Transferwindow 2011 gesloten

Als met een doffe klap het transferraam 2011 dicht ploft en het stof is neergedaald, rest er niets dan stilte. De balans opmaken bewaren we voor de vroege ochtenduren. Een goede nacht.

24 reacties op “Transferwindow 2011 gesloten

  1. edraket

    JAMMER JOOP WILDE NOG 10 MILJOEN BIEDEN PLUS DE 2 DIE HIJ VAN RUIZ PERONGELUK IN DE ZAK …ZIJN NIEUWE HUIS WIL STEKEN….ZIJN KLOKI LIEP EEN UUR ACHTER…..ACH ZE GELOVEN MIJ TOCH NIET MEER…..WAT IS NOU 2OF 3 MILJOEN…WE WORDEN DIT JAAR TOCH GEEN KAMPIOEN…CO HEEFT ZIJN SCHAAL EN JOLLEKE PAD HEEFT RUIZ EN DIE HEEFT GEWOON DRIE KEER ZOVEEL IN DE KNIP…..LANG LEVE RUTTEN POEH WAT EEN GOEIWERK MET MILJOENEN….ALS IE GEEN KAMPIOEN WORDT NOU DAT WORDT LEUK VOOR FREDJE

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Hey Lullo, ik begin het een keertje zat te worden met je oeverloze gebral over Joop en geld. Als je zo geldgeil bent ga dan de boerenleenbank beroven, malloot. Kom eens met tactische en technische informatie, maar daar zul je wel geen verstand van hebben.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Colinf

    Wat ben jij een kansloos figuur ed

      /   Beantwoorden  / 
    1. eef fct

      Beste Colinf en 0049 en alle goed willende Twentesupporters,laten we één ding afspreken,we reageren geen van allen meer op die idioot van een edraket,mischien heeft ie dan geen ONZINNIGER verhalen te vertellen!!!

        /   Beantwoorden  / 
  3. Hans

    Co weet wat hij doet. Wacht maar af………….

      /   Beantwoorden  / 
  4. Methew

    Ik vind het allemaal maar rommelig gaan.. ben ook ben voor de power-insertion, die Bryan ons vaak gaf als het nie meej zat in de wedsrrijd, die we dus nie meer krijgen. Geen andere speler gaf ons weer zoveel vertrouwen dat de wedstrijd alsnog goed zal eindigen als hem. Vertel het maar: ??.. Dus we snappen elkaar denk ik toch zo. Jammer en dan ook nog eens met 2 of (3 zoals we vandaag ook gehoord hebben) clubs die elkaar proberen te overtreffen in het Tranfersom, een verlies van 3 mil. Vertel het maar: ??.. Dus we snappen elkaar denk ik toch zo. Poeh en dan ook nog kunnen verwachten dat alle clubs royaal meej werken aan de laatste transfers op de klokslag.. terwijl ze net gerooft zijn door onze concurrenten…… Vertel het maar: ??.. Dus we snappen elkaar denk ik toch zo. bah bah Ik zeg nie dat we een flut team hebben, maar we komen elkaar nog hard tegen dit seizoen. Sterkte Twente

      /   Beantwoorden  / 
  5. Methew

    Met Fer dit .. met Fer dat .. bla bla

      /   Beantwoorden  / 
  6. Prince

    Dat er geen vervanger is aangetrokken, lijkt me terecht. Wanneer je gisteren nog zaken had willen doen, had je echt de hoofdprijs moeten betalen.
    Wat ik minder begrijp is dat wij in dat stadium van de transferwindow zelf nog wel zaken doen voor realistische bedragen. Ruiz staat al weken in de belangstelling en de laatste week had de prijs gewoon flink omhoog gemoeten.

    Zou Twente bij een doorverkoop van Ruiz in de toekomst ook weer een percentage krijgen? Hoor dat clubs in Engeland onderling hogere bedragen betalen en dan zou dat wel interessant kunnen zijn.

    Nu moeten we ons in de winterstop maar versterken!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Schalke04

    Hey! Stelletje pessimisten! Tuurlijk is het erg jammer dat Ruiz weg is en dat daar geen goede vervanger voor in de plaats is gekomen. Maar waarom worden we geen kampioen? Berghuis kan de bal ook op het koppie van Janko slingeren hoor! Het komt helemaal goed! Zo sterk is de eredivisie nu ook weer niet.. en dan is janssen nog niet eens in vorm.. Twente Kampioen 2011-2012!! (sorry keje molenaartje..)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jefke

      Droom lekker verder. Munsterman heeft de kans op een nieuw kampioenschap gisteravond verkocht. Het is duidelijk dat het dit jaar tussen PSV en Ajax zal gaan.

