet te reageren hoor !!!
        Het is even off-topic, maar doe is even volwassen en bemoei je er dan niet mee.

          /   Beantwoorden  / 
  6. Joha

    2de ring zijn meer dan voldoende wc’s aanwezig maar ook in de rust staan er hele dikke rijen!! Ik ga meestal 1 minuut voor rust heen om snel te plassen;) Dan heb je nergens last van enige nadeel is dat je mischien een goal kan missen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. hejadekeu

      Nou dan zal ik je es wat vertellen, als het op het veld niet lekker
      loopt bij fct,dan word ik altijd weggestuurd door mijn directe
      omgeving op 311 want altijd als ik ga pissen scoort twente een
      doelpunt,zo heb ik al met al wel ‘n doelpunt of 10 gemist alleen al
      de laatste 2 seizoenen of je gaat bier halen en Ruiz schiet er in
      een paar minuten 3 in….. Ach het maakt me ook niet zoveel uit als
      het maar gezellig is en ze maar KAMPIOEN !! mee worden.

        /   Beantwoorden  / 
      1. KLAAS

        waarom gaan jullie niet op het gras zeiken groeit het goed van

          /   Beantwoorden  / 
  7. 0049

    Er is wel een middeltje om de wc te ontwijken. Van te voren thuis driftig uitwateren en op het stadion geen bier of wat dan ook zuipen. probleem opgelost. Ik vind de sanitaire voorzieningen overigensprima. Als we daar ook al over gaan zeiken zeg.

      /   Beantwoorden  / 
  8. nfear

    Nou heel goed van ons ome joop. Dat Roda ook zo dom is om zo’n speler niet te gaan verkopen omdat hij aan het einde van het seizoen tranfersvrij is.. Ik had al een bod van 3 ton goed genoeg gevonden en nu staan ze straks met lege handen. Kun je wel zien dat van geel naar feyenoord gaat!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Thijs

      Ik denk dat je pas na de 2e seizoenshelft kunt concluderen dat het verstandig van Roda was om Jansen te houden of niet. Miesschien zorgt hij er wel (mede) voor dat Roda europa in gaat. Toekomst zal uitmaken of het verstandig was

        /   Beantwoorden  / 
  9. san Marco

    Het is jammer dat Willem Janssen niet in de winterstop komt. Over 3-3,5 maanden weten we of dit de verkeerde zuinigheid is geweest of niet. Bij nieuw kampioenschap praat niemand er meer over, bij het mislopen van het kampioenschap is het zeer jammer. De prijs van € 800.000 was van enkele weken geleden. Daarna is Roda gezakt. Nu lijkt de berichtgeving dat FC Twente zeer goede zaken heeft gedaan door geen 8 ton te investeren. We hebben deze winter wel 4 spelers verloren (Diba, Schimpelsberger, Parker en Vujicevic, daarvoor in de plaats zijn er 2 gekomen Onyewu en Bannink) Met de bank zijn we er niet sterker op geworden. Bij nieuwe blessures/schorsingen bestaat er risico dat er jeugdspelers in moeten, ik heb niets tegen op jeugdspelers, maar die moet je geleidelijk kunnen brengen

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      @ san marco. Ik ben dat wel met jou eens. Twente kan nu wel zeggen, dat ze voor Janssen niets hoeven te betalen in de zomer, maar we hebben niet een bepaalde bankbezetting waar je vrolijk van wordt. Als ik Bruggink zie warmlopen, dan heb ik niet het idee dat hij ons eventjes kampioen maakt. Dat deed Tioté vorig seizoen wel. Denk aan die belangrijke goal thuis tegen H’Veen! Maar we zullen zien ;-)

        /   Beantwoorden  / 
  10. KLAAS

    ik drukte voor de gein,Barcelona Brian Ruiz,in,krijg je filmpjes,het eerste filmpje en dan naar onderen,laatste commentaar,daar staat,Brian Ruiz is zo lelijk hij is net een AAP.DAT SOORT PISVOLK IN DE STRONT FLIKERN.PS het linkse filmpje aantikken.

      /   Beantwoorden  / 
  11. martin

    Ik denk dat roda heeft gegokt en verloren twente red het wel met deze selectie roda daar in tegen had het geld goed kunnen gebruiken en Janssen komt deze zomer voor nop binnen wandelen,jammer dan voor roda.

      /   Beantwoorden  / 
  12. KLAAS

    munsterman,Brian Ruiz ook ,26 miljoen euro.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jose Sanchez

      Bryan is beter dan suarez. Bryan is van het niveau xavi, iniesta, sneijder etc. Die zal in zulke elftallen niet misstaan. Minimaal 35 M voor de echte nieuwe johan cruyf, uit costa rica.

        /   Beantwoorden  / 
      1. KLAAS

        juist Jose Sanchez en dan er wel wat worden afgeknabbeld,je moet altijd hoger gaan zitten,dan wat je kunt krijgen.en Brian bijt niet,schopt niet,zeurt nooit tegen de scheids,nooit zwalbelen,altijd positief.Is de voorbeeldigste prof op aarde.

          /   Beantwoorden  / 
  13. Johan

    Kan iemand mij vertellen waarom Twente eigenlijk strootman niet heeft gehaald bij sparta, daar was een half jaar geleden toch sprake van, en deze jongen het nu goed doet bij utrecht en in oranje? Lijkt mij een gemiste kans.

      /   Beantwoorden  / 
    1. JOGGEN

      helaas johantje dat mogen wij jou niet vertellen

        /   Beantwoorden  / 
    2. Wim B

      Als deze blog vaak zou bezoeken zou je gewten kunnen hebben dat ik hem al in de zomer aanbevolen had. Maar Joop en Aldo wilden toen niet meer dan een miljoen betalen voor een eerstedivisionist Strootman. Ook nu wilden ze Willem Janssen niet halen. Kruidenierswerk noem ik dat, want ik denk dat we beide spelers goed hadden en kunnen gebruiken. Als we kampioen worden zonder deze twee spelers dan heb ik geen gelijk gehad en anders ga ik op mijn troon spelen met met mijn gelijk. In mei weten we meer. Ik zou in ieder geval geruster zijn geweest als we ze erbij hadden gehad. Ook die Wildschut (linksbuiten) van Zwolle wordt een goede. Let maar op.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Je kunt als vast antwoord geven van : Dat is achteraf gelul, maar er zit zeker een kern van waarheid in wat je zegt. Gokken is altijd een risico. Na mijn mening : Risico nemen , is met bluf op de bek gaan & en niet geschoten is altijd mis . Maar wie niet waagt wie niet wint, dus waarom niet ???

          /   Beantwoorden  / 
  14. Sympho

    Ze hebben ook crocodillen in Costa Rica. Vasn die hele grote jongens. Kunnen we die de volgende keer niet gebruiken als mascotte?

      /   Beantwoorden  / 
  15. twentemax

    Heren, nieuw in de fanshop; fc Twente urinaals, te gebruiken tijdens de wedstrijd!Te koop in wit en rood met embleempje, urinebestendig.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.