Nils Röseler tekent bij Chemnitzer FC

Terwijl onze trots Felipe Gutiérrez zich na een tweede invalbeurt van zo’n halfuur met Chili plaatste voor de volgende ronde op het WK, bleek er ver weg in Enschede transfernieuws. Nils Röseler tekent naar verluidt een meerjarig contract bij Chemnitzer FC, een club uit de 3. Liga in Duitsland. Bij FC Twente ondervindt Röseler concurrentie van (vooralsnog) Rasmus Bengtsson, Andreas Bjelland, Cuco Martina en Darryl Lachman. Omdat hij niet voor komt in de plannen van Alfred Schreuder heeft Röseler eieren voor zijn geld gekozen.

32 reacties op “Nils Röseler tekent bij Chemnitzer FC

 1. Wallace

  Het schi-tte-re-en-de media-orgaan Tubantia meldt dat Twente op last van de KNVB maar liefst 12 ( twaaluf ) miljoen euro moet gaan bezuinigen in twee ( 2 ) jaar tijd. Daarbij zullen vaste en flexibele arbeidsplaatsen sneuvelen en de selektie zal zo goed als gehalveerd worden. Aankopen zijn een utopie, er moeten – om niet kapot te gaan – 3 á 4 toppers verkocht worden die vanuit de gelederen der Academy aangevuld zullen worden tot een maximum van 20 selektiespelers. Hoeveel wijven er overblijven in de BeNe-League is nog ongewis. Vooralsnog is er geen enkele reden tot paniek. Gaat u allen gerust slapen in de heerlijke wetenschap dat het eerst weekeinde wordt en daarna pas de afstraffing tegen Sjilië volgt.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Dinkeltukker

  Er komen steeds meer lijken uit den kast vallen. Belachelijk dat de man met de pet het slachtoffer wordt en zijn biezen moet pakken, terwijl de verantwoordelijken verder hun gang kunnen gaan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Hoezo moet de man met de pet zijn biezen pakken? Seizoenskaart is gewoon dezelfde prijs gebleven hoor. Of gaat dit ook om belasting betalen, dat is nou eenmaal zo.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    @Joop, daar bedoel ik die arme personeelsleden op het kantoor van onze FC mee die ontslagen worden. Ze dachten bij een finaniceel gezond bedrijf aan het werk te zijn. Dus niet en nu moeten ze maar zien hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen. En de voorzitter, die toevallig ook jouw naam draagt, blijft nog steeds buiten schot terwijl de financiële malaise met de week beroerder wordt. Nu aan jou om ons maar weer te vertellen dat het zo’n vaart niet loopt. Roept u maar.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Ja net wat Twentemax zegt, zo gaat dat altijd in het bedrijfsleven. Niet alleen bij FC Twente.
     En bovendien dat weet je als je bij FC Twente gaat werken of bij andere voetbalclubs.
     Ik zal je vertellen, in 2000 liep ik stage bij FC Twente en het jaar erop toen ik klaar was met stage werd ik gebeld of ik er wou komen te werken. Ik kon op dat moment ook naar het werk waar ik nu zit, ik heb voor het laatste gekozen een kleiner bedrijf met 25 mensen dat gezond is en leuke sfeer heeft dan dat ik voor mijn “liefde” koos wat veel groter en ONZEKERDER was.
     Ik vind dat je dat wel beetje kan verwachten, of in ieder geval rekening mee moet houden dat zoiets kan gebeuren bij zulke business.
     Neemt niet weg dat het natuurlijk verschrikkelijk is voor die mensen. Sterkte gewenst voor die mensen.

