FC Twente huurt Nigeriaanse aanvaller

Zo, aanvallende versterking, dat lijken we wel te kunnen gebruiken. Donderdag is bekend geworden dat FC Twente Michael Olaitan huurt van Olympiakos Piraeus. Niet toevallig – of juist wel – de oefentegenstander van afgelopen woensdagavond. Olaitan is een 22-jarige Nigeriaanse aanvaller die “snel, sterk en technisch vaardig” is. Mooi. Hij werd overigens wel een keer onwel tijdens een kraker in de Griekse competitie, maar nu is hij weer helemaal fit. Geen probleem. Veel huurlingen in de selectie zo langzamerhand wel natuurlijk. En er moeten eigenlijk ook geen ‘vaste’ krachten meer vertrekken, maar voor het overige hebben we eigenlijk gewoon een prima selectie. Toch? Of niet?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

6 reacties op “FC Twente huurt Nigeriaanse aanvaller

 1. Piet

  Ja, ik doe toch maar niet mee aan het nieuwe optimisme. Ik vind het wonderlijk hoe sommige supporters gewoon de nieuwe positie lijken te accepteren, al dan niet gemasseerd door talloze media met hun verschillende belangetjes. Die van den belt die zegt dat we toch nog steeds de zesde begroting van nl hebben. Sorry, het is zijn taak niet om naar boven te kijken maar deze man heeft alleen maar gesneden. 6e begroting. Vandaag is t 4 jaar sinds we de jc scgaal omhoog hielden. Wisherhof en zijn schwalbe. Wat een glorieuze tijden. De afgunst in Amsterdam. Enschede was voetbalhoofdstad. Niet eens zo ver terug. Dankzij joop, dat moet ook gezegd. Voetbal is van zakenmensen zolang fox de rechten heeft, ik heb t al zo vaak gezegd, en dan maar liever eentje uit de regio. We leefden unieke tijden. Nostalgie heb je alleen weinig aan.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  Deze voetballer is al een keer ONWEL geweest . Onwel is het juiste woordje niet . Hij lag dood op het voetbalveld.MORSDOOD . Zo dood als een pier . Daarna hebben ze daar in grijpenland in zijn hart liggen porren . En nu is hij welkom in het mortuarium van Fc Twente . Dacht het altijd al als ik dat gezicht zie van Teddybeertje . Teddybeertje gaat letterlijk en figuurlijk over lijken . Iets beters konden ze niet krijgen . Dan maar iets uit het mortuarium dat weer opgepompt is . Deze Nigeriaan heeft 1 doelpunt gemaakt bij Ergotelis . 1 doelpunt in 12 wedstrijden . Dat zijn 3 doelpunten in een seizoen . Alleen de gedachte al dat z n speler weer ter aarde kan storten brrrrrrrr . Gebeurt het nog een keer op het voetbalveld met deze speler tja dan hoor je ze bij Twente wel anders praten . Hadden wij hem toch maar beter niet kunnen huren . Maar ja,dan is het te laat . Ik had mijn handen er niet aan willen branden ,maar Tedjen wel . Mocht Tedjen niet meer wat in de voetballerij doen dan kan hij altijd nog aan de slag int mortuarium als lijkensnijder laikensnaider .

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   Ik denk dat Schreuder wel wat zag in de verdedigende capaciteiten van deze spits.verder doe ik ook niet mee aan het optimisme dat op niks gebaseerd is. probleem Schreuder zit er nog steeds.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Hahaha