        /   Beantwoorden  / 
  8. willie

    Vind dat Twente met Ruiz juist heeft gehandeld.
    Hij heeft ons het kampioenschap gebracht en vorig jaar het woord aan Joop gegeven dat hij het seizoen afmaakt wanneer hij 1 sept nog voor Twente voetbalde.
    Ruiz heeft veel voor Twente betekend en was de beste voetballer sinds jaren en laten we hem dit gunnen.
    Denk dat Twente er wel goed uit is gekomen.
    Wat PSV betreft , wel raar dat ze zoveel uit hebben gegeven terwijl ze van de gemeente geld kregen (40 milj) maar dat dit niet voor een transfer mocht worden gebruikt, dus zat er toch nog aardig wat geld of hebben ze het toch stiekem gebruikt ? Laat de gemeente het eens onderzoeken want anders zijn er spelers gekocht van gemeenschaps gelden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Dat de beste speler die ooit bij Twente voetbalde ons heeft verlaten is natuurlijk jammer en zat er natuurlijk een keertje aan te komen. Bitter is wel het moment waarop het allemaal moet gebeuren. Heb gisteren al mijn ongenoegen kenbaar gemaakt over die belachelijke deadline. PSV is wat mij betreft het beste eruit gesprongen, althans op papier. Maar dat zegt niet alles. Op het eerste gezicht denk ik, dat wij er juist niet sterker op zijn geworden over de gehele tranferperiode gezien. Willem Janssen voor Theo Janssen en Fer voor Ruiz. Dunkt mij een fikse achteruitgang, maar net als bij PSV….ook op papier. Bij deze wil ik Bryan Ruiz bedanken voor de geweldige uurtjes die hij in ieder geval mij heeft gegeven. Wens hem veel succes in zijn verdere carriere, maar liever even niet bij Fulham, wnat dat gun ik die vetnek van een trainer daro niet. :-)

        /   Beantwoorden  / 
    2. Vestiging Utrecht

      Ik denk dat PSV een enorm probleem heeft als ze volgend jaar geen champions league spelen. Maar goed, dat is hun probleem. Over een paar jaar krijgen ze de verkochte grond toch terug van de gemeente tegen € 1,-.

        /   Beantwoorden  / 
  9. Edwin

    Twente is er niet sterker op geworden. Zeker omdat ze nu een overvloed aan middenvelders hebben, een langdurig geblesseerde Chadli en 2 broekies van 19. Daar win je geen “oorlog” mee.
    Hadden we net de achterstand op PSV en Ajax ingelopen, worden we weer naar achter geworpen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. ron

      Achterstand! Kijk teletekst 819 maar is, ach voor de duidelijkheid:

      WIJ STAAN BOVENAAN!

        /   Beantwoorden  / 
      1. 0049

        Hoelang nog?

          /   Beantwoorden  / 
  10. WW

    En we hebben Chadli nog!

      /   Beantwoorden  / 
  11. FC Tim

    Theo TOP=weg ,Ruiz TOP=weg. Fer aardig, W.Jansen aardig, Cornelissen aardig……Ik vrees echt dat de 3e plaats het hoogst haalbare is dit seizoen. Ik hoop dat ik ongelijk krijg.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Ben ik helemaal met jou eens. We zijn er helaas niet op vooruit gegaan. Eerder achteruit en dan moet je de doelstelling maar bijstellen naar een plaats bij de eerste 5. Ik had altijd gedacht dat Twente een kant en klaar plan op de plank had liggen als onze absolute vedette zou vertrekken en dat hebben/hadden ze niet en dat valt mij wel erg vies tegen moet ik zeggen. Je kunt zeggen van Van Geel wat je wilt, maar voor Fer haalt hij wel Bakkal en Guidetti. Om laatstgenoemde hier te krijgen is zelfdsTwente niet gelukt, maar hij krijgt het wel voor elkaar. Ik denk zelfs dat Feijenoord erop vooruit is gegaan. Voor wat het waard is mijn eindstandvoorspelling;

      1. Gemeente Eindhoven
      2. 020
      3. AZ
      4. Twente

      Wens; hopelijk wordt die 5 miljoen die we nu overhouden niet in het stadion geinvesteerd maar weer terugvloeit waaruit het wegkomt; uit spelers. Wat heb je immers aan een mooie bioscoop als de film slecht is. Maar zover wil ik niet denken, we gaan er weer voor.