       /   Beantwoorden  / 
   2. aks

    @Joop
    Je blijft maar uit je nek kletsen want Seizoenkaarten zijn niet hetzelfde gebleven, fc Twente gaat n.l. in de fout voor de zoveelste keer,fc Twente verlengt automatisch de seizoenkaarten dit mag niet dit is in strijd met de wet.
    Het blijft mij verbazen hoe amateuristisch onze vereniging in elkaar zit.
    Mischien bestaat de gehele administratie wel uit vrijwilligers, inclucief sander Bosker, wie weet
    Dit heeft niets met negativiteit te maken ouwe wijf Joop, maar je moet gewoon beter opletten, want alle automatisch geincasserde seizoen kaarten moeten allemaal teruggeboekt worden en de supporters moeten in de gelegenheid gesteld worden om zelf te beslissen.
    je ziet maar weer de schuldenlast van Twente wordt als maar groter en groter.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     @Aks, ik las zojuist ook op Twentefans dat Twente zomaar de jaarkaarten verlengd en geincasseerd heeft. Dat bewijst eens te meer, dat de club Munsterman over het hoofd is gestegen. Dan moet ene Porcu daarop reageren en die weet niks van wettelijke administratieve regels. Dat kun je hem niet kwalijk nemen, want hij is voor het stadiongebeuren verantwoordelijk. Munsterman reageert natuurlijk helemaal al niet, want je praat immers over de zoveelste (financiële) blunder waar hij liever niet mee geassioceerd wil worden.Misschien had eentje van die 15 ontslagen kantoorpersoneelsleden wel geweten dat je niet klakkeloos een aflopend abonnement zomaar kunt verlengen. Zie je het al voor je, dat het contract van Brama en Rosales zonder hun tegenbericht zomaar was verlengd. We praten over een profclub, maar het begint zo langzamerhand van alle kanten te rammelen. Joop dacht het allemaal wel alleen aan te kunnen na zijn ontslag bij Wegener, maar we praten natuurlijk niet over het runnen van de plaatselijke buurtvereniging. Het is hem al lang boven het hoofd gegroeid en op dit bloq was hem daarvoor al meerdere malen gewaarschuwd dat hij meer delegeren moest aan capabele managers. En dan praat ik niet over ene Cees Lok, alwaar nu weer vele talenten weg mogen omdat ze niet goed genoeg zijn…Ik heb het allerbeste voor met mijn geliefde club maar het begint langzamerhand een beetje amateuristisch te worden.

       /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Tja, lijkt erop dat er flink gesneden wordt. Magere jaren na de paar goeie vette. Het is altijd zo dat de gewone man de dupe wordt hiervan. Tuurlijk blijven net als bij andere organisaties de top lui zitten. Kan anders!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  FC Twente is net de ING-bank of een zorginstelling. Het lage voetvolk eruit schoppen en de verantwoordelijke geldzakken voor de rotzooi en het WANBELEID wassen hun handen in onschuld en beloven braaf beterschap. Van Joop Munsterman hoef je natuurlijk geen beterschap te verwachten. Die man is stapelgek op aanzien en status en zal altijd onverantwoorde risico’s blijven nemen om zijn eigen idealen – lees: illusies – na te jagen. Hij blijft maar nat dromen van 2 stadions, vrouwensuccessen, een FC Twente Village, hakkie- en tannisverenigingen met het Ros op de borst, maandelijkse muzak-concerten, enzovoort, enzovoort. Joop moet aan de ketting, hij sluit een duivels pact met de maffiosi van Doyen en houdt zijn aanhang met halve waarheden nog steeds voor de gek. KAP gewoon met die shite, man. Zorg dat er rust in de tent komt, betaal modale salarissen voor snotneuzende talentjes en leg je neer bij het feit dat Twente de Champions League nooit zal winnen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Ga lekker in de politiek ofzo.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Joop