  Laten we een speler van Boko Haram huren bravo Alfred bravo

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  En de volgende alweer, houdt het dan nooit op met die nieuwe spöllers! Ik ben op vakans vanwege de rust, maar het nieuws blijft maar komen, de barbekoei staat alle fleisch te verschrooi’n want ik zit met de kop weer op het net.
  Nu weer Thomas Akpoing, ‘ne vleugelneger van Man. City die – hoe zou het aans – gehuurd wordt. De één heeft een pacemaker en deze een gipsen veut. Tedjen loopt het zweet langs de pokkel. Dit zegt onze nieuwe FoesballGott over Akpoing;
  ‘Wat een talent is dit…hij kan van links en hij kan net zo makkelijk van rechts. Goed schot, flexibel, los in de heupens, sensationeel potentieel, aanvoerder van alle Ghanese jeugdelftallen, de hele klotenwereld wil hem, maar ik heb ‘m, City heeft grote plannen met hem, de nieuwe…de nieuwe euh…de nieuwe Kaloei, of Elia of Walcott, ik stel u voor aan Thomas Akpoing en ik bel gewoon vedan vanwege de nieuwe linksback…shit wat ga ik los hier bij Twente ! ‘ Kappen nou Tedjen, ‘t is mooi ewes.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  Thomas Pingpong is volgens Teddybeertje zo goed dat hij een dodelijk schot heeft en zelfs zijn voet bijna had verbraizelt . Alle ziekenbroeders straks graag onze kant op bij de campetattie wadstraiden int stadion .Kan nog wel eens zeer gevaarlijk worden . Ziekenwagens bij begin wedstrijd startklaar met draaiende motor .Je weet immers maar nooit wat Teddybeertje nog meer zal aantrekken . Straks komt er nog een complete ziekenboeg onze kant op met allemaal fantastische tweebeners die zowel links als rechts de bal en door de lucht acrobatiek en voor de keeper van de tegenstander het door heeft de bal int doel ligt . Zo legt Teddybeertje het allemaal uit . Maar geloof het of niet . Bij O P en City zijn ze weer mooi van deze spelers af . Steeds ook als Teddybeertje een speler heeft aangetrokken zeg hij ook steeds het zelfde ;vele clubs zijn we voor geweest,ongelovelijk dat we deze speler hebben kunnen halen ,hij kan fantastisch voetballen . Het is gewoon geestelijke en geldelijke ARMOEDE . Ze kunnen niet eens een topspits van 27 jaar met ervaring in de kracht van zijn leven halen . Ze huren allemaal babys in luiers . Thomas Pingpong is ook 19 jaar . Wat willen ze nou. Willen ze er toch een tweede elftal van maken als Ziejeg en Corona ,Tapiaander en Fruiterez op een dag ook nog zijn verknocht . Aldo Ratje en Joop Pinpong te Hengelo . Joop staat ongeduldig te wachten met zijn handen te hemel wanneer het geld komt van Fruiterez . Maar dan moet je Fruiterez wel eerst gaan verkopen . Dit zijn dus gelden buitenom de andere oplichtings gelden die Joop Pinpong al heeft gegoocheld in zijn portemokwak der jaren . En daar hebben ze Teddybeertje dus voor aangetrokken . Teddybeertje verkoop en mooie verhaaltjes inkoop . Komt binnenkort aan buitenkant stadion te staan met grote koeienletters net naast de rode letters van de hoofdingang Footbalclub Twente ;; Teddybeertje Inkoop Verkoop . Ik heb mij al die jaren afgevraagd waar om de grote rode letters FC zijn die ontbreken namelijk op naam hoofdingang . Of zouden die chocoladeletters bij Joop in de garage liggen . Dat Joop een voorziene blik had en die 2 letters nog een keer op het dak van ATC 65 te bezien zijn in de vorm van Fc ATC 65 Hengelo . Onze hoofdsponsor zit aan de overkant Fc de Chinees waar Joop nogal eens een gratis vorkje prikt . Want je weet het toch ,de hoofdsponsor is altijd gratis . Nou zijn ze zo geleerd bij Fc Twente dat ze de shirthoofdsponsor in kleine letters voor op shirt hebben geplakt en de subsponsor Tonzon met grote koeie letters achterop shirt hebben geplankschaaft . Daar zal Tonzon heeeel blij mee zijn . Want in 70 procent van de samenvattingen zie je steeds Tonzon in beeld . Dat komt vooral dat de tv camera dan de schouderbladen zal registreren van spelers die vooral naar eigen doel moeten lopen . Dus die lui bij Tonzon zijn niet dom.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.