        /   Beantwoorden  / 
      1. johan

        Giudetti is gehuurd door Feyenoord, bij Twente ging het om een echte transfer. Hij dacht toch weer bij City aan de bak te komen en is eigenlijk weer terugverkocht door Twente aan City voor 1,1 miljoen…Daardoor kon deze hem weer verhuren. Twente had hem dus wel binnen, maar meneer Giudetti zelf wilde niet meer.Toen ie wel weer wilde ging Twent hem natuurlijk niet nog es kopen….

          /   Beantwoorden  / 
  12. Jopie018

    Pfff, ik zit het zo eens te lezen. Ben geen Twente-man, maar wat een pessimisme. Twente wordt dit seizoen echt 1 of 2. Zal tussen Ajax en Twente gaan. Het kan niet zo zijn dat psv in al haar arrogantie elke club kan leegkopen en dan kampioen wordt.Althans niet zonder goede trainer. Adriaanse en de Boer zijn echt klassen beter.Die Rutte lijkt met gemak wel de tweelingbroer van Harry van Raay.Hij maakt spelers niet beter. Strootman is geen schim meer van wie hij was. Alleen Mertens lijkt het goed te doen. Maar dat is tegen Excelsior en ADO.Tevens begint mini-Messi (haha wie bedenkt zoiets) nu al de vieze psv arrogantie te vertonen die psv zo kenmerkt.Dus die gaat echt op z’n gezicht binnenkort. Rood kaartje, uit vorm etc,etc. Ik zou maar oppassen dat Co volgend seizoen niet in Eindhoven zit. Dan zijn ze voor jaren onverslaanbaar.
    Maar dat weet Munsterman als geen ander, dus komt dat ook goed.

      /   Beantwoorden  / 
  13. eef fct

    Ik blijf er vertrouwen in houden,minimaal tweede dit seizoen!!!geloof mij maar.

      /   Beantwoorden  / 
  14. aks

    Ruiz was de beste speler van FC Twente die ze ooit hebben gehad, veel te gemakkelijk weggedaan in een pakketje met een strikje erom.
    Joop wordt binnenkort nog uitgenodigd voor een Engelse Thee party hem is een groot cadeau beloofd als dankbaarheid voor de verleende diensten.
    Na het vertrek van Theo en J van Halst is nu de beurt aan Ruiz, de aftakeling van FC Twente is begonnen.
    Bovendien had ik na het vertrek van Ruiz gehoopt op de komst van Tadic en Narsingh, dat was compenatie geweest, nu is er niets positiefs te melden voor onze FCT.
    Fyenoord is de gelukkigste ze zijn nog steeds in de kuip aan het dansen van vreugde en ze lachen zich dood om FC Twente, maar ze zijn FC Twente natuurlijk dankbaar want deze club heeft ons van de ondergang gered.
    Hand in hand kammeraden, leve Joop hij leve hoog.
    Joop de bent een echte Bobo onder de bobo’s

      /   Beantwoorden  / 
  15. Henk K.

    Geen club heeft de 15 M geboden en toch hebben ze Ruiz verkocht. Ongelofelijk.
    Fer kon in december al transfervrij vastgelegd worden, maar twente betaald 1 van de hoogste prijzen die ooit in de eredivisie is betaald voor een verdedigende middenvelder, terwijl Fer zijn wedstrijdjes in jong oranje speelt itt bv theo, schaars, strootman of wijnaldum die allemaal deze zomer voor minder weggingen.
    Ongelofelijk.
    Twente heeft de langste selectie van Nl en 1 van de langste selecties ter wereld. Spelhervattingen zijn in het huidige voetbal bijna het belangerijkste wapen. Helaas heeft twente wel de langste selectie,maar hebben zie niemand die een corner of een vrijebal kan nemen……..
    Ongelofelijk.

    Dat twente het ned. voetbal niet kon blijven domineren met deze begroting was duidelijk, maar dat ze het zomaar weggeven is overgevelijk.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.