  Ik zie nog steeds geen nieuwe dingen hoor. Joop heeft gezegd toen we kampioen werden hebben we gegokt, je wil de kritische fans (jullie) toch wat voorschotelen he nu ze verwachtingen hebben gekregen (onrealistische) hij heeft daardoor meer risico genomen waardoor we nu op de blaren zitten. Maar dit speelde allemaal al vanaf 2011-2012!
  Ze zijn nu al 2-3 seizoenen bezig met het aantal contracten terug te brengen, en ja daar kan ook kantoor bij horen. 15 mensen van kantoor? hoeveel zitten er dan wel niet? zullen er echt niet 16 zijn dat nu nog maar 1 persoon dit gaat doen hoor…. maar daar zitten er dus ook veel te veel… Ze willen 12 miljoen besparen ten opzichte van het seizoen 2011-2012, als je dat voor elkaar krijgt is het toch super. Dat betekend niet dat ze nu 12 miljoen schuld hebben??????????? Nee ze willen nu 12 miljoen minder kostten hebben vergeleken met dat jaar, wie weet is de laatste 2-3 seizoenen al wel 5-6 miljoen bespaard en zou het nu dus nog maar 6-7 miljoen zijn ofzo… je weet nog helemaal niets met dat wat we lezen…. Daarvoor moet je ook de inkomsten weten ;) maar goed het beloofd weer een lekker seizoen te worden met de beste supporters van Nederland ahum…. als Joop er niet was geweest hadden we hier niet eens meer gesproken met elkaar, echt stank voor dank. En dan komen we allemaal weer met dat we dat zo ontzettend waarderen maar dat het tijd is voor blablabla, Joop heeft meer verstand dan jullie allemaal van zaken doen en zijn doelen halen en ja daar moet je soms ook over lijken gaan. Daar zijn wij (heel goed dinkeltukker je zegt het perfect: de man met de gewone pet!) niet geschikt voor of hebben wij geen verstand van dus we kunnen hier lekker gaan schreeuwen en interessant gaan doen. Maar wat wij vinden, doet er niet toe! en als we daar niet tegen kunnen……….. ;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @Joop
   Je zit weer aardig uit je nek te kletsen er klopt helemaal niets van wat je beweerd
   Ik zal het heel erg simpel houden met de volgende stellingen
   1. voorkomen is beter dan genezen
   2. eigen haard is goud waard
   3. wie niet luisteren wil moet op de blaren zitten
   Al die getalletjes waar jij het over hebt hadden er heel anders uit kunnen zien als je beter had geluisterd, minder eigenwijs was geweest en meer verstand van voetbal had gehad.
   Want laten we eerlijk zijn nadat je bij Wegener de bons kreeg heb je er bij FC Twente ook een zootje van gemaakt.
   Met je hersenspinsels waar je vanaf dat moment mee rond liep was je beter afgeweest bij een zieleknijper, eigen lijk hadden ze je een tijd op non aktief moeten zetten.
   Ik denk dat FC Twente zonder jouw over de laatste twee a drie seizoenen zeker 15 miljoen meer in kas had gehad.
   Kijk nou die berg aan miskopen die je aan de straatstenen niet kwijt word en al die talenten die je voor een prikje verkwanselt aan anderen.
   Joop FC Twente is niet meer dan een Marktplaats voor anderen geworden, sommige spelers staan al jaren op de transferlijst, als het aan jou ligt dan breng je ze persoonlijk ook nog weg.
   misschien kan je er een fruitmandje bij doen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. joop

    Wederom dat tegen mij zeggen wat je tegen joop munsterman wil zeggen… klets dan niet tegen mij maar schrijf een brief naar twente ofzo… wat een koekwaus :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. aks

     @Joop
     waarom schrijf jezelf dan al die onzin over Joop, ik denk dat je van buitenlandse komaf bent dat kan niet missen en daarom adviseer ik je
     als de pastoor niet meer helpt, ga dan naar een zieleknijper

       /   Beantwoorden  / 
 6. Joop

  Joop zou weg moeten omdat hij dat gedaan heeft wat diezelfde mensen die om zijn kop schreeuwen wilden!
  Die waren bang dat we een grijze middenmoter zouden worden, Joop neemt de risico s… we doen elk seizoen mee om de titel… we worden in een andere categorie ingedeeld en Joop moet weg.. kunnen die supporters met onrealistische verwachtingen dan ook inpakken?

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Zo heren, jullie mening staat weer duidelijk op papier. Ik lees en huiver want ook al hebben veel meningen her en der wel gelijk toch wil ik niet bitter en negatief het nieuwe seizoen in! En Wallace, een beetje respect! WIJVEN!! Foei, schaamt oe t gat oet de bokse! Dat je geen fan van het edele dames voetbal bent is duidelijk! Maar volgens mij heb je meer de pest aan hoe FC Twente het geld of de potjes verdeeld dan dat je nou zo n hekel hebt aan dames in voetbal tenue . Maar om dan zo grof uit de hoek te komen, dat stemt mij verdrietig op deze mooie zaterdag ochtend waar ik mn huishouden an kant wil hebben om straks heerlijk een biertje in de Veste te gaan drinken!En dan niet bij onze boys in red maar bij het heerlijk kwijlende duo Ilse &Waylon. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik ze live gezien heb. Niet dat het muziek genre me alles zegt maar AC/DC zal zich wel nooit vertonen in de Veste. En ik vind eigenlijk dat als je geld gebrek hebt als club je best je faciliteiten kan gebruiken voor wat anders om de kas te spekken. Met het Doyens ben ik het wel met je eens Wallace. Geen idee waar dit ons uit eindelijk brengt. Maar ja, een kat/club in t nauw zal wel rare sprongen moeten maken om het hoofd boven water te houden. En Joop, ik heb genoten van RUIZ en Gutierez. Meer nog dan van Oranje. Wat ben jij een schoolmeester, soms heb ik zin om je met de lineaal flink op de vingers te tikken. Haha maar ik lees alles met plezier. Scheelt toch wel zo n WK tussen door. Tenminste niet zo n lange zomer waar geen mens meer van zich laat horen. Zal Jack ook blij mee zijn. Trouwens, medium Anita wil een vrouwen fanclub oprichten. Alle Tukkers dames verenigd u. Stralen we gewoon elke wedstrijd onze FC naar de overwinning met heerlijke positieve energie. Ben ik voor!

    /   Beantwoorden  / 
 8. joop

  @dinkel… was een succes he in de veste gisteren! Joop wederom wat gerealiseerd en geld in het laatje gebracht. Of worden positieve dingen niet meee benoemd? Hulde joop! Ga zo door!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Het was een soort muzikaal succes. Als je ervan houdt. Verder niet. In het heerlijke dagblad Tubantia zegt oons Joopjen dat hij niet verwacht dat er een vervolg op komt. Dat er veel ‘gedoe’is met vergunningen en ‘overlast voor omwonenden’. Alsof hem dat iets verrot. Hij bedoelt, hem kennende, we kennen hem, je weet zelf; ‘het levert me GEEN ENE REET op.’ Next.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Dinkeltukker

   @Joop, ik ga niet naar dergelijke concerten. Eenvoudigweg omdat het mijn smaak niet is. Neemt niet weg, dat er gesproken wordt over 28.000 mensen. Dat is een mooi aantal, maar of het dan een (financieel) succes is weet je toch niet, want Joop laat toch nooit het achterste van zijn (financiële) tong zien. Zal mij niks verwonderen dat er geld bij moet en dat wij dat tijdens de kerstborrel even tussen neus en lippen te horen krijgen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Ik ben er ook niet geweest, maar als je de verhalen zo leest was het een succes. Ook mooi dat er voor 500-600 man werkgelegenheid was.

      /   Beantwoorden  / 
 9. Joop

  Klinkt logisch indd, dat er mensen geklaagd hebben wil nog weleens voorkomen in deze regio.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Sterker, kan je het geloven dat er zelfs…tijdens de optredens om mij heen enorm gezeikt werd ? Even een korte, willekeurige opsomming;
   1. Wat is ze ( Delange ) mager in het echt, waarom vret dat wicht neeg meer ?
   2. Wel is den dikken ? ( Tim Knol )
   3. Wel is den dikken met dat mondorgel ? ( Lohues )
   4. Het stadion valt me erg tegen, had het völle groters gedacht…
   5. Loat ze de volgende keer Frans Bauer of Vette Nel d’r bie doon, dit is echt saai…
   6. Het geluid is niet te best.
   7. Het vretten is niet gaar
   8. Had ik dit geweten, dan…
   9. Schande dat de Twente spöllers er neeg bunt
   10. Ik ben het zat, ik ga Hondenras-Equator kiek’n. Bah.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Daar sta ik niet van te kijken nee, ach ja is iedereen zijn of haar eigen keuze he. Of je gaat positief kijken naar dingen of je bent lekker negatief.
    Ik kies liever voor dat eerste, maar moet iedereen lekker zelf bepalen :) Maar goed val een ander er niet elke keer mee lastig als je lekker negatief wilt zijn.

      /   Beantwoorden  / 
 10. Moeke

  Wat kun je anders doen in komkommertijd dan tot in den treure ouwehoeren over Tukkerville of hoe het ook mocht heten.
  Het zal mij een reet roesten of het wel of geen (financieel) succes was. Belangrijkste wat mij betreft of de grasmat er nu ook nog mooi bijligt! Heeft Joop dat al geinspecteerd?

    /   Beantwoorden  / 
 11. Wallace

  Vitesse is van de Russen, PSV van de gemeente Eindhoven, Twente is van Doyen en ik hoor net dat ADO is overgenomen door een stel Senesen…Wat een bende.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Was dat nog niet bekend onder de steen dat het er zo aan toe gaat in het hedendaagse professionele voetbal>

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Nee, ik weet van niks, je weet zelf. Zo wist ik ook niet dat Joop de bankrekeningen van supporters leegtrekt die hun jaarkaart niet eens willen verlengen. Toch plundert Twente dan je saldo kaal. Goed bezig, geld moet er komen, is het niet goedschiks, dan maar kwaadschiks… Maar dit soort zaken is heel normaal in het voetbal, vindt jij dus, Joopje ? Een zootje is het. Je zou er een column aan kunnen wijden, als je er maar zin aan had. Wist jij dan ook dat Suarez vanmorgen wakker werd met een stukje moedervlek tussen zijn tanden ?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     En de volgende aanval op Joop, terwijl als zoiets gebeurd is je het geld echt wel terug krijgt maar goed meneer heeft weer iets om te schoppen hoor. Grote jongen! Al klaar voor de voorbereiding? Klagen dat we van Gladbach en Oldenzaal verliezen (als onze selectie nog lang niet compleet is) er nog geen vervanger is voor Tadic. En we een super slecht seizoen tegemoet gaan met plek 10 als hoogst haalbare, dat Schreuder niets uitstraalt, dat Luc nog steeds bij ons loopt. Het gaat weer zo voorspelbaar worden het nieuwe seizoen met jou. We hebben er zin in!

       /   Beantwoorden  / 
     1. Piet

      Dat kostelijke gezeur van de heren Wallace en Joop begint sterk te lijken op dat van respectievelijk Derksen en Genee. Sterker, waarom melden jullie je niet aan bij RTV Oost? Een gijpvogel hebben jullie niet eens nodig zo. Of ga samen zitten en maak een wekelijkse youtube clip. Paar sponsortjes in de kantlijn en jullie houden er een fraai zakcentje aan over. Gratis advies :)

        /  
    2. Joop

     @Wallace, dat soort zaken zijn in de voetbalwereld vandaag de dag heel normaal ja. Ik zeg niet dat het mijn manier is of dat ik het er mee eens ben maar je weet dat het nou eenmaal zo gaat vandaag de dag. It is all about the money! Maar zo gebeuren er wel meer dingen in de wereld waar we het niet mee eens zijn maar die gebeuren toch, dus ja kun je wel elke dag gaan zeuren en zeiken en verbaasd zijn: prima :) het veranderd alleen toch niets ;)

       /   Beantwoorden  / 
 12. Joop

  de wereld is kapot, er lopen meer gekken rond dan dat er vast zitten etc etc dat weten we toch al? lijkt wel alsof jij elke dag weer opnieuw verbaasd bent :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Dus nu is je heilige idool Joop M. ineens een gevaarlijke gek ? Zo ver wil ik vooralsnog niet gaan, maar dat de man bezig is zichzelf compleet af te branden in de regio, dat is evident. Je moet wel met je graaipoten van anderman zijn monneten afblijven, zeker als diegenen allang geen belang meer hebben bij je peperdure joarkoarten, dat ben ik dan weer met je eens. Op dat vlak bijten wij malkander niet.